Hvordan ta Metformin til vekttap: anmeldelser og resultater

Blant de mange pillene for vekttap kan man skille mellom Metformin. Dette verktøyet, med konstant opptak, kan redusere kroppsvekten betydelig..

forberedelse Метформин для снижения веса

I utgangspunktet er Metformin indisert for diabetespasienter, men personer med fedme kan godt gå ned i vekt ved å ta denne medisinen..

Produktbeskrivelse og utgivelsesskjema

Legemidlet Metformin er bare tilgjengelig i form av tabletter til oral administrering. Pakker inneholder 30, 50, 60, 120 piller, alt avhenger av produsentlandet..

Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er metformin. Farmakologisk virkning av tabletter hypoglykemisk.

Effekt av metformin på kroppen:

 1. Karbohydrater behandles raskt, noe som bidrar til vekttap;
 2. Øker frekvensen av fettsyreoksidasjon;
 3. Reduserer absorpsjonen av karbohydrater i tarmene;
 4. Det bidrar ikke til produksjon av insulin, noe som reduserer følelsen av sult;
 5. Senker blodsukkeret.
Enkelt sagt, Metformin senker nivået av glukose i kroppen, noe som bidrar til vekttap. Søte elskere betaler for sin smak med økt kroppsmasse, som kan unngås ved hjelp av Metformin.

Men før du tar pillene, er det nødvendig å nøye studere alle egenskapene til medisinen..

Å miste vekt med Metformin er bare mulig hvis kroppen produserer insulin i tilstrekkelige mengder. Sukker forbruk vil ikke bli slått av i form av fett på figuren, på grunn av den lave absorberbarheten av glukose i leveren mens du tar denne medisinen..

Regler for å ta Metformin for vekttap

Så, hvordan du tar Metformin for vekttap? For at resultatet av å ta stoffet skal være bra, og pillene ikke skader, må du følge instruksjonene fra legene.

Du kan ikke ta disse pillene i mer enn 22 dager, og den daglige dosen bør ikke overstige 1500 mg.

Ytterligere regler for å ta Metformin, etterlevelse som vil bidra til vekttap:

 • I løpet av å ta piller er fysiske øvelser påkrevd;
 • Grunnlaget for ernæring bør være lette og lett fordøyelige produkter;
 • Drikk rikelig med vann;
 • Begrens deg til mat.

anbefaling врачаHver person kjenner produktene som bidrar til rask vektøkning. Mel og pasta, ris, poteter, fett kjøtt, ris og alkohol bør være så begrensede som mulig i kostholdet.

Legen selv foreskriver nøyaktig dosen av Metformin for hver pasient individuelt. Personer som ikke er overvektige, men som er utsatt for fedme, kan ta tabletter med en dose på 200 mg, og for de som er overvektige, vil en spesialist ordinere opptil 1500 mg per dag..

Å miste vekt med Metformin er ganske mulig, men i alle fall må du begrense deg til å spise. I løpet av å ta stoffet reduseres. Tallene for vekttap kan nå 15 kg.

Det bør huskes på at det er umulig å gå ned i vekt på kort tid, det er stressende for kroppen, derfor er 5-6 kg i 22 dager et helt normalt resultat..

Kontra narkotika

Som med alle legemidler har Metformin en rekke kontraindikasjoner for bruk og bivirkninger. Du må nøye studere denne informasjonen før du tar piller..

Personer som har kontraindikasjoner til Metformin:

 1. Gravide og ammende kvinner;
 2. Med et alvorlig brudd på cerebral sirkulasjon;
 3. Lidelser av nyre-, lever-, respiratoriske og hjertesykdommer;
 4. alkoholikere;
 5. Pasienter med diabetes i en tilstand av koma eller forfedre.

mottak таблетокIkke glem at kroppen til hver person er unik og kan reagere på et ukjent legemiddel negativt. Overfølsomhet overfor eventuelle piller kan oppstå uventet, det er verdt å vurdere dette før du drikker piller uten lege kontroll..

Bivirkninger kan være milde, og ikke lenge følt, men noen ganger varer denne tilstanden lang tid og krever råd fra en lege. I tilfelle en bivirkning av kroppen til å ta piller, må du umiddelbart slutte å ta dem..

Bivirkninger av metformin

 • Kvalme og oppkast;
 • Magesmerter og diaré;
 • Redusere eller fullføre tap av matlyst;
 • Litt utslett på kroppen;
 • Munn smaken av metall;
 • Laktisk koma (dødelig og sjelden komplikasjon).
En av årsakene til komplikasjoner ved å ta Metformin kan betraktes som et brudd på reglene for å ta piller. Uavhengig økt daglig inntak av medisiner kan også føre til alvorlige konsekvenser..

Før du tar stoffet Metformin, er det nødvendig i samråd med legen å fortelle om alle eksisterende helseproblemer, kroniske og betennelsessykdommer. Å skjule slike viktige opplysninger kan forårsake forferdelige konsekvenser..

Pris og analoger

Metforminkost kan variere. Apotek er priset på 50-3000 rubler. Varianter av tabletter av denne stoffmassen. Legen vil foreskrive riktig medisin for hver pasient individuelt, med fokus på helse og andre faktorer..

Analoger av stoffet finnes overalt, men prisen er høyere. Virkningen av analoger og Metformin er nesten det samme, men kostnaden er forskjellig. Hvorfor betale mer for medisin hvis du kan kjøpe det billigere.

analoger:

 1. Siofor;
 2. Glucophage;
 3. Metfogamma;
 4. Formetin;
 5. heksan.
mat для похуденияSå du trenger å spise for å gå ned i vekt: svarene fra eksperter til det evige spørsmålet. Finn ut raskere og begynn å spise riktig, slik at du i en måned vil skifte hele garderoben din for mindre klær..

Og her finner du en liste over effektive midler for å miste vekt, som selges i apotek. Vær imidlertid forsiktig med å ta medisiner, kontakt legen din..

Les om fordelene og skadene til bee submiles her. Det viser seg at de kan behandle ulike sykdommer..

Legeromtaler

Alle legemidler som er ment å behandle en sykdom, bør ikke tas til et annet formål. Menneskekroppen arbeider i en viss rytme, og det er umulig å bryte det, hvis du vil gå ned i vekt. I dag kan du finne mye informasjon om å miste vekt, men du kan ikke tro det betingelsesløst.

I tillegg, å miste vekt ved hjelp av Metformin, må du gjøre mye arbeid, bare ta piller vil ikke gå ned i vekt, så hvorfor true deg selv hvis det er mulig å fjerne overflødig kg på naturlige måter.

Boris Anatolyevich, endokrinolog

Som lege tror jeg at du må gå ned i vekt gradvis og uten piller. Metformin kan bidra til å gå ned i vekt, men det er mange bivirkninger og kontraindikasjoner. Folk, som har lest på Internett om Metformins evne til å forbrenne fett, ruset for å drikke det uten å studere informasjonen..

Sannsynligheten for å skade kroppen din er mye høyere enn sannsynligheten for å miste vekt. Til slutt, de som vil gå ned i vekt, må forstå at dette ikke kan oppnås uten restriksjoner i mat, og trening er viktig. Metformin er ikke et paradis for overvektige mennesker..

Olga Petrovna, ernæringsfysiolog

Anmeldelser av å miste folk

Denne medisinen ble foreskrevet for meg av en lege, da sukkeret i kroppen min økte. Jeg vil si at effekten av hans mottak rystet meg. Jeg begynte å føle meg godt, og viktigst, jeg mistet vekten. Jeg mistet 5 kg og er veldig fornøyd. Det er litt frustrerende at jeg har vedvarende fordøyelsesproblemer, men hva skal jeg gjøre.

Angelina, 39 år gammel

Jenter, jeg prøvde å drikke Metformin for vekttap. Vekten var nesten på plass, og hodepine og kvalme hjemsøkte meg lenge. Jeg har ikke kosthold, det er derfor det hjalp meg ikke.

Kristina, 23 år gammel

Jeg ble foreskrevet Metformin på sykehuset. Jeg drakk det i en måned og la ikke merke til hvordan jeg falt 8 kg. Først forsto jeg ikke hva som skjedde, og så leste jeg det. Sannsynligvis har min diett også påvirket meg, jeg forandret det da sukker begynte å stige. Generelt er jeg fornøyd med resultatet.

bilde Веры после похудения

Vera, 26 år gammel

Og jeg begynte å drikke Metformin spesielt for vekttap. Før det studerte jeg alle anbefalingene på Internett. Jeg drikker piller i 20 dager, gjør fysiske øvelser og spiser lite skadelig mat, jeg mistet 9 kg i løpet av denne tiden. Effekten er selvsagt, men du må prøve veldig hardt. Etter en stund vil jeg gjenta kurset igjen..

Elena, 20 år gammel

Jeg har prøvd mange diettpiller, og jeg tror at Metformin ikke er forskjellig fra resten. Så det i omtrent en måned og tapte ikke mye vekt, jeg mistet bare 3 kg. Jeg spiste normal mat og trente ikke, kanskje det var påvirket.

Tatyana, 44 år gammel

Loading...