Porciola bantning: recensioner av mirakulösa kapslar

Porciola Slimming – ett läkemedel skapat med hjälp av ny teknik, inte verkar på kroppens celler.

Det används för att minska vikten och göra att en person har en lång känsla av mättnad (upp till 4 timmar), vilket innebär att man förbrukar mindre mat och därmed en gradvis minskning av kroppsvikt som inte orsakar komplikationer..

kapslar Порциола для снижения веса

Tillverkaren lovar upp till 3 pounds tappade per månad.

Kan användas tillsammans med andra droger för viktminskning, under kost eller fysisk aktivitet. Det ökar den positiva effekten..

Andra tillskott bör konsumeras inte tidigare än 30 minuter innan du tar Porciola. Verktyget arbetar i 2 steg:

 • Primär mättnad (uppnås genom att sträcka magsväggarna med hydrogel);
 • Sekundär mättnad (kommer senare tack vare delar av ämnen som kommer in i blodet).

Vad är det gjort av?

 • Huvudämnet: polyakrylsyrakarbomer 500 mg;
 • Ytterligare ämne: mat L-leucin 5%, gelatin.

Hur man tar Portiol?

Kapseln med substansen inuti måste sväljas (utan öppning eller tuggning), dricka ett glas dricksvatten (inte mineral).

Använd läkemedlet bör vara 20 minuter före måltid. Användningsförloppet bör inte avbrytas..

För att kunna ställa in ett mål för dig själv måste du beräkna kroppsmassindexet. För att göra detta behöver du:

 1. Ta massan i kilo;
 2. Två gånger dividerat med antalet tillväxt i meter;
 3. Numret som hände och det finns kroppsmassindexet.

Därefter måste du hitta ditt värde i tabellen där den erforderliga dosen anges för att uppnå indikatorn som anges i den andra kolumnen..

BMI (Body Mass Index)        Önskat resultat        Erforderlig dos
                25-30 kg / m2                ≤ 24,99 kg / m2    2 kapslar – en gång om dagen
                31-50 kg / m2                ≤ 25-30 kg / m2    2 kapslar – 2 gånger om dagen
           upp till 24,99 kg / m2           BMI stöd    1 kapsel – en gång om dagen

Indikationer och kontraindikationer för att ta kapslar

 • Viktminskning
 • Behåll en stabil vikt;
 • Förhindra fetma och andra liknande sjukdomar;
 • Minskat matintag med övervikt.

Användning av Porziol rekommenderas inte om:

 1. Kroppen uppfattar inte de ämnen som ingår i;
 2. Kroppen lider av magsår, gastrit, diabetes mellitus och svåra somatiska sjukdomar;
 3. Det fanns kirurgiska ingrepp i mag-tarmkanalen.

För personer under majoritetsåldern rekommenderas inte användningen av läkemedlet utan att rådfråga den behandlande läkaren..

“Fallgropar” som kan uppstå

huvudvärk болиSom ett resultat av omfattande kliniska studier har följande biverkningar hittats:

 • Kräkningar (1%);
 • Hyppig huvudvärk (0,8%);
 • Flatulens (0,5%);
 • Förstoppning (0,4%);
 • Värme (0,4%);
 • Diarré (0,1%).

I genomsnitt är förekomsten av sådana “olägenheter” mindre än ett i hundra, så du borde inte vara rädd för att använda Porciola. Om det i värsta fall sker något, måste du omedelbart sluta ta drogen..

Förvaring och pris på kapslar

Förvara verktyget ska vara på en torr plats, skyddad mot solljus och från barn..

Den genomsnittliga kostnaden varierar i intervallet 600 rubel per förpackning, som inkluderar 10 kapslar Porciola.

För den tre månaders kurs som rekommenderas av tillverkaren måste du betala från 9000 till 18000 rubel.

Liknande droger

 1. Fucus plus;
 2. Brand Ball;
 3. meridiaen;
 4. Reduxin Light;
 5. Laktomarin;
 6. Vitaklin.

Ytterligare tips för användning

För att fylla balansen av vitaminer och mineraler som inte är fullt mottagna på grund av en minskning av mängden konsumerade livsmedel, bör ett komplex av lämpliga vitaminer tas..

Möjligheten att sitta bakom rattet på en bil eller arbete Portsiola påverkar inte.

motivationInte tillräckligt med viljestyrka för att bestämma processen för att gå ner i vikt? Så enkelt gör du själv att gå ner i vikt hemma. Lyssna på vårt råd och allt kommer att träna.!

Om effektiviteten hos flytande kastanj för viktminskning berätta riktiga recensioner av våra läsare här. Missa inte chansen att lära dig först!

Turboslim uttrycka viktminskning: vad är det? Kom hit och du kommer att ta reda på det.

Porciola bantning: recensioner

Min erfarenhet

Innan det var mitt liv överviktiga problem. Helt få dimensioner hindrade rörelse, och ens lever i allmänhet. Välja ett verktyg som hjälper till att lösa mitt problem, jag slutade på Porziole.

Jag gjorde det här valet eftersom denna åtgärd inte påverkar kroppens celler, men hjälper helt enkelt till att tillfredsställa hunger..

Jag bestämde mig för att börja med ett paket, eftersom jag var rädd att Porciola kapslarna inte skulle fungera. Tog enligt anvisningarna enligt anvisningarna: sätt kapseln i munnen och drack ett glas vatten. Först verkade det som ingenting hände.

Jag ville dock vara brutalt, som alltid. Men efter att ha ätit några skedar av borscht var det inte längre möjligt att äta maträtten. Det kände mig som om jag hade ätit allt innehåll i pannan förut.!

Han var väldigt rädd för de biverkningar som skeptiker alltid skrämmer. Men lyckligtvis visade min rädsla för förstoppning sig vara falsk. Processen att rengöra tarmarna var som vanligt utan incident.

Resultatet efter två månaders användning var helt i linje med mina förutsägelser – sju kilo! Förlorar vikt med honom ytterligare och tackar tillverkaren för en sådan högkvalitativ produkt!

Läkarens granskning

läkareHandlingsmetoden för Porciola som anges av kampanjen är inte ny, som den tidigare använts. Läkemedel som innehåller mikrokristallin cellulosa fungerar på exakt samma sätt..

Om du äter 10 gram av sådan massa, kommer känslan av hunger att gå ännu tidigare. Men dosen av Porciola är 10 gånger mindre och en logisk fråga uppstår: är det tillräckligt att bilda en 350 gram hydrogel inuti??

Paketet anger inte namnet på blandningen från vilken hydrogelen kommer. Vi kan bara gissa vad gelens densitet.

Om du sparar 1 gram av ett ämne från en liknande grupp kommer den önskade föreningen faktiskt att uppstå. Fastän den resulterande hydrogelen saknar viskositet, kommer den att ge en känsla av mättnad.

En vecka kan ta från tre kilo per månad. I detta har tillverkarens löften en koppling till verkligheten..

Vad säger köpare?

Det har länge försökt att övermanna sig, men det gick inte att lyckas. Trots att jag känner till reglerna för att gå ner i vikt, är det i praktiken allting mycket svårare. Bära känslan av hunger mellan frekventa, små måltider – helvete på jorden!

Det fanns två alternativ: Portiola och fiber. Hon slutade först eftersom fiber orsakade svaghet, och med rytmen i mitt liv drog det till botten.

Innan dess var hon en hård motståndare av liknande medel och annan kemi. Men efter att ha läst några bra recensioner på forumet bestämde jag mig för att gå emot principen.

Under de första dagarna av att ta Porciola var det mindre. Men detta orsakades inte av pillerens verkan, utan av ett välgrundat beslut. Bara en vecka senare kände jag en liten “zamorivmask”. I en månad förlorade jag 4 kilo. Det här är bra, men jag förväntade mig ett mer imponerande resultat..

foto до и после

Marina, Uralsk

Innan jag använde Porciola trodde jag aldrig att jag skulle gå ner i vikt med hjälp av kemi. Men bestämde sig fortfarande för att ge ett chansvärt läkemedel.

Jag köpte ett paket för att se kroppens reaktion. Jag använde botemedlet en halvtimme före lunch, för det var under det att jag förbrukade den största mängden mat. I motsats till populär tro på att drogen orsakar förstoppning, har situationen i mitt fall förändrats till det bättre.

För 2 månaders användning hittade inte brister, förutom det höga priset. Men det är värt det: 5 tappade pund per månad – för mig ett utmärkt resultat!

Igor, Tomsk

Långt tvivlade innan han köpte Porciola, men bestämde sig fortfarande. Många viktminskningar med hjälp av kaffe från Evalar bestämde sig för att klara av figuren helt. Samma obegränsad kärlek till mat blev ett hinder.

Köp Portsiolu var svårt. Hitta ett verktyg kan inte i alla apotek.

Jag dricker 2 kapslar med en stor kopp vatten. Tio minuter – och hungern försvann.

Som ett resultat, föll 2 kilo per månad. Jag är nöjd med resultatet, och jag tror att priset på pengarna på 600 rubel är berättigat. Jag är glad att rekommendera det här verktyget till alla.!

minus 2 килограмма

Oksana, Anapa

Personer som använder detta läkemedel uppnår de önskade resultaten. Läkare behandlar generellt anläggningen med försiktighet.

Verksamheten hos Porciola, förutom dess komponenter, påverkas av en enskild faktor. Detta bör komma ihåg när man tar det beskrivna läkemedlet..

Loading...