Hvordan bake påske kake, om ikke en spesiell form

Jeg ønsket å tilfredsstille mine kjære og bake en festlig påskekake hjemme, men det virket ikke som en spesiell form – det spiller ingen rolle! Det vil bli erstattet med stor suksess av de tilgjengelige materialene som finnes i hvert kjøkken. Les nedenfor, hvordan du skal bake en kake, hvis det ikke er noen spesiell form, og sette i gang våre ideer.

Påskekake

5 originale ideer

Tidligere bakte de fantastiske seremonielle bakerier uten å kjøpe industriproduksjon av pasochnits, fordi en slik sovjetisk og russisk industri ikke produserte.

I dag, med tanke på overflod av moderne kjøkkenredskaper, er mulighetene for å bake noe tradisjonelt, selv om det ikke er kjøpt inventar spesielt designet for slike formål, mye mer.

Her er de fem mest enkle og rimelige måtene å komme seg ut av en tilsynelatende ustabil situasjon..

Ide nummer 1: bruk unødvendig emballasje

Den aller første ideen er ikke så ny. Betydningen av erstatningen er å bruke en tom tinnkanne fra under den innkjøpte hermetikken, eller annen matemballasje som har tjent sin rette form og kapasitet..

For å få en utmerket design for å bake et stykke forskjellig masse konditori i form av en sylinder, blir enhver “butikk” bevaring tatt fra 70 g emballasje av tomatpasta til “kilo i tomat” til to liters bokser med hermetisert fersken.

I tillegg til emballasje laget av tinn, er kartongsylindriske pakninger også egnet, for eksempel fra under chips eller godteri..

Et deksel fjernes fra kartongene, og en sirkel med oljert pergament er foret til bunnen..

PåskekakeHvordan bake en kake fra rømme, les vår artikkel..

Legg merke til oppskriften på en blank glans med gelatin – en oppskrift på dekorasjon som ikke vil smuldre..

Er det mulig å ha påskekake før påsken? Les tips og triks.

Ide nr. 2: kopper og glasskopper

Dette teutstyret er ekstremt praktisk for en slik atypisk bruk: keramikk og glass varme opp jevnt og godt, noe som betyr at kaken vil bli bakt i dem kvalitativt og til ære.

Dessuten er te- og kaffekopper ikke i det hele tatt redd for høy varme, og vil ikke briste i ovnen..

Kopper kan tas og kaffe, og store, såkalte “tureens”, 500-700 milliliter.

Og helst ikke for dyrt, uten unødvendige tegninger (kan forringes av varmen) og metallpynt. Ideell for baking, vanlig, hverdag, keramikk eller keramikk.

Det vil være flott hvis det er et metall emaljert krus på gården..

Ide nummer 3: papir sylindere

papir формы

Hvis det ikke er noen industriell forberedelse av hermetikk, eller det er, men det er ikke noe ønske om å frigjøre og vaske dem, men det er ikke nok kopper og briller, eller de er bare redd for dem. Det er en fin måte å raskt og fritt bygge så mange mugg som nødvendig.

Papirbitene er montert på bakeplad på en gang noen få stykker, slik at deres posisjon blir stabilere når de baker, de vil støtte hverandre og de vil ikke tommel til siden.

Ide nummer 4: silikon eller metall molds for baking kaker

I hvert kjøkken er det beholdere av silikon eller spiselig metall, beregnet til fremstilling av muffins eller små muffins..

Slike enheter kan være enkeltdelte eller flere enheter samtidig samlet i et enkelt ark..

Geometrien av silikonprodukter er variert: det finnes både i form av en firkant og en rhombus, og i form av blomster, stjerner, dyr og heltens tegneserier.

Det er klart at for en tradisjonell rituell baking vil en kakemugg ikke virke, laget selv i form av en sylinder, men med et hull i midten..

For pasok er det best å velge slike konstruksjoner av riktig sylindrisk form, eller i form av små avkortede kjegler.

Både silikon- og jernkonstruksjoner vil fortsatt bli oljet før dukkert i gjærdeigen i dem, ellers vil bakt kaker være vanskelig å riste ut, siden de er laget for fettfattig deig..

Ide nummer 5: cocottes og crooks

Selvfølgelig er dette ikke det vanligste alternativet, ikke hver familie koker julienes hjemme, og selv slike kokker trenger ikke slike spesielle skurker, eller bedre korrekt kokotnitsy.

Disse cocottene er helt forskjellige i størrelse, fra små, 70-100 g, til store, 1 liters fartøy..

Oftest er de laget av keramikk, i form av slike potter og rustfritt stål..

Likevel, hvis de viste seg å være på gården, kan de lett legges i å lage påskekaker, og de vil vise seg å være veldig vakre og glatte..

Hvordan lage et skjema med egne hender

form

Alt hjemmelaget “håndverk” på dette spørsmålet om spesiell brødproduksjon skiller seg ikke ut av kompleksitet og lange forberedende aktiviteter..

For å bruke en beholder laget av metall fra under hermetikkprodukter kjøpt i et supermarked, er rekkefølgen av enkle trinn for å omdanne den til en assisterende analog av en mislykket kjøpsbutikk, som følger:

 1. Kanen åpnes svært forsiktig, uten å forlate en “burr”, og dekselet er helt avskåret..
 2. Tara vaskes grundig og tørkes..
 3. Tenger som utstikker skarpe kanter tett bøyd innover, slik at toppfeltet på pakken var helt glatt og ikke kunne skade.
 4. En sirkel som er lik diameteren av bunnen av tinnet, er kuttet ut av vanlig bakepapir – det legges ganske enkelt på papir og skisseres i blyant..
 5. Deretter kuttes et rektangel som er 1,5-3 centimeter over tinnet og i stand til å pakke det inn i et par centimeter i lengde med en margin.
 6. Papirflikene i pakken smøres med raffinert vegetabilsk olje eller smeltet krem, og settes inn i: sirkelen er på bunnen, og sylinderens sider er foret med rektangel.
 7. Den improviserte “pottemakerens plass er klar! Det gjenstår bare å gjette riktig mengde kringle og sette den inn i den for korrektur.

For fremstilling av papirbeholdere vil ikke kreve mye trøbbel, de gjøres enkelt og raskt fra det vanlige tykke A4-papiret for kopiering av utstyr.

Først av alt, ta så mange ark som nødvendig for å bake påske kaker. Følg deretter trinnvise instruksjoner:

 • arket er kuttet i halv lengde;
 • et vanlig glass er tatt, og en papirstrimmel vikles rundt den, bøyer rester av papir på bunnen;
 • glasset er fjernet, og sidene holdes sammen av en stifter, i hendene skal forbli en papirhylse med vegger og en bunn.

Hvordan bake en kake

Reglene for baking påskekaker i hjemmelagde design er nesten det samme som alle andre regler som brukes til tilbehør kjøpt i butikken..

Hovedforskjellen er at retter laget med egne hender ikke vil ha anti-brennegenskaper, de må gis dem i tillegg..

Til dette formålet, bruk:

 • for blikkbokser – spesialpapir, eller vanlig, men smurt med matolje (vegetabilsk olje eller smør, smeltet høy kvalitet margarin);
 • For alle andre hjemmelagde armaturer bruker de et smøremiddel som passer som en luktfri olje og sprer seg.

En bakovn i forberedte improviserte “sylindere” trengs på samme måte som i fabrikkfabrikkene:

 • måle riktig mengde test;
 • rull det inn i en ball;
 • senk ballen til bunnen av tanken og la den komme på et varmt sted;
 • sett den bakte muffinen i en oppvarmet ovn og bake ved 180 grader Celsius til gyldne ruffles vises.

Imidlertid er det i slike manipulasjoner et enkelt unntak for glasskopper, da de ikke tåler en skarp temperaturfall og knekker rett i ovnen. Derfor briller briller med en økning i volumet av biffdeig i litt varm, ikke godt oppvarmet ovn..

Hvis du benytter seg av rene papirprodukter, bør du ikke bekymre deg for at modellene i et slikt format brenner eller baker kulich: dette vil ikke skje hvis temperaturen i ovnen er riktig vedlikeholdt, og i bunnen hvis gassbrenning brukes, og det er ingen konveksjonsmodus , legg pannen med varmt vann.

Selvfølgelig må liners fra papirark oljeres.

Spesielle former for baking av kaker på det åpne markedet dukket opp relativt nylig, og de er selvfølgelig praktiske: de har et non-stick belegg og de nødvendige dimensjonene.

Men det er slik “pasochnitsy” ikke billig, de er ganske dyre å kjøpe flere stykker på en gang, og de selges ikke hver dag. Hvis du viser nok ressursfullhet, kan du skape nesten gratis motstykker fra det som er i noen vertinne, og stille, uten mye stress, bake Pasca minst hver dag!

Loading...