Linmjöl med kefir: Använd för att rengöra kroppen

Linfrö innehåller en stor mängd fleromättade fettsyror, B-vitaminer och antioxidanter. Det kan ätas rå. Linfrö görs till smör och mjöl. Det handlar om den senaste produkten och kommer att diskuteras vidare..

linne мука для похудения

Hur man rengör kroppen med kefirdryck och linmjöl? Finns det några kontraindikationer?

Linmjöl och hur det kokas hemma

Linmjöl i industrin produceras genom att slipa frön och ytterligare avfetta den erhållna bulkkompositionen. Smaken av denna produkt liknar en nutty och går bra med fisk, spannmål och kött. Mjöl läggs till såser och används som breading..

Antalet kalorier per 100 gram är 290, medan i vetemjöl – 327. Därför är det meningsfullt att göra en ersättning för vetebröd på linnebröd.

Hemma, bereda mjölet är inte svårt. Det kommer emellertid att avvika från den industriella motsvarigheten med högre oljeinnehåll. För matlagning måste du ta mogna och färska linfrön och slipa dem i en kaffekvarn så liten som möjligt. Det är nödvändigt att bereda sådant mjöl omedelbart före användning – dess hållbarhet är liten.

Mjöl som köpts i affären bör förvaras i en tätt sluten burk. Håll dig borta från ljus och värme..

Linmjöl och kefir: fördelar för kroppen

Linmjöl tillsammans med kefir används för att rengöra kroppen av toxiner och toxiner. Linprodukt fungerar som en sorbent. Precis som aktivt kol absorberar det skadliga ämnen. Kefir hjälper försiktigt bort alla gifter från kroppen. Samtidigt störs inte tarmmikrofloran, och i framtiden är det inte nödvändigt att dricka speciella preparat med fördelaktiga bakterier.

En stor mängd växtfibrer i linmjöl passar väl med avlägsnande av stillastående avföring från tarmen.

uppsättning продуктов для диетыLignaner som utgör lin påverkar tillväxten av cancerceller och har en fördelaktig effekt på prostata-verkets arbete. Ingen annan produkt har så hög innehåll av dessa näringsämnen. När de konsumeras, spelar lignaner samma roll som östrogener – skyddar mot cancer, förstärker kroppens celler..

Forskare har länge forskat på egenskaperna hos linfrö. De lyckades ta reda på att de ämnen som utgör lin har följande effekter på kroppen:

 • Hjälper till att bota inflammatoriska hudsjukdomar;
 • Störa bildandet av cancermetastaser;
 • Minska trycket;
 • Minska mängden kolesterol;
 • Bidra till att förbättra elasticiteten hos blodkärlens väggar;
 • Minska svullnad i lederna;
 • Öka benstyrkan.

Folsyra är en stor bidragsyter till de blodcirkulerande organen..

Mycket har skrivits och sagt om kefir och dess fördelaktiga effekter på kroppen. Minns, så kefir:

 • Förbättrar magtarmens arbete
 • Det har en svag laxerande effekt;
 • Stärker immunförsvaret
 • Det har en positiv effekt på mentala och nervsystemet.

Kombinationen av dessa unika produkter ger en fantastisk effekt..

Linmjöl med kefir hjälper och lindrar tillståndet i sådana sjukdomar som:

 • förstoppning;
 • Magsår
 • Kardiovaskulära sjukdomar;
 • Artrit och ledbeteende;
 • fetma.
Efter rengöring av kroppen med linmjöl och kefir observeras också en förbättring av tillståndet hos huden och håret. Hjärnaktivitet och aktivitet ökar.

Allmänna regler för användningen av dessa produkter

För att rensa kroppen med linmjöl och kefir finns följande regler:

 • Kefir eller yoghurt behöver bara naturligt och utan tillsats av färgämnen och smaker.
 • Om mjölet var förberedt hemma, skulle det vara nymalet
 • Rening bör ske inom tre veckor;
 • Varje vecka ökar mängden linmjöl;
 • Det rekommenderas att använda en stor mängd vatten, inte mindre än 2 liter per dag.
 • Om njurstenar är närvarande kan rening på detta sätt leda till blockering av kanalerna..
hirs кашаHirsgröns fördelar och skada för att gå ner i vikt. Hur man använder produkten och dess verkliga åtgärd.

Recept fettförbränning soppa bantning, ta recept att notera.

Användbara smoothies för viktminskning – de mest utsökta och ovanliga recepten.

Rening med linmjöl med kefir

För att göra en linfrö rengöringscocktail måste du ta 1 tesked mogna linfrön och slipa dem. För denna mängd mjöl behöver du 100 gram kefir. Allt är väl blandat och infunderas i 15-20 minuter. Denna dryck bör förbrukas på morgonen och kvällen under kursens första vecka..

Under den andra veckan fördubblar mängden mjöl. Den tredje veckan för 150 gram kefir tar 3 tsk linfrön.

Kefir kan ersättas med mager gräddfil eller naturlig icke-söt yoghurt.

Denna dryck rensar inte bara tarmarna utan även lever och njurar..

Användningen av linmjöl och kefir för viktminskning

pap из муки и кефиромOm en person ville gå ner i vikt med kefir och linmjöl. Först och främst måste det följa alla recept för användning som beskrivs ovan. För det andra att vägra sådana produkter som kött, ostar, ägg, korv, rökt kött, konserver och pickles. Öka mängden vegetabiliska livsmedel. Accelerera processen kommer att hjälpa till med sport.

Goda resultat ses efter användning av denna metod..

På de första och följande dagarna av kosten, på morgonen måste du ta en mage med en stor mängd mat. Detta görs med ett glas kefir och en matsked av linmjöl. Cellulosa i magen sväller och en känsla av mättnad framträder länge. Samma dag måste du också göra på natten. En sådan diet som bantning människor som inte kan sova på grund av känslan av hunger.

Linmjöl kan spädas ett par gånger i veckan i normalt varmt vatten. Ta en matsked per glas.

Dietens gång är tre månader efter att du behöver en paus i 4 veckor, och du kan återuppta kosten.

Med denna diet finns det en rengöring av kroppen från gifter och toxiner och förlusten av extra pounds..

Glöm inte att dricka mycket influensa under en sådan diet. Du kan lägga till en tesked honung till en söt tand.

Varningar och eventuell skada

Du bör inte använda denna diet för allergiska reaktioner och idiosyncrasi av lin och kefir.

befrielse от шлаков льнаDu kan inte använda ovanstående effektschema under sådana förhållanden:

 • Njurstenar;
 • Inflammatoriska processer i tarmarna;
 • Uterin fibroids;

Var försiktig under graviditet och amning.

Vid första tecken på en allergisk reaktion: svullnad, ont i halsen och hudutslag, ska du omedelbart sluta ta cocktailen och dricka antiallergisk medicin.

recensioner

Anastasia, 35 år gammal:

Kämpade med övervikt sedan 16 år. Efter barnets födelse ökade vikten, och hoppet om att gå ner i vikt minskade. Innan du använde kefir och linmjöl väger nästan 109 kg med höjd 163. Jag läste mycket information om kosten och bestämde mig för att prova en sådan diet, särskilt jag älskar kefir.

Och jag gillade också det faktum att du kan dricka en cocktail på natten. Drick en drink på en tom mage på morgonen och på natten. Tillagd mjöl i sallader och kockost. Den första veckan förstoppades, men det här visade sig på grund av otillräckligt vattenintag.

Efter en tre månaders kurs lyckades jag förlora 15 kg. Detta är ett mycket bra resultat för mig, jag gjorde inga speciella fysiska övningar, men jag försökte inte använda förbjudna livsmedel.

Efter en paus på 4 veckor har jag för avsikt att upprepa min erfarenhet och lägga till gymklasser..

Christina. 20 år:

Jag vill skingra alla myter om den mirakulösa effekten av linmjöl. Jag valde ett sätt att äta matsked mjöl på morgonen och på kvällen och dricka den med kefir.

Kramade den obehagliga smaken av mjöl under den första veckan. Späd det en gång med vatten, jag måste säga, en mycket otrevlig dryck. Men viljan att snabbt gå ner i vikt, som sagt av många recensioner, besegrade avsky.

Och, som det visade sig, förgäves. Under sju dagar av plåga lyckades de förlora 1 kg. Jag råder inte någon till denna diet, speciellt om du inte gillar smaken av lin.

Marina, 51:

På min ålder tänker jag ofrivilligt inte bara på den smala siffran utan också om att bibehålla hälsan. Milled självständigt lin och använde den med kefir enligt alla regler..

Jag gjorde detta enbart för att rensa kroppen av skadliga ämnen och att mätta kroppen med vitaminer och fördelaktiga spårämnen. Resultatet började göra mig lycklig under den andra veckan av ansökan..

Det första jag märkte var naglarna. De blev starkare och inte längre exfolierar. Jag slutade att märka en stor mängd hår i min själ. Omgivning märkte en hälsosam hud. Efter en månad av intag märkte jag att jag förlorade 4 kg..

Några ord i slutsats

 1. När du väljer den här metoden för att rensa eller gå ner i vikt, måste du överväga att resultatet kanske inte är om du ignorerar systematisk användning.
 2. Det är frivilligt att tillsätta mark lin i kefir, det kan vara yoghurt eller gräddfil;
 3. Du måste börja näring med en liten mängd mjöl, gradvis öka dosen vid slutet av den tredje veckan.
 4. Produkten kan användas som tillsats i såser, sallader, soppor och sås. Nötsmak av mjöl går bra med fiskrätter. Så du kan rulla fiskskivor i linprodukt innan du steker.
 5. Den mest uppenbara nackdelen med denna metod att gå ner i vikt är dess varaktighet. Men resultatet är säkert, särskilt om du lägger till sport och dela måltider. Det är känt att ju snabbare du går ner i vikt, desto snabbare kommer de hatade kilorna tillbaka. Rusa därför inte.

Kefir med linmjöl är inte en “magisk dryck” som enkelt kan spara dig från övervikt. Du måste använda lite viljestyrka och fysisk aktivitet för att få din figur i perfekt skick..