Slik syltet mushrooms for steking på grillen

Sommeren er tid for moro og avslapning. Om sommeren samles alle sammen i naturen. Venner, slektninger kan bare ikke vente å gå på piknik og prøve stekte sopp rett fra brannen.

Noen vet bare ikke hvordan å lage mat på grillen, men nå er det ikke noe problem, for nå lærer hver vertinne og eier hvordan man skal lage smakfulle og saftige mushrooms på grillen..

Følgende TOP-4 marinade oppskrifter er designet spesielt for mushrooms, fordi bare ingrediensene i dem vil gi soppene en mild eller tvert imot skarp liten følelse. La oss først tenke på marinadeoppskrifter, og fortsett deretter med prosessen med mushroomsteking på kull.

Vi ønsker umiddelbart å merke seg at alle disse oppskriftene fra bildet er veldig enkle og til og med en “tekanne” i matlaging kan lage matretten!

Oppskrift nummer 1: Den vanligste tradisjonelle marinade – selv et barn vil lage mat!
hvordan замариновать шампиньоны для жарки на мангале
ingredienser Antall
Hjemmelaget rømme eller majones å smake
Krydder (noen) å smake
Friske mushrooms 1 kg
Tilberedningstid: 150 minutter Kalorier per 100 gram: 60 kcal

Så, hvordan å hakke mushrooms for stek på grillen med denne oppskriften? Til å begynne med, vask de ferske soppene under rennende vann og tørk dem slik at det ikke er overflødig vann og fuktighet..

For å beskytte helsen din, skrell mushrooms. Dette gir vanligvis bare en lue, under det øverste laget som de mest skadelige mikroberene multipliserer..

å rydde грибы

Sett dem deretter i pannen og begynn å plukke. For å gjøre dette, legg salt og pepper til sopp og krydret alt med majones. Hovedhemmeligheten ved matlaging av klassisk marinade er å legge til majones i moderasjon..

Selv om det ser ut til at det ikke er nok, legg ikke til for mye – la det være litt, men ikke overdrive det. Salt og pepper er krydder som gir juiciness til marinade..

majones

Lukk pannen og la det gå et par timer i et mørkt og ikke veldig varmt sted (like under romtemperatur). Rør i sopp, slik at majonesen ikke tørker mellom soppene. Når 2 timer er gått, kan mushrooms bli strenget på spyd.

Hvis du har en konveksjonovn og du bestemmer deg for å steke sopp på den, legg så en dyp panne på bunnen, slik at den ekstra juice går der, men så vil koketiden til soppkebaben øke til ca. 20 minutter..

Oppskrift nummer 2: krydret

Grillede mushrooms med denne marinade på grillen passer akkurat til folk som elsker spenningen. Krydret marinade er en ekte kulinarisk kunst. Det vil gi mushrooms en uvanlig og skarp ettersmak. Overrask vennene dine med dem!

På dette øyeblikk, løp til butikken og kjøp:

 • 1-2 ss eddik eddik (for en amatør);
 • 4 ss grønnsak eller olivenolje;
 • En klype sunela (spesiell krydder humle);
 • Salt, pepper etter smak.

Tilberedningstid: 2,5 timer.

Kaloriinnhold: 432 kcal.

Matlaging sopp med denne marinade er ikke forskjellig fra den forrige. Skrell sopp og bland i pannen med ovennevnte liste over krydder. Marineringsprosessen varer i ca 3 timer, hvorpå du kan steke sopp i maksimalt fem minutter på grillen.

For å gjøre soppene mer smakfull smak, kan du lage en ekstra saus. For å gjøre dette, ta:

sopp на мангале

 • 1 ss. l. Amerikansk sennep;
 • 1 ss. bakken rød varm rød pepper;
 • 1-2 ss. l. drue eddik;
 • Et par teskjeer med honning (ikke kandisert);
 • 5 ss olivenolje;
 • 1 ts Himalaya salt.

Alle de ovennevnte ingrediensene må blandes i en separat bolle og hell de stekte mushronene i sausen..

Oppskrift nummer 3: kinesisk

Denne oppskriften er dedikert til elskere av kinesisk krydret mat. Hvis du vil lage et kilo deilige marinert sopp på grillen, ta da:

 • 1 ts 6% bord eddik;
 • 5 ss soyasaus;
 • 50 ml vegetabilsk eller olivenolje;
 • 2 ss majones;
 • 4 hvitløksklær;
 • 1 teskje sennep.

Tilberedningstid: 3 timer.

Kaloriinnhold: 450 kcal.

Skal mushrooms, tørk dem og plasser dem romslig i en kasserolle. Skyv hvitløk under pressen og legg til sopp. Bland resten av ingrediensene og sett denne blandingen i pannen. Stek soppene på grillen i 10 minutter. I konveksjonstid varer det opptil 20 minutter.

blinu-3Custard pannekaker på kefir dukke opp openwork og øm, prøv våre oppskrifter.

Rask kakeoppskrifter i en sakte komfyr med tillegg av syltetøy. Les vårt utvalg av oppskrifter..

Legg merke til konditoroppskrifter for majones uten margarin.

Oppskrift nummer 4: Den mest interessante og deilige marinade – kremaktig

Kremaktig marinade er den mest ømme blant alle de andre. Dine venner vil like det 100%. Og hvordan å lage mat, vil du nå finne ut! Først må du lage mat:

 • 150 gram smør;
 • 2 ss fløte (kan erstattes med høyt fett rømme);
 • Salt, pepper etter smak.

Tilberedningstid: 2,5 timer.

Kaloriinnhold: 642 kcal.

Med sopp bruker du det samme svindelen, som vi tidligere beskrev: Rengjør, vask, tørk, legg i en panne.

Vi fortsetter til forberedelsen av marinade. Smelt smør i en gryte og kombinere den med krem. Tilsett denne blandingen til sopp og la den stå i 2,5 timer.

Dryss med salt eller pepper. På transportovnen kan disse soppene kokes i 10 minutter, og på brazierkolene – bare 5. Tilberedning av denne marinade er raskere på grillen enn de andre..

Så vi så på så mange som 4 typer utrolig smakfulle marinader, og nå skal vi diskutere det viktigste – prosessen med å lage sopp på kull!

Matlaging sopp på grillen er veldig enkelt og raskt

For å lage sopp på grillen må du:

 • Friskskalet mushroom;
 • En av marinader oppført ovenfor;
 • Salt, pepper etter smak;
 • Spesiell saus, som er beskrevet ovenfor i den andre oppskriften (kan brukes i alle typer marinader).

Koketid: 5-20 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 450 kcal (avhengig av marinade).

Oppskriften på matlaging sopp på grillen er helt enkel, nå ser du for deg selv. Først løst legg alle soppene i en bred panne. Deretter tilsettes marinaden og blandes godt, slik at alt juice er proporsjonalt blandet med sopp.

La sjampinjongene stå med lokket lukket i noen timer, slik at alt er gjennomvåt, men du må åpne pannen og regelmessig sjekke – hvis soppene er gylden og behagelig farge, betyr det at de blir marinert.

Deretter åpner lokket, ta spydene og strengene alt pent på dem. Varm brazeren grundig slik at soppene kokes og ikke er rå..

Kok sopp på åpen kullgrill i 5 minutter. Deretter kan du servere kebabene på bordet med ulike sauser.

Tips og triks for nybegynnerpiknikmakeren

 1. Kjøp bare kull fra et godt brent tre;
 2. Det er tilrådelig å lage sopp på grillen, fordi det er raskere og smaken av røyk gir en ekstraordinær smak til parabolen;
 3. Kjøp stadig alle produktene til marinade og soppene er bare friske, fordi disse ingrediensene er svært utsatt for raskt å forverres;
 4. Gjør alt strengt i henhold til oppskriftene – noe initiativ støttes ikke;
 5. Ikke glem å skru spydene med mushrooms på grillen (råd for de som jobber med grillen for første gang og aldri grillet noe på det!).

Vi ønsker deg deilige soppkebaber og en god hvile.!

Loading...