Hvor deilig å lage mat i leveren

Leveren er kjent som en naturlig kilde til vitamin A, og mange leger anbefaler det, men ikke alle liker smaken. Noen finner det karakteristiske biproduktet uvanlig, andre klager på stivhet og vanskeligheter med forberedelse. Imidlertid er leveren i melk nytes av absolutt flertall – parabolen er mye mer aromatisk, har en mykere struktur og blir fullere i smak..

De som koker for første gang, bør ta hensyn til at leverens smak avhenger stort sett av preparatet. Det er nødvendig å fjerne alle rester av galle, rens blodårene og blodårene godt, ta av filmen og deretter suge den, bare da kan du lage en deilig sunn matrett!

Enkel oppskrift
hvordan вкусно приготовить печень в молоке
ingredienser Antall
leveren 0,5 kg
av melk 300 ml
løk 1 stk.
magre oljer for steking
salt og pepper å smake
Tilberedningstid: 45 minutter Kalorier per 100 gram: 180 kcal

Noen ganger vil du lage noe velsmakende og sunt, men ikke sterkt nok til å stå lenge ved ovnen. I en slik situasjon vil en enkel oppskrift på stekt lever i melk være nyttig, noe som vil gi deg rask og velsmakende mat til familien din en sunn middag..

Lever rent av film, årer og blodpropper. Kutt i 0,5 cm halm, hell melken i en halv time. I mellomtiden rengjør løk, det må kuttes i halvringer eller kuber – det spiller ingen rolle.

å rydde печень

Varm smøret i en panne og stek leveren i den, pre-breaded den i mel eller fint malt brødsmuler.

yngel печень

Stek ikke lenge – omtrent en og en halv til to minutter på den ene siden. Dryss løk og ikke la det brenne, stek 3 til 4 minutter.

legge лук

Tilsett salt og krydder til melk fra under leveren og hell den i pannen. Sammen kokker vi ytterligere fem minutter. Sprinkle med finhakket persille og hvitløk når det serveres. Dette vil legge til en god aroma i parabolen..

 

Kyllingelever med løk i melk

En sunn lever kan være svært velsmakende. Denne oppskriften vil bidra til å sørge for dette – parabolen er delikat, aromatisk, den smelter direkte på tungen. Forberedelse er veldig enkelt og enkelt. Videre, i tillegg til høy smak, har kyllingelever mange fantastiske kvaliteter, noe som forårsaker stimulering av immunitet.

ingredienser:

 • 300 g kyllingelever
 • 1 glass melk;
 • en løk;
 • krydder: salt, sort allspice, muskatnøtt.

Tilberedningstid: 30 minutter.

Kalorier per 100 gram: 140 kcal.

Vask leveren, hvis det er overflødig fett – kutt av, så kutt i halvparten.

Kutt løk i små nok kuber slik at siden på 3 mm er.

Stek løkene i en panne til gylden (5-8 minutter), ikke la dem brenne. Hell deretter i melk, salt, tilsett krydder og lever. Dekk med et tett deksel, reduser varmen og fordamp i 15 minutter. Som et resultat, bør hovedparten av melken fordampe, etterlater ømme, velsmakende stykker leveren i en tykk saus..

knull opp классическийHjemmelagde hakkede kjøttboller – noen oppskrifter som vil hjelpe deg med å lage parabolen enda bedre.

Fyllde egg – oppskrifter med bilder og trinnvis anbefalinger av denne fantastiske og enkle snacken.

Oppskriften på deilig kebab fra kylling i ovnen, les å lage mat, denne parabolen er meget velsmakende.

Oksekjøtt i melk med løk royally

Det er kjent at de beste rettene serveres på tsarens bord og biff leveren i melk med løk er ikke noe unntak. Delikat, velsmakende og veldig sunn lever, tilberedt i henhold til denne oppskriften, vil ikke etterlate noen likegyldig!

ingredienser:

 • 600 gram leveren;
 • 150 gram bladerdeig;
 • 3 kyllingegg;
 • 0,5 liter fersk melk;
 • en stor løk;
 • brødmel, salt, pepper.

Koketid: 2 timer.

Kalorier per 100 gram: 360 kcal.

Med leveren rengjort, fjern filmen og alle striper, suge 30 m i melk.

Klipp av offalen skal være de samme stykkene til jevnt tilberedt..

Etter å ha gjort en sitron fra egg og krydder (beat), dunk stykker av leveren der inne, bradd i mel og stek i varm olje 2 m. På hver side.

Vi tar en lerpotte og legger ut i det lag av leveren, hakket løk i tynne halvringer før vi fyller den til toppen. Løs opp litt salt og pepper i melk og hell det i en gryte. Nå rulle vi ut deigen, børste med rester av eggblandingen, dekke potten med dem, tett presse kantene og klemme den for å lage et spiselig lokket. Send til forvarmet 180º ovn i 40 minutter.

Biff lever stuvet med grønnsaker i melk

hvordan дома

Stewed leveren med grønnsaker er en velsmakende og tilfredsstillende tallerken, der notater av forskjellig smak harmonisk utfyller hverandre. Mest sannsynlig vil en duet med melk, kjøtt og grønnsaker i denne oppskriften overraske deg med sin delikate smak. Parabolen er kjent for sin næringsverdi og fordelaktige egenskaper..

ingredienser:

 • 0,5 kg biff leveren;
 • 0,3 liter fersk melk;
 • 2-3 hvitløksklær;
 • 2 middels løk;
 • 2-3 poteter;
 • 50 gram gulrøtter;
 • 100 gram hermetisert bønner (hvis ønskelig);
 • 2-3 spiseskjeer rømme;
 • 1 ts med en hvetehøyd;
 • vegetabilsk olje for steking;
 • salt, pepper, bakken (rød og svart).

Koketid: 2 timer.

Kaloriinnhold på 100 gr .: 270 kcal.

Biproduktet må fuktes i melk i minst en time, og deretter rengjøres av alle årer, filmer, tørkeblodrester. Den skal kuttes i like deler, kan være rynker eller skiver, hovedtykket er at tykkelsen er 0,5 cm likt. Skal løkene og skjær dem i ryddige halvringer med en tykkelse på 2-3 mm.

Skrell og kapp i strimler med en kant på 4-5 mm poteter. Vi kutter gulrøtter i terninger på 2-3 mm. Bryst leveren i mel og stek i en forvarmet vegetabilsk olje i en panne. På hver side i 2 minutter, hvis du er kuttet i strimler, bland med en trespatel en gang i minuttet i 4 minutter..

Legg deretter løk, poteter, gulrøtter i leveren og, uten å la dem brenne, stek i ytterligere 3 minutter. Nå er det på tide å legge bønnene uten marinade og hell melken i pannen (fra under leveren), det skal bare knapt dekke leveren.

Rør regelmessig, stuv i 5 minutter. I en egen pott, lag en blanding av rømme, 1 ts. mel, krydder – grundig knead alt til homogen, hell i pannen og hold over lav varme i ytterligere 3 minutter. I mellomtiden hogge hvitløk veldig fint – de skal sprute den varme retten før servering.

Bakt svinelever i melk

forrett

Enhver lever som er laget med melk blir mye bedre, mykere og mer aromatisk, denne oppskriften vil fylle opp spargrisen din med gulloppskrifter.!

ingredienser:

 • 0,5 kg leveren;
 • 1 glass melk;
 • 2 middels løk;
 • kyllingegg;
 • mel for breading;
 • salt, pepper;
 • vegetabilsk fett for steking.

Tilberedningstid: 1 time og 30 minutter.

Kalorier per 100 gram: 260 kcal.

Leveren skal rengjøres grundig og deretter kuttes i stykker. Ikke kutt for tynn – 1 eller 1,5 cm vil bare ha rett. Salt egget, legg til en spiseskje melk og slå til skum. Hell denne blandingen av leveren.

Mens biproduktet er gjennomvåt, kutte løket tynt. Hell litt fett i en varm stekepanne og stek leveren, rull den først i breading. Du må steke raskt – omtrent et og et halvt minutt på siden av et stykke.

Vi varm ovnen til en temperatur på 180-200 grader, og i mellomtiden i oljen som leveren ble stekt, stek løkene – 5-7 minutter. Smør et bakeplate eller en bakervarer, legg legen i et jevnt lag, salt og pepper.

Dryss med løk på toppen og hell forsiktig over melken. Bake 25 minutter. Retten går veldig bra som med en parabol, og som en selvstendig – med hvilken som helst saus.

Oppskrift på lever i melk med sopp i en sakte komfyr

Lever med sopp er en meget velsmakende tallerken, men ikke alle vet at denne parabolen kan lagres med en treg kokekanne, noe som gjør det enda sunnere..

ingredienser:

 • 0,5 kg leveren;
 • en løk;
 • 400 ml melk;
 • breading;
 • salt, pepper og olje til steking;
 • 200 gram ferske eller frosne sopp (de må tines og kondensat fjernes).

Tilberedningstid: 1 time.

Kalorier per 100 gram: 195 kcal.

Vask leveren og rengjør den av filmer, levet, blodpropper. Lever helle melk i et par timer. Sopp, om mulig, er det bedre å ta ostersamp sopp eller sopp. De må sortere ut, kutte i halv og vaske, drenne i en kolander.

Hakk løkene fint. Smør fettkjøttkoppen lett og stek løkene. Hvis multivarken din ikke har en spesiell stekemodus, kan du velge “baking” -modus og la lokket være åpent.

Når løkene blir gylne, rapporter om sopp og fortsett, rør regelmessig, for å steke til fuktigheten har fullstendig fordampet. Mens sopp er stekt, fjern levers fra melk og kutt i 0,5 cm. Løsne stekebollen og legg til en spiseskje vegetabilsk olje til den, varme.

Steam leveren, og stek på begge sider i en sakte komfyr med lokket åpent. Påfyll soppene med løk på toppen av leveren, salt og pepper og hell den resterende melken slik at den ikke ligger over nivået på produktene, men knapt dekket dem, og stuing – uten å lukke lokket før fordampning av overflødig juice.

Du vil bli overrasket av den delikate smaken og juiciness av parabolen..

Triks av erfarne kokker

En profesjonell kokk eller vertinne med mange års erfaring har allerede flere viktige hemmeligheter som gjør at du kan lage mat i melk mer deilig og raskt.

Våre tips vil hjelpe deg til å føle deg trygge på kjøkkenet og forbløffe dine kjære med dyktighet og virtuositet:

 1. Når du velger en lever, prøv alltid å ta den med skarpe kanter. Hvis regionen er hovent, nesten avrundet – ikke kjøp, har dyret lidd av, lider av inflammatoriske prosesser i kroppen;
 2. Sørg for å inkludere leveren selv og nøye undersøke det ferske snittet – hvis det er gulaktige erter med en diameter på 3-4 mm, ikke ta vare på et biprodukt, ikke koker og ikke spis – leveren er infisert med en kjede (parasitt).

Vær våken!

Loading...

Hvor deilig å lage mat i leveren

Leveren er kjent som en naturlig kilde til vitamin A, og mange leger anbefaler det, men ikke alle liker smaken. Noen finner det karakteristiske biproduktet uvanlig, andre klager på stivhet og vanskeligheter med forberedelse. Imidlertid er leveren i melk nytes av absolutt flertall – parabolen er mye mer aromatisk, har en mykere struktur og blir fullere i smak..

De som koker for første gang, bør ta hensyn til at leverens smak avhenger stort sett av preparatet. Det er nødvendig å fjerne alle rester av galle, rens blodårene og blodårene godt, ta av filmen og deretter suge den, bare da kan du lage en deilig sunn matrett!

Enkel oppskrift
hvordan вкусно приготовить печень в молоке
ingredienser Antall
leveren 0,5 kg
av melk 300 ml
løk 1 stk.
magre oljer for steking
salt og pepper å smake
Tilberedningstid: 45 minutter Kalorier per 100 gram: 180 kcal

Noen ganger vil du lage noe velsmakende og sunt, men ikke sterkt nok til å stå lenge ved ovnen. I en slik situasjon vil en enkel oppskrift på stekt lever i melk være nyttig, noe som vil gi deg rask og velsmakende mat til familien din en sunn middag..

Lever rent av film, årer og blodpropper. Kutt i 0,5 cm halm, hell melken i en halv time. I mellomtiden rengjør løk, det må kuttes i halvringer eller kuber – det spiller ingen rolle.

å rydde печень

Varm smøret i en panne og stek leveren i den, pre-breaded den i mel eller fint malt brødsmuler.

yngel печень

Stek ikke lenge – omtrent en og en halv til to minutter på den ene siden. Dryss løk og ikke la det brenne, stek 3 til 4 minutter.

legge лук

Tilsett salt og krydder til melk fra under leveren og hell den i pannen. Sammen kokker vi ytterligere fem minutter. Sprinkle med finhakket persille og hvitløk når det serveres. Dette vil legge til en god aroma i parabolen..

 

Kyllingelever med løk i melk

En sunn lever kan være svært velsmakende. Denne oppskriften vil bidra til å sørge for dette – parabolen er delikat, aromatisk, den smelter direkte på tungen. Forberedelse er veldig enkelt og enkelt. Videre, i tillegg til høy smak, har kyllingelever mange fantastiske kvaliteter, noe som forårsaker stimulering av immunitet.

ingredienser:

 • 300 g kyllingelever
 • 1 glass melk;
 • en løk;
 • krydder: salt, sort allspice, muskatnøtt.

Tilberedningstid: 30 minutter.

Kalorier per 100 gram: 140 kcal.

Vask leveren, hvis det er overflødig fett – kutt av, så kutt i halvparten.

Kutt løk i små nok kuber slik at siden på 3 mm er.

Stek løkene i en panne til gylden (5-8 minutter), ikke la dem brenne. Hell deretter i melk, salt, tilsett krydder og lever. Dekk med et tett deksel, reduser varmen og fordamp i 15 minutter. Som et resultat, bør hovedparten av melken fordampe, etterlater ømme, velsmakende stykker leveren i en tykk saus..

knull opp классическийHjemmelagde hakkede kjøttboller – noen oppskrifter som vil hjelpe deg med å lage parabolen enda bedre.

Fyllde egg – oppskrifter med bilder og trinnvis anbefalinger av denne fantastiske og enkle snacken.

Oppskriften på deilig kebab fra kylling i ovnen, les å lage mat, denne parabolen er meget velsmakende.

Oksekjøtt i melk med løk royally

Det er kjent at de beste rettene serveres på tsarens bord og biff leveren i melk med løk er ikke noe unntak. Delikat, velsmakende og veldig sunn lever, tilberedt i henhold til denne oppskriften, vil ikke etterlate noen likegyldig!

ingredienser:

 • 600 gram leveren;
 • 150 gram bladerdeig;
 • 3 kyllingegg;
 • 0,5 liter fersk melk;
 • en stor løk;
 • brødmel, salt, pepper.

Koketid: 2 timer.

Kalorier per 100 gram: 360 kcal.

Med leveren rengjort, fjern filmen og alle striper, suge 30 m i melk.

Klipp av offalen skal være de samme stykkene til jevnt tilberedt..

Etter å ha gjort en sitron fra egg og krydder (beat), dunk stykker av leveren der inne, bradd i mel og stek i varm olje 2 m. På hver side.

Vi tar en lerpotte og legger ut i det lag av leveren, hakket løk i tynne halvringer før vi fyller den til toppen. Løs opp litt salt og pepper i melk og hell det i en gryte. Nå rulle vi ut deigen, børste med rester av eggblandingen, dekke potten med dem, tett presse kantene og klemme den for å lage et spiselig lokket. Send til forvarmet 180º ovn i 40 minutter.

Biff lever stuvet med grønnsaker i melk

hvordan дома

Stewed leveren med grønnsaker er en velsmakende og tilfredsstillende tallerken, der notater av forskjellig smak harmonisk utfyller hverandre. Mest sannsynlig vil en duet med melk, kjøtt og grønnsaker i denne oppskriften overraske deg med sin delikate smak. Parabolen er kjent for sin næringsverdi og fordelaktige egenskaper..

ingredienser:

 • 0,5 kg biff leveren;
 • 0,3 liter fersk melk;
 • 2-3 hvitløksklær;
 • 2 middels løk;
 • 2-3 poteter;
 • 50 gram gulrøtter;
 • 100 gram hermetisert bønner (hvis ønskelig);
 • 2-3 spiseskjeer rømme;
 • 1 ts med en hvetehøyd;
 • vegetabilsk olje for steking;
 • salt, pepper, bakken (rød og svart).

Koketid: 2 timer.

Kaloriinnhold på 100 gr .: 270 kcal.

Biproduktet må fuktes i melk i minst en time, og deretter rengjøres av alle årer, filmer, tørkeblodrester. Den skal kuttes i like deler, kan være rynker eller skiver, hovedtykket er at tykkelsen er 0,5 cm likt. Skal løkene og skjær dem i ryddige halvringer med en tykkelse på 2-3 mm.

Skrell og kapp i strimler med en kant på 4-5 mm poteter. Vi kutter gulrøtter i terninger på 2-3 mm. Bryst leveren i mel og stek i en forvarmet vegetabilsk olje i en panne. På hver side i 2 minutter, hvis du er kuttet i strimler, bland med en trespatel en gang i minuttet i 4 minutter..

Legg deretter løk, poteter, gulrøtter i leveren og, uten å la dem brenne, stek i ytterligere 3 minutter. Nå er det på tide å legge bønnene uten marinade og hell melken i pannen (fra under leveren), det skal bare knapt dekke leveren.

Rør regelmessig, stuv i 5 minutter. I en egen pott, lag en blanding av rømme, 1 ts. mel, krydder – grundig knead alt til homogen, hell i pannen og hold over lav varme i ytterligere 3 minutter. I mellomtiden hogge hvitløk veldig fint – de skal sprute den varme retten før servering.

Bakt svinelever i melk

forrett

Enhver lever som er laget med melk blir mye bedre, mykere og mer aromatisk, denne oppskriften vil fylle opp spargrisen din med gulloppskrifter.!

ingredienser:

 • 0,5 kg leveren;
 • 1 glass melk;
 • 2 middels løk;
 • kyllingegg;
 • mel for breading;
 • salt, pepper;
 • vegetabilsk fett for steking.

Tilberedningstid: 1 time og 30 minutter.

Kalorier per 100 gram: 260 kcal.

Leveren skal rengjøres grundig og deretter kuttes i stykker. Ikke kutt for tynn – 1 eller 1,5 cm vil bare ha rett. Salt egget, legg til en spiseskje melk og slå til skum. Hell denne blandingen av leveren.

Mens biproduktet er gjennomvåt, kutte løket tynt. Hell litt fett i en varm stekepanne og stek leveren, rull den først i breading. Du må steke raskt – omtrent et og et halvt minutt på siden av et stykke.

Vi varm ovnen til en temperatur på 180-200 grader, og i mellomtiden i oljen som leveren ble stekt, stek løkene – 5-7 minutter. Smør et bakeplate eller en bakervarer, legg legen i et jevnt lag, salt og pepper.

Dryss med løk på toppen og hell forsiktig over melken. Bake 25 minutter. Retten går veldig bra som med en parabol, og som en selvstendig – med hvilken som helst saus.

Oppskrift på lever i melk med sopp i en sakte komfyr

Lever med sopp er en meget velsmakende tallerken, men ikke alle vet at denne parabolen kan lagres med en treg kokekanne, noe som gjør det enda sunnere..

ingredienser:

 • 0,5 kg leveren;
 • en løk;
 • 400 ml melk;
 • breading;
 • salt, pepper og olje til steking;
 • 200 gram ferske eller frosne sopp (de må tines og kondensat fjernes).

Tilberedningstid: 1 time.

Kalorier per 100 gram: 195 kcal.

Vask leveren og rengjør den av filmer, levet, blodpropper. Lever helle melk i et par timer. Sopp, om mulig, er det bedre å ta ostersamp sopp eller sopp. De må sortere ut, kutte i halv og vaske, drenne i en kolander.

Hakk løkene fint. Smør fettkjøttkoppen lett og stek løkene. Hvis multivarken din ikke har en spesiell stekemodus, kan du velge “baking” -modus og la lokket være åpent.

Når løkene blir gylne, rapporter om sopp og fortsett, rør regelmessig, for å steke til fuktigheten har fullstendig fordampet. Mens sopp er stekt, fjern levers fra melk og kutt i 0,5 cm. Løsne stekebollen og legg til en spiseskje vegetabilsk olje til den, varme.

Steam leveren, og stek på begge sider i en sakte komfyr med lokket åpent. Påfyll soppene med løk på toppen av leveren, salt og pepper og hell den resterende melken slik at den ikke ligger over nivået på produktene, men knapt dekket dem, og stuing – uten å lukke lokket før fordampning av overflødig juice.

Du vil bli overrasket av den delikate smaken og juiciness av parabolen..

Triks av erfarne kokker

En profesjonell kokk eller vertinne med mange års erfaring har allerede flere viktige hemmeligheter som gjør at du kan lage mat i melk mer deilig og raskt.

Våre tips vil hjelpe deg til å føle deg trygge på kjøkkenet og forbløffe dine kjære med dyktighet og virtuositet:

 1. Når du velger en lever, prøv alltid å ta den med skarpe kanter. Hvis regionen er hovent, nesten avrundet – ikke kjøp, har dyret lidd av, lider av inflammatoriske prosesser i kroppen;
 2. Sørg for å inkludere leveren selv og nøye undersøke det ferske snittet – hvis det er gulaktige erter med en diameter på 3-4 mm, ikke ta vare på et biprodukt, ikke koker og ikke spis – leveren er infisert med en kjede (parasitt).

Vær våken!

Loading...