Idrettsnæring for kvinner: utvalgs- og opptaksregler for vekttap

Vekttap – Den verdsatte drømmen, kanskje, av hver kvinne. Vekttap metoder varierer i deres alvor, effektivitet, kostnad og sikkerhet for kroppen..

kvinner спортивное питание

Fatbrennere, som en av måtene å bringe kroppen din i orden, er populære blant sportsnæring for vekttap for kvinner. Men er det et magisk verktøy som passer for en kvinne som fører et normalt liv? Lær mer.

Myter om sport ernæring, alle fordeler og ulemper

Det første vi prøver å ta opp når vi ser ekstra kilo på skalaene, er fysisk trening og riktig ernæring..

Med sistnevnte passer ordet “fettbrennere” ikke i det hele tatt: maten “fra krukkene” i løpet av eksistensen og bruken har klart å samle en anstendig liste over myter som skal debunkeres ^

 • “Fettbrenner – kjemisk, forgiftning kroppen”. Ja, i noen grad er denne utsagnet sant. Det er imidlertid verdt å merke seg at beskrivelsen på en negativ måte er typisk for produkter fra skruppelløse produsenter. For øyeblikket bør høyverdig sportsernæring ikke forårsake en tilknytning til kjemi, siden “naturlige ingredienser” brukes i krukker. Et annet spørsmål er hvilket produkt du velger. Når du kjøper, må du være oppmerksom på produsenten og sammensetningen. Ikke glem å konsultere med fagfolk og kjøpe varer fra verifiserte selgere; sport набор питания
 • “Sport ernæring utviklet utelukkende for idrettsutøvere”. Denne stereotypen ble dannet på grunn av det faktum at de første menneskene som inkluderte fettbrennere i dietten, var idrettsutøvere. Men hvis du tilhører folk som er involvert i tung fysisk anstrengelse, eller ønsker å gå ned i vekt ved å følge en diett og en hyperaktiv livsstil, vil sportsernæring passe deg! Husk at oppgaven med fettbrennere – for å støtte kroppen, opprettholder effektiviteten og vital energi;
 • “Sport ernæring for vekttap er valgfritt”. Vi vil ikke argumentere med denne utsagnet, men vi vil ikke bekrefte heller. Faktum er at fettforbrennere er konstruert for å fjerne uønskede sentimeter i superhastighetsmodus. Alt annet, i det moderne tempoet i livet, opprettholder riktig ernæring, fremmer vekttap, og kombinerer det med fysisk anstrengelse er en umulig oppgave for flertallet av befolkningen. Fettbrennere jobber med et positivt resultat av vekttapet ditt, minimerer sammenbrudd og stress.

Om fettbrennere

Det har lenge vært å drømme om å finne en magisk pille eller en mirakuløs drikk som øyeblikkelig brenner 10 centimeter fett i midjen eller hofter?

Så, forfølger målet om en slank og sunn kropp, er det fornuftig å henvende seg til sportsernæring..

For noen mennesker går uttrykket “sportsernæring” sammen med diett eller riktig – slik logikk er ikke helt sant..

Sport ernæring er et supplement som fremmer raskt vekttap. I vanlige mennesker kalles de fettbrennere.

Hver “miste vekt” kvinne bør være oppmerksom på at å miste vekt på fettbrennere er et figurativt uttrykk. Ingen restriksjoner på ernæring og kroppsbelastning for å gå ned i vekt burde ikke engang drømme!

Hvilken sportsnæring er egnet for kvinner?

Bruken av midler for å brenne fett bærer med seg slike konsekvenser som:

 • Øk muskelstyrken og massen;
 • Gjenoppretting etter tung fysisk anstrengelse;
 • Vedlikehold av kardiovaskulærsystemet;
 • Vekttap.

Basert på ovenstående fakta er det ikke vanskelig å gjette hvorfor sportsernæringsprodukter er i stor etterspørsel blant både menn og kvinner..

exaction спортивного питания для похудения

Deretter foreslår vi å bli kjent med reglene for rasjonelt utvalg av fettbrennere for kvinner. Konvensjonelt er de delt inn i tre typer:

 1. thermogenic. Deres oppgave er å øke kroppstemperaturen, akselerere metabolisme, øke effektiviteten, utholdenhet. Synephrine, koffein, guarana, cayenne pepper ekstrakt og grønn te ekstrakt er ansvarlig for oppvarming. Hyppigheten av bruk av termogene fettforbrennere bør ikke være mer enn to doser per dag. Morgenporsjon 30 minutter før frokost, kveld – en halv time før treningsøkten, 4-5 timer før sengetid.
  Det anbefales å starte med en minimum eller enda lavere dosering. I fremtiden, avhengig av organismens respons, kan mengden av stoffet som brukes, justeres;
 2. lipotropic. Attraktiv for idrettsutøvere med minimal risiko for bivirkninger. Lipotrope stoffer er produsert av kolin, venstre karnitin, metionin – denne sammensetningen gir fettforbrenning, stimulerer leveren og normaliserer nivået av insulinvirkningen av stoffet. Prinsippet om lipotroniske fettforbrennere ligner på termogene additiver. For noen slanking er kombinasjonen av lipotropics med diuretika attraktiv;
 3. Blokkering av karbohydrater og fett. Navnet på dette stoffet snakker for seg selv. Bevar kroppen fra de negative effektene av fett og karbohydrater er en del av ekstraktene av hvite og røde bønner, garcinia og chitosan.
  Tiden for å ta stoffet er 10-15 minutter før måltidstart, og frekvensen er en gang om dagen. Ønskelig å redusere mengden fettfattige matvarer..
I listen over fettbrennere opptar fettbrennere med ulike funksjonelle orienteringer et spesielt sted..

Fordelen med slike legemidler er høy effektivitet på grunn av at vitamintilskuddene finnes, men ulempen er den høye sannsynligheten for allergi.

Nødvendig sett for høyverdig fettforbrenning

Du prøver å miste eller få vekt, utvikle styrke og utholdenhet – det spiller ingen rolle. Verktøyene for å nå dette målet er alltid de samme. I tillegg til utholdenhet, utholdenhet og selvtillit, bør du inkludere i settet med sportsernæring:

 1. Proteinpreparater. De er ansvarlige for tilstedeværelsen av protein i kroppen. Aminosyrer dannet i prosessen med fordøyelsesfeil, går inn i blodet og tjener som byggemateriale for muskler. Kroppen din, i større grad av likegyldighet, fikk deg protein fra mat av animalsk, vegetabilsk eller kunstig opprinnelse. Men atleten er ikke, fordi det er mye lettere å drikke en protein shake enn å lage et kyllingbryst i henhold til alle kanonene med riktig ernæring;
 2. Den neste stillingen som kreves for kvalitetsvektstap av fettbrennere er oppkjøpere. Til tross for at stoffets navn kommer fra den engelske gevinsten – å gå ned i vekt – er det nødvendig for karbohydratmetning, som er ansvarlig for ytelsen. Den største fordelen med vinnere er høyt kaloriinnhold;
 3. Behovet for kreatin i begynnelsen av sporten er fraværende. Men over tid, kroppen “slites ut”: problemer med ledd, leddbånd, etc., vises. Det er i disse situasjonene at kreatintilskudd kommer til redning;
 4. Vitaminer og mineraler. Kompleksene av disse elementene vil bidra til den kvalitative prosessen med å miste vekt..
brød диетаVi presenterer for din oppmerksomhet en måte å miste vekt ved hjelp av brød. Regler og menyer av brødet diett for vekttap. Dette er utrolig, men teknikken er ikke bare effektiv, men veldig effektiv, fordi de hatet kiloene ikke kommer tilbake.

På bruken av fiber for vekttap, les her. Beskrivelse av dens typer, bruksmetoder og, selvfølgelig, vurderinger går ned i vekt.

Og her er det beskrevet hva stoffet Polysorb er, og om det er verdt å bruke det til vekttap..

Mange er bekymret for spørsmålet om å samle et sett med sportsernæring. For å oppnå maksimalt resultat ved bruk av fett, bør brennere ta hensyn til fysiologiske data og treningsregime.

Pass på å studere og justere dietten. Viktige faktorer er begynnelsesvekten og figuren du vil oppnå, kroppsbygningen mister vekt og prosentandel av fett i det, kjønn, sykdommer, personlig intoleranse mot individuelle elementer.

Nøyaktigheten av å ta kosttilskudd og en prøvemeny

Hva ikke å gjøre uten å miste vekt? Selvfølgelig uten kosthold og mosjon. Merk under ordet “diett” bør tas i betraktning ikke deprimerende kutt i ernæring til en tilstand nær bevissthetstab og riktig ernæring..

Den gylne sannheten til sunn mat spiser den daglige prisen på rent vann (valgt i henhold til vekt), avslag fra fastfood, mat tilberedt av steking i store mengder fett..

Riktig ernæring eliminerer høyt karbohydrater og overspising. Miste vekt ved hjelp av sport. Mat bør fokusere på fraksjonelle måltider, mosjon og høy protein mat..

Se omtrentlig diett for idrettsnæring gitt i tabellen..

frokost Andre frokost lunsj Middagen
Hvordan ser det ut?? “Miniatyr”, med høy fordøyelighet. Volumetrisk, bias på karbohydrat og protein mat. Høy protein mat. Korn- eller meieriprodukter.
Hva det består av? Havremel, kokte egg. Proteinomelett, cottage cheese, frukt. Kjøtt / fiskeretter. Høstost, bønner,

kefir.

Anmeldelser av slanking kvinner

Personlig brukte jeg sporten. mat, når det var nødvendig å raskt kaste av noen få kilo uten fysisk anstrengelse. Bare for noen dager utelukker du karbohydrater fra kostholdet ditt, du spiser mer proteinfôr, drikker mye væske (rent vann) og du bruker fettforbrennere i henhold til oppskriften angitt i instruksjonene..

Valeria, 27 år gammel

Jeg var imponert over effekten – minus 10 kg per måned! Jeg bekjenner, jeg brukte tjenestene til en personlig trener, som beregnet den nødvendige mengden kalorier som forbrukes av meg, tok opp treningen og laget et sett med slike måltider. Generelt “han tygget” og “legg det i munnen”, det ble bare å svelge og gå ned i vekt! Jeg ble umiddelbart fortalt at fettbrennere er støtte for kroppen, ikke en fettforbrenner i verste forstand av ordet. Alle venter på effekten av et mirakel, de sier, “Jeg skal drikke denne pillen og vil gå 90-60-90.” Nei! For dette må du pløye i gangen og lukke munnen når du vil spise et stykke kake eller en sandwich med en pølse og drikke et glass Coca-Cola. Sport. ernæring vil bidra til å lette prosessen med å avstå fra junk food og redusere det totale kaloriinntaket. Ønsker lykke til!

Loading...

Idrettsnæring for kvinner: utvalgs- og opptaksregler for vekttap

Vekttap – Den verdsatte drømmen, kanskje, av hver kvinne. Vekttap metoder varierer i deres alvor, effektivitet, kostnad og sikkerhet for kroppen..

kvinner спортивное питание

Fatbrennere, som en av måtene å bringe kroppen din i orden, er populære blant sportsnæring for vekttap for kvinner. Men er det et magisk verktøy som passer for en kvinne som fører et normalt liv? Lær mer.

Myter om sport ernæring, alle fordeler og ulemper

Det første vi prøver å ta opp når vi ser ekstra kilo på skalaene, er fysisk trening og riktig ernæring..

Med sistnevnte passer ordet “fettbrennere” ikke i det hele tatt: maten “fra krukkene” i løpet av eksistensen og bruken har klart å samle en anstendig liste over myter som skal debunkeres ^

 • “Fettbrenner – kjemisk, forgiftning kroppen”. Ja, i noen grad er denne utsagnet sant. Det er imidlertid verdt å merke seg at beskrivelsen på en negativ måte er typisk for produkter fra skruppelløse produsenter. For øyeblikket bør høyverdig sportsernæring ikke forårsake en tilknytning til kjemi, siden “naturlige ingredienser” brukes i krukker. Et annet spørsmål er hvilket produkt du velger. Når du kjøper, må du være oppmerksom på produsenten og sammensetningen. Ikke glem å konsultere med fagfolk og kjøpe varer fra verifiserte selgere; sport набор питания
 • “Sport ernæring utviklet utelukkende for idrettsutøvere”. Denne stereotypen ble dannet på grunn av det faktum at de første menneskene som inkluderte fettbrennere i dietten, var idrettsutøvere. Men hvis du tilhører folk som er involvert i tung fysisk anstrengelse, eller ønsker å gå ned i vekt ved å følge en diett og en hyperaktiv livsstil, vil sportsernæring passe deg! Husk at oppgaven med fettbrennere – for å støtte kroppen, opprettholder effektiviteten og vital energi;
 • “Sport ernæring for vekttap er valgfritt”. Vi vil ikke argumentere med denne utsagnet, men vi vil ikke bekrefte heller. Faktum er at fettforbrennere er konstruert for å fjerne uønskede sentimeter i superhastighetsmodus. Alt annet, i det moderne tempoet i livet, opprettholder riktig ernæring, fremmer vekttap, og kombinerer det med fysisk anstrengelse er en umulig oppgave for flertallet av befolkningen. Fettbrennere jobber med et positivt resultat av vekttapet ditt, minimerer sammenbrudd og stress.

Om fettbrennere

Det har lenge vært å drømme om å finne en magisk pille eller en mirakuløs drikk som øyeblikkelig brenner 10 centimeter fett i midjen eller hofter?

Så, forfølger målet om en slank og sunn kropp, er det fornuftig å henvende seg til sportsernæring..

For noen mennesker går uttrykket “sportsernæring” sammen med diett eller riktig – slik logikk er ikke helt sant..

Sport ernæring er et supplement som fremmer raskt vekttap. I vanlige mennesker kalles de fettbrennere.

Hver “miste vekt” kvinne bør være oppmerksom på at å miste vekt på fettbrennere er et figurativt uttrykk. Ingen restriksjoner på ernæring og kroppsbelastning for å gå ned i vekt burde ikke engang drømme!

Hvilken sportsnæring er egnet for kvinner?

Bruken av midler for å brenne fett bærer med seg slike konsekvenser som:

 • Øk muskelstyrken og massen;
 • Gjenoppretting etter tung fysisk anstrengelse;
 • Vedlikehold av kardiovaskulærsystemet;
 • Vekttap.

Basert på ovenstående fakta er det ikke vanskelig å gjette hvorfor sportsernæringsprodukter er i stor etterspørsel blant både menn og kvinner..

exaction спортивного питания для похудения

Deretter foreslår vi å bli kjent med reglene for rasjonelt utvalg av fettbrennere for kvinner. Konvensjonelt er de delt inn i tre typer:

 1. thermogenic. Deres oppgave er å øke kroppstemperaturen, akselerere metabolisme, øke effektiviteten, utholdenhet. Synephrine, koffein, guarana, cayenne pepper ekstrakt og grønn te ekstrakt er ansvarlig for oppvarming. Hyppigheten av bruk av termogene fettforbrennere bør ikke være mer enn to doser per dag. Morgenporsjon 30 minutter før frokost, kveld – en halv time før treningsøkten, 4-5 timer før sengetid.
  Det anbefales å starte med en minimum eller enda lavere dosering. I fremtiden, avhengig av organismens respons, kan mengden av stoffet som brukes, justeres;
 2. lipotropic. Attraktiv for idrettsutøvere med minimal risiko for bivirkninger. Lipotrope stoffer er produsert av kolin, venstre karnitin, metionin – denne sammensetningen gir fettforbrenning, stimulerer leveren og normaliserer nivået av insulinvirkningen av stoffet. Prinsippet om lipotroniske fettforbrennere ligner på termogene additiver. For noen slanking er kombinasjonen av lipotropics med diuretika attraktiv;
 3. Blokkering av karbohydrater og fett. Navnet på dette stoffet snakker for seg selv. Bevar kroppen fra de negative effektene av fett og karbohydrater er en del av ekstraktene av hvite og røde bønner, garcinia og chitosan.
  Tiden for å ta stoffet er 10-15 minutter før måltidstart, og frekvensen er en gang om dagen. Ønskelig å redusere mengden fettfattige matvarer..
I listen over fettbrennere opptar fettbrennere med ulike funksjonelle orienteringer et spesielt sted..

Fordelen med slike legemidler er høy effektivitet på grunn av at vitamintilskuddene finnes, men ulempen er den høye sannsynligheten for allergi.

Nødvendig sett for høyverdig fettforbrenning

Du prøver å miste eller få vekt, utvikle styrke og utholdenhet – det spiller ingen rolle. Verktøyene for å nå dette målet er alltid de samme. I tillegg til utholdenhet, utholdenhet og selvtillit, bør du inkludere i settet med sportsernæring:

 1. Proteinpreparater. De er ansvarlige for tilstedeværelsen av protein i kroppen. Aminosyrer dannet i prosessen med fordøyelsesfeil, går inn i blodet og tjener som byggemateriale for muskler. Kroppen din, i større grad av likegyldighet, fikk deg protein fra mat av animalsk, vegetabilsk eller kunstig opprinnelse. Men atleten er ikke, fordi det er mye lettere å drikke en protein shake enn å lage et kyllingbryst i henhold til alle kanonene med riktig ernæring;
 2. Den neste stillingen som kreves for kvalitetsvektstap av fettbrennere er oppkjøpere. Til tross for at stoffets navn kommer fra den engelske gevinsten – å gå ned i vekt – er det nødvendig for karbohydratmetning, som er ansvarlig for ytelsen. Den største fordelen med vinnere er høyt kaloriinnhold;
 3. Behovet for kreatin i begynnelsen av sporten er fraværende. Men over tid, kroppen “slites ut”: problemer med ledd, leddbånd, etc., vises. Det er i disse situasjonene at kreatintilskudd kommer til redning;
 4. Vitaminer og mineraler. Kompleksene av disse elementene vil bidra til den kvalitative prosessen med å miste vekt..
brød диетаVi presenterer for din oppmerksomhet en måte å miste vekt ved hjelp av brød. Regler og menyer av brødet diett for vekttap. Dette er utrolig, men teknikken er ikke bare effektiv, men veldig effektiv, fordi de hatet kiloene ikke kommer tilbake.

På bruken av fiber for vekttap, les her. Beskrivelse av dens typer, bruksmetoder og, selvfølgelig, vurderinger går ned i vekt.

Og her er det beskrevet hva stoffet Polysorb er, og om det er verdt å bruke det til vekttap..

Mange er bekymret for spørsmålet om å samle et sett med sportsernæring. For å oppnå maksimalt resultat ved bruk av fett, bør brennere ta hensyn til fysiologiske data og treningsregime.

Pass på å studere og justere dietten. Viktige faktorer er begynnelsesvekten og figuren du vil oppnå, kroppsbygningen mister vekt og prosentandel av fett i det, kjønn, sykdommer, personlig intoleranse mot individuelle elementer.

Nøyaktigheten av å ta kosttilskudd og en prøvemeny

Hva ikke å gjøre uten å miste vekt? Selvfølgelig uten kosthold og mosjon. Merk under ordet “diett” bør tas i betraktning ikke deprimerende kutt i ernæring til en tilstand nær bevissthetstab og riktig ernæring..

Den gylne sannheten til sunn mat spiser den daglige prisen på rent vann (valgt i henhold til vekt), avslag fra fastfood, mat tilberedt av steking i store mengder fett..

Riktig ernæring eliminerer høyt karbohydrater og overspising. Miste vekt ved hjelp av sport. Mat bør fokusere på fraksjonelle måltider, mosjon og høy protein mat..

Se omtrentlig diett for idrettsnæring gitt i tabellen..

frokost Andre frokost lunsj Middagen
Hvordan ser det ut?? “Miniatyr”, med høy fordøyelighet. Volumetrisk, bias på karbohydrat og protein mat. Høy protein mat. Korn- eller meieriprodukter.
Hva det består av? Havremel, kokte egg. Proteinomelett, cottage cheese, frukt. Kjøtt / fiskeretter. Høstost, bønner,

kefir.

Anmeldelser av slanking kvinner

Personlig brukte jeg sporten. mat, når det var nødvendig å raskt kaste av noen få kilo uten fysisk anstrengelse. Bare for noen dager utelukker du karbohydrater fra kostholdet ditt, du spiser mer proteinfôr, drikker mye væske (rent vann) og du bruker fettforbrennere i henhold til oppskriften angitt i instruksjonene..

Valeria, 27 år gammel

Jeg var imponert over effekten – minus 10 kg per måned! Jeg bekjenner, jeg brukte tjenestene til en personlig trener, som beregnet den nødvendige mengden kalorier som forbrukes av meg, tok opp treningen og laget et sett med slike måltider. Generelt “han tygget” og “legg det i munnen”, det ble bare å svelge og gå ned i vekt! Jeg ble umiddelbart fortalt at fettbrennere er støtte for kroppen, ikke en fettforbrenner i verste forstand av ordet. Alle venter på effekten av et mirakel, de sier, “Jeg skal drikke denne pillen og vil gå 90-60-90.” Nei! For dette må du pløye i gangen og lukke munnen når du vil spise et stykke kake eller en sandwich med en pølse og drikke et glass Coca-Cola. Sport. ernæring vil bidra til å lette prosessen med å avstå fra junk food og redusere det totale kaloriinntaket. Ønsker lykke til!

Loading...