Hvordan bruke agurker til vekttap: oppskrifter, diett, ekte vurderinger

Hvilke grønnsaker kan være nyttige og rimelige for vekttap? Bare sesongbestemte. En av disse er agurker. Hva er nyttige agurker for vekttap, og hvordan du bruker dem? Hva er måtene å miste vekt med agurker, vi lærer videre.

agurker

Ikke for ingenting gurkere får stor betydning i matlaging og ernæring. Bare agurker, som tomater, betraktes som bær. Selv om mangelen på sukker og gir oss ut av vane å vurdere dem grønnsaker. De brukes oftest i faste dager og dietter. Dette skyldes alt deres fantastiske sammensetning..

Det betyr ikke at agurk dietten bare inneholder en komponent. Faktisk, selv en slik diett kan og bør varieres med kompatible produkter. Fordelene med agurker vil ikke være mindre, men bare omvendt, og resultatet vil bli løst i lang tid..

Fordelene med agurker for vekttap

Før du begynner å miste vekt med agurker, må du finne ut hva som er inkludert i sammensetningen. Ved lov anses de å være harmløse, da mer enn 96% består av vann. I to kilo inneholder den daglige mengden vann.

Men samtidig er mottak av rent vann ikke avbrutt. Samlet sett akselererer vann og agurk metabolismen og normaliserer vann-saltbalansen. Og fjern også puffiness, gjenopprett funksjonen av nyrene og mage-tarmkanalen. Dette bidrar også til fiberfast fiberfiber, som er en del av.

Ett hundre gram av produktet inneholder kun 15 kalorier og 2,8 g karbohydrater, inkludert fiber. Lav glykemisk indeks, som er kjent for agurk mens du mister vekt, gir ikke et skarpt hopp i blodsukkeret.

I tillegg inneholder den vitaminer (A, C, PP, B1, B2) og mineraler (kalium, svovel, magnesium, sink, kobber, jern, jod, folsyre). Og beta karoten. Agurker påvirker forbedringen av skjoldbruskfunksjonen og kardiovaskulærsystemet.

Gurkere skader derfor ikke figuren, takket være dem kan du oppnå et raskt og synlig resultat. Og også deres bruk er nyttig for fysisk anstrengelse..

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Nå finner vi ut hvem som kan og ikke kan spise agurker for vekttap. Spise agurker anbefales for overvekt. Produktet er tillatt i ubegrensede mengder, det fører til metning og får minst kalorier.

Agurker er nyttige unpeeled fra skallet. Den inneholder saponiner – stoffer som har anti-kreft aktivitet. Produktet må være friskt, lagret i hakket form, er uønsket, siden de nødvendige enzymene blir ødelagt under oksidasjon.

Den beste tiden å gå ned i vekt med agurker er sommer. Det er tilrådelig å velge lekser. I tidlige agurker økte nitrater, noe som kan føre til forgiftning. Uønsket bruk av agurker som lider av nyresykdom, magesår, gastritt.

Kissel готовLegg merke til oppskriften på medisinsk havrekjøtt – dette er en utrolig sunn drikk som har en gunstig effekt på hele kroppen..

Slik lagker du suppen med kjøttboller fra kyllingfrokost, lest i vår artikkel.

Rikssuppe med kjøtt i den klassiske oppskriften her.

Hvordan bruke

Siden agurker hjelper til med å gjenopprette vann-saltbalansen, og fordelene ved å fjerne overflødig væske, må du ikke legge til salt. Salt beholder overflødig væske i kroppen, og dette vil redusere fordelene ved produktet..

Derfor er saltede og syltet agurker ikke egnet for vekttap. Bare friske og sesongens agurker, hele eller skiver i salat. Konsumere umiddelbart etter forberedelse, uten å vente på oksidasjon. Peel ikke kuttet.

Agurker er kombinert med mange produkter: med karbohydrater (korn) og proteiner (kjøtt, fisk). Dette er et annet stort pluss pimply.

Agurk fastende dag

diett

Ernæringseksperter anbefaler å gjøre faste dager en gang, maksimalt to per uke. En slik frekvens vil ikke føre til at kroppen opplever stress og sult. Enhver monodiet er ikke nyttig hvis du holder fast i det i lang tid. Dessuten er det ikke balansert.

Så agurker, hvis de har alle fordelene, vil miste sine fordeler hvis de brukes feil. Gurkedag er en av de mest effektive, i motsetning til frukt og protein. I løpet av dagen for slik utslipp, med bare 225 kilokalorier med agurker.

Mindre vil bare være fra vann, men den faste dagen betyr ikke fasting. Tillatt 1,5 kg friske agurker og 1,5 liter rent vann. Denne mengden produkt vil eliminere følelsen av sult..

Du kan spise i små deler, dividere 1,5 kg i flere doser, hver på ca 2 til 3 timer. Forskjeller og snacking med noe annet er ikke tillatt. På en fast dag kan du gå ned i vekt fra 1 til 1,5 kg.

Men det kommer til å skyldes fjerning av overskytende vann fra kroppen, i stedet for fettvev. Å gå ned i vekt en dag er ikke nok.

Vann med agurk og sitron for vekttap

Vann med agurk og sitronsaft har en detox effekt. Det renser kroppen av giftstoffer, forynker og fremmer vekttap. Drikken er veldig enkel å forberede, til tross for dette, er det bare to produkter som metter vannet med fordelaktige egenskaper som forbedrer fordøyelsen og forbedrer stoffskiftet..

Dessverre er drikken kontraindisert for personer som lider av magesår og høy surhet. Selv en sunn kropp anbefales ikke å ta sammensetningen i tom mage. Det anbefales å drikke et glass vann 40 minutter etter å ha spist..

Sammensetningen og fordelene med drikken:

 • sitron. Kilden til vitamin C, forbedrer immuniteten og på grunn av antioksidanter, forbedrer tilstanden og hudtonen. Fremmer detoksisering av kroppen. Fremskynder metabolisme, fremmer nedbrytning av fettstoffer;
 • agurk. En kaliumkilde bidrar til å redusere risikoen for å utvikle kardiovaskulære sykdommer. Senker blodtrykket.

ingredienser:

 • 2 liter vann;
 • 1 agurk;
 • 1 sitron.

Fremstillingsmetode:

 1. Skall agurk og skåret i skiver;
 2. Skjær sitronskiver med zest;
 3. Ingredienser helle vann, insistere på kjøleskapet om kvelden. Drikk en drink neste dag.

Kefir med agurk

kefir

Kefir og agurk er gode hjelpere for raskt vekttap. Produkter kombinerer godt med hverandre. De har få kalorier som absorberes av kroppen uten å transportere dem til kroppsfett.

Kefir inneholder naturlige prebiotika, normaliserer tarmmikrofloraen, aktiverer stoffskiftet. Den eneste ulempen – dietten er kortsiktig, det er lov til å holde seg til bare 3 – 4 dager. På dagen må du drikke 1,5 liter kefir og spise 1,5 kg agurker uten salt.

Du kan kombinere produkter på en gang eller alternativt. Spis ofte, ikke la sterke følelser av sult og svakhet. Denne metoden vil bidra til å redusere vekten raskere, rense kroppen fra giftstoffer og overflødig væske..

Kefir med agurk og urter for vekttap: mat ligner på agurk-kefir. Agurker og kefir er tillatt i samme proporsjoner. Grønnsaker (persille, grønn løk, dill) legges til dietten for å forbedre vitaminsammensetningen av de første ingrediensene. Grønne er tillatt i ubegrensede mengder..

Agurk diett for en uke

agurk диета

En sju dagers agurk diett vil bidra til å oppnå det synlige resultatet av vekttap på grunn av lav kalori og balansert mat. Ernæringseksperter anbefaler ikke å holde seg til mono-dietter i lang tid, så følgende meny inneholder forskjellige produkter som fremmer vekttap..

Med denne dietten mottar kroppen alle nødvendige vitaminer, fiber, protein. Men det er nødvendig å motstå det bare syv dager..

Meny for uken

Dagen Mottak nummer 1 Mottak nummer 2 Mottak nummer 3 Mottak nummer 4
1 Hele kornbrød, agurk Vegetabilsk suppe, agurk Et eple Salat fra friske grønnsaker og hytteost
2 Omelett av to egg, agurk 50 g biff, agurk, reddiker orange Salat av agurk, greener, cottage cheese
3 Skive med rugbrødost, agurk Ris, magert fisk agurk Stewed grønnsaker
4 Rye brød, agurk Ris, hard osteskive, agurk Noen bær Salat av agurk og grønnsaker, cottage cheese
5 Egg med grønnsaker, agurk Frisk grønnsakssalat pære Salat av agurk og grønnsaker, cottage cheese
6 Hele kornbrød, ost, agurk Vegetabilsk suppe, 1 egg Noen frukt Salat av agurk og grønnsaker, cottage cheese
7 2 kokte egg, agurk Stewed grønnsaker, noen frukt agurk Salat av agurk og grønnsaker, cottage cheese

Oppskrifter for agurk dietten

Tunfisksalat
hvordan употреблять огурцы для похудения: рецепты, диета, реальные отзывы
ingredienser Antall
tunfisk 150 g
agurk 1 stk.
grønt å smake
krydder eller krydder for fisk å smake
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier per 100 gram: 205 kcal

Fremstillingsmetode:

 1. Kok tunfisk i 40 minutter til kokt;
 2. Klar fisk er skilt fra beinene;
 3. Kutt i strimler, tilsett smaksprøver
 4. Gni gurkaen;
 5. Klipp grønnsaker;
 6. Bland alle ingrediensene. Retten serveres kaldt.

Kefir-agurksuppe

ingredienser:

 • 4 blad av mynte;
 • 4 grener av dill;
 • 1 agurk;
 • 300 ml fettfattig kefir;
 • krydder etter smak.

Koketid – 10 minutter.

Kalorier per 100 g – 140 kcal.

Fremstillingsmetode:

 1. Gni gurkaen;
 2. Grind mynte og dill, legg til agurker og rist med en skje eller i en mørtel til juice slippes ut;
 3. Bland ingrediensene med kefir, tilsett krydder etter smak. Retten serveres kaldt.

Utsikt å miste vekt

Slanking Agurk Anmeldelser.

 1. Jeg prøvde å faste dager med agurker. Lagt til en gang i uken, på søndager. Jeg spiste 1,5 kg agurker og drakk så mye vann. Neste morgen, minus 1 kg. Jeg forstår at dette er en væske. I løpet av uken, som vanlig, ikke overvant. Hver uke tok det omtrent et halvt kilo nettovekt. Totalt: minus to kg per måned.
 2. Jeg prøvde en syv-dagers agurk diett. Spiste godt på menyen, uten avbrudd. Resultatet er minus 4 kg per uke. Ut av kostholdet jevnt. Resultatet har fortsatt. Hvis du spiser riktig, vil tapte kilo ikke returnere.
 3. I løpet av uken, drakk vann med sitron og agurk. Tilstanden er forbedret. Det var merkbart mer styrke, strammet huden. Drikk 8 glass etter et måltid om dagen. For uken tok 2 kg. Jeg lager regelmessig en drink for å opprettholde tonen, gjenta kurset om to uker.
 4. Jeg prøvde en tre-dagers kefir-agurk diett. Noen ganger lagt til grønnsaker for smakendring. Det var vanskelig, men det tok straks 3 kg. For å opprettholde effekten, la en agurk fastende dag. For måneden mistet 5 kg, minus 7 cm i livet og 5 i hofter.

konklusjon

Agurker er nyttige og uerstattelige hjelpere i å miste vekt. Innholdet av en stor mengde vann med lavt kaloriinnhold gjør dette produktet til en leder innen dietter. Bare du må overvåke opprinnelsen og sesongmessigheten av produktet slik at det ikke er motsatt effekt – forgiftning. For eventuelle kontraindikasjoner vil det ikke være en fordel å miste vekt ved hjelp av agurker..

.