Sportnäring för kvinnor: urval och antagningsregler för viktminskning

Viktminskning – den berömda drömmen kanske av varje kvinna. Viktminskning metoder varierar i deras svårighetsgrad, effektivitet, kostnad och säkerhet för kroppen..

kvinnor спортивное питание

Fettbrännare, som ett sätt att få din kropp i ordning, är populära bland sportnäring för viktminskning för kvinnor. Men är ett magiskt verktyg lämpligt för en kvinna som leder ett normalt liv? Läs mer.

Myter om sportnäring, alla fördelar och nackdelar

Det första vi strävar efter att ta itu med när vi ser extra kilo på skalorna är motion och riktig näring..

Med sistnämnden passar ordet “fettbrännare” inte alls: maten “från burkarna” under dess existens och användning har lyckats samla en anständig lista av myter som bör debunkeras ^

 • “Fettbrännare – kemisk, förgiftar kroppen”. Ja, till viss del är detta uttalande sant. Det är dock värt att notera att beskrivningen på ett negativt sätt är typiskt för produkter från skrupelfria tillverkare. För närvarande bör högkvalitativ sportnäring inte orsaka samband med kemi, eftersom “naturliga ingredienser” används i burkar. En annan fråga är vilken produkt du väljer. När du köper, var noga med att vara uppmärksam på tillverkaren och kompositionen. Glöm inte att samråda med proffs och köpa varor från verifierade säljare. sports набор питания
 • “Sportnäring utvecklad uteslutande för idrottare”. Denna stereotyp bildades på grund av det faktum att de första personerna som inkluderade fettbrännare i deras kost var idrottsmän. Men om du tillhör personer som är engagerade i tung fysisk ansträngning eller vill gå ner i vikt genom att följa en diet och en hyperaktiv livsstil, kommer sportnäring att passa dig! Kom ihåg att uppgiften av fettbrännare – att stödja kroppen, bibehåller sin effektivitet och vital energi.
 • “Sportnäring för viktminskning är valfri”. Vi kommer inte att argumentera med detta uttalande, men vi kommer inte heller att bekräfta. Faktum är att fettbrännare är konstruerade för att ta bort oönskade centimeter i superhastighetsläget. Allt annat, i den moderna taktiken i livet, upprätthålla rätt näring, främja viktminskning och kombinera den med fysisk ansträngning är en omöjlig uppgift för majoriteten av befolkningen. Fettbrännare arbetar på ett positivt resultat av din viktminskning, minimerar störningar och stress.

Om fettbrännare

Det har länge drömt om att hitta ett magiskt piller eller en mirakulös dryck som direkt brinner 10 cm fett på midjan eller höfterna?

Sedan, eftersträvar målet med en tunn och hälsosam kropp, är det vettigt att vända sig till sportnäring..

För vissa människor går ordet “sportnäring” bredvid kost eller rätt – sådan logik är inte helt sann..

Sportnäring är ett tillägg som främjar snabb viktminskning. I vanliga människor kallas de fettbrännare.

Varje “förlorande vikt” kvinna borde vara medveten om att gå ner i vikt på fettbrännare är ett figurativt uttryck. Inga begränsningar av näring och kroppsbelastning för att gå ner i vikt borde inte ens drömma!

Vilken sportnäring är lämplig för kvinnor?

Användningen av medel för att bränna fett medför sådana följder som:

 • Öka muskelstyrkan och massan;
 • Återhämtning efter tung fysisk ansträngning;
 • Underhåll av hjärt-kärlsystemet;
 • Viktminskning.

Baserat på ovanstående fakta är det inte svårt att gissa varför sportnäringsprodukter är i stor efterfrågan bland både män och kvinnor..

exactionen спортивного питания для похудения

Därefter föreslår vi att bekanta sig med reglerna för rationellt urval av fettbrännare för kvinnor. Konventionellt är de indelade i tre typer:

 1. termogena. Deras uppgift är att öka kroppstemperaturen, påskynda ämnesomsättningen, öka effektiviteten, uthålligheten. Synephrine, koffein, guarana, cayenne pepper extrakt och grönt te extrakt ansvarar för uppvärmning. Frekvensen att använda termogena fettbrännare ska inte vara mer än två doser per dag. Morgonpartiet 30 minuter före frukost, kväll – en halvtimme före träningens början, 4-5 timmar före sänggåendet.
  Det är lämpligt att börja med en minsta eller till och med lägre dosering. I framtiden kan mängden av det använda läkemedlet justeras beroende på organismens svar.
 2. lipotropic. Attraktiv för idrottare med minimal risk för biverkningar. Lipotropa ämnen framställs av kolin, vänster karnitin, metionin – denna komposition ger fettförbränning, stimulerar levern och normaliserar nivån av insulinverkan av läkemedlet. Principen för lipotroniska fettbrännare liknar termogena tillsatser. För någon bantning är kombinationen av lipotropics med diuretika attraktiv;
 3. Blockering av kolhydrater och fetter. Namnet på detta läkemedel talar för sig själv. Bevara kroppen från de negativa effekterna av fett och kolhydrater är en del av extrakten av vita och röda bönor, garcinia och chitosan.
  Tiden att ta drogen är 10-15 minuter före måltidstiden, och frekvensen är en gång om dagen. Önskvärt att minska mängden högfettiga livsmedel som konsumeras..
I listan över fettbrännare upptar fettbrännare med olika funktionella orienteringar en speciell plats..

Fördelen med droger av detta slag är hög effektivitet på grund av att vitamintillskotten innehåller, men nackdelen är den höga sannolikheten för allergi.

Nödvändigt inställd för högkvalitativ fettförbränning

Du försöker att förlora eller gå ner i vikt, utveckla styrka och uthållighet – det spelar ingen roll. Verktygen för att uppnå detta mål är alltid desamma. Förutom uthållighet, uthållighet och självförtroende, bör du inkludera i uppsättningen sportnäring:

 1. Proteinpreparat. De ansvarar för närvaron av protein i kroppen. Aminosyror bildade i processen med matsmältningsförfall, gå in i blodet och tjäna som byggmaterial för muskler. Din kropp, i större grad av likgiltighet, fick dig protein från mat av animaliskt, vegetabiliskt eller artificiellt ursprung. Men idrottaren är inte, för det är mycket lättare att dricka en proteinskaka än att laga ett kycklingbröst enligt alla kanoner av rätt näring.
 2. Nästa ställning som krävs för kvalitet viktminskning av fettbrännare är vinnare. Trots det faktum att läkemedlets namn kommer från den engelska vinsten – att gå ner i vikt – i viktminskningen är det nödvändigt för kolhydratmättnad, som är ansvarig för din prestation. Den främsta fördelen med vinnare är kaloriinnehållet;
 3. Behovet av kreatin i början av idrotten är frånvarande. Men med tiden slipper kroppen “slita ut”: problem med leder, ledband osv. Framträder. Det är i dessa situationer att kreatintillskott kommer till räddningen.
 4. Vitaminer och mineraler. Komplexen av dessa element kommer att bidra till den kvalitativa processen att gå ner i vikt..
bröd диетаVi presenterar för ert uppmärksamhet ett sätt att gå ner i vikt med hjälp av bröd. Regler och menyer i bröddiet för viktminskning. Det här är otroligt, men tekniken är inte bara effektiv, men mycket effektiv, eftersom de hatade kilogrammen inte kommer tillbaka.

På användningen av fiber för viktminskning, läs här. Beskrivning av dess typer, metoder för användning och, naturligtvis, recensioner förlorar vikt.

Och här beskrivs det vilket läkemedel Polysorb är, och om det är värt att använda det för viktminskning..

Många är oroade över frågan om att sammanställa en uppsättning sportnäring. För att uppnå maximalt resultat från användningen av fettbrännare bör hänsyn tas till fysiologiska data och träningsregler.

Var noga med att studera och justera kosten. Viktiga faktorer är inledningsvikt och figur som du vill uppnå, kroppsbyggnaden förlorar vikt och andelen fett i det, kön, sjukdomar, personlig intolerans mot enskilda element.

Den subtilitet av att ta tillskott och en provmeny

Vad inte att göra utan att gå ner i vikt? Naturligtvis utan kost och motion. Anmärkning under ordet “diet” bör tas i beaktande inte deprimerande nedskärningar i näring till ett tillstånd nära förlust av medvetande och korrekt näring..

Den gyllene sanningen i hälsosam mat förbrukar dagspassningen av rent vatten (valda i vikt), vägran från snabbmat, mat som tillagas av stekning i stora mängder fett..

Korrekt näring eliminerar högkarbohydrater och övermålning. Förlora vikt med hjälp av sport. Livsmedel bör fokusera på fraktionerade måltider, motion och protein med hög proteinhalt..

Se den ungefärliga kosten för sportnäring som ges i tabellen..

frukost Andra frukost lunch Middagen
Vad det ser ut? “Miniatyr”, med hög smältbarhet. Volumetrisk, bias på kolhydrater och proteiner. Högprotein mat. Spannmål eller mejeriprodukter.
Vad det består av? Havregryn, kokt ägg. Proteinomelett, stekost, frukt. Kött / Fiskrätt. Höstost, bönor,

kefir.

Recensioner av bantning kvinnor

Personligen använde jag idrotten. mat när det var nödvändigt att snabbt kasta bort ett par kilo utan fysisk ansträngning. Bara några dagar utesluter du kolhydrater från din kost, du äter mer proteiner, du dricker mycket vätska (rent vatten) och du använder fettbrännare enligt receptet som anges i anvisningarna..

Valeria, 27 år gammal

Jag var imponerad av effekten – minus 10 kg per månad! Jag bekänner att jag använde tjänster av en personlig tränare, som beräkna den nödvändiga mängd kalorier som konsumeras av mig, hämtade utbildningen och gjorde en uppsättning sådana måltider. I allmänhet “chewed” och “sätta det i munnen”, var det bara att svälja och gå ner i vikt! Jag fick omedelbart höra att fettbrännare är stöd för kroppen, inte en fettbrännare i ordets sanna ord. Alla väntar på effekten av ett mirakel, de säger, “Jag ska dricka detta piller och kommer att gå 90-60-90.” Nej! För detta måste du ploga i hallen och stänga munnen när du vill äta en bit tårta eller en smörgås med en korv och drick ett glas Coca-Cola. Sports. näring kommer att underlätta processen att avstå från skräpmat och minska det totala kaloriintaget. Önskar lycka till!