Hvordan lage en kake “Black Prince” hjemme

Kake “Black Prince” – dessertrett, som gir en virkelig oppriktig glede, selv om den beholder beskjedenhet og enkelhet. Dette er en av de kaker som kan være nyttig for enhver anledning, det være seg en feiring eller en familie middag..

Ganske ofte, for å lage en uvanlig puffkake, må du tilbringe en hel dag på kjøkkenet og mye penger. Dette er den viktigste fordelen med “Black Prince”, fordi den ikke faller under de aksepterte stereotypene.

Ifølge en bestemt legende mottok denne desserten sitt unike og interessante navn takket være historien om prins Edward. Sistnevnte ble kalt svart fordi panselen hans hadde tilsvarende farge. Til sin utnyttelse ble den unge mannen tildelt juvelen, kalt “Black Prince”.
Klassisk dessertoppskrift
hvordan приготовить торт «Чёрный принц» в домашних условиях
ingredienser Antall
kefir 250 ml
Hvetemel 200 g
Granulert sukker 250 g for testen + 100 g for fylling
Egget 1 stk
Kakaopulver 1 ss. en skje
Krem (40%) 400 ml
Bakepulver til deig 10 g
Tilberedningstid: 240 minutter Kalorier per 100 gram: 340 kcal

I overensstemmelse med den aksepterte tradisjonen, er denne desserten forberedt på kefir, selv om andre oppskrifter kan ha andre meieriprodukter som grunnlag for matlaging. Som fylling inneholder denne oppskriften smørkrem, som kan fremstilles på ulike måter..

Først bør du ta en egen bolle og bland egget og granulatene i den. Slå opp til utseendet på bulkskum..

Deretter må du gå inn i eggblandingen 1/3 kefir, og konsekvent bland kakaopulver, bakepulver og mel. Etter det kan du legge de resterende kefir til deigen og blande alt godt. Som et resultat, må massen ikke ha klumper..

å gjøre тесто

Du må først sette ovnen til å varme til en standard temperatur (180 grader). Du trenger en bakervarer, som du enten må dekke med spesialpapir eller olje sine vegger med vegetabilsk olje.

I forvarmet ovn skal du legge formen med jevnt fordelt deig, og la kakekjeksen bake i en halv time.

deigen вылить

Når svampekaken er klar, vil det være nødvendig å la det avkjøles, siden neste trinn er å dele det i to like store deler i høyden. Det vil ta en stor skarp kniv og en scapula..

svamp kake готов

Ved hjelp av en kniv må du tegne en horisontal linje i midten av kakens sideflate. Etter det kan spatelen deles kjeks langs den planlagte linjen.

For å lage en krem ​​til Black Prince kake, må du piske opp den oppvarmede krem ​​med en mikser, og deretter gradvis tilsett sukker til dem. Kremens temperatur må være over romtemperatur, ellers vil sukkeret ikke oppløses og vil knuse på tennene..

I utgangspunktet bør slagfrekvensen være lav, den bør økes over tid. Som et resultat er det nødvendig å vispe på høyeste hastighet til de blir stabile..

å blande однородное тесто

Det gjenstår bare å påfylle fyllingen. For å gjøre dette må du først ta den første kaken og spre smør over hele overflaten..

kake смазать

Dekk deretter godt med det andre kakelaget, smør det på toppen, og spred kremet på siden av kaken.

Så, du kan fjerne “Black Prince” i kjøleskapet slik at det er gjennomvåt med en myk fylling. 2-3 timer er nok for dette.

Kake “Black Prince” på yoghurt med syltetøy

Denne oppskriften er noe annerledes enn den klassiske på grunn av tilsetning av bærsyre til deigen. Dette gir kaken en spesiell smak. Ovnen kan være på grunnlag av syltetøy noen bær.

Så, for forberedelse av dessert med svart currant vil være nødvendig:

 • Kefir – 250 ml;
 • Hvetemel – 250 g;
 • Egg – 2 stykker;
 • Granulert sukker – 250 g for testen + 100 g for krem;
 • Soda – 1 ts;
 • Salt – ¼ h. Skjeer;
 • Kakaopulver – 2 ss. skjeer;
 • Maisstivelse – 1 ss. skje;
 • Kremet (ikke spredt!) Smør – 100 g;
 • Krem (40%) – 400 ml;
 • Sort currant syltetøy – 2-3 ss. skjeer.

kake с ягодамиFørst må du oppløse salt og brus i kefir, og vent også på det øyeblikket da skummet dannes. Du må først slå eggene med sukker til det ser ut som et skumt skum, og bland den resulterende blandingen med kefir.

Deretter kan du legge kakaopulver og mel til massen, blande det gradvis for å unngå klumper. Den endelige fasen av deigen er tilsetning av syltetøy og maisstivelse. Sistnevnte er nødvendig, slik at kjekskake mottatt i fremtiden vil være elastiskere..

En godt blandet masse deig skal fordeles i henhold til skjemaet, som tidligere er dekket med papir til baking. Ovnen må forvarmes. Tiden til full bakekake vil være 30 minutter.

I mellomtiden kan du gjøre kremet. Denne gangen smør vil bli brukt i forberedelsen av krem, dette vil gi det en mer delikat og smeltende smak. Smøret skal myknes og deretter piskes med krem ​​og granulat til stabile topper..

Kokte kaker skal kuttes i to deler med en skarp kniv og en spatel, og så skal den smøres med krem. Det viktigste – ikke glem om sidene av kaken, som er lettere å spre med en konditorivarer. Så, du kan sende dessert til kjøleskapet i et par timer til det er gjennomvåt. Når du serverer, kan du dekorere “Black Prince” ved hjelp av currant berries, hvis noen..

Kake “Black Prince” på rømme

En annen variasjon av forberedelsen av denne bakken innebærer bruk av rømme på bakken av deigen. For å bake en slik kake, må du forberede følgende ingredienser:

kake на сметане

 • Rømme (30%) – 250 g for testen + 200 g for krem;
 • Hvetemel – 200 g;
 • Granulert sukker – 250 g for testen + 100 g for krem;
 • Kremet (ikke spredt!) Smør – 50 g;
 • Egg – 3 stykker;
 • Kakaopulver – 2 ss. skjeer;
 • Soda – 1 ts;
 • Eddik – 1 ts;
 • Melk sjokolade – 100 g;
 • Mandler eller hasselnøtter – 40 g.

Først bør du ta en bulkskål, bland egg med sukker i den. Beat er nødvendig, og øker hastigheten gradvis. Som et resultat bør eggblandingen øke i størrelse og få en stabil tilstand..

Etter det kan du blande rømme og kakaopulver til den resulterende eggblandingen, og ælt alle ingrediensene riktig. Deretter legges det til siktet mel, slaket med eddik brus. Resultatet skal interfereres ved lav hastighet.

Dermed er deigen fullstendig forberedt, og den kan distribueres i en bakervarer. Ovnen skal forvarmes til vanlig temperatur på forhånd. Svamp kake vil bli bakt i en halv time.

I mellomtiden er kremens sving. For forberedelsen må du blande rømme med sukker. Rømme bør være ved romtemperatur..

Det forblir bare å varme melkk sjokolade med smør ved hjelp av et vannbad, og bland den resulterende mørke glasur til rømme med sukker.

Så snart kaken er klar, må den kuttes i to, og smøres med hver glasur. Samtidig er det bedre å smøre sidene på kaken og overdelen så sjenerøst som mulig. Det er bare å stryke overflaten av “Black Prince” med hasselnøtter hakket i en blender, og sett deretter i kjøleskapet i 2-3 timer.

kylling под соусомGrillet kylling i ovnen med krydder, aromatiske urter eller grønnsaker. Les de mest delikate oppskriftene for å ta notat.

Les hvordan du lager kyllingpannekaker med majones. Hvis du ikke har prøvd denne parabolen, har du mistet mye. Sett opp nå, lag denne retteren..

Pai med poteter og kylling, les hvordan du lagrer denne parabolen. Oppskrift her.

“Black Prince” med kondensert melk

Det er en annen interessant oppskrift på denne desserten, som er fylt med kondensert melk. For det vil trenge:

 • Rømme (30%) – 500 g;
 • Hvetemel – 200 g;
 • Egg – 5 stk;
 • Sukker – 250 g;
 • Kremet (ingen spredning!) Smør – 170 for deigen + 200 g for krem;
 • Soda – 2, 5 ts;
 • Kakaopulver – 5 ss. skjeer;
 • Vanillin – 10 g;
 • Kondensert melk – 1 kan.

Det er nødvendig å myke oljen på forhånd, og bland den deretter med sukker, egg og vanilje. Samtidig bør siktet mel blandes med andre tørre ingredienser, det vil si med brus og kakaopulver..

I en blanding av egg og smør må du blande tørre ingredienser og slå godt. Den smale deigen som er oppnådd, skal fordeles i en bakepanne, og send den til ovnen oppvarmet til standard temperatur i en halv time..

For forberedelse av krem ​​må du forsiktig slå smør med kondensert melk. Ved å ta kakene ut av ovnen, er det fortsatt å kutte dem og fluff den resulterende krem ​​både inne og ute. For impregnering bør du sette “Black Prince” i kjøleskapet.

Således er “Black Prince” kaken virkelig et flott bakverk for enhver anledning:

 1. Den forbereder seg svært raskt, ikke mer enn en time, inkludert bakingstid;
 2. Grunnlaget for oppskriften, du kan ta forskjellige meieriprodukter;
 3. Det finnes flere alternativer for å lage en krem ​​til “Black Prince”, for eksempel på kondensert melk, krem ​​eller sjokolade;
 4. For en spesiell smak kan du bruke syltetøy fra noen bær, og også senere dekorere kaken med dem;
 5. Alle ingrediensene for det er budsjett, alltid tilgjengelig for alle vertinne..

Bon appetitt!