Natural Lida slanking kapsler: anbefalinger og anmeldelser

Den kinesiske produsenten kjenner hemmelighetene til å bekjempe overvekt, så fra tid til annen vises nye produkter på hyllene, som ifølge en østlig leverandør bidrar til å finne en slank figur.

kapsler для стройности

Det viktigste poenget her er at ingen innsats bør gjøres, selv søtsaker og mel bør ikke utelukkes fra kostholdet..

Sammensetningen av stoffet

Emballasje kapsler “Lida” for vekttap kan kjøpes til en pris på 1000 rubler.

I produsentens rolle er selskapet Dali, som hevder at sammensetningen bare inneholder naturlige ingredienser, blant annet planteekstrakter, kjent for de gunstige effektene på vekttap, vil de bli oppført nedenfor.

  • Indisk lotusblad, er i stand til å senke aldringsprosessen og lindre tretthet. Distribuert i kinesisk urtemedisin, som et verktøy utviklet for å bekjempe fedme. Planten har en gunstig effekt på reduksjonen av blodlipider.
  • Frøene av cassia tori styrker kroppen, har en anti-inflammatorisk effekt, lindrer overflødig væske og stopper ødemet. Denne komponenten normaliserer trykk, lindrer leveren av giftstoffer, reduserer mengden kolesterol i blodet..
  • Rhizomet av poduzhniki-delen bidrar til å akselerere fettmetabolismen av leveren, starter fettprosessen, forhindrer produksjon av A-acetylkolin, som er den viktigste skyldige i forekomsten av kolesterolplakk.

Produsenten garanterer sikkerheten til kosttilskudd, dersom du strengt holder seg til foreskrevet regime.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

utsikt лекарстваLida slankekapsler kan foreskrives for overvekt, puffiness, vanskelig metabolisme.

Legemidlet er flott for rensing av slagg, øke utholdenhet.

Dette kosttilskudd bidrar til å bekjempe effekten av overeating, stabilisere prosessen med fettmetabolismen i leveren og redusere det subkutane fettlaget.

Legemidlet er ikke anbefalt for personer under 16 år eller overvinne merket i 65 år.

Ikke ta kapsler etter slag eller med hjerte-og karsykdommer..

Denne metoden for vektreduksjon virker ikke hvis det er gastritt eller andre problemer med mageytelsen..

Forbudt å ta piller for kvinner som er i posisjon, samt gjennomgår amming.

Med den originale medisinen Lida kapsler for vekttap i takt med alkohol, nøytraliserer du effekten av stoffet.

Bruksanvisning Lida

Du kan bruke det allment aksepterte og foreskrevet i instruksjonsstandardforløpet for å ta “Lida”, ifølge ham vil en pakke bli konsumert innen en måned.

Ta en kapsel daglig før eller etter frokost.

Intervallet mellom å ta medisinen og spise skal være omtrent en halv time..

Tabletten skal vaskes med et glass varmt vann..

Om nødvendig kan behandlingsforløpet økes til et par måneder..

Så snart du klarer å oppnå ønsket effekt, er det tillatt å fortsette å ta det, noe som vil støtte resultatet, men doseringen vil bli redusert og vil være to kapsler per uke..

Instruksjoner for bruk av kapsler Lida for vekttap anbefaler å få en lege råd før du starter kurset..

Bivirkninger

svimmelhetBeskrivelsen inneholder en svært dårlig liste over bivirkninger, som er begrenset av intoleransen til enkelte komponenter, mulige allergiske reaksjoner og en negativ effekt på kroppen hvis de brukes feil..

Hvis du leser forbrukeromtaler om Lida-kapsler for vekttap, så blir de i det minste mindre, men de føler seg ikke bra i løpet av kurset.

Dette uttrykkes av tørr munn, trykkstabilitet, kvalme, smerte i øynene, dårlig koordinering av bevegelser og svimmelhet..

Mange kvinner som prøver å gå ned i vekt med dette stoffet klager på søvnløshet, migrene, håravfall, dannelse av sår på huden, nedsatt ytelse av mage og lever og retur av tapte vekt.

anbefalinger

Hvis du bestemmer deg for å begynne å ta et kosttilskudd selv, uten å konsultere en lege, er det verdt å huske at handlingen kan være farlig for helsen..

Denne antagelsen bygger på det faktum at en vektreduksjon som ikke overstiger 6 kg anses å være harmløs, mens produsenten lover å kvitte seg med så mange kilo hver uke..

Dette kan skyldes at Lida, i tillegg til naturlige komponenter, inneholder skjulte ingredienser som fremkaller raskt vekttap, fordi naturlige elementer som urter, mineraler og ekstrakter ikke er i stand til å få en rask vekttapseffekt..

For å rette opp bivirkningene, anbefales det å bruke vann i et mer imponerende volum enn vanlig – opptil to liter per dag..

Hvis du trenger å kjøpe matadditiv, “Lida” burde kunne skille en falsk fra originalen.

Det er viktig å være oppmerksom på instruksjonene før kjøp, som er skrevet med grammatiske feil i dobbeltrom.

Den originale emballasjen kan ha skjemaet presentert i ett av tre alternativer:

  1. Det finnes informasjon på russisk og kinesisk, datoen for produksjon, navn og adresse til produsenten. Det er verdt å være oppmerksom på utløpsdato og registreringsbevis nummer. Må være i instruksjonsanbefalinger for bruk, dosering og hastighet på utgivelsen.
  2. Emballasje har informasjon på russisk, adresse på produsenter, beskrivelse, anbefalinger for bruk, kontraindikasjoner, prosedyren for bruk, utgivelsesdato, lagringsbetingelser, data på registreringsbevis.
  3. Emballasje med silke skjerm i form av sollys, øverst til høyre – logoet “DALI”.
regler для худеющихUansett kosthold og piller har du ikke prøvd for vekttap, men hvis du er tilbøyelig til å være overvektig, vil du forr eller senere begynne å revidere ditt vanlige kosthold og mosjon. Riktig vekttap eller liv uten fasting.

Om fordelene med agurker har alle hørt, men ikke alle vet fortsatt at med deres hjelp kan du gå ned i vekt. Oversikt agurk diett her.

Forresten er epletiet også veldig effektivt. Les mer om det i artikkelen..

Leseranmeldelser

Følgende er våre inntrykk av våre abonnenter:

Jeg bestemte meg selv for å ta slankekapsler “Lida maximum”, min vekt falt fra 67 til 53 for hele løpet av å ta dette tilskuddet. Men jeg følte meg ikke veldig behagelig i prosessen: Jeg var konstant svimmel, kvalm, og det var “forvirring” i magen min. Jeg begynte å miste vekt på samme måte, siden jeg jobber hver dag, og det er ingen mulighet til å engasjere seg i sunn mat og matlaging. Men på jobben likte jeg ikke å føle konstant ubehag, da det ikke alltid er mulig å besøke toalettet.

bilde до и после

Zinaida, 45 år gammel

Resepsjonen av “Lida” varer en uke, i løpet av denne tiden mistet hun 5 kg, fra 56 til 51 kg. Men følelsene var ikke hyggelige, jeg følte ikke et slikt spekter av ubehagelige fenomen på en gang, det var svimmelhet, kvalme og migrene. Så gikk alt vekk, men jeg begynte ikke å tvinge kroppen mer, jeg byttet til mer aktiv livsaktivitet, som absolutt ikke ville gjøre noen skade..

Emma, ​​31

Kapslene nådde meg aldri, så skjønte jeg hvor bra det er. Historien begynte da mannen min dro på forretningsreise til Kina, hvor han kjøpte dette verktøyet, men etter å ha lest komposisjonen ga han meg en “debriefing”. Det viser seg blant ingrediensene i stoffet er 12 prosent ephedrine, noe som gir en nedgang i appetitt og overdreven aktivitet. Dette tillegget kommer til oss med feil oversettelse, og vi ser ikke et farlig element..

Rose, 44 år gammel

Ikke blindt tror på produsentens anbefalinger, hvis det er behov for å redusere vekten, må du først kontakte en ernæringsfysiolog.

Suksessen med bruk av diettpiller er alltid kontroversiell.

Videoen nedenfor inneholder en analyse av Lida-kapsler og meninger fra ulike eksperter: