Hvordan bake kalkun trommelen i ovnen

Vanligvis er kalkun trommestikker forberedt for spesielle anledninger. Den er stor nok, den er lenge baket i en elektrisk ovn i ermet, med en sidefarge, under ulike sauser, og deretter kuttes i skiver på en tallerken og legger seg midt på bordet.

En god ung skinke av denne fuglen er ikke så lett å velge og kjøpe, du kan få på kjøttet av en gammel fugl som har mistet sin smak. Som et resultat, viser det seg å være tørt og tøft, så du bør bare kjøpe den i pålitelige butikker..

Tyrkia trommestikker i ovnen i landene i det tidligere Sovjetunionen begynte å være forberedt for ikke lenge siden. Denne retten anses å være vest-europeisk. Det var der at det var vanlig å bake dette produktet på julen. Men, prøver å diversifisere buffet bordet, inkluderte moderne vertinne denne fuglen i menyen vår..

Enkel oppskrift
hvordan запечь голень индейки в духовке
ingredienser Antall
Tyrkia del 1 kg
Soyasaus 1.5 Art. l
Uraffinert olje 1.5 Art. l
salt 1 ss. l.
Krydderblanding 3 ts
Hvitløk 3 tenner
Tilberedningstid: 840 minutter Kalorier per 100 gram: 153 kcal

Før begynnelsen av steking må fuglen marineres. Sausen vil passe nesten alle sammen: fra honning, sennep, soya, selv den vanlige blandingen av paprika, krydder og salt.

Kalkuntrommelen i ovnen i ermet er tilberedt som følger. Vi vasker kjøttet, kontroller om det er noen fjær eller subkutan fluff. Brenn dem om nødvendig eller fjern dem med pinsett.

Skrell hvitløk, hakk filetkniven i små stykker. Bland i en liten bolle med krydder og salt, som rikelig gni beinet. La det bløte i ti minutter..

Vi tar en silikonbørste og belegger kalkunen med uberørt olje, og på toppen med soyasaus. Siden trommelen er veldig stor, trenger du en glassrooster eller en tallerken under kebabene.

Vi spredte det i en tilberedt tallerken, vi tett pakket det i en pose og sendte den til å marinere på et kjølig sted i elleve timer.

Vi starter den elektriske ovnen ved 220 ° C, fjern filmen og send til bake i femti minutter. Den ferdige parabolen er dekorert med salatblader og varmt satt på bordet. Det har et veldig appetittvekkende utseende og en brunaktig skorpe, så ikke umiddelbart skjære den – beundre litt, og fortsett deretter..

Hvordan bake kalkun trommelstikk i ermet

En av alternativene for å lage mat og smelter i munnen kalkun ben – bak i en spesiell hylse. Bortsett fra det faktum at kjøttet er perfekt bakt, produserer det også mye oppvarmet juice, som kan helles over enhver sidefarge eller bare dyppet brød og brød i det.

komponenter:

 • shin индейкиTyrkia kjøtt – 1 bein;
 • Naturlig honning – 3 ss. l.;
 • Sitronsaft – 2 ss. l.;
 • Krydderier til fjærfe – 3 ts;
 • Salt – 1 ss. l.;
 • Tørket rosmarin – 1 ts.

Produksjon: seks timer.

Kaloriinnhold: 167 Kcal / 100 g.

Legg det forvasket og tørket kalkun kjøttet på en flat overflate og beleg den med krydder og salt. Det er nødvendig å gni blandingen i skinnen så mye som mulig slik at den er bedre mettet med aromaene av urter. Pak det ferdige halvfabrikatet med klamfilm og legg marinerte på et kaldt sted i minst et par timer, men helst mellom fem og åtte. Jo lengre det vil bli saltet, jo mykere og mer ømme blir det etterpå..

Vi utvider skinken, dryss med frisk sitronsaft, håndter den over med flytende naturlig honning, beskjær med rosmarin og fordyp den i to eller til og med tre ermer for baking. Hvis det bare er en og vil briste under påvirkning av temperatur og luft inni, vil hele saften fra kjøttet tømme på bakeplaten og brenne.

Vi starter enheten ved 195 ° С og setter kalkuntrommelen i ermet i to timer, ti minutter før slutten, rive vi opp, slik at kjøttet blir bedre stekt og har en vakker skorpe.

Hvordan lagre kalkunens ben i sennep i ovnen

Ofte bruker marinaden sennep til rød fisk og fjærfe, da det myker kjøttet perfekt og er en utmerket leder for å slikke krydder i kjøttfibrene. Det er nok å fløse billetten med denne sausen og sett den på el-apparatet..

komponenter:

 • Tyrkia ben – 1 stk.
 • Hjemmelaget sennep – 3 ss. l.;
 • Krydder – 2 ts;
 • Hvitløk – 2 fedd;
 • Salt – 2 ss. l;
 • Naturlig honning – 2 ss. l.

Produksjon: to og en halv time.

Kaloriinnhold: 145,5 Kcal / 100 g.

Vi blander naturlig honning og hjemmelaget sennep i en bolle, gjør det ganske enkelt, og du vil være fornøyd med resultatet. Men hvis det er bestemt å lage matretten spontant, kan du bruke butikken.

Vi rist opp trommelstangen og fjern fjærene med pinsett, vaske den under rennende vann og dypp det umiddelbart med et håndkle.

shin очистить

Peel hvitløk, hogge i stykker, begynn å lage skinke, lage små kutt med filetkniven.

å gni соусом

Sett kalkunen i en dyp stekepanne, rik jakke med sennep-honning marinade og la for å marinere ved romtemperatur, pakke opp parabolen rundt med en film.

å insistere

Slå på enheten ved 230 ° C. Legg kalkuntrommelen i en dyp panne, hell den resterende sausen på toppen og fordyp ned for å forberede seg i en halv time.

bake

Deretter reduserer vi temperaturen til 175 ° C og la det bli forberedt i en annen time.

kjøttet голени

Tyrkia Ben i Folie

Tyrkia er kosten kjøtt. Å forberede det er velsmakende ganske vanskelig, ofte blir parabolen overdried eller ikke nok holdt i marinade, og det viser seg å være gummi.

komponenter:

 • Tyrkia ben – 2 stk.
 • Uraffinerte olje – 3 ss. l.;
 • Svart pepper – 3 erter;
 • Laurelblad – 2 stk.
 • Salt, urter – å smake;
 • Kremet lite – 30 g.

Produksjon: to timer.

Kaloriinnhold: 153,5 Kcal / 100 g.

Metoden for å steke kalkun-trommestikker i folie i ovnen er ganske vanlig. Forbered en skinne, vask, tørk, fjern den herdede huden og rester av fjær fra overflaten. Vi blander det mykede smøret med en del av urter og salt, våpenet vi får med fingrene, og forsiktig begynner å fylle det under kalkunens hud. De resterende krydder og salt smør på overflaten av kjøttet.

Klipp et stort stykke folie, brett i halvparten. I midten legger du beina, bladet av laurbær og pepper, stramt sammen slik at dampen som dannes under varmebehandlingen ikke går ut.

Slå på den elektriske ovnen ved 220 ° C. Sett en bakt tallerken, når enheten allerede har nådd ønsket temperatur, etter en halv time, løsne folien og kontroller beredskapen.

noisettes в сливочном соусеHedgehogs i ovnen i smetannom saus – yum fingre. prøve!

Spinat og hytteostkake er en interessant hjemmelaget løsning for de som følger deres diett..

Til dessert, tilbereder en kake med sjokolade pepperkake – minimumskostnaden, men mye moro.

Bake fjærfe med poteter

Det viser seg en full og hjertelig tallerken, når kjøtt og side retter blir bakt på samme tid. I vårt tilfelle vil det bli en kalkunstamme med nye poteter i ovnen..

komponenter:

 • kalkun с картошкойPotetknoller – 1,5 kg;
 • Mozzarella – 200 g;
 • Ketchup – 4 ss. l.;
 • Mesajon – 4 ss. l.;
 • Krydderier til kjøtt – 3 ss. l.;
 • Salt – å smake;
 • Olivenolje – 2 ss. l.;
 • Løk – 2 stk.
 • Søt pepper – 3 stk.;
 • Shin – 1 stk.
 • Greens – 50 g.

Produksjon: fire timer.

Kaloriinnhold: 198 Kcal / 100 g.

Potetknollene vaskes i kaldt vann, rengjøres og hakkes i skiver med en tykkelse på fem millimeter. Shin grundig vaske, legg ut på papir servietter, gi tørr. Vi blander majones, ketchup og krydder. Vi belegger det oppnådde benet med kalkunbenet, vi legger til salt og lar oss marinere i tre til fire timer..

Pepper og løk ren, hogge i terninger, bare hakk greens og ost. Legg potetene i to lag på et bakeplate, spre løkene på toppen og hell dem med olivenolje. Fra de gjenværende hakkete produktene lagrer vi en blanding og vi pinner den under huden på den marinerte trommelstikken..

Sett kjøttet i midten av potethøyden, deksel med folie. Varm opp ovnen til 180 ° C. Tretti og fem minutter senere fjerner vi folien og bake i ytterligere femten minutter, til en duftende skorpe danner. Serverer varmt på bordet.

Kulinariske resultater

Tyrkiet trommestikk kan bakt i ovnen, ikke bare med poteter, men også med andre grønnsaker, sopp, tørket frukt, servert, dekorert med grønn salat, arugula, oliven eller pitted oliven, kirsebærtomater og alltid ferskt hvitt eller svart brød.

Hvis du har et ben på den andre dagen, vil det ristede kjøttet lage gode varme smørbrød til frokost eller en krydret salat med grønnsaker og en dressing laget av soyasaus og olivenolje. Bon appetitt!