Enkle oppskrifter for deilige informasjonskapsler uten egg

Cookies er en uunnværlig sødme til å drikke. Det finnes et ubegrenset antall forskjellige oppskrifter for denne delikatessen. Hvis du holder fast eller lider av allergi, kan du lage dine favorittdelikatesser i form av informasjonskapsler uten å legge til egg.

Rask bakverk uten egg og smør
lunger рецепты вкусного печенья без яиц
ingredienser Antall
Flytende honning 130 g
Granulert sukker en halv kopp
valnøtt 100-150 g
Vegetabilsk olje en halv kopp
salt 3 g
mel 2 briller
Bakepulver 1 ts
vanillin 1 pose
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier per 100 gram: 244 kcal

For å lage en eggløs deig uten egg, må du først kombinere honning og vegetabilsk olje i en liten bolle. Hvis honning er kandisert, smelter den deretter på forhånd i et vannbad..

I en separat, dypere bolle, bland sukker, salt, vanilje og bakepulver. Legg til dem en blanding av honning og vegetabilsk olje. Rør til en homogen masse dannes. Legg hakkede valnøtt til deigen. Deretter begynner du å smelte melet og røre deigen stadig med en skje. Til slutt må du lage deigen elastisk, slik at den ikke drar på.

La deigen stå i ca 20 minutter slik at den legger seg litt. Del deretter i like små porsjoner. Hver slik del blir rullet ut ved hjelp av en rullestift. Hver kake skal være minst 2-3 millimeter tykk.

Bruk ulike former, klem kakene og legg dem på bakeplaten. Forsmør det med vegetabilsk olje eller deksel med spesialpapir til baking. Fyll pannen med kaker, sett den i en varm ovn, temperaturen i som er 200 grader. Bake i ca 35-40 minutter. Pass også på at topp- og bunndelene tilberedes jevnt..

Etter matlaging legger du ut den ferdige bakingen på fatet..

Havremelkaker uten egg

Ingredienser som kreves:

havregrøt печенье

 • Havremelflak – 1 ½ kopp;
 • Smør – 1 pakke (200-220 g);
 • Salt – 1 ts;
 • Vanillin – 1 pakke;
 • Solsikkefrø – ½ kopp;
 • Granulert sukker – 1/3 kopp;
 • Mel – 2 briller.

Matlagingstid – 70-80 minutter.

Kalorier – 384 kcal.

Før du knytter deigen må du forberede alle ingrediensene. Oljen bør være omtrent romtemperatur, så det er bedre å først få det ut av kjøleskapet..

Frøene skrelles.

Vi tar en moderat dyp kopp og kombinerer den med skrellede frø, flak og granulert sukker. Tilsett hakket smør. Hvis du ikke får oljen ut av kjøleskapet i tide, kan du grille det og legge det til deigen. Bland godt, tilsett litt vanilje, brus og hell på det slanke melet. Gå til kneading deig..

Fra den resulterende massen av dei ruller vi små baller med en diameter på ikke mer enn 3 centimeter. Deretter trykker du litt på dem, danner kakene..

Dekk bakeplaten med bakepapir og spred de tilberedte kaker på den. Foreløpig bring ovnen til en temperatur på 200 grader, og bare legg det i en bakeplate med havregrynskaker uten egg. Du må bake til bakingen blir en vakker farge. I gjennomsnitt tar det 40-50 minutter.

Vi tar ut ferdig baking, gi det tid å avkjøles. Hvis ønskelig, i stedet for frø, kan du legge til tørkede aprikoser, svisker eller andre frukter..

Gingerbread Oppskrift

Ingredienser som kreves:

 • Brunt sukker – ½ kopp;
 • Mel – 2 briller;
 • Rose Hip sirup – ½ kopp;
 • Solsikkeolje eller olivenolje – ½ kopp;
 • Soda – 1 ts;
 • Bakken kardemomme – 1 ts;
 • Kanelpulver – 1 ts;
 • Jord ingefær – 2 ts;
 • Nutty melk – 5 ts;
 • Irissukker – 120 g.

Koketid: 40 minutter.

Kaloriinnhold: 474 kcal.

ingefær печеньеVi tar en liten gryte og bland kardemomme, kanel, ingefær og rosehip sirup i den, og tilsett sukker. Bland alle ingrediensene godt og la blandingen koka over lav varme. Ikke glem å stadig røre.

Hell deretter den i en dyp kopp, der du skal knead deigen, og bokstavelig talt umiddelbart legge til brus. For at blandingen skal skumme, må du umiddelbart blande alt grundig. I neste trinn, hell i vegetabilsk olje og begynn å legge til mel..

Deigen til slutt skal være ganske elastisk og samtidig ikke nå for hendene. Derefter deles det i middels stykker, vi begynner å rulle dem inn i kaker. Tykkelsen skal være 3-4 millimeter.

Vi lager kaker av forskjellige former, hvis du har molds, kan du bruke dem. Hvis de er fraværende, kan informasjonskapslene være i form av trekanter, firkanter, sirkler og så videre..

Bake bakte papir til baking eller fett med vegetabilsk olje. Sett den resulterende kaken på den. Temperaturen i ovnen skal bringes til 180 grader og bare deretter sette pannen i den. Vi bake pepperkake uten egg i ca. 15 minutter, til den stiger litt..

For å gjøre deigen mer deilig, kan den belegges med glasur. Hun forbereder elementær. Bland pulverisert sukker og muttermelk. Den resulterende blandingen i en konditorivarer og klemmer på kaker. Etter at kakene er avkjølt, kan du smake.

Sandkaker

Ingredienser som kreves:

 • Margarine (smør) – 1 pakke (200-220 g);
 • Majones – 3 ts;
 • Mel – 1 ½ kopp;
 • Jam – 200 g;
 • Vanillin – 1 sachet;
 • Sukker sukker – 160 g;
 • Tør gjær – 1 liten pakke (10 g).

Koketid: 90 – 120 minutter.

Kaloriinnhold: 450 kcal.

I utgangspunktet kan det som overrasker deg blant ingrediensene være tilstedeværelsen av gjær, fordi det er uvanlig for shortbreaddeig. Forbered bakverk for den foreslåtte oppskriften, og det blir uunnværlig for te drikking..

Så begynner vi å engasjere seg i forberedelsen av deigen. I en liten kopp blander majones og gjær. Mesajon må være ved romtemperatur. Den resulterende blanding settes til side for en stund..

I en separat bolle, myk opp margarinen eller smør med det meste av pulverisert sukker. Kombiner deretter med gjærblanding. Legg vanilje og bland godt. Vi begynner å helle mel sakte, og fortsett å ælte deigen.

å blande маргарин и сахар

Vi deler den i to baller i forskjellige størrelser. Den som er større er satt i kjøleskapet, og den minste er gjemt i fryseren i minst en time.

kna тесто

Da får vi et større stykke og rulle det ut. Tykkelsen på pelleten skal være ca 7-8 millimeter. Dekk bakeplaten med bakepapir, og legg den resulterende kaken på toppen av den.

å danne печеньки

Deretter legger kaken et lag med syltetøy. Det kan være eple, aprikos, jordbær, bringebær, alt tilsvarer dine smakpreferanser. På syltetøy, gni med en gnister, gni en mindre del av deigen, som ble fjernet i fryseren.

Foretemperaturen i ovnen blir brakt til 180 grader, og bare etter at vi legger det i blanke kortbrød uten egg. For at deigen skal bakt, tar det ca. 25 minutter. Når bakingen er ferdig, må du raskt kutte den med en kniv i de ønskede stykkene. Over vi knuse restene av pulverisert sukker. Når du har kjølt, kan du prøve.

en informasjonskapsel готово

Curd cookies

Ingredienser som kreves:

 • Mager ost – 300 g;
 • Smør eller margarin – 125 g;
 • Mel – 1 ½ kopp;
 • Brunt sukker – 1 glass.

Koketid – 90 – 100 minutter.

Kalori – 353 kcal.

hytteost печеньеVi tar en dyp kopp og griser smør på et grovt rifler. For å gjøre det lettere, kan oljen forhåndsholdes i fryseren. Tilsett sukker, mel og hytteost til smør. Knead deigen. Vi samler den i en stor ball, dekker med en plastpose og legger den i kjøleskapet.

Etter en time kommer vi til den avkjølte deigen og begynner å danne ostemasse kjeks. For å gjøre dette, kast ut kaker ca 6 millimeter tykk. Ved hjelp av spesielle former, ekstruderer vi ulike figurer. Hvis det ikke finnes slike former, kan du bruke et glass, eller bare dele deigen med en kniv.

På den ene siden dyppes de oppnådde emner i granulert sukker, og med den siden som er sukkerfri sprer vi den på et bakeplate. Ikke glem å opprinnelig dekke det med bakepapir..

Bakt cottage cheese kaker uten egg på 180 grader. Det bør ta mer enn 20 minutter. Etter avkjøling kan du servere kaffe eller te.

Sjokoladekaker på Kefir

sjokolade печенье

Ingredienser som kreves:

 • Kefir (fettfri) – 1 ½ kopp;
 • Granulert sukker – 1 glass;
 • Baking Powder – 1/2 ts;
 • Vanillin – 1 sachet;
 • Vegetabilsk olje – 5 ts;
 • Mel – 2 briller;
 • Svart sjokolade – 1 stk. eller sjokoladecrumb – 100 g.

Koketid – 100-120 minutter.

Kalori – 376 kcal.

Vi tar en ganske dyp kopp, hell kefir der, tilsett sukker og bakepulver. Bruk en blender eller mikser, slå til et hvitt skum vises på overflaten..

I den resulterende blandingen legges vanilje, sjokoladeflis og vegetabilsk olje. Rør godt og begynn å tilsette mel. Den resulterende deigen skal være elastisk, men for hendene når ikke. Derfor, hvis det ser ut til at det er lite mel, legg til litt mer.

Den resulterende deigen lukkes med en plastpose og avkjøles i en time. Derefter, i deler, rull den på kaker 5 millimeter bred..

Bake bakte papir for baking og skifte tilberedning av informasjonskapsler på den. Temperaturen i ovnen er justert til 200 grader, og bare da plasserer vi et bakeplate med kaker der. Bake ikke mer enn 25 minutter. Når de har fått en vakker gylden farge, kan du få.

kål маринованаяHurtigkokende kål-pickle – de mest interessante og enkle oppskrifter.

Les hvordan du lager sitron syltetøy – deilige og sunne oppskrifter i vår artikkel..

Legg merke til oppskriften på jordbærpai fra frosne bær. Et utvalg av oppskrifter her.

Rengjøringstips

 1. Når du forbereder shortbreaddeig, ikke glem å sette den i kjøleskapet i minst en time. Da blir det mye lettere å jobbe med ham, og bakingen er mer velsmakende;
 2. Absolutt noen deig kan legges vanillin. Det gir baking en rikere smak og raffinert smak. Men det er umulig å overdrive det, ellers vil det bli en bitter smak i kaker;
 3. Før du legger baking på bakervarer, ikke glem å dekke det med pergamentpapir. Dette vil beskytte mot brenning. Hvis det ikke er papir, smør et bakeplate med vegetabilsk olje;
 4. For å bake for alltid å være frisk, må du fjerne den i en hermetisk beholder.

Mange oppskrifter for baking av informasjonskapsler uten egg vil være uunnværlige under fasting eller for de som er allergiske. Slike kaker vil være et flott tillegg til te drikking og vil glede alle familiemedlemmer..