Ti dyreste og uvanlige retter i verden

Vakker er ikke forbudt. Det kommer hjem etter jobb, en trøtt person som prøver å få nok. Men velstående mennesker i slike luksuriøse restauranter får slike retter, størrelsen som nesten ikke lar deg smake uvanlige retter. Prisen på noen elite delikatesser når ufattelige høyder. Men de rike, som de sier, har sine quirks.

Topp 10 dyreste retter samlet fra hele verden

Sjokoladepudding “Faberge”

pudding

En del av en eksklusiv delikatesse koster 2000000 rubler. Det virker som det er så spesielt med denne “gylne” desserten, at så mange som to millioner mennesker ber om det. Men hemmeligheten er veldig enkel. Blant komponentene er det gullblad, og denne parabolen er kronet med en ekte diamant, naturlig, ikke spiselig. Serveres med Faberge sjokolade pudding med dyr fransk vin. Det er som altomfattende. Spis på helse, som de sier, og en diamant utilsiktet ikke svelger.

“Søndag”

Sanday

En annen dessert som slår i verdi, en og en halv million rubler, kombinerer i listen over komponenter 28 typer kakao, og halvparten av dem er blant de dyreste typene. Sandy serveres i en luksuriøs koppel og med en liten gylden skje, som kan tas med deg, til minne om det himmelske øyeblikket for å nyte en virkelig fantastisk dessert. De sier at noen heldige mennesker klarer å finne et gullarmbånd i bunnen av koppen. Ikke et dårlig lotteri for en halv million!

Engelsk marmorert biff

en kake

Litt mindre enn en million verdi av engelsk marmorert biffkake. I tillegg til dyrt kjøtt blir matsutake sopp og trøfler brukt til matlaging. Igjen, kunne ikke uten gull og dyr vin. For de som ikke er klare til å dele med den verdsatte millionen, er det en mulighet til å kjøpe et stykke kake for bare 115 tusen rubler..

Louis XIII Pizza

pizza

Kanskje en dag pizza var en sjelden og uvanlig tallerken, selv om dette ikke er et faktum. Men i den moderne verden er en slik godbit ikke nyheter. Det serveres på barnas fester, uavhengig tilberedt på familiemiddager, og ta med seg en piknik som den viktigste behandlingen. Jeg lurer på om alle er villige til å betale 700 tusen rubler for pizza, som kalles arbeidet med kulinarisk kunst. Ja, for disse pengene kan du kjøpe en brukt tysk bil. Men vil det være mulig hjemme å lage mat og smake en flat kake fylt med svart kaviar, hummer, buffalo mozzarella og middelhavsreker. Forresten blir deigen forberedt tre dager før servering..

Flerburger

burger

Snakker om fastfood. For 300 tusen rubler i en luksuriøs restaurant i Las Vegas, kan du kjøpe en burger med marmorert biff. Alt, mer enn noen uvanlige komponenter, er ikke ment. Kanskje listen over de dyreste rettene i verden brakte en burger bak trøfler, foie gras og flasker Chateau Petrus, som involverer servering av retter.

Curry Samundari Khazana

 

karri

Navnet oversettes som “sjømatskatt”. Og det er sant at alle de mest sofistikerte sjømatrestaurantene samlet på tallerkenen: beluga kaviar, abalone, Devonian krabbe, skotsk hummer. Å ja, prisen på “middag på Poseidon” er 180 000 rubler..

Blå Dumplings

blå пельмени

Lys himmelsk farge gir deigen inkludert i sammensetningen av jernfisken. En dristig fargeløsning vil koste fans et uvanlig måltid på 150.000 rubler. Generøse kokker bestemte seg for å diversifisere fyllingen for dumplings også og begynte å bruke tre typer kjøtt for det.

Hummer Frittata

fritatta

Frittata er i seg selv ikke noe mer enn den velkjente omelett. Men for 60 000 rubler tilbys gourmeter en hel hummer, helles med en blanding av egg og krem ​​og sjenerøst dekorert med kraftig kaviar. Tanken oppstår ufrivillig: i lys av prisklassen kan en slik frokost kalles enkelt?

Salat “Florette Sea & Earth”

karri

En del vil koste “bare” 55 000 rubler. For disse pengene vil profesjonelle kokker nøye hogge kornisk krabbekjøtt, ung Floretta salat, hummer, hummer, poteter og asparges. Salat er dekorert med revet trøfler og beluga kaviar. Og hvor uten gullfolie? Vi gjentar, det er vakkert å ikke forby.

Suppe “Buddhas hopp over veggen”

suppe

Åh, og disse kineserne er ikke enkle! Vel, hvorfor trodde de at denne Buddha måtte hoppe over noen vegger? En tallerken forresten tradisjonell. På verdensomspennende skala er det på siste plass. Men 50 000 rubler – pengene er også ganske store. Et merkelig navn kommer fra en listig legende, ifølge hvilken selv Buddhaen selv ikke kunne stå og hoppet over veggen for å prøve smaksatt suppe av haifiner, sardinker, tørket kamskjell og muslinger. Totalt er det omtrent tjue ingredienser. Buddha kunne ikke motstå, og du holder svakt fast?

Overrask de rike offentlige gastronomiske delikatene mer og mer vanskelig. Derfor bruker kokker noen ganger slike ingredienser som ingredienser, som er vanskelige å kalle mat. Men til slutt viser det seg en veldig merkelig tallerken, utsøkt og original. Men for å finne ut hvor velsmakende den uvanlige parabolen vil være, må du dele med en ryddig sum. Men det er verdt det..

Til slutt kan vi si at listen over de dyreste rettene i verden inkluderer eksklusive første og varme retter, uvanlige salater, desserter med spiselig gull, og også legitime steder avsatt for uvanlig hurtigmat..

Loading...