Hvordan bake en deilig pai med gjærdeigskål

Kålpai – en tallerken som er perfekt for enhver anledning, det være seg en familie middag eller en enkel samling med venner.

Enkel forberedelse, tilgjengelighet av ingredienser, rikdom og behagelig smak er de viktigste fordelene med melprodukter med kål. Fire eksklusive alternativer for denne parabolen er presentert nedenfor..
Enkel åpen kake med gjærdeigskål
hvordan испечь вкусный пирог с капустой из дрожжевого теста
ingredienser Antall
Hvetemel Ekstra Klasse 0,5 kg
Frisk gjær 25-30 g
Pasteurisert melk 1 kopp
Solsikkeolje 50 ml
Egget 1 stk
kål 1 kg
Solsikkeolje 5 ss. l.
Gul løk 1 stort hode
Paprika (søt rød pepper) teskje
Salt, malt svart pepper å smake og ønske
Tilberedningstid: 150 minutter Kalorier per 100 gram: 186 kcal

Gjærdeig er en virkelig finne i dyktige hender. Produkter på dette grunnlag kommer ut utrolig frodige og myke..

Så fortsetter vi: Vi kombinerer gjær, salt og sukker, tilsett litt vann og bland det. Hell mel i en bolle, gjør en trakt i midten – vi kjører et egg, hell ut melk og gjær, så vel som vegetabilsk olje.

kna опару

Alle komponentene er blandet og knead deigen. Den kneading er nødvendig for å produsere minst 10 minutter, som deigen “liker hender”.

legge муку

Til slutt, bør du ha en elastisk, men ikke klebrig deig konsistens. Dekk skålen med vevd klut og sett i varme i en time.

deigen эластичное

Mens deigen “passer”, kan vi gjøre fyllingen.

Kål finspalt på en spesiell rist, eller kutt med en kniv så tynn som mulig. Varm solsikkeoljen og hell kålen i kapasiteten.

kål нашинкуйте

Løk skåret i halvringer, rist gulrøtter. Kål vi legger til litt salt i begynnelsen, slik at det myker, legger vi løk.

gulrøtter и лук натрите

Når grønnsakene er brune, hell 100-150 ml kokt vann i pannen og hold alt på lav varme i minst 20 minutter. Etter denne tiden, krydder kål – hell alle oppførte krydder og krydder.

grønnsaker припустите на сковороде

I løpet av tiden som fyllingen ble tilberedt, skulle testbasen doble. Det må knyttes slik at det vokser igjen i samme størrelse som første gang..

Ovnen må varmes opp til 200 grader, hvoretter vi kan begynne å “bygge” vår kake. Vi smelter bakeplaten, ruller deigen ikke for tynn, vi retter bakeplaten med den.

Sett fyllingen på toppen av deigen (jo mer – jo bedre og tastier), spred det jevnt over hele overflaten.

Legg kålkake i ovnen i 15 minutter, deretter senk temperaturen med 20 grader og hold ovnen i ytterligere en halv time til klar.

Villighet bør kontrolleres med en tørr trepinne (en kamp, ​​tannpirk, spyd vil gjøre), hvis det er tørt, skal produktet fjernes fra ovnen, da det er fare for overdrevenhet. Kaken må avkjøle før servering..

Server som du vil: med sauser, greener, eller bare som en egen tallerken. Yummy kake!!!

Pai med kål og egg puff gjærdeig

Puff gjærdeig forenkler matlagingsprosessen, fordi du kan kjøpe den klar, vil kvaliteten på parabolen ikke bli påvirket.

Fyllingen til kaken må gjøres selvstendig, men dette er en ikke-holdbar prosedyre, slik at denne parabolen kan kalles en rask en, som kan tilberedes når gjestene er på døren..

For oppskriften må du ta:

 • Layered deig – et halvt kilo;
 • Kål – et halvt kilo;
 • Testikler tilberedt “kul” – 4 stk.
 • Smør – 4 ts;
 • Smøringstestrør – 1 stk.
 • Salt, krydder – å smake;
 • Grønnsaker (dill, persille) – 1 gjeng.

Du må tine deigen til romtemperatur slik at du kan rulle den ut og danne en fremtidig paj. Små kålflak, egg kuttet i plater eller terninger.

Grønn chop hakket. Varm opp pannen, legg smør til den.

Når smøret har smeltet, kan du helle den ristede kålen. Smør på lav varme i omtrent tretti minutter..
en kake с капустой и укропом

Det er ikke nødvendig å brune kålen, hvis den ennå ikke er utarbeidet, men det er ikke noe vann lenger – tilsett litt vann. På slutten av matlagingen, salt og pepper basen for fyllingen.

Kål gi kult, legg til før smulede egg og greener. Om nødvendig kan du fortsatt salt og krydre kålen.

Rull ut halvparten av deigen i et tynt lag og lind bakeplaten. Legg den ferdige fyllingen på et lag deig og dekk kaken med gjenværende rullet deig..

Smør toppen av egget og send til baking i bakkeskapet, forvarmet til 190 grader i 45 minutter. På slutten av denne tiden, ta ut produktet fra ovnen og la kaken avkjøles..

Våre kålpai med kyllingegg er klar – bitter appetitt!

puff
Lær hvordan du lager bladerdeig hjemme, hemmelighetene til herrene. Prøv en deilig oppskrift på bakte karpefilet i ovnen, du kan ikke motstå å spørre om kosttilskudd. Alle hemmelighetene er her. Les igjen hvordan du lager potetpannekaker med ost, du visste ikke noen av hemmelighetene, og bare smaker bedre.

Lukket paus med surkål gjærdeig

Surkål gir piquancy piquancy og harmonisk smak som ikke kan oppnås ved bruk av fersk hvitkål for fylling.

Oppskriften til høyre (og viktigst, velsmakende) gjærdeig er beskrevet ovenfor, og du kan trygt bruke den til å lage en lukket paus med surkål.

For fylling er det nødvendig:

 • Sauerkraut – 600 gram;
 • Kyllingegg – 3 stk.;
 • Smetanka (fettinnhold på 15% og over) – et hundre gram;
 • Løk – ett hundre gram;
 • Salt, krydder, krydder – å smake.

Kok surkål i tjue minutter, la det avkjøles og press ut unødvendig væske. Løk fin, liten, kutt, rømme blandet med 2 egg og bland til glatt.

gjær тесто с капустой
Klemmet kål er krydret med standard krydder (salt og pepper), til smak kan kombineres med andre krydder. Tilsett rømmeblanding og løk til kål, bland til glatt – fyllingen er klar.

Vi legger et bakeplate med pergament, ruller ut en del av deigen og liner dem med et bakeplate. Legg kålpåfyllingen på et lag deig og dekk det med den andre delen av det rullede gjærdeigen..

Toppfett med slått egg og bake ved 190 grader til gyldenbrun (ca. 45 minutter). Cool før servering, legg til favoritt sauser hvis ønskelig..

Gjærdeigpai med fersk kål og kjøtt

Kjøttet i denne oppskriften vil gjøre kåltappen nærende, slik at du kan betjene den som en egen tallerken..

Vi lager gjærdeig i henhold til en allerede kjent oppskrift, og for fylling er det nødvendig:

 • Kjøtt (50/50 er bedre) – fem hundre gram;
 • Hvitkål – fem hundre gram;
 • Greens (persille, dill) – et hundre gram;
 • Salt, pepper, krydder – til din smak;
 • Solsikkeolje for steking – 3-4 ss. l.

Kål finspalt og gryter i en stekepanne med vegetabilsk olje på en stille brann. Kål skal være myk – gryte bør ikke være mindre enn tjue minutter. På slutten legg salt, krydder, sort pepper.

Klipp kjøttet i mellomstore kaker, stek i en separat panne fra kålen til den er kokt. Når kjøttet er litt kult, hopp det over kjøttkvernet.

Alle komponenter er blandet, vi legger til ferskt hakkede grønnsaker og prøv – salt og pepper etter behov.

Rull ut deigen og overfør den til en form smurt med vegetabilsk olje. Legg kålen ut med hakket kjøtt på deigen, og om ønskelig, dekk det med et lag deig. Denne varianten av kaken kan tilberedes både åpen og lukket..

Kålpai er bakt i en forvarmet ovn i 40-45 minutter ved 180 grader.

Servering av retter er gjort umiddelbart, varmt. Bon appetitt!

Nyttige tips

Nedenfor er noen få hemmeligheter for baking av uovertruffen kålpies:

 1. Påfyllingen til kaken skal alltid tilberedes separat, siden baking av termisk råkål produserer mye væske, og kaken blir ikke bakt.
 2. Kål er bedre å ta ung, da det er mykere. Hvis kaken må tilberedes om vinteren, og den unge kålen ikke er tilgjengelig, steke vi gamle kål i 45-50 minutter, så fyllingen blir myk og saftig;
 3. Gjærdeig må “senkes” en gang, at den steg to ganger – bakingen vil være myk og myk selv neste dag;
 4. Du bør ikke holde kålpai i ovnen lenger enn den angitte tiden, da deigen kan tørke og herdes;
 5. Kål “elsker” en rekke krydder – kummin, humle-suneli, paprika, marjoram, rosmarin. Hvis du legger til dem, vil kaken være duftende, da krydderene harmonisk komplementerer smaken av fyllingen.

Loading...