Waist Training Waist Corset: Real recensioner, var man kan köpa

midja Trainer - обзор корсета для похуденияHelt nyligen översvämmade de fantastiska Waist Trainer-korsetterna den ryska marknaden..

Med denna enhet kan varje tjej bli ägare av en perfekt midja, dra upp sin figur och bli av med onödigt fett utan mycket ansträngning. För att uppnå allt detta behöver du bara bära en korsett..

Tillverkare försäkrar oss om detta i sin ideala reklam och vältaliga berättelser om de otroliga egenskaperna hos enheten..

Men är det? Och om korsetten är bara en annan dummy?

Vad är korsetten tillverkade av??

Den föreslagna Waist Trainer korsetten är tillverkad av säker och hållbar latex. Låset består av tre rader krokar, vilket gör det enkelt att justera storleken. Huvuddragen i den presenterade modellen är frånvaron av traumatiska delar, till exempel en stålram, tack vare vilken du inte håller dig i rörelse och får inte obehag när du bär.

Inuti korsetten är 9 ribbor. Foderet är tillverkat av mjuk bomull, vilket gör korsetten bekvämare. Dessutom absorberar materialet också fukt..

egenskaper

Enligt tillverkarna hjälper Waist Trainer-korsetten utan dieter:

  • Minska midjestorleken radikalt
  • Bli av med överflödiga fettceller;
  • Minska aptiten;
  • Öka svettning;
  • Förbättra hållning;
  • ta bort gifter.

Varje timmes användning av denna modell bidrar till förbränning av fett i buken, midjan, nedre delen av ryggen och förstör de extra centimeterna. Men på grund av vad uppnås en sådan effekt? Efter att ha studerat sin komposition fann vi inte något revolutionärt. Visst, resultatet, som de säger så, förblir bara i ord.

Låt oss ta en närmare titt på mekanismen för mirakelprodukter och hitta garantin för dess effektivitet..

Enligt sina skapare på den officiella hemsidan skapar en korsett effekten av en bastu, vilket i sin tur leder till stimulering av lokal metabolism, lanseringen av processen att avlägsna överskott av vätska och dela upp fettceller.

Dessutom får din hud elasticitet och blir hårdare än någonsin..

Men inget av detta är sant, eftersom fettceller inte kommer att förstöras på grund av att du bara bär en korsett, huden kommer inte se friskare ut och midjan kommer inte att minska.

Instruktioner för användning

Vid de första stadierna borde korsetten vara 3-4 timmar om dagen, vilket ökar varaktigheten till 8-9 timmar..

Produkten är lämplig för normal promenader, och för att springa, och även för träning i gymmet. Som säljarna försäkrar uppnås effektiviteten vid användning av en korsett vid rätt näring och intensiv träning..

Men trots allt är kost och sport a priori nyckeln till en tunn kropp och vacker midja, och inga korsetter behövs för att uppnå önskat resultat..

Har korsetten verkligen den angivna effektiviteten?

Hemligheten эффективности корсета Waist Trainer

För första gången framkom korsetter under viktoriansk tid och användes för visuell korrigering av midjan. Men hur skiljer sig Waist Trainer-korsetten från modellerna av den tiden? Det har trots allt inte otroliga egenskaper för fysiologiska förändringar och kan ge maximal visuell harmoni..

Det är därför du inte behöver leda till tillverkares berättelser om hur snabbt och betydligt din midjestorlek kommer att minska, hur du kommer att bli av med fettavlagringar i buken..

Det finns också en myt att denna produkt är otroligt populär bland instruktörer och nutritionister i USA. Men i själva verket är deras huvudverktyg gymmet och korrekt balanserad näring..

Tecken på originalitet av produkten

Om du vill köpa en original Waist Trainer-korsett, bör du köpa den uteslutande på tillverkarens officiella hemsida..

För att säkerställa dess äkthet är det nödvändigt att vara uppmärksam på några detaljer:

  • Inga fel och oegentligheter
  • Symmetriskt placerade fästanordningar och ben;
  • Smidiga och vackert färdiga sömmar och kanter.

Om vi ​​pratar om färg, så är det skillnader, eftersom modellerna är gjorda i olika färger.

Läkare recensioner

Så snart korsetter fick sin popularitet uppmärksammade läkare av alla specialiteter dem och uttryckte sin åsikt om deras magiska egenskaper..

Enligt dem har produktkvaliteten deklarerat av tillverkaren ingen grund och är inget annat än höga uttalanden..

Det finns dock en så kallad placebo-effekt, tack vare vilket folk kan uppnå ett visst resultat när man använder en korsett, om de tror på dess effektivitet och samtidigt följer en ordentlig kost och motion..

De två sista punkterna spelar den viktigaste rollen, för bara på detta sätt kan kroppen läggas i ordning..

Människor recensioner

Det finns ett stort antal recensioner på Waist Trainer på Internet, men det är ganska svårt att avgöra om de är riktiga eller kvar av tillverkare för reklamändamål..

Vi hittade några riktiga kvar av människor som verkligen försökte denna underbara produkt på sig själva..

real отзывы об использовании Waist TrainerUnder graviditeten fick hon ca 10 extra pounds, hennes mage började bulla och det fanns överskott av fett på sidorna. Det som jag inte försökte, och ansträngande dieter och alla slags farmöders metoder hjälpte inte. Jag läste en artikel om tränaren Korset Waist Trainer på Internet, jag köpte den och började bära den, kombinera den med sportaktiviteter och rätt näring. Efter några månader uppnådde jag det efterlängtade resultatet.!

Maria, 26 år gammal

På grund av stillasittande arbete och en fast livsstil började jag gå upp i vikt, min mage och fett började växa på mina sidor. Jag bestämde mig för att prova Waist Trainer-korsetten, men det gav inte det förväntade resultatet. Jag planerar att kombinera sin användning med ett besök på gymmet, kanske det hjälper.

Anastasia, 33 år

Jag köpte en midjesträngkorsett, jag ville ha en aspen midja och förlora lite vikt på sommaren. Inte bara fick jag något resultat, korsetten visade sig vara av dålig kvalitet och förlorade sina bantningsegenskaper efter en vecka med regelbunden användning. Besviken, bara bortkastad tid och pengar.

Oksana, 22 år gammal

Produktpris

Kostnaden för Waist Trainer-korsetten beror på var du köper den. Priserna på den officiella hemsidan och butikerna är helt olika, men den genomsnittliga kostnaden för produkten är 3000 rubel..

Var och hur man köper en korsett?

Waist Trainer Corsets är inte tillgängliga för försäljning, varför du kan hitta den uteslutande på Internet..

Det rekommenderas att endast köpa produkten på den officiella hemsidan. Om du köper någon annanstans får du inte garantier för att du köpt det ursprungliga bandet. Men för att vara säker på detta har du rätt att kräva ett kvalitetscertifikat..

Ansökan om köp sker mycket snabbt, kräver inte mycket ansträngning och detaljerad information. Du behöver bara ange dina kontakter, och chefen kontaktar dig för att klargöra alla detaljer i ordern. Allt är enkelt och vanligtvis är det inga problem..

Dessutom kan du när som helst passa dig, kontakta konsulterna på det angivna telefonnumret. De är glada och specifika för att svara på alla frågor..

Författare: Valentina Sergeevna (läkare)