Hvordan bake en kirsebærkake med en delikat og luftig tekstur

En cupcake er et søtt bakverk laget av gjær eller søt deig, vanligvis rund eller rektangulær. Som regel blir det bakt med forskjellige fyllinger: frukt, nøtter, cottage cheese, kondensert melk, sjokolade, tørket frukt..

Du kan finne andre ideer. Tidligere ble cupcakes forberedt på spesielle arrangementer og helligdager, men nå er det mer dagligdagsbakking.

Ofte legges kirsebær til hjemmelagde muffins, det kan alltid tilberedes i fryseren til vinteren, og den sure smaken går bra med deigen.

Klassisk oppskrift
hvordan испечь вишневый кекс с нежной и воздушной текстурой
ingredienser Antall
olje 170 g
egget 2 stk.
mel 2 briller
sukker 185 g
bakepulver 1 ss. l.
biosmetana 3 ss. l.
kirsebær 150 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier per 100 gram: 283 kcal

For å forberede denne desserten i hjemmet kjøkken kan noen vertinne av de tilgjengelige produktene tilgjengelig i kjøleskapet. Kirsebær kan brukes fersk, hermetisert og frosset.

Olje mos med sukker. Du kan male den inn i pulveret – massen vil være mer luftig. Tilsett rømme, kjør i ett egg og fortsett prosessen med ælting.

Vi forbinder bakepulveret med mel. Hell i små satser i bulk. Deigen vil ikke være veldig tykk.

legge муку

Vi vasker kirsebærene, legger dem på et håndkle og tørker litt, men ikke presser ned. Vi tar ut beinene og heller i deigen.

Slå på den elektriske ovnen ved 185 ° C. Sett inn papirsubstrater i silikonformene, trykk dem på bunnen med fingrene. En skje med deig, spred på et rist og bake i tjuefire minutter. Ikke overdrive cupcakes, ellers vil de vise seg grovt og overdrevet. Beredskapskontroll med en spyd eller en kamp. Baking tar straks ut av skjemaet, etter kjøling – det vil være vanskelig å gjøre. Avkort det gjenværende pulveret på toppen – utsikten blir enda mer appetittvekkende..

Kirsebær Cheesecake

Ikke alle liker meieriprodukter og prøver å unngå å spise maten. Høstost er nødvendig for kroppen vår. Det er mange forskjellige retter der du kan skjule det uønskede produktet. Cupcakes med cottage cheese og kirsebær er en av disse søtsaker..

ingredienser:

 • hytteost – 250 g;
 • mel – 175 g;
 • sukker – 150 g;
 • kirsebær – 150 g;
 • egg – 2 stk.
 • olje – 80 g;
 • brus – 0,5 ts.

Matlaging: 65 minutter.

Kalorier: 243 Kcal / 100 g.

Farm fett cottage cheese mne gaffel. Separat forstyrre sukker med smør og egg. Når grunnlaget vil vise seg storslått og luft, legger vi inn ost av små satser.

Fjern kirsebær fra fryseren og la dem avfine, hell ut den oppsamlede væsken. Hell melet blandet med natron og vanilje i ostemassedeigen – massen vil være tykk. Deretter legger du til frukten. Alle flittig knead.

Vi starter den elektriske ovnen ved 190 ° С. I en spesiell avlang form vi dekker pergamentet, smør det med et stykke smør. Vi ruller ut deigen, rist formen fra side til side for å jevne ut det, og kaken snudde ikke ensidig. Bake førti minutter. Ta ut, dekk med et håndkle og la det avkjøles. Ordne på skiver i form av et brød, spredt med honning eller smør og server med te.

Kaffekake med bær

kirsebær кекс с шоколадом

En uvanlig og behagelig smak oppnås ved å legge kaffe og kirsebær kokt i rom og sukker sirup til deigen. Få søt, rik dessert.

ingredienser:

 • rom – 1 ss. l.;
 • sukker – 260 g;
 • kaffe – 1 ts;
 • mel – 260 g;
 • olje – 200 g;
 • kirsebær – 200 g;
 • brus – 1 ts;
 • egg – 2 stk.

Matlaging: 80 minutter.

Kalorier: 276 Kcal / 100 g.

I potten hell de opptjente kirsebærene og halvparten av sukkeret, hell i rommen og kok over lav varme til tykk. Tegn på beredskap er rynket kirsebær. La gå og la avkjøle..

I et glass kokende vann for å oppløse øyeblikkelig kaffe. Slå med rester av sukker og smør, når blandingen er tilstrekkelig stabil, hell kaffevæsken. Ta kjølt egg en om gangen. Sile mel med brus, å mette med oksygen, og legg til en skje til totalmassen.

Hell sirupen fra kirsebærene, hell frukten inn i deigen, bland så de er jevnt fordelt, og hell den i en vakker, non-stick bakerett. For å gjøre den ferdige cupcake godt ute av form, kan du dra den med halvpasta eller brødkrem. Bake dessert i en oppvarmet elektrisk ovn i trettifem minutter.

Fjern kaffekoppen, vri den opp ned, trykk på bunnen og fjern den forsiktig. Dekk med et håndkle eller serviett. Ikke la bakevarer i mold før kjøling. Det kan fuktes fra svette og vanskelig å fjerne. Alkohol kan ikke legges til deigen, hvis du er bekymret for at barn vil spise dessert, men under påvirkning av varmebehandling vil alle alkoholer fordampe.

sjokolade клафутиCherry Chocolate Clafouty – en utrolig deilig fransk dessertoppskrift.

Eggrull med egg – en fersk, original løsning til den klassiske snacken.

Hvordan lage stekekylling, les vår artikkel..

Kiwi Cherry Muffin

Hvis du ikke er søt og liker å bake med surhet, legg til friske kirsebær og hakkede kiwi til deigen. Men overdriv det ikke med frukt, baking kan begynne å smake bittert.

ingredienser:

 • Kiwi – 1 stk.
 • kirsebær – 140 g;
 • mel – 240 g;
 • sukker – 220 g;
 • bakepulver – 1 ts;
 • biosulfur – 4 ss. l;
 • egg – 3 stk.

Forberedelse: 50-60 minutter.

Kalorier: 234 Kcal / 100 g.

Mine kirsebær og ta ut beinene, legg i en bolle og hell litt sukker. Smør kjølt egg i et stabilt skum, og tilsett sukker. I den resulterende eggnogen legges biosmetan. Hvis dette ikke er funnet, kan du bruke alle tilgjengelige for hånden..

Kombiner bakepulveret med mel, bland og hell i eggmassen. Klut forsiktig deigen med en spatel. Hvis dette er gjort med en mikser, vil det falle, og bakverkene vil vise seg å være grove og ikke frodige..

Peel kiwi, kutt i terninger og bland med kirsebær. Fruktpåfylling legges til deigen. Aktiver den elektriske ovnen ved 175 ° C. Vi fyller små molds med deig for en tredjedel og sender dem til å bake i tjuefem minutter. Når toppen er rødt, sjekk beredskap og trekk ut.

Muffins med kirsebær

kirsebær кекс с кремом

Delikatesse barn – dette er sjokolade muffins med kirsebær og valnøtter. Har ikke tid til å kjøle seg ned etter ovnen, de blir straks feid av bordet.

ingredienser:

 • nøtter – 150 g;
 • kirsebær – 150 g;
 • egg – 2 stk.
 • mel – 2 ss. l;
 • olje – 150 g;
 • sukker – 260 g;
 • brus – 1 ts;
 • flis – 1 stk.

Forberedelse: 75 minutter.

Kalorier: 257 Kcal / 100 g.

Skrell mandelene fra skallen, bla gjennom kjernene forsiktig, fordyp dem i en kaffekvern og slip dem nesten til mel. Kirsebær tines og dreneres væske. Smør egg med mykt smør, tilsett sukker og fortsett prosessen..

Vi smelter en sjokoladeboble i et vannbad eller i en mikrobølgeovn. Gi litt kult og hell i bulk. Tilsett mel, deretter kokepulver, hakkede nøtter, til slutt – kirsebær. Alle knead med en spatel og hell i mugg. Bake i en elektrisk ovn i femti minutter. På samme måte kan muffins tilberedes i en brødmaker eller en treg kokekar..

Nyttige tips

 1. Den grunnleggende regelen om en vellykket deig for muffins – alle tilberedte matvarer, unntatt egg, må være varme;
 2. Ikke bruk mel mer enn spesifisert i oppskriften – du vil hamre i deigen, og muffins vil vise seg å være smakløse;
 3. Skjemaet skal fylles halvt, baking under baking stiger fortsatt, hvis du legger mer, kommer det bare ut og blir styggt. Kanskje selv deigen kommer på ovnen og begynner å brenne;
 4. Det er ikke nødvendig å se på den elektriske ovn under baking, muffinsene kan falle fra temperaturforskjellen;
 5. Det er nødvendig å plassere produkter bare i tilfelle som er oppvarmet på forhånd;
 6. Hvis kirsebær lagres i en matbeholder eller panne, blir de myke i fem dager. Men hvis de er igjen åpne, vil de raskt bli svarte og tørre;
 7. Baking kan alltid smøres med sjokolade eller sukkerfudge. Så du forbedrer ikke bare smaken av baking, men øker også holdbarheten.
 8. Hvis toppen av produktet allerede er rødt, og innsiden er det fortsatt fuktig, dekk dem med pergamentpapir slik at de gjøres og ikke brenner ovenfra;
 9. Muffins kan bli gjennomvåt med sukker, frukt eller sjokoladesirup. Til dette formål samles en klar væske i en spesiell sprøyte. En cupcake er gjennomboret og fylt innvendig;
 10. Ikke bare kirsebær, kiwi, nøtter og cottage cheese er satt i basen. Passer perfekt til rosiner, tørkede aprikoser, svisker og kandiserte frukter;
 11. I stedet for friske eller frosne kirsebær kan du bruke hermetisert i egen juice.

Ha en fin te med deilige kirsebærmuffins!

Loading...