Hvordan bake en deilig kake med valmue for te

En kake er et bakverk laget av puff, gjær eller søt deig. For fyllingen brukes som et søtt fyllstoff (syltetøy, syltetøy, cottage cheese, soufflé, valmuefrø) og kjøtt, salt. Alt avhenger av formålet med parabolen – forrett eller dessert..

Valmue fylle i ruller, ruller, paier er mest favoritt siden tidlig barndom. Små duftende korn anbefales å knuses, dampes eller kokes til tykk i sukker sirup før bruk..

Hvordan lage valmuefrø
hvordan испечь вкусный пирог с маком к чаю
ingredienser Antall
poppy 200 g
Nøttene 100 g
Sitronsaft 2 ss. l.
vanilje 1 ts.
honning 2 ss. l.
Tørket druer 50 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier per 100 gram: 316 kcal

Før du kjøper en valmue bør du være oppmerksom på utseendet. Korn bør være i samme størrelse, uten unødvendig rusk og tegn på mugg. Noen husmødre vasker det bare i kaldt vann og bruker det som angitt..

Men likevel er det nødvendig å bruke mer tid til å male i matprosessoren slik at konsistensen er pasty..

Et annet alternativ: poppy dampet med kokende vann og igjen å svulme i flere timer. I tillegg til alle disse manipulasjonene, må du fylle opp med honning, nøtter, tørket frukt, sukker, melk, smør.

Alle disse produktene vil gjøre valmuefylling enda mer saftig og duftende. Det er nødvendig å forberede det rett før bruk og nøye observere teknologien..

Skyll poppyen i kaldt vann flere ganger, dekk med kokende vann og la det stå i tjue minutter. Del nøtene og løft kjernene, hakk lett med en rullestift. Soak rosiner i varmt vann.

Plasser den kokte valmuen i mørtelet og slipe den til en pastaaktig hvit tilstand. Spred russinene på et serviett. Bland alle ingrediensene sammen..

På slutten, legg til sitronsaft og se på konsistensen, hvis tykk hell resten. Knytt til homogen og bruk som beregnet..

Søt kake med valmuefylling

Søt deig skiller seg ut for luftighet, ømhet og aroma. Når baking er fortsatt i den elektriske ovnen, er lukten allerede i hele leiligheten. Matlaging valmue paier er absolutt plagsom, men verdt det.

komponenter:

 • Mel – 2 briller;
 • Sukker – 200 g;
 • Egg – 3 stk.
 • Mac – 130 g;
 • Melk – 400 ml;
 • Gjær – 30 g;
 • Honning – 2 ss. l.

Produksjon: to timer.

Kaloriinnhold: 294 Kcal / 100 g.

sdobny пирогVi tar hånd om forberedelsen av en kake med valmuefrø i en søt versjon. Varm halvparten av melken med en håndkrummende levende gjær inn i den, bland den og la den stå i ti minutter. Vi vrider valmoen i en elektrisk kjøttkvern, legger til honning og melkrester til det og sett på sakte brann for å koke i fem til syv minutter.

Når bobler vises på overflaten av deigen, kjører vi i to egg, tilsett sukker og bland alt grundig. Tilsett mye mel i partier og legg til myk, elastisk deig. Hvis det blir vanskelig å gjøre dette i en tallerken, legg det på et tørt, rent bord og utfør prosedyren. Det viktigste er at massen ikke holder seg til håndflatene..

Dekk bryggen med en plastskål og la stå i en time. I prosessen må flere ganger blandes inn for å frigjøre karbondioksid..

Vi ruller ut all deigen på bordet, oljert med smør, rulle ut et stort lag, topp med rikelig med fettfylling og pakk en fin rulle, fra kanten. Vi starter den elektriske ovnen ved 190 ° С.

Vi legger pergament på bakepladet, legger blikket på det, tar en spesiell kniv med skarpe tenner og kuttes i stykker to centimeter bredt uten å komme til enden.

Vi fester de to ender i en sirkel og begynner som å vri stykkene innvendig og legger ut vakkert i form av en tusenfryd. Vi belegger produktet med valmue med et slått egg og sender det for å forberede seg i førti minutter..

Gjærdeig Roll

Ofte tar husmorene ikke opp gjærdeigen, vurderer det en vanskelig og ikke alltid vellykket prosess. Så det kan bare virke for første gang, men når du ser resultatet av din innsats på skrivebordet ditt, vil all tvil forsvinne umiddelbart..

komponenter:

 • Gjær – 1 stk.
 • Sukker – 250 g;
 • Mel – 450 g;
 • Melk – 270 ml;
 • Egg – 2 stk.
 • Mack – 200 g;
 • Smør – 300 g;
 • Raisin – 25 g.

Produksjon: to og en halv time.

Kaloriinnhold: 324 Kcal / 100 g.

Pie-roll med valmuefrø fra gjærdeig blir tilberedt litt annerledes sammenlignet med bakte analog. I et glass varm melk oppdager vi tørr gjær, la stå..

å avle дрожжи

Piskesukker, mykt smør og avkjølte egg..

å slå яйца

Stamp mel, melk oppvarmes til 36 ° C. Kombiner alle tilberedte produkter i en stor bolle og knead plastdeig.

å knede тесто

Sett det i en ren tallerken og sett den på et varmt sted, hvis det ikke finnes noe, kan du bruke en yoghurt maker – et godt alternativ. Etter 30 minutter, bland massen. La stå for en annen time.

deigen должно подойти

Vi vasker vallmo i vann flere ganger, legger en hvit rosin, et stykke smør, hakket på strimler og blander alt.

å gjøre начинку

Vi klemmer av et stykke melmasse, rull det inn i et rektangel på fem til femten centimeter;

rulle ut тесто

langs senteret pålegger vi en bakkefylling. Langs kantene gjør vi skråsnitt på fire centimeter og begynner å veve en pigtail av deig..

å gjøre рулет

Vi starter enheten ved 185 ° С. Fra den angitte mengden av testen skal du få tre – fire ruller med valmuefrø. Legg dem på en silikonematte og send dem til å bake i førti minutter. Fjern ferdig baking, dekk toppen og la avkjøles. På vil dra på toppen med pulver.

roll готов

En rask oppskrift på bladerdeil uten gjær

Noen ganger vil du lage puffer med valmuefrø i ditt hjem kjøkken, men du trenger bare å huske at du må lage kakerlakk i minst 24 timer, forsvinner ønsket umiddelbart. Du kan imidlertid kjøpe ferdige halvfabrikata i butikken, og enda bedre – finn et veldig raskt matlagingsalternativ.

komponenter:

 • Margarine – 300 g;
 • Mel – 400 g;
 • Sukker – 150 g;
 • Mack – 100 g;
 • Melk – 100 ml;
 • Vann – 150 ml;
 • Egg – 2 stk.

Produksjon: to timer.

Kaloriinnhold: 276,3 Kcal / 100 g.

puff тестоDu kan kjøpe deigen i butikken, men i vår oppskrift beskriver vi hele prosessen med matlaging nøyaktig hjemmebasen for valmuebakking. Så lag en pustekake med valmuefrø uten gjær i hast.

Før spising, fjern spredningen fra kjøleskapet, det skal være ved romtemperatur. Sikt melet på midten av bordet ved lysbildet. Kutt den mykede margarinen med en kniv og hakk deigen i smul. Legg til noe av vannet og knead deigen. Det vil vise seg ganske stramt.

Rull ut den resulterende massen, brett konvolutten og rull den igjen, så du må gjøre to til tre ganger. Sett deigen i femten minutter i fryseren.

Hakk valmuen i en tremørtel, hell den i en jernskål med sukker, hell i melken og kok i 18 minutter, rør hele tiden for å ikke brenne.

Del deigen i to stykker, store og svært små. Rul ut hoveddelen, legg fyllingen på den, du kan bruke en skje eller en spesiell spatel. Sett inn en bakervarer. Slå på den elektriske ovnen ved 195 ° C.

Fra et lite stykke deig ruller du ut en lang pølse. Fra den, danner på kaken en likhet med et rutenett eller blomster, som fantasien din vil fungere. Dyp bake i femti minutter.

pelmeni-4Forbered dumplings i tregkokeren, den er enkel og velsmakende..

Rask deig til paier med gjærdeig. Nesten enhver fylling, både søt og salt, vil nærme seg slik deig. Cook med oss ​​i henhold til våre oppskrifter..

Les hvordan du lagrer kjøtt zrazy fylt med egg. Merk denne oppskriften..

Lent kaker i en sakte komfyr

Hvis du ønsker å lage matkaker i en treg kokekanne, bruk bare tillatt i dette tilfellet produkter: mel, sukker, uberørt olje, gjær. Du kan sette nøtter, tørket frukt i fyllingen.

komponenter:

 • Mel – 4 kopper;
 • Sukker – 100 g;
 • Kornolje – 3 ss. l.;
 • Tør gjær – 1 ts;
 • Vann med gass – 160 ml;
 • Mack – 150 g;
 • Vann – 160 ml.

Produksjon: en og en halv time.

Kaloriinnhold: 163,5 Kcal / 100 g.

I det rensede varme vannet deler vi tørt gjær og vi går i ti minutter. Hell pulverisert mel, sukker og karbonisert vann i deigen. Vask vallmo med kaldt vann og legg ut på et serviett for å tørke, og legg deretter til den totale melmen. Knead med hender en myk luftig deig, til slutt hellet i oljen, og la en liten bit for promazyvaniya bolle av enheten.

Slå på apparatet for baking. Dyp den myke magert valmegarten i enheten og la den stå i en time. Ved ferdigstillelse av prosessen ikke rush for å straks fjerne kaker, la den magre kaken med valmuefrø avkjøle litt. Hvis du tar det ut, kan det falle og miste form. Vri den over grillen, dekk med en serviett og vær tålmodig.

Pai med stekt ost og valmuefylling

Hvis du liker å eksperimentere og kombinere flere komponenter samtidig, så er denne oppskriften for deg. I denne bakingen får du to effekter samtidig: utrolig smak og samtidig nytte.

komponenter:

hytteost пирог с маком

 • Farm cottage cheese – 270 g;
 • Hjemmelaget egg – 4 stk.
 • Sukker – 300 g;
 • Smør – 200 g;
 • Poppy – 0,5 kopp;
 • Manka – 8 ss. l.;
 • Oransje – 2 stk.
 • Mac – 150 g.

Produksjon: en og en halv time.

Kaloriinnhold: 296,2 Kcal / 100 g.

Pai med cottage cheese og valmuefrø er ikke så vanskelig å lage mat. Komme i gang! Hakk hjem hytteost med en sigte, tilsett sukker, eggeplommer og semolina. Slå hele massen godt i en blender eller mikser. Ekorn dreper i frodig skum. Forsiktig silikonespatel knytter to masser.

Vask appelsinene, rengjør zesten med en spesiell kniv, sett til side. Massa klemmer seg gjennom pressen, den resulterende friske juice skal helles i egg-ostemasse massen. Del deigen i to deler.

Vridd gjennom elmøllevalmeblandingen med appelsinskall og mykt smør. Tilsett blandingen til halvparten av ostemasse, det blir nesten svart.

Vi legger ut et bakeplate med høye sider bakpapir. Vi samler en helt hvit masse med en skje, vi legger den på kanten av bladet uten valmue, neste legger vi samme mengde sort valmue masse. Så, skifte deigen i form av et sjakkbrett, legg ut hele billetten. Vi varm den elektriske ovnen til 180 ° C og send kaken til å bake i femti-fem minutter. På forespørsel, kan den ferdige kyllingen og valmue-tårnen bli dekorert på toppen med friske bær eller fruktsyre..

.

Loading...

Hvordan bake en deilig kake med valmue for te

En kake er et bakverk laget av puff, gjær eller søt deig. For fyllingen brukes som et søtt fyllstoff (syltetøy, syltetøy, cottage cheese, soufflé, valmuefrø) og kjøtt, salt. Alt avhenger av formålet med parabolen – forrett eller dessert..

Valmue fylle i ruller, ruller, paier er mest favoritt siden tidlig barndom. Små duftende korn anbefales å knuses, dampes eller kokes til tykk i sukker sirup før bruk..

Hvordan lage valmuefrø
hvordan испечь вкусный пирог с маком к чаю
ingredienser Antall
poppy 200 g
Nøttene 100 g
Sitronsaft 2 ss. l.
vanilje 1 ts.
honning 2 ss. l.
Tørket druer 50 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier per 100 gram: 316 kcal

Før du kjøper en valmue bør du være oppmerksom på utseendet. Korn bør være i samme størrelse, uten unødvendig rusk og tegn på mugg. Noen husmødre vasker det bare i kaldt vann og bruker det som angitt..

Men likevel er det nødvendig å bruke mer tid til å male i matprosessoren slik at konsistensen er pasty..

Et annet alternativ: poppy dampet med kokende vann og igjen å svulme i flere timer. I tillegg til alle disse manipulasjonene, må du fylle opp med honning, nøtter, tørket frukt, sukker, melk, smør.

Alle disse produktene vil gjøre valmuefylling enda mer saftig og duftende. Det er nødvendig å forberede det rett før bruk og nøye observere teknologien..

Skyll poppyen i kaldt vann flere ganger, dekk med kokende vann og la det stå i tjue minutter. Del nøtene og løft kjernene, hakk lett med en rullestift. Soak rosiner i varmt vann.

Plasser den kokte valmuen i mørtelet og slipe den til en pastaaktig hvit tilstand. Spred russinene på et serviett. Bland alle ingrediensene sammen..

På slutten, legg til sitronsaft og se på konsistensen, hvis tykk hell resten. Knytt til homogen og bruk som beregnet..

Søt kake med valmuefylling

Søt deig skiller seg ut for luftighet, ømhet og aroma. Når baking er fortsatt i den elektriske ovnen, er lukten allerede i hele leiligheten. Matlaging valmue paier er absolutt plagsom, men verdt det.

komponenter:

 • Mel – 2 briller;
 • Sukker – 200 g;
 • Egg – 3 stk.
 • Mac – 130 g;
 • Melk – 400 ml;
 • Gjær – 30 g;
 • Honning – 2 ss. l.

Produksjon: to timer.

Kaloriinnhold: 294 Kcal / 100 g.

sdobny пирогVi tar hånd om forberedelsen av en kake med valmuefrø i en søt versjon. Varm halvparten av melken med en håndkrummende levende gjær inn i den, bland den og la den stå i ti minutter. Vi vrider valmoen i en elektrisk kjøttkvern, legger til honning og melkrester til det og sett på sakte brann for å koke i fem til syv minutter.

Når bobler vises på overflaten av deigen, kjører vi i to egg, tilsett sukker og bland alt grundig. Tilsett mye mel i partier og legg til myk, elastisk deig. Hvis det blir vanskelig å gjøre dette i en tallerken, legg det på et tørt, rent bord og utfør prosedyren. Det viktigste er at massen ikke holder seg til håndflatene..

Dekk bryggen med en plastskål og la stå i en time. I prosessen må flere ganger blandes inn for å frigjøre karbondioksid..

Vi ruller ut all deigen på bordet, oljert med smør, rulle ut et stort lag, topp med rikelig med fettfylling og pakk en fin rulle, fra kanten. Vi starter den elektriske ovnen ved 190 ° С.

Vi legger pergament på bakepladet, legger blikket på det, tar en spesiell kniv med skarpe tenner og kuttes i stykker to centimeter bredt uten å komme til enden.

Vi fester de to ender i en sirkel og begynner som å vri stykkene innvendig og legger ut vakkert i form av en tusenfryd. Vi belegger produktet med valmue med et slått egg og sender det for å forberede seg i førti minutter..

Gjærdeig Roll

Ofte tar husmorene ikke opp gjærdeigen, vurderer det en vanskelig og ikke alltid vellykket prosess. Så det kan bare virke for første gang, men når du ser resultatet av din innsats på skrivebordet ditt, vil all tvil forsvinne umiddelbart..

komponenter:

 • Gjær – 1 stk.
 • Sukker – 250 g;
 • Mel – 450 g;
 • Melk – 270 ml;
 • Egg – 2 stk.
 • Mack – 200 g;
 • Smør – 300 g;
 • Raisin – 25 g.

Produksjon: to og en halv time.

Kaloriinnhold: 324 Kcal / 100 g.

Pie-roll med valmuefrø fra gjærdeig blir tilberedt litt annerledes sammenlignet med bakte analog. I et glass varm melk oppdager vi tørr gjær, la stå..

å avle дрожжи

Piskesukker, mykt smør og avkjølte egg..

å slå яйца

Stamp mel, melk oppvarmes til 36 ° C. Kombiner alle tilberedte produkter i en stor bolle og knead plastdeig.

å knede тесто

Sett det i en ren tallerken og sett den på et varmt sted, hvis det ikke finnes noe, kan du bruke en yoghurt maker – et godt alternativ. Etter 30 minutter, bland massen. La stå for en annen time.

deigen должно подойти

Vi vasker vallmo i vann flere ganger, legger en hvit rosin, et stykke smør, hakket på strimler og blander alt.

å gjøre начинку

Vi klemmer av et stykke melmasse, rull det inn i et rektangel på fem til femten centimeter;

rulle ut тесто

langs senteret pålegger vi en bakkefylling. Langs kantene gjør vi skråsnitt på fire centimeter og begynner å veve en pigtail av deig..

å gjøre рулет

Vi starter enheten ved 185 ° С. Fra den angitte mengden av testen skal du få tre – fire ruller med valmuefrø. Legg dem på en silikonematte og send dem til å bake i førti minutter. Fjern ferdig baking, dekk toppen og la avkjøles. På vil dra på toppen med pulver.

roll готов

En rask oppskrift på bladerdeil uten gjær

Noen ganger vil du lage puffer med valmuefrø i ditt hjem kjøkken, men du trenger bare å huske at du må lage kakerlakk i minst 24 timer, forsvinner ønsket umiddelbart. Du kan imidlertid kjøpe ferdige halvfabrikata i butikken, og enda bedre – finn et veldig raskt matlagingsalternativ.

komponenter:

 • Margarine – 300 g;
 • Mel – 400 g;
 • Sukker – 150 g;
 • Mack – 100 g;
 • Melk – 100 ml;
 • Vann – 150 ml;
 • Egg – 2 stk.

Produksjon: to timer.

Kaloriinnhold: 276,3 Kcal / 100 g.

puff тестоDu kan kjøpe deigen i butikken, men i vår oppskrift beskriver vi hele prosessen med matlaging nøyaktig hjemmebasen for valmuebakking. Så lag en pustekake med valmuefrø uten gjær i hast.

Før spising, fjern spredningen fra kjøleskapet, det skal være ved romtemperatur. Sikt melet på midten av bordet ved lysbildet. Kutt den mykede margarinen med en kniv og hakk deigen i smul. Legg til noe av vannet og knead deigen. Det vil vise seg ganske stramt.

Rull ut den resulterende massen, brett konvolutten og rull den igjen, så du må gjøre to til tre ganger. Sett deigen i femten minutter i fryseren.

Hakk valmuen i en tremørtel, hell den i en jernskål med sukker, hell i melken og kok i 18 minutter, rør hele tiden for å ikke brenne.

Del deigen i to stykker, store og svært små. Rul ut hoveddelen, legg fyllingen på den, du kan bruke en skje eller en spesiell spatel. Sett inn en bakervarer. Slå på den elektriske ovnen ved 195 ° C.

Fra et lite stykke deig ruller du ut en lang pølse. Fra den, danner på kaken en likhet med et rutenett eller blomster, som fantasien din vil fungere. Dyp bake i femti minutter.

pelmeni-4Forbered dumplings i tregkokeren, den er enkel og velsmakende..

Rask deig til paier med gjærdeig. Nesten enhver fylling, både søt og salt, vil nærme seg slik deig. Cook med oss ​​i henhold til våre oppskrifter..

Les hvordan du lagrer kjøtt zrazy fylt med egg. Merk denne oppskriften..

Lent kaker i en sakte komfyr

Hvis du ønsker å lage matkaker i en treg kokekanne, bruk bare tillatt i dette tilfellet produkter: mel, sukker, uberørt olje, gjær. Du kan sette nøtter, tørket frukt i fyllingen.

komponenter:

 • Mel – 4 kopper;
 • Sukker – 100 g;
 • Kornolje – 3 ss. l.;
 • Tør gjær – 1 ts;
 • Vann med gass – 160 ml;
 • Mack – 150 g;
 • Vann – 160 ml.

Produksjon: en og en halv time.

Kaloriinnhold: 163,5 Kcal / 100 g.

I det rensede varme vannet deler vi tørt gjær og vi går i ti minutter. Hell pulverisert mel, sukker og karbonisert vann i deigen. Vask vallmo med kaldt vann og legg ut på et serviett for å tørke, og legg deretter til den totale melmen. Knead med hender en myk luftig deig, til slutt hellet i oljen, og la en liten bit for promazyvaniya bolle av enheten.

Slå på apparatet for baking. Dyp den myke magert valmegarten i enheten og la den stå i en time. Ved ferdigstillelse av prosessen ikke rush for å straks fjerne kaker, la den magre kaken med valmuefrø avkjøle litt. Hvis du tar det ut, kan det falle og miste form. Vri den over grillen, dekk med en serviett og vær tålmodig.

Pai med stekt ost og valmuefylling

Hvis du liker å eksperimentere og kombinere flere komponenter samtidig, så er denne oppskriften for deg. I denne bakingen får du to effekter samtidig: utrolig smak og samtidig nytte.

komponenter:

hytteost пирог с маком

 • Farm cottage cheese – 270 g;
 • Hjemmelaget egg – 4 stk.
 • Sukker – 300 g;
 • Smør – 200 g;
 • Poppy – 0,5 kopp;
 • Manka – 8 ss. l.;
 • Oransje – 2 stk.
 • Mac – 150 g.

Produksjon: en og en halv time.

Kaloriinnhold: 296,2 Kcal / 100 g.

Pai med cottage cheese og valmuefrø er ikke så vanskelig å lage mat. Komme i gang! Hakk hjem hytteost med en sigte, tilsett sukker, eggeplommer og semolina. Slå hele massen godt i en blender eller mikser. Ekorn dreper i frodig skum. Forsiktig silikonespatel knytter to masser.

Vask appelsinene, rengjør zesten med en spesiell kniv, sett til side. Massa klemmer seg gjennom pressen, den resulterende friske juice skal helles i egg-ostemasse massen. Del deigen i to deler.

Vridd gjennom elmøllevalmeblandingen med appelsinskall og mykt smør. Tilsett blandingen til halvparten av ostemasse, det blir nesten svart.

Vi legger ut et bakeplate med høye sider bakpapir. Vi samler en helt hvit masse med en skje, vi legger den på kanten av bladet uten valmue, neste legger vi samme mengde sort valmue masse. Så, skifte deigen i form av et sjakkbrett, legg ut hele billetten. Vi varm den elektriske ovnen til 180 ° C og send kaken til å bake i femti-fem minutter. På forespørsel, kan den ferdige kyllingen og valmue-tårnen bli dekorert på toppen med friske bær eller fruktsyre..

.

Loading...