Hva er ravioli og hvordan lage dem

Ordet “ravioli” er mer og mer kjent for innbyggerne i vårt land. Og hva er det egentlig, og hvorfor kalte alles favoritt dumplings så? La oss se.

ravioli

Ravioli er et italiensk utvalg av russiske dumplings. Fylling av dem kan være den mest varierte. I tillegg kan formen på det ferdige produktet også variere – rundt, firkantet, trekantet og så videre..

Til tross for at både ravioli og dumplings er deig og toppings retter, er forskjellen i dem fortsatt.

Hva er forskjellen mellom ravioli og ravioli?

 1. Ravioli skaper ikke hender – for disse spesielle skjemaene brukes. Tradisjonelle russiske dumplings, selvfølgelig, er støpt for hånd. I det minste er slike produkter verdsatt mest;
 2. Deigen for italienske produkter må inkludere egg og vegetabilsk olje. Dumplings og dumplings er dannet fra usyret deig basert på vann og mel;
 3. Russiske deigprodukter blir vanligvis kokt. Men ravioli skal tilberedes på forskjellige måter – koke, stek, bake;
 4. Ravioli fylling er ikke mer enn 50 prosent sammenlignet med deigen. Det vil si, sistnevnte skal være ganske tykt rullet ut. Mens i dumplings verdsatt overflod av fylling og tynn deig;
 5. Russisk deig er kun laget med kjøttfylling, i ekstreme tilfeller med fisk. De resterende variasjonene er allerede relatert til dumplings. Men ravioli kan være med fisk, kjøtt, grønnsaker, ost eller frukt i sammensetningen.

Slik lagrer du dem: modellering og matlaging

Ravioli deig
Hva такое равиоли и как их вкусно готовить
ingredienser Antall
eggene 2 stk
plommer 4 stk
mel ca 250 gram
salt klype
vegetabilsk olje 1 ss
vann 1 ss
Tilberedningstid: 25 minutter Kalorier per 100 gram: 200 kcal

I den klassiske oppskriften av italienske produkter er det praktisk talt ingen vann. Noen ganger tilsetning av væske til æltning av deig. Oppskriften er veldig enkel.

Bryt egg i en bolle og lett slå. Tilsett salt og smør. Melmel i midten av bordet eller bordet. Lag en liten innrykk og begynn å helles den flytende delen. Knead høy elastisitet deig og tilsett litt vann. Konsistensen skal være fast og elastisk når den trykkes med en finger..

Og hva skal du gjøre på stuffing? Det enkleste alternativet er å steke sopp med løk. For å gjøre dette, hogge sopp i små terninger med løk og stek i en panne med smør. I den ferdige fyllingen kan du gni noen ost. Form ravioli.

Oftest er ravioli laget med en spesiell form. Et lag deig rulles rundt 2 mm tykt. Den optimale formen er et langstrakt rektangel. Brett fyllingen i små lysbilder i en avstand på ca 2 centimeter fra hverandre. Deretter dekker vi blanket med det andre lag deigen og bruker skjemaet til å skille produktene..

Hvis det ikke er noen form, kan du danne ravioli av en hvilken som helst form – rund, kvadratisk eller til og med i form av en halvmåne. Det viktigste er å håndtere kantene med en gaffel for et estetisk utseende..

Når det gjelder valg av matlaging, er de mest populære matlaging eller steking. For kokende produkter setter vi dem i kokende saltet vann i 5 minutter. Steking av dem er også veldig enkelt – legg ravioli i en oppvarmet stekepanne med vegetabilsk olje og stek til gyldenbrun på hver side.

oppskrifter

ravioli с начинкой

Utvalget av fyllinger er rett og slett fantastisk. I slike produkter kan du sette både kjøttopsjoner og grønnsaker – med oster og sauser.

Spinat og Ricotta Ravioli

 • spinat – 500 gram;
 • Ricottaost – 200 gram;
 • smør – 50 gram;
 • løk – 1 liten løk.

Tiden er 20 minutter. Kalorier per 100 gram – 250 kcal.

Til å begynne med lager vi deigen i henhold til den klassiske oppskriften, som presenteres over. Gi ham hvile i kjøleskapet i ca 20 minutter..

Grind spinat med en kniv og stuv den under lokket med tilsetning av en liten mengde vann. Salt og pepper. I en separat panne, stek løkene i smør. Alle ingrediensene blandes med ost og la avkjøles. Brukes til modellering av ravioli.

Rull ut deigen på lagene og legg ut fyllingen med jevne mellomrom i små porsjoner. Rull ut det andre laget og dekke fremtidige ravioli. Nå kutter vi produktene.

Denne variasjonen av ravioli er best stekt i smør. For å gjøre dette, legg det i en panne, varme det opp litt, og stek deretter deigproduktene til en skorpe.

kjøttet по французскиSlik lagrer du saftig biff på fransk – en oppskrift med bilder og trinnvis video.

Slik lagrer du søtt gelé fra syltetøy og stivelse, les vår artikkel..

Prøv å lage en mild, luftig kake fra ostemassen av “Angel’s Tears”.

Søt ravioli

Hvorfor ikke tjene disse elementene som en søt tallerken? For å gjøre dette må vi ta slike produkter:

 • ricottaost – 300 gram;
 • sukker – 2 ss;
 • rom – et par teskjeer;
 • skall av en sitron.

Tiden er 10 minutter. Kalorier per 100 gram – 260 kcal.

Gjør deigen i henhold til standardoppskriften. Hvis du er en søt tann, legg til litt sukker.

Oppskriften er ekstremt enkel – vi blander osten med zest, sukker og rom. Sculpt ravioli av enhver form. Slike dessertvarianter er best gjort i form av en halvmåne..

Vi vil ikke lage slike ravioli – de skal stekt i stor mengde smør. Legg det ferdige produktet på et serviet for å fjerne overflødig fett.

Med rød fisk og krem

 • laks eller ørretfilet – 200 gram;
 • krem – et halvt glass;
 • dill – en liten haug;
 • hvitløk – 1 kryddernøtt.

Tiden er 20 minutter. Kalorier per 100 gram – 267 kcal.

Forbered deigen, og legg den i kjøleskapet i 25 minutter. Rull ut et rektangulært lag.

å gjøre тесто

Fisk kuttet i små stykker. I en tørr panne med et non-stick belegg stek det til tilberedt. Fyll krem, legg knust hvitløk og dill. Slå av brannen. Fisken vil absorbere den rike krem ​​og bli saftig. Hvitvin og grønnsakssalat er ideell for en slik deilig matrett..

kutt inn рыбу

Spred deigen på deigen, dekk med det andre laget.

kutt inn равиоли

Vi kutter ravioli og danner kantene med en gaffel, hvis du ikke har skjemaet.

å gjøre равиоли

Denne versjonen av parabolen vil være svært velsmakende å sette ut. For å gjøre dette, i en skillet, varme smøret, sett ravioli, legg til krem, fortynnet i halvparten med vann. Salt, pepper og sett litt dill. På 10 minutter blir parabolen klar..

ravioli готовы

Med kyllingfilet

 • filet – 200 gram;
 • løk – 1 løk;
 • rød paprika – halvparten av frukten;
 • hard ost – 60 gram;
 • smør – 50 gram.

Tidsperioden er 30 minutter. Kalorier per 100 gram – 270 kcal.

Kokdeig i henhold til den klassiske oppskriften. Dekk det med en film, og send den deretter til kjøleskapet..

Grind kyllingfilet i en blender eller ved hjelp av kjøttkvern. Stek løk og bulgarsk pepper i smør. Tilsett hakket kylling og stek, omrør hele tiden. Det er nødvendig å gjøre dette slik at en stor kotelett ikke kommer ut av hakket kjøtt. Kokfileter bør ikke være mer enn 10 minutter. I en varm masse gni ost og gi avkjøling.

La oss prøve å lage runde ravioli. For å gjøre dette, rull ut deigen er ikke for tynn, kutte sirkler med et glass eller en kopp. Legg ut kyllingen i midten, og sett en sirkel av testmasse på toppen. Vi klemmer kantene, etter litt å trykke på produktet for å fjerne luft.

Denne parabolen vi skal bake. Sett ravioli i skjemaet. Hell 500 ml melk, tilsett salt, pepper. Så snart melk er absorbert, dryss med ost og la den smelte om et par minutter i en varm ovn..

Hva å spise

Selvfølgelig serveres ravioli mer som en egen tallerken. Du kan imidlertid servere dem med grønnsakssalat, med frukt, med såser av forskjellige slag. Alt avhenger av fyllingen selv..

For eksempel kan ravioli med ost og urter inne serveres med blandede grønnsaker eller rugbrød. Produkter med en søt fylling serveres med frukt og fruktdrikker. Du kan også legge til iskrem til bordet..

Nå vet du hvordan du lager en rekke ravioli. Unn deg selv og dine kjære! Bon appetitt!