Hvordan lage en kake “Mai Little Pony” for en barnferie

Barn liker å leke med karakterene til favorittkaramellene, og derfor blir barnaferien mer og mer formet i sin stil. En av de elskede jentene og til og med unge herrer ble hester fra den animerte filmen “Mai Little Pony”.

Nedenfor finner du en detaljert matlagingsguide med ulike designalternativer for hovedattributtet til et barnefest – Mai Little Pony cake..

Matlaging frodig svamp kake
hvordan сделать торт «Май Литл Пони» для детского праздника
ingredienser Antall
egg 2 stk.
sukker 220 g
vaniljesukker 8 g
yoghurt 240 ml
brus 8 g
vegetabilsk olje 90 ml
bakepulver 5 g
stivelse 30 g
mel 260 g
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 305 kcal

For å legemliggjøre noen av de foreslåtte ideene som dekorerer kaken i stil med “Mai Little Pony”, bør kjeksen enkelt klippes, ikke smuldres og trenger ikke ytterligere soaking. Slike kaker kan være laget av svamp kake på kefir med vegetabilsk olje..

Oppskrift trinn for trinn:

 1. Hell tørre ingredienser (stivelse, bakepulver og mel) i en beholder og visp.. mel с крахмалом
 2. I varm kefir (romtemperatur) helles og blandes det angitte i oppskriften mengde natron. Hell også vegetabilsk olje og rør alt med en visp. kefir с маслом
 3. Blander, slå eggene, hell alt sukker (inkludert vanilje) og slå med maksimal hastighet i 5-7 minutter. eggene и сахар
 4. Deretter overfør hastigheten til et minimum, og alternativt innføre tørre og flytende ingredienser.. forberedelse теста
 5. Legg pergamentpapir i valgt form for fremtidige kakelag (rund eller kvadratisk), hell deigen og topp med matfolie. Dette vil ikke tillate oppgangen av kaken i sentrum av vulkanen. deigen в форме
 6. Bake i ovnen ved 180 grader. Køl den ferdige kaken på en wirehylle, så pakk den inn i film og hold den i kjøleskapet i flere timer, eller enda bedre hele natten..

Matlagingskrem

Siden en kake med små ponnier er utarbeidet som regel for en barnferie, bør kremet for det ikke bare oppfylle visse konfektbehov for en enkel realisering av ideen, men også være forberedt på sunn og høy kvalitet ingredienser..

Fullstendig oppfyller alle kravene til cottage cheese krem ​​i henhold til oppskriften nedenfor. Det viser seg veldig stabilt, og intrikate kremmonogrammer vil ikke flyte, selv etter å ha stått i flere timer ved romtemperatur. Tetthet og tekstur gjør at du kan bruke den til sukker- eller waferbilder, så vel som for mastisk dekor. Om ønskelig kan det lett farget i hvilken som helst farge med matfarging.

For en del av ostemasse krem ​​trenger du:

 • 250 g hytteost på 9% fett;
 • 170 g smør;
 • 70-100 g pulverisert sukker;
 • 70 g kondensert melk.

Forberedelse uten å ta hensyn til tiden for mykning av oljen vil ta 15-20 minutter.

Kaloriinnhold – 391,5 kcal / 100 g.

Hvordan lage mat:

 1. Olje bringe til 23-25 ​​grader. Dette er den optimale temperaturen for pisking. I et mykt smør, hell isingsukker og slå. Det skal være en myk masse.. olje и сахар
 2. I et annet fartøy kombineres ost og kondensert melk. Slip disse produktene til en jevn homogen masse ved hjelp av en blandingsblander. hytteost и сгущенка
 3. I to eller tre trinn legger du ostemasse til det piskede smør, rører med en silikonespatel. For at krem ​​ikke skal eksfolieres, må begge massene være ved samme temperatur. Den ferdige fløten kan holdes i kjøleskapet for stabilisering.. klar крем

Montering av kaken “Mai Little Pony”

Når svampekake og krem ​​er klare, kan du begynne å sette sammen kaken. For å gjøre dette, med en kjeks skal kuttes litt toppen, noe som gjør den helt jevn. Deretter kutt en høy, jevn kake i tynnere kaker. Antallet av dem vil avhenge av finessen til hjemmelaget kaker og personlige preferanser..

En rund kake kan monteres i en konditor ring eller splittede sider av en bakerett. På et underlag eller fat for servering, legg en liten mengde krem ​​i midten, på toppen av den første kaken. Fest hele ringen, pre-lined sine vegger med cling film. Så det blir enklere å montere kaken, sidene blir svake, og kaken selv vil ikke ri på parabolen.

Neste, alternerende lag av krem ​​og kake lag, danne en kake. Sammen med ringen, fjern den i flere timer i kjøleskapet slik at kremet og kaken klemmer seg. Fjern ringen fra den avkjølte desserten og glatt sidene og topp med krem. Etter det kan du begynne å dekorere.

sammenstilling торта

Hvis kaken er firkantet, blir den samlet etter samme algoritme, men sidene er ikke løst. I dette tilfellet, etter avkjøling, trenger du kanskje mer fløte til nivå.

dekorasjon

Utvalget av bakverksteknikker, ingredienser og utstyr gjør at du selv kan lage ekte mesterverk i ditt hjem kjøkken. Så du kan reprodusere tegnene til tegneserien “Mai Little Pony” på kaken ved hjelp av mastikk, sukkerbilder eller krem ​​og flerfargede drageer.

Av mastikk

Fra kjøp eller selvtillit mastikk kan du lage hestfigurer. Det finnes ulike typer hjemmelagd sukkerpasta: melk, honning, marshmallow, sjokolade. Men gelatinøst mastik er velegnet til skulpturer. Den fryser raskt nok og trenger ikke å vente lenge til detaljene i figurene griper.

dekorasjonen из мастики

For forberedelsen vil det være nødvendig:

 • 5 g instant pulver gelatin;
 • 40 ml kaldt vann;
 • 250-300 g pulverisert sukker;
 • 5 dråper sitronsaft.

forberedelse:

 1. Soak gelatin i kaldt vann for den angitte tiden på pakken. Deretter smelter den på dampbadet.
 2. I en varm løsning av gelatin tilsatt sitronsaft, hell issukker og forsiktig ælt i en jevn klump. Som kjølemastikken blir vanskeligere. Oppbevar den tilberedte sukkerpastaen, pakket inn i film.

For å blinde en av ponniene, må du male mastikken med matfargestoffer i ønsket farge. For hodet, rull opp ballen først, gjør et ansikt og ører ut av det, gjør utsparinger for øynene.

Øyne kan gjøres av hvit og svart mastikk ved hjelp av applikasjonsmetoden eller bare malt på mastikk med matfargestoffer..

For torso og ben, rull opp en tykk pølse, brett den med bokstaven “P”. Hver av de vertikale pinnene kuttes sammen og danner bena. Bruk en tannpirke til å feste hodet til kroppen. Fukt fugen med vann for bedre grep..

Det gjenstår bare å gjøre halen og manen av tynn mastisk flagella. Avhengig av tegnet valgt av tegneserien, må du kanskje lage et horn, vinger eller en krone. Husk å gjenta insigniene på hoften på hver ponni, og barn vil først være oppmerksom på denne detaljeren..

På videoen – detaljerte instruksjoner for modellering av ponnier fra tegneserien:

Ved hjelp av sukkerbilder

Dette er den enkleste, men den mest effektive måten å dekorere kaken på, som er på skulderen, selv den mest nybegynnere bakverkkokken. Det eneste du trenger å bruke litt tid på å lete etter en organisasjon engasjert i spiselig utskrift, og da må du bare overføre bildet av tegneseriefigurene til kaken.

Sukker bilde trim med saks til størrelsen på kaken. Deretter, med et tynt lag, rulle ut mastikken, fukt det med vann for å gjøre overflaten klebrig. På toppen av mastisk lag for å lim bildet, klipp av overskytende mastikk. Deretter må du bare overføre favorittponniene til kremfôret kake..

dekorasjonen с помощью сахарной картинки

Med drage i flerfarget glasur

Rainbow Desh pony kan være laget av flerfarget dragee candies. Disse kan være Skittles, M & M eller andre fargede godteri i glasur..

For denne designen er det bedre å bake rektangulære kakelag hvorfra du kan montere en kake, men ikke justere sidene. Skriv ut et bilde av en hest av passende størrelse for kaken og kutt langs konturen. Papirpony festet til kaken og kuttet langs konturen.

Deretter juster toppen og sidene med en kremfarget kremfarget blå. Deretter ser du på bildet, legger ut en fargerik candy hest. Små detaljer kan være laget av farge mastikk – et øye og et særegent tegn.

oppskrift вкусного торта под мастику

Klikk her for en oppskrift på en deilig mastic kake..

Prøv å lage tre sjokoladekake. Her kan du se en trinnvis oppskrift..

Ifølge denne oppskriften kan du bake en “rotten stubbe” kake i en sakte komfyr.

Nyttige tips

Slik at ingenting ødelegger kaken, du bør bruke noen tips:

 1. Ved baking av kjeks er det ikke nødvendig å åpne ovnsdøren i første halvtime slik at kaken ikke faller av. Hvis temperaturen er vanskelig å justere og kaker ofte holder seg til bunnen, må du sørge for å sette en beholder med vann under formen med deigen.
 2. Hvis det var stor forskjell i temperaturen på smør og hytteost med kondensert melk under maten, kan massen stratifisere. For å redde kremet må du varme det opp litt på dampbadet, og deretter slå det med en mikser igjen..
 3. For å gjøre mastikkens pony mer realistisk, bør du praktisere sin modellering, for eksempel fra leire. Og hvis du tar med et barn til denne prosessen, vil du finne ut hvem av tegneseriefiguren han liker mest.
 4. En kake dekorert med et sukkerbilde kan dessuten dekoreres med kremmonogrammer, mastiske hjerter, utkledte blomster eller farget konditori dressing på sidene..

I videoen – muligheten til å dekorere kaken med dragee:

Loading...

Hvordan lage en kake “Mai Little Pony” for en barnferie

Barn liker å leke med karakterene til favorittkaramellene, og derfor blir barnaferien mer og mer formet i sin stil. En av de elskede jentene og til og med unge herrer ble hester fra den animerte filmen “Mai Little Pony”.

Nedenfor finner du en detaljert matlagingsguide med ulike designalternativer for hovedattributtet til et barnefest – Mai Little Pony cake..

Matlaging frodig svamp kake
hvordan сделать торт «Май Литл Пони» для детского праздника
ingredienser Antall
egg 2 stk.
sukker 220 g
vaniljesukker 8 g
yoghurt 240 ml
brus 8 g
vegetabilsk olje 90 ml
bakepulver 5 g
stivelse 30 g
mel 260 g
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 305 kcal

For å legemliggjøre noen av de foreslåtte ideene som dekorerer kaken i stil med “Mai Little Pony”, bør kjeksen enkelt klippes, ikke smuldres og trenger ikke ytterligere soaking. Slike kaker kan være laget av svamp kake på kefir med vegetabilsk olje..

Oppskrift trinn for trinn:

 1. Hell tørre ingredienser (stivelse, bakepulver og mel) i en beholder og visp.. mel с крахмалом
 2. I varm kefir (romtemperatur) helles og blandes det angitte i oppskriften mengde natron. Hell også vegetabilsk olje og rør alt med en visp. kefir с маслом
 3. Blander, slå eggene, hell alt sukker (inkludert vanilje) og slå med maksimal hastighet i 5-7 minutter. eggene и сахар
 4. Deretter overfør hastigheten til et minimum, og alternativt innføre tørre og flytende ingredienser.. forberedelse теста
 5. Legg pergamentpapir i valgt form for fremtidige kakelag (rund eller kvadratisk), hell deigen og topp med matfolie. Dette vil ikke tillate oppgangen av kaken i sentrum av vulkanen. deigen в форме
 6. Bake i ovnen ved 180 grader. Køl den ferdige kaken på en wirehylle, så pakk den inn i film og hold den i kjøleskapet i flere timer, eller enda bedre hele natten..

Matlagingskrem

Siden en kake med små ponnier er utarbeidet som regel for en barnferie, bør kremet for det ikke bare oppfylle visse konfektbehov for en enkel realisering av ideen, men også være forberedt på sunn og høy kvalitet ingredienser..

Fullstendig oppfyller alle kravene til cottage cheese krem ​​i henhold til oppskriften nedenfor. Det viser seg veldig stabilt, og intrikate kremmonogrammer vil ikke flyte, selv etter å ha stått i flere timer ved romtemperatur. Tetthet og tekstur gjør at du kan bruke den til sukker- eller waferbilder, så vel som for mastisk dekor. Om ønskelig kan det lett farget i hvilken som helst farge med matfarging.

For en del av ostemasse krem ​​trenger du:

 • 250 g hytteost på 9% fett;
 • 170 g smør;
 • 70-100 g pulverisert sukker;
 • 70 g kondensert melk.

Forberedelse uten å ta hensyn til tiden for mykning av oljen vil ta 15-20 minutter.

Kaloriinnhold – 391,5 kcal / 100 g.

Hvordan lage mat:

 1. Olje bringe til 23-25 ​​grader. Dette er den optimale temperaturen for pisking. I et mykt smør, hell isingsukker og slå. Det skal være en myk masse.. olje и сахар
 2. I et annet fartøy kombineres ost og kondensert melk. Slip disse produktene til en jevn homogen masse ved hjelp av en blandingsblander. hytteost и сгущенка
 3. I to eller tre trinn legger du ostemasse til det piskede smør, rører med en silikonespatel. For at krem ​​ikke skal eksfolieres, må begge massene være ved samme temperatur. Den ferdige fløten kan holdes i kjøleskapet for stabilisering.. klar крем

Montering av kaken “Mai Little Pony”

Når svampekake og krem ​​er klare, kan du begynne å sette sammen kaken. For å gjøre dette, med en kjeks skal kuttes litt toppen, noe som gjør den helt jevn. Deretter kutt en høy, jevn kake i tynnere kaker. Antallet av dem vil avhenge av finessen til hjemmelaget kaker og personlige preferanser..

En rund kake kan monteres i en konditor ring eller splittede sider av en bakerett. På et underlag eller fat for servering, legg en liten mengde krem ​​i midten, på toppen av den første kaken. Fest hele ringen, pre-lined sine vegger med cling film. Så det blir enklere å montere kaken, sidene blir svake, og kaken selv vil ikke ri på parabolen.

Neste, alternerende lag av krem ​​og kake lag, danne en kake. Sammen med ringen, fjern den i flere timer i kjøleskapet slik at kremet og kaken klemmer seg. Fjern ringen fra den avkjølte desserten og glatt sidene og topp med krem. Etter det kan du begynne å dekorere.

sammenstilling торта

Hvis kaken er firkantet, blir den samlet etter samme algoritme, men sidene er ikke løst. I dette tilfellet, etter avkjøling, trenger du kanskje mer fløte til nivå.

dekorasjon

Utvalget av bakverksteknikker, ingredienser og utstyr gjør at du selv kan lage ekte mesterverk i ditt hjem kjøkken. Så du kan reprodusere tegnene til tegneserien “Mai Little Pony” på kaken ved hjelp av mastikk, sukkerbilder eller krem ​​og flerfargede drageer.

Av mastikk

Fra kjøp eller selvtillit mastikk kan du lage hestfigurer. Det finnes ulike typer hjemmelagd sukkerpasta: melk, honning, marshmallow, sjokolade. Men gelatinøst mastik er velegnet til skulpturer. Den fryser raskt nok og trenger ikke å vente lenge til detaljene i figurene griper.

dekorasjonen из мастики

For forberedelsen vil det være nødvendig:

 • 5 g instant pulver gelatin;
 • 40 ml kaldt vann;
 • 250-300 g pulverisert sukker;
 • 5 dråper sitronsaft.

forberedelse:

 1. Soak gelatin i kaldt vann for den angitte tiden på pakken. Deretter smelter den på dampbadet.
 2. I en varm løsning av gelatin tilsatt sitronsaft, hell issukker og forsiktig ælt i en jevn klump. Som kjølemastikken blir vanskeligere. Oppbevar den tilberedte sukkerpastaen, pakket inn i film.

For å blinde en av ponniene, må du male mastikken med matfargestoffer i ønsket farge. For hodet, rull opp ballen først, gjør et ansikt og ører ut av det, gjør utsparinger for øynene.

Øyne kan gjøres av hvit og svart mastikk ved hjelp av applikasjonsmetoden eller bare malt på mastikk med matfargestoffer..

For torso og ben, rull opp en tykk pølse, brett den med bokstaven “P”. Hver av de vertikale pinnene kuttes sammen og danner bena. Bruk en tannpirke til å feste hodet til kroppen. Fukt fugen med vann for bedre grep..

Det gjenstår bare å gjøre halen og manen av tynn mastisk flagella. Avhengig av tegnet valgt av tegneserien, må du kanskje lage et horn, vinger eller en krone. Husk å gjenta insigniene på hoften på hver ponni, og barn vil først være oppmerksom på denne detaljeren..

På videoen – detaljerte instruksjoner for modellering av ponnier fra tegneserien:

Ved hjelp av sukkerbilder

Dette er den enkleste, men den mest effektive måten å dekorere kaken på, som er på skulderen, selv den mest nybegynnere bakverkkokken. Det eneste du trenger å bruke litt tid på å lete etter en organisasjon engasjert i spiselig utskrift, og da må du bare overføre bildet av tegneseriefigurene til kaken.

Sukker bilde trim med saks til størrelsen på kaken. Deretter, med et tynt lag, rulle ut mastikken, fukt det med vann for å gjøre overflaten klebrig. På toppen av mastisk lag for å lim bildet, klipp av overskytende mastikk. Deretter må du bare overføre favorittponniene til kremfôret kake..

dekorasjonen с помощью сахарной картинки

Med drage i flerfarget glasur

Rainbow Desh pony kan være laget av flerfarget dragee candies. Disse kan være Skittles, M & M eller andre fargede godteri i glasur..

For denne designen er det bedre å bake rektangulære kakelag hvorfra du kan montere en kake, men ikke justere sidene. Skriv ut et bilde av en hest av passende størrelse for kaken og kutt langs konturen. Papirpony festet til kaken og kuttet langs konturen.

Deretter juster toppen og sidene med en kremfarget kremfarget blå. Deretter ser du på bildet, legger ut en fargerik candy hest. Små detaljer kan være laget av farge mastikk – et øye og et særegent tegn.

oppskrift вкусного торта под мастику

Klikk her for en oppskrift på en deilig mastic kake..

Prøv å lage tre sjokoladekake. Her kan du se en trinnvis oppskrift..

Ifølge denne oppskriften kan du bake en “rotten stubbe” kake i en sakte komfyr.

Nyttige tips

Slik at ingenting ødelegger kaken, du bør bruke noen tips:

 1. Ved baking av kjeks er det ikke nødvendig å åpne ovnsdøren i første halvtime slik at kaken ikke faller av. Hvis temperaturen er vanskelig å justere og kaker ofte holder seg til bunnen, må du sørge for å sette en beholder med vann under formen med deigen.
 2. Hvis det var stor forskjell i temperaturen på smør og hytteost med kondensert melk under maten, kan massen stratifisere. For å redde kremet må du varme det opp litt på dampbadet, og deretter slå det med en mikser igjen..
 3. For å gjøre mastikkens pony mer realistisk, bør du praktisere sin modellering, for eksempel fra leire. Og hvis du tar med et barn til denne prosessen, vil du finne ut hvem av tegneseriefiguren han liker mest.
 4. En kake dekorert med et sukkerbilde kan dessuten dekoreres med kremmonogrammer, mastiske hjerter, utkledte blomster eller farget konditori dressing på sidene..

I videoen – muligheten til å dekorere kaken med dragee:

Loading...