Hvor lett, rask og velsmakende å lage kyllingbryst

Kyllingbryst må være i hver enkelt diett. Denne delen av kyllingen inneholder nesten ikke noe fett, men proteinet i det er rikelig. Akk, ofte blir brystet tørt. Hvor velsmakende å lage kyllingbryst, så det var saftig?

Hvordan lage kyllingbryst julienne
hvordan просто, быстро и вкусно приготовить куриную грудку
ingredienser Antall
Kyllingfilet 400 gram
champignon 200 gram
25% krem 1 kopp
løk 1 stk
Hard ost 200 gram
smør 50 gram
Salt og pepper å smake
Vegetabilsk olje for steking
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 244 kcal

Så, vi starter med en så deilig kyllingrett som julienne. Bare vi vil gjøre det ikke porsjonert, som vanlig, men i en generell form..

Så begynner vi å steke alle ingrediensene. Filet skåret i terninger, løk – halvringer. Når det gjelder sopp, er det best å kutte dem mindre. På varm vegetabilsk olje, stek produktene til klar. Vi skifter i ildfast form, salt, pepper. Fyll med krem ​​og dryss med ost. Vi sender parabolen til ovnen i 20 minutter ved en temperatur på 220 grader.

kål с духовкиOppskrifter for matlaging blomkål i batter med egg.

Slik lagrer du raskt pea razvararuyu grøt i kjøttribber.

Legg merke til oppskriften på klassisk borscht med kjøtt. Slik lagrer du en velsmakende og riktig tallerken.

Kylling koteletter fylt med ost og paprika

Utmerket kylling koteletter med en rekke fyllinger. På grunn av litt tørrhet i brystet, vil saftig fyllstoff inni være hjertelig velkommen.

Vi begynner å lage mat:

 1. Kyllingfilet – 500 gram;
 2. Slice av hvitt foreldet brød;
 3. Løk – 1 stk;
 4. Bulgarsk pepper – 1 stk;
 5. Russisk ost – 100 gram;
 6. Hvitløk – 2 fedd;
 7. Breadcrumbs – for steking;
 8. Stek olje;
 9. Salt og pepper etter smak.

Koketid – 1 time. Kalorier – 230 kcal per 100 gram.

For å begynne å lage hakkete. Vi sukker brødet i vann og maler det med brystet. Et stykke løk kan også settes i kyllingfileten for sliping. Hvis pæren er liten, trenger du ikke å.

Forbered fyllingen. Skjær bulgarsk pepper i små terninger. Vi vil ikke steke det, det er perfekt tilberedt inne i kjøttbullene. Men løk må lysebrune, ellers vil det forbli rå. Hell smøret i pannen, stek løkene til en litt gylden nyanse..

Grateost. Bland det med pepper og løk. Begynn å danne patties – med fuktede hender, bruk lepi flatbread fra hakket kjøtt. Sett fyllingen i midten, og danner deretter en patty. Rull den i brødsmuler og stek i varm olje fra begge sider. På grunn av den saftige fyllingen og fileten selv vil det vise seg veldig velsmakende..

Hvor velsmakende å lage kyllingbryst i en panne

kylling мясо

Hvordan kan jeg lage en deilig filet i en panne? Vi vil fortelle om 2 oppskrifter – mer diett og normalt. La oss starte med nuggets. På grunn av risting og steking i olje er denne parabolen svært høyt kalorier. Men noen ganger har du råd til det..

nuggets

Vi trenger følgende produkter:

 1. Kyllingfilet – 400 gram;
 2. Soyasaus – 2 ss;
 3. Krydder for kylling;
 4. salt;
 5. Egg – 1 stk;
 6. Brødsmuler;
 7. Steke olje.

Tiden er 45 minutter. Kalorier – 400 kcal per 100 gram.

Kylling kuttes i porsjoner. Det er bedre å ikke gjøre dem for små. Mariner filèt i soyasaus og krydder i en halv time.

Nå legger vi foran oss 2 boller – ett med et banket egg, det andre med brødkrummer. Fillet dyppet først i den første bolle, deretter panert. Gjenta prosedyren skal være 2 ganger. Nå stek nuggets på en varm skillet på begge sider til tilberedt. Du kan bringe dem til ovnen i ovnen, deretter stek dem til en skorpe på høy varme, og flytt dem deretter til ovnen, der vi bake i 20 minutter.

Du kan servere saus til nuggets. For å gjøre det, grind en tomat, en hvitløksklite, litt salt og sukker i en blender. Om ønskelig kan du koke ned litt. Et annet alternativ er rømme saus. For å gjøre dette, knuse en hvitløkskrem i surkrem. Finhak grønnsakene og legg til sausen. Salt og pepper er best å legge til smak..

Kyllingruller

Så, denne oppskriften er et mer kosthold, fordi fileten ikke er panert og ikke steker i olje. Vi vil bruke grillpannen.

 1. Kyllingfilet;
 2. Hvitost – 150 gram;
 3. Hvitløk – 1 krystallkløver;
 4. Dill – et par kvistar;
 5. Salt og andre krydder å smake.

Koketid – 40 minutter. Kalorier – 200 kcal per 100 gram.

La oss starte med ost. Kryss det med en gaffel, legg deretter til finkornet hvitløk og grønnsaker. Vanligvis er denne osten allerede salt, så salt er ikke nødvendig..

Biter av kyllingfilet slår av litt for å få et lag.

gjenfangst мясо

Tilsett litt salt og legg deretter en spiseskje av fyllingen.

legge начинку

Wrap kjøttet og, om nødvendig, fikse den kulinariske tråden. Stek rullene på grillpannen på begge sider.

ruller готовы

Slik lagker du kyllingfilet i ovnen

Kyllingfilet viser seg veldig velsmakende i kombinasjon med nesten alle sauser, grønnsaker og til og med frukt! For eksempel er ananas perfekt for ham..

Bakt ananasbryst

Så, vi tar følgende produkter:

 1. kjøttet из духовкиKyllingfilet – 500 gram;
 2. Ananas – en liten boks (ringer);
 3. Majones – å smake;
 4. Løk – 2 små hoder;
 5. Ristet ost – 200 gram;
 6. Salt og krydder valgfritt.

Tid – 1 time. Kalorier – 400 kcal per 100 gram.

Kyllingbryst klippes i porsjoner og litt slår. Salt og pepper. Vi smør det med majones. Legg på toppen av finhakkede løk og på toppen – en ananasring. Dryss med ost. Bake nå i ovnen ved en temperatur på 220 grader i ca. 30 minutter.

Potted Kylling

Fileten i potten er utrolig velsmakende og saftig, på grunn av at alt juice av produktene forblir inne.

 1. Kyllingfilet – 450 gram;
 2. Løk – 3 hoder;
 3. Poteter – 4 knoll;
 4. Bulgarsk pepper – 1 stk;
 5. Sopp – 130 gram.

Tid – 1 time. Kalorier – 234 kcal per 100 gram.

Brystkutt i stykker. Løk kuttet i halvringer. Mine poteter, rengjør og klipp ikke for små barer. Pepper kuttes i små strimler. Sopp er kuttet i plater og lett stekt i en panne.

Legg kyllingfilet på bunnen av potten. Tilsett salt og pepper. Fest deretter poteter, sopp og paprika. Alt vi legger til litt salt igjen, så dekker vi med et lokk og sender det til ovnen i en time. Tilberedningstemperaturen er 180 grader. Om ønskelig kan du legge til ost eller majones.

Slik lagker du kylling i en langsom komfyr

Multivarka, utvilsomt en veldig nyttig enhet. Med det får du deilige måltider uten overflødig fett, i tillegg lagres flere vitaminer i produkter. I dag skal vi lage en bunke med bryst med grønnsaker i en sakte komfyr. Dette er et veldig raskt, sunt og kostholdsmåltid. I tillegg er det ganske egnet for et barn..

 1. Kyllingfilet – 400 gram;
 2. Brokkoli – 150 gram;
 3. Blomkål – 100 gram;
 4. Bulgarsk pepper – 1 stk;
 5. Gulrot – 1 medium;
 6. Løk – 1 stort hode;
 7. Poteter – 2 medium knollere;
 8. Salt og krydder.

Tid – 1 time 20 minutter. Kalorier – 200 kcal per 100 gram.

Så kyll kyllingbrystet i små biter og marinere litt i dine favoritt krydder. Forbered alle grønnsaker – vask, rengjør og kutt. Brokkoli og blomkål delt inn i middels blomsterstand. Vi setter alle produktene i multikookerbollen, legger til litt vann og slår på slukkemodus i 1 time.

Nyttige tips

Kyllingbryst er et veldig lunefullt produkt. Det er veldig lett å tørke ut og gjøre det smakløst. For å forhindre at dette skjer, bruker profesjonelle kokker alltid forskjellige marinader..

 1. Hvis du baker hele brystet med huden, kan du smøre det med følgende marinade – soyasaus og en dråpe honning og hvitløk. Denne glasur tillater kyllingen å bli saftig og få en appetittlig gyllen skorpe..
 2. Sitron marinade. Bland en spiseskje sitronsaft med urter og salt. Gni brystet fra alle sider og la det stå i 30 minutter. Denne fileten smaker som shish kebab, så dette er en god diett erstatning for svinekjøtt..
 3. Sennep Marinade Bare gni bryst med sennep. Du kan velge ikke krydret, men søt, Dijon.
 4. Et annet alternativ for kebab marinade for fileter er en moden tomat, malt i en blender. Legg til det en knust hvitløksklær, salt, dill. Mariner bitene i 30 minutter. Så du kan tilberede kylling til steking og stewing..
 5. For å gjøre kyllingen mer saftig, hell bryststykkene med krem ​​eller melk. I ekstreme tilfeller vil kefir gjøre. Meieriprodukter vil mette kjøttfibre og gjøre fileten saftig med enhver behandling..
 6. Det er nødvendig å steke kyllingkoteletter på høy varme, bokstavelig talt i et minutt på hver side. Ikke overdriv det! Tross alt, vil du lykkes ikke en hogge, men en sål..
 7. I hakket kylling kan du ikke legge til brød, men litt havremel. De vil utføre den samme funksjonen – de vil fange all saften i seg selv..
 8. Hvis du koke kjøttkraft fra brystet, må du bare sette det i kaldt vann, hvis du vil ha en god base for den første. Hvis smaken av kjøtt er viktig for deg, fortsett som følger – legg hvitløk, laurbærblad og salt til vannet. Så snart det kokes, senk brystet og kok i ca 25 minutter.

Nå vet du mange oppskrifter for god matlaging av kyllingbryst, både i ovnen og i pannen, og i tregkokeren..

Loading...

Hvor lett, rask og velsmakende å lage kyllingbryst

Kyllingbryst må være i hver enkelt diett. Denne delen av kyllingen inneholder nesten ikke noe fett, men proteinet i det er rikelig. Akk, ofte blir brystet tørt. Hvor velsmakende å lage kyllingbryst, så det var saftig?

Hvordan lage kyllingbryst julienne
hvordan просто, быстро и вкусно приготовить куриную грудку
ingredienser Antall
Kyllingfilet 400 gram
champignon 200 gram
25% krem 1 kopp
løk 1 stk
Hard ost 200 gram
smør 50 gram
Salt og pepper å smake
Vegetabilsk olje for steking
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 244 kcal

Så, vi starter med en så deilig kyllingrett som julienne. Bare vi vil gjøre det ikke porsjonert, som vanlig, men i en generell form..

Så begynner vi å steke alle ingrediensene. Filet skåret i terninger, løk – halvringer. Når det gjelder sopp, er det best å kutte dem mindre. På varm vegetabilsk olje, stek produktene til klar. Vi skifter i ildfast form, salt, pepper. Fyll med krem ​​og dryss med ost. Vi sender parabolen til ovnen i 20 minutter ved en temperatur på 220 grader.

kål с духовкиOppskrifter for matlaging blomkål i batter med egg.

Slik lagrer du raskt pea razvararuyu grøt i kjøttribber.

Legg merke til oppskriften på klassisk borscht med kjøtt. Slik lagrer du en velsmakende og riktig tallerken.

Kylling koteletter fylt med ost og paprika

Utmerket kylling koteletter med en rekke fyllinger. På grunn av litt tørrhet i brystet, vil saftig fyllstoff inni være hjertelig velkommen.

Vi begynner å lage mat:

 1. Kyllingfilet – 500 gram;
 2. Slice av hvitt foreldet brød;
 3. Løk – 1 stk;
 4. Bulgarsk pepper – 1 stk;
 5. Russisk ost – 100 gram;
 6. Hvitløk – 2 fedd;
 7. Breadcrumbs – for steking;
 8. Stek olje;
 9. Salt og pepper etter smak.

Koketid – 1 time. Kalorier – 230 kcal per 100 gram.

For å begynne å lage hakkete. Vi sukker brødet i vann og maler det med brystet. Et stykke løk kan også settes i kyllingfileten for sliping. Hvis pæren er liten, trenger du ikke å.

Forbered fyllingen. Skjær bulgarsk pepper i små terninger. Vi vil ikke steke det, det er perfekt tilberedt inne i kjøttbullene. Men løk må lysebrune, ellers vil det forbli rå. Hell smøret i pannen, stek løkene til en litt gylden nyanse..

Grateost. Bland det med pepper og løk. Begynn å danne patties – med fuktede hender, bruk lepi flatbread fra hakket kjøtt. Sett fyllingen i midten, og danner deretter en patty. Rull den i brødsmuler og stek i varm olje fra begge sider. På grunn av den saftige fyllingen og fileten selv vil det vise seg veldig velsmakende..

Hvor velsmakende å lage kyllingbryst i en panne

kylling мясо

Hvordan kan jeg lage en deilig filet i en panne? Vi vil fortelle om 2 oppskrifter – mer diett og normalt. La oss starte med nuggets. På grunn av risting og steking i olje er denne parabolen svært høyt kalorier. Men noen ganger har du råd til det..

nuggets

Vi trenger følgende produkter:

 1. Kyllingfilet – 400 gram;
 2. Soyasaus – 2 ss;
 3. Krydder for kylling;
 4. salt;
 5. Egg – 1 stk;
 6. Brødsmuler;
 7. Steke olje.

Tiden er 45 minutter. Kalorier – 400 kcal per 100 gram.

Kylling kuttes i porsjoner. Det er bedre å ikke gjøre dem for små. Mariner filèt i soyasaus og krydder i en halv time.

Nå legger vi foran oss 2 boller – ett med et banket egg, det andre med brødkrummer. Fillet dyppet først i den første bolle, deretter panert. Gjenta prosedyren skal være 2 ganger. Nå stek nuggets på en varm skillet på begge sider til tilberedt. Du kan bringe dem til ovnen i ovnen, deretter stek dem til en skorpe på høy varme, og flytt dem deretter til ovnen, der vi bake i 20 minutter.

Du kan servere saus til nuggets. For å gjøre det, grind en tomat, en hvitløksklite, litt salt og sukker i en blender. Om ønskelig kan du koke ned litt. Et annet alternativ er rømme saus. For å gjøre dette, knuse en hvitløkskrem i surkrem. Finhak grønnsakene og legg til sausen. Salt og pepper er best å legge til smak..

Kyllingruller

Så, denne oppskriften er et mer kosthold, fordi fileten ikke er panert og ikke steker i olje. Vi vil bruke grillpannen.

 1. Kyllingfilet;
 2. Hvitost – 150 gram;
 3. Hvitløk – 1 krystallkløver;
 4. Dill – et par kvistar;
 5. Salt og andre krydder å smake.

Koketid – 40 minutter. Kalorier – 200 kcal per 100 gram.

La oss starte med ost. Kryss det med en gaffel, legg deretter til finkornet hvitløk og grønnsaker. Vanligvis er denne osten allerede salt, så salt er ikke nødvendig..

Biter av kyllingfilet slår av litt for å få et lag.

gjenfangst мясо

Tilsett litt salt og legg deretter en spiseskje av fyllingen.

legge начинку

Wrap kjøttet og, om nødvendig, fikse den kulinariske tråden. Stek rullene på grillpannen på begge sider.

ruller готовы

Slik lagker du kyllingfilet i ovnen

Kyllingfilet viser seg veldig velsmakende i kombinasjon med nesten alle sauser, grønnsaker og til og med frukt! For eksempel er ananas perfekt for ham..

Bakt ananasbryst

Så, vi tar følgende produkter:

 1. kjøttet из духовкиKyllingfilet – 500 gram;
 2. Ananas – en liten boks (ringer);
 3. Majones – å smake;
 4. Løk – 2 små hoder;
 5. Ristet ost – 200 gram;
 6. Salt og krydder valgfritt.

Tid – 1 time. Kalorier – 400 kcal per 100 gram.

Kyllingbryst klippes i porsjoner og litt slår. Salt og pepper. Vi smør det med majones. Legg på toppen av finhakkede løk og på toppen – en ananasring. Dryss med ost. Bake nå i ovnen ved en temperatur på 220 grader i ca. 30 minutter.

Potted Kylling

Fileten i potten er utrolig velsmakende og saftig, på grunn av at alt juice av produktene forblir inne.

 1. Kyllingfilet – 450 gram;
 2. Løk – 3 hoder;
 3. Poteter – 4 knoll;
 4. Bulgarsk pepper – 1 stk;
 5. Sopp – 130 gram.

Tid – 1 time. Kalorier – 234 kcal per 100 gram.

Brystkutt i stykker. Løk kuttet i halvringer. Mine poteter, rengjør og klipp ikke for små barer. Pepper kuttes i små strimler. Sopp er kuttet i plater og lett stekt i en panne.

Legg kyllingfilet på bunnen av potten. Tilsett salt og pepper. Fest deretter poteter, sopp og paprika. Alt vi legger til litt salt igjen, så dekker vi med et lokk og sender det til ovnen i en time. Tilberedningstemperaturen er 180 grader. Om ønskelig kan du legge til ost eller majones.

Slik lagker du kylling i en langsom komfyr

Multivarka, utvilsomt en veldig nyttig enhet. Med det får du deilige måltider uten overflødig fett, i tillegg lagres flere vitaminer i produkter. I dag skal vi lage en bunke med bryst med grønnsaker i en sakte komfyr. Dette er et veldig raskt, sunt og kostholdsmåltid. I tillegg er det ganske egnet for et barn..

 1. Kyllingfilet – 400 gram;
 2. Brokkoli – 150 gram;
 3. Blomkål – 100 gram;
 4. Bulgarsk pepper – 1 stk;
 5. Gulrot – 1 medium;
 6. Løk – 1 stort hode;
 7. Poteter – 2 medium knollere;
 8. Salt og krydder.

Tid – 1 time 20 minutter. Kalorier – 200 kcal per 100 gram.

Så kyll kyllingbrystet i små biter og marinere litt i dine favoritt krydder. Forbered alle grønnsaker – vask, rengjør og kutt. Brokkoli og blomkål delt inn i middels blomsterstand. Vi setter alle produktene i multikookerbollen, legger til litt vann og slår på slukkemodus i 1 time.

Nyttige tips

Kyllingbryst er et veldig lunefullt produkt. Det er veldig lett å tørke ut og gjøre det smakløst. For å forhindre at dette skjer, bruker profesjonelle kokker alltid forskjellige marinader..

 1. Hvis du baker hele brystet med huden, kan du smøre det med følgende marinade – soyasaus og en dråpe honning og hvitløk. Denne glasur tillater kyllingen å bli saftig og få en appetittlig gyllen skorpe..
 2. Sitron marinade. Bland en spiseskje sitronsaft med urter og salt. Gni brystet fra alle sider og la det stå i 30 minutter. Denne fileten smaker som shish kebab, så dette er en god diett erstatning for svinekjøtt..
 3. Sennep Marinade Bare gni bryst med sennep. Du kan velge ikke krydret, men søt, Dijon.
 4. Et annet alternativ for kebab marinade for fileter er en moden tomat, malt i en blender. Legg til det en knust hvitløksklær, salt, dill. Mariner bitene i 30 minutter. Så du kan tilberede kylling til steking og stewing..
 5. For å gjøre kyllingen mer saftig, hell bryststykkene med krem ​​eller melk. I ekstreme tilfeller vil kefir gjøre. Meieriprodukter vil mette kjøttfibre og gjøre fileten saftig med enhver behandling..
 6. Det er nødvendig å steke kyllingkoteletter på høy varme, bokstavelig talt i et minutt på hver side. Ikke overdriv det! Tross alt, vil du lykkes ikke en hogge, men en sål..
 7. I hakket kylling kan du ikke legge til brød, men litt havremel. De vil utføre den samme funksjonen – de vil fange all saften i seg selv..
 8. Hvis du koke kjøttkraft fra brystet, må du bare sette det i kaldt vann, hvis du vil ha en god base for den første. Hvis smaken av kjøtt er viktig for deg, fortsett som følger – legg hvitløk, laurbærblad og salt til vannet. Så snart det kokes, senk brystet og kok i ca 25 minutter.

Nå vet du mange oppskrifter for god matlaging av kyllingbryst, både i ovnen og i pannen, og i tregkokeren..

Loading...