Hvordan bake en deilig tranebærspai

Alle vet den tyrkiske mirakuløse evnen. Det øker appetitten, styrker immunforsvaret, forhindrer forekomsten av kreftceller, reduserer betennelse i urinsystemet. Derfor anbefaler leger regelmessig å inkludere disse bærene i kostholdet ditt..

Tranebær er frosset, tørket, tørket, laget av det juice og fruktdrikker. Men på grunn av den utprøvde sure smaken av syre, nekter mange barn å spise den, så du må oppdage ulike triks for å skjule bærene i mat.

En av måtene er desserter, søte paier. På bekostning av smør og sukker, som er en del av det, er smaken av tranebær ikke i det hele tatt følt, og den vakre røde fargen forårsaker bare appetitt..

Kake med tranebær er baket i elektriske ovner, multikooker, med epler og andre frukter, med rømme og kremaktig helling, men i hver av tilfellene blir det bare laget kakerdeig. Denne kaken har etternavnet Siberian, fordi mye av denne bæren vokser i Sibir..
Klassisk kake
hvordan испечь восхитительный пирог с клюквой
ingredienser Antall
tranebær 400 g
mel 2 briller
sukker 300 g
eggene 2 stk.
olje 170 g
Tilberedningstid: 150 minutter Kalorier per 100 gram: 274 kcal

Den tradisjonelle oppskriften på denne desserten er veldig enkel og krever ikke spesielle ferdigheter. Fordelen med denne kaken, i tillegg til fordelene selvfølgelig – den kan bli bakt når som helst på året..

Separat eggene, fjern hvittene midlertidig i kjøleskapet, og bland eggene med hundre gram sukker til en myk masse. I en separat bolle, bland det myke smør og mel. Det burde lage baby. Oljen kan byttes ut med margarin, men dette vil påvirke deigens skarphet..

å blande муку

Bland meldelen av deigen med eggsocker. Legg arbeidsstykket på bordet og bland med hendene en myk plastdeig. Det skal holde seg litt i hendene, det er ikke nødvendig å legge til mel mer enn normen, ellers vil det vise seg å være tilstoppet. Fest den med klyngfilm og fordyp den på et kjølig sted i en time.

deigen готово

Vi tar ut proteiner, vi rist opp med lavest hastighet, og gradvis hælder to hundre gram sukker og økende sving. For å viske massen raskere, legg til en klype salt. Når du har en jevn snøhvit eggnog, slå av apparatet. Men husk – denne prosessen vil ta minst femten minutter, ha tålmodighet.

å slå яйца

Vi avrimer bærene, legger dem på et serviett slik at fuktigheten er borte.

tranebær промыть

Vi starter elektrisk oppvarming ved 175 ° С. Vi dekker bakeplaten med pergament, ruller deigen i et stort rektangulært lag, vind det på en rullestift og overfør det til bake tanken.

legge seg ut тесто

Nivå og form fingrene høyere opp. Vi påfører bær i sentrum, fordeler jevnt med en skje, vi sovner med det resterende sukker.

å helle сливками

På tranebærene trekker eggnoggen. Sender baking i femti minutter.

Enkel oppskrift på multicooker

Nesten ethvert kringle med en kjøkkenmirakelkanne viser seg å være luftig, myk og velsmakende. Denne oppskriften for å lage bær med tranebær er ikke et unntak..

ingredienser:

 • tranebær – 180 g;
 • mel – 200 g;
 • egg – 3 stk.
 • hjemmelaget rømme – 1 ss. l.;
 • sukker – 220 g;
 • vanilje – 1 ts;
 • margarin – 160 g.

Forberedelse: 80 minutter.

Kaloriinnhold: 283 Kcal / 100 g.

Hell sukkeret i blanderkapasiteten, slå eggene og slå alt til en homogen, myk masse. Sett margarinen i en matbeholder, smelter den i en mikrobølgeovn eller i et vannbad. Sett rømme i eggnog, hell i væsken margarin og vanillin, knead alt. Sile mel og i små satser fyll i en væskebase. Mine bær, vi sorterer ut og lar dem tørke.

Slå på enheten, legg skålen med restene av margarine. Hell melmassen i bollen, kast tilfeldig på toppen av tranebærene. Lukk lokket tett, kjøre “Baking” -funksjonen og la den gå i en time.

Ta straks kaken ut, skift den til et spesielt maske og la det avkjøle helt, først etter at vi kutter det i stykker og legger det på bordet.

Apple og Cranberry Pie

Sibiriske bær kan kombineres med alle frukter, men en av de mest vindende alternativene vil være søte saftige epler. Du kan også lage en blanding av lingonberries, tranebær og epler, men dette er hvis du har disse fruktene på hånden.

ingredienser:

en kake с клюквой и яблоками

 • epler – 2 stk.
 • tranebær – 1,5 kopper;
 • mel – 2,5 kopper
 • sukker – 2 kopper;
 • olje – 240 g;
 • egg – 2 stk.
 • bakepulver – 1 ss. l.

Forberedelse: 75 minutter.

Kaloriinnhold: 235 Kcal / 100 g.

Slå på den elektriske ovnen ved 190 ° C. Epler med tranebær, bær er lagt ut for å tørke litt, frukten skales og kuttes i terninger, kutte ut senteret i prosessen. Det er viktig at eplene er søte, ellers vil bakingen være veldig sur. Stryk silikonbakefat med sukker, spre frukt på bunnen av viften og hell bærene.

Sukker med smør, slå i luftmasse, tilsett kjølt egg en etter en. Tilsett mye blandet tørt mel og bakepulver i mye. Hell deigen på fruktlaget og bake i femti-fem minutter..

Fjern den ferdige kaken, la den avkjøles i en halv time og vend om, dekker med en tallerken. Dermed vil den vakre fyllingen være på toppen. Du kan dra mer pulver eller nøtter.

kylling с картофелемKylling med grønnsaker i ovnen – den beste kombinasjonen av kjøtt og grønnsaker.

Ovnsgryte uten egg og semolina. Kostholdsrett som er best lagt merke til = du er ekkel desserter.

Oppskrift på salat “Little Red Riding Hood” med tomater eller granatepler. Vi har samlet flere oppskriftsalternativer som du kan prøve..

Tranebær og rømme pausen

Denne desserten er veldig delikat og vil appellere til elskere av salte bakverk mer. Det anbefales å bruke fettfattig rømme og en redusert del av sukker, eller erstatt den med naturlig honning..

ingredienser:

 • tranebær – 170 g;
 • honning – 3 ss. l.;
 • mel – 280 g;
 • egg – 1 stk.
 • rømme – 120 g;
 • olje – 160 g;
 • brus – 1 ts;
 • stivelse – 1 ss. l.

Forberedelse: 55 minutter.

Kaloriinnhold: 228 Kcal / 100 g.

Tint smør smash med en blender med honning, tilsett egg og natron. Stryk over melet og knead den elastiske deigen. Dekk med en bolle og la den hvile..

Vask bær, forsiktig sortere ut. Hvis du ikke er frisk, da avrim. Slå på den elektriske ovnen ved 185 ° C. Dekk skjemaet med bakepapir og legg deigen i midten av pannen, fordel den, form bordene høyere.

Hell tranebær blandet med stivelse. Passer til både potet og mais. Hell hele preparatet med fettfattig rømme og bake i en halv time..

Til gjæret melkeprodukt brant ikke umiddelbart, du kan trekke på toppen av folien i omtrent femten minutter, og deretter fjerne.

Pie i henhold til oppskriften til Darya Dontsova

Den berømte forfatteren til mange detektive kvinners romaner D. Dontsova – ikke bare en utmerket forfatter, men også eieren av kulinarisk talent. Hun anbefaler dette alternativet for å lage tranebærpai..

ingredienser:

 • sukker – 300 g;
 • egg – 3 stk.
 • mel – 3 kopper;
 • margarin – 175 g;
 • tranebær – 230 g;
 • stivelse – 3 ss. l.

Forberedelse: 90 minutter.

Kaloriinnhold: 269 Kcal / 100 g.

Vask og skyll opp bærene, legg dem i en gryte og hell en halv kopp sukker, husk med en trebjelke til tranebærjuice kommer fram, men slik at massen ikke blir til puré.

Legg på komfyren og kok litt, legg til stivelsen, bland og hold på ovnen i ytterligere syv minutter, til fyllingen er tykk. Ikke gå langt og rør hele tiden, slik at syltetøyet ikke brenner.

Smør øl med sukker og myk margarin til kremaktig, tilsett mel og bland godt. Knead deigen på kaken, pakk den med klyngfilmen og sett på et kjølig sted i tjue minutter..

Rull ut et lag deig, legg det på et bakeplad, pierce det i flere tilfeldige steder med en gaffel slik at det ikke er noen bobler når du baker.

Start den elektriske ovnen ved 185 ° С. Legg melmassen bakt i tjue minutter. Smør øl med sukker for å lage en skje. Sett beryllingen på den bakte kaken, på toppen – proteinkrem og send igjen for å bake i tjuefem minutter. Kaken må skives når det er kult..

Nyttige tips

 1. Hvis du pre-grøser tranebær, i stedet for å forlate bærene hele, vil bitterhet føle seg mindre;
 2. Ikke spis kaken umiddelbart fra ovnen – en stor sannsynlighet for å brenne munnen. La det avkjøles først;
 3. Før du sprer deigen på et bakeplate, er det ikke nødvendig å smøre det, i en melmasse og så høyt fettinnhold
 4. Når du ruller, må du ikke overdrive det, slik at det ikke er tynne hull, ellers vil hele fyllingen lekke ut og det vil være vanskeligheter med å skrape det fra formen;
 5. På toppen av fyllingen kan du gni et lite stykke deig, så det blir vakkertere. Chipsene fikser også fyllingen. Laget skal ikke være for tykt for at kaken skal være godt bakt;
 6. En utmerket oppskrift – med tilsetning av havregryn til deigen, så det viser seg et mer kostholdsalternativ;
 7. Med tranebærpai kan du servere ferske gårdsrømme eller selvfremstillet iskrem;
 8. Hvis du har revet tranebær med sukker til vinteren, så kan denne massen også fungere som fylling for kaken. Bare i dette tilfellet er det verdt å redusere delen av sukker, slik at bakverk ikke utgjør koagulasjon.

Ha en flott tefest!