Cooking kremost Philadelphia hjemme

Philadelphia ost er rangert som en kremost og er opprettet på grunnlag av cottage cheese. Denne typen ost opptrådte i 1872 og ble laget i den eponymous state of America av Kraft Foods.

I butikken består ekte Philadelphia-ost av produkter som melk, fri for fett, whey konsentrert protein, ostkultur, salt, whey selv, stabilisatorer, sorbinsyre og palmitat (vitamin A).

arter сливочного сыра

Den industrielle produksjonsprosessen består av pasteuriserende melk og dens påfølgende homogenisering. Deretter blir det avkjølt, oppvarmet, tilsett surdeigen..

Den resulterende osteklumpen er skilt fra valleen og gir den ønsket smak, og legger til sammensetningen alle slags krydder.

Philadelphia ost er et ekstremt nyttig produkt. Han, som alle sine melkebrødre, er bare nødvendig for personer med kalsiummangel i kroppen, så vel som de med svak immunitet og en sykdomstilstand.

Hvis det er mangel på vekt, er det metabolske forstyrrelser eller mangel på vitaminer, er kremost en virkelig finne..

Men i noen byer i vårt land er det svært vanskelig å finne ferdig Philadelphia-ost, så det kan enkelt produseres hjemme med egne hender..

Hovedmålet er å følge opp ordens rekkefølge i hver oppskrift, og da vil det være mulig å lykke, prøve hjemmelaget, delikat produkt veldig snart.

Hjemmelaget Philadelphia OST oppskrift med melk og kefir
forberedelse сливочного сыра Филадельфия в домашних условиях
ingredienser Antall
melk 1 l
kefir 0,5 l
Kyllingegg 1 stk
salt 1 ts.
sukker 1 ts.
Sitronsyre veldig lite
Tilberedningstid: 75 minutter Kalorier per 100 gram: 65 kcal

Selv om tradisjonell Philadelphia ost skal tilberedes på grunnlag av cottage cheese, vil den første oppskriften ikke inneholde den, siden det ikke alltid observeres i kjøleskapet. For å begynne, vurder muligheten for matlaging basert på melk og kefir.

Det første trinnet er å helle melken i pannen og overføre den til ovnen over moderat varme. I oppvarmingsprosessen er det nødvendig å røre, tilsett salt og sukker..

ost филадельфия

Etter at melken koker, kan du sakte begynne å legge kefir til den, omrøre blandingen og vente til den koagulerer..

legge кефир

Deretter skal den resulterende massen kastes på gazeen, som du vil henge over vasken i et par titalls minutter, slik at vallen.

Mens det strømmer ned, kan du slå et egg med sitronsyre, hvorpå du må legge den resulterende ostemassen til dem..

visp яйцо

Da blir alt pisket igjen, slik at den samme typen myke masse oppnås..

sur-filadelfia6

visp сыр

Dette blir vår hjemmelagde Philadelphia-ost.

Hjemmelaget kremost på yoghurt

I tillegg til melk og kefir kan rømme og yoghurt finnes i kjøleskapet. Vil Philadelphia ost komme ut av dem? Selvfølgelig.

Du trenger bare å ta dem og flere andre produkter i følgende proporsjoner:

 • Syrekrem 20% fett – 200 gram;
 • Naturlig yoghurt – 500 ml;
 • Sitronsaft – 0,5 ts;
 • Salt – 1/3 ts;
 • Stykke av gasbind;
 • Komprimert stoff.

Forbered ingrediensene som er beskrevet, fortsett til fremstilling av ost. Denne oppskriften innebærer en to-dagers prosess, fordi hvis du starter den om kvelden, over natten, vil selve produktet nå den ønskede tilstanden..

cheesy десерт

Først må du ta en bolle med stor dybde, legg en kolander med små hull i den og rør den med en trelags gassbind bunn. Et stykke tykk klut legges på den, noe som senere vil hjelpe osten til å få et slank utseende..

På stoffet må du helle yoghurt og legge til surkrem til den. Det er uakseptabelt å ta rømme med et fettinnhold på mindre enn 20%.

Bruk en visp eller en mikser, bland blandingen, kontroller nøye klumpenes tilstedeværelse. De burde ikke være en.

Deretter må du sette i saltet og helle sitronsaft, og bland deretter alt igjen. Deretter må du ta stoffet og gasbindet ved kantene og tett dekke de blandede produktene med dem, legge press på dem i form av en tallerken og noe tungt, for eksempel en halv liters vannkanne.

Til slutt vil du legge merke til at selv om din deltakelse begynte, begynte osten å forberede seg, fordi serumet strømmet inn i bollen. Det kreves ingenting mer fra deg, og du må bare forlate blandingen i minst en halv dag..

Etter å ha rullet stoff siden morgen, vil du se i den klar naturlig kremost.

recept-tvorozhnye-ponchikiFavoritt, smakfulle smultringer fra cottage cheese oppskrift med bilder som selv barn kan bruke.

Hvordan lage Adyghe-ost hjemme med grønnsaker, grønnsaker og andre interessante oppskrifter finner du her.

Prøv å lage cottage cheese fra kefir hjemme, med vårt råd er det enkelt å lese.

Philadelphia ost fra cottage cheese hjemme

Følgende oppskrift er målrettet utviklet for de som drømmer om å implementere et ekte mesterverk hjemme, ved ikke bare å bruke ost, men også tradisjoner som alltid produserer Philadelphia ost.

Så, denne oppskriften insisterer på nærvær av nedstrøms produkter:

 • Høstost – 500 g;
 • Krem (30%) – 200 ml;
 • Rømme – 200 ml.

Det første du må gjøre er å piske kremet slik at de blir veldig tykke. Deretter må du legge til ost, rømme og litt salt.

Alle de lagde ingrediensene skal blandes så lenge som mulig, til du får en homogen, tett blanding, som til slutt må stå for 24 timer..

Etter 24 timer vil kremaktig melkeprodukt være klar. Slik ost kan lagres i kjøleskapet i omtrent en uke..

Matlagingstips

Selvfølgelig vil alle vil lære å lage denne osten slik at den er overlegen i smak til alle andre oster. For et virkelig flott og velsmakende resultat, kan du bruke følgende tips:

 1. I stedet for de vanlige kyllingeggene kan du ta vaktel. Med den blir den resulterende tekstur mykere og mer øm;
 2. I stedet for sitronsyre, er det å foretrekke å ta sitronsaft, det er mer naturlig;
 3. Melk og rømme i enkelte oppskrifter bør velges med høy prosentandel av fett;
 4. For å legge til en spesiell smak, kan du legge til krydder, hvitløk eller urter til hjemmelaget kremost;
 5. Det antas at ost laget med rå egg kan lagres i bare tre dager..

Philadelphia ost rekonstituert hjemme kan brukes til å lage søte ruller og sushi, desserter, eller bare å spise med brød i form av smørbrød. Bon appetitt!

Loading...