Hvordan lage en kake “Mickey Mouse” med egne hender

For barn er kaken den viktigste behandelen på barnas bursdag. Foruten det faktum at det må være velsmakende, må det også være vakkert. En stor glede på den lille bursdagsgutten, og hans gjester vil kunne ringe tegneseriefigurer. De kan være på plater, briller, caps, flagg, og selvfølgelig på kaken.

Praktisk sett kjenner barna til hele verden kjærligheten til den morsomme lille musen, oppfunnet av Walt Disney, Mickey Mouse og kjæresten Minnie, slik at kaken, dekorert med disse tegnene, vil appellere til små søte tenner..

Innredningen i stil med Mickey Mouse kan gjøres av både mastikk og krem. Nedenfor er oppskrifter for å lage mastikk og krem, samt beskrivelser av prosessen med å lage og dekorere kaken. De vil hjelpe til og med en ikke helt erfaren mamma-konditor, bake en kake til bursdagen til deres elskede datter eller sønn..

Hvordan lage en kake mastic
hvordan приготовить торт «Микки Маус» своими руками
ingredienser Antall
Marshmallow Marshmallows 200 g
pulverisert sukker 500 g
sitronsaft 1 teskje
smør 1 teskje
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier per 100 gram: 384 kcal
Mastic for å dekorere kaker er laget av pulverisert sukker i henhold til flere oppskrifter, ved hjelp av marshmallows marshmallows, kondensert melk, flytende honning, fortynnet gelatin og andre..

Tenk på de mest enkle mastiske oppskrifter med et minimum av ingredienser og krever ikke lang forberedelse. Denne mastikken er laget av marshmallows og basert på kondensert melk..

Progress:

 1. I en gryte eller dyp skål legg marshmallow, smør og hell sitronsaft. Legg deretter gryten med disse ingrediensene i dampbadet;
 2. Når marshmallows begynner å smelte, begynner å hente pulverisert sukker i porsjoner og knead en klump av tykk homogen masse som vil ligne plastin..

For mastikk på kondensert melk må du ta:

 • 210 g kondensert melk;
 • 165 g pulverisert sukker;
 • 150 gram melkepulver;
 • 2 ts sitronjuice.

Å knytte mastikken til denne oppskriften, vil også ta mer enn en halv time..

Kaloriinnhold – 390,2 kcal / 100 g.

Kokeprosess:

 1. Pulverisert sukker og melkepulver bør blandes sammen og siktes flere ganger gjennom en sil. Dette vil gjøre den tørre blandingen mer jevn;
 2. Bland deretter de flytende ingrediensene og hell i den tørre komponenten. Bland alt godt inn i en rund ball.

Mastikk, kokt og den første, og den andre oppskriften, du må vikle klamfilm, og la den hvile over natten i kjøleskapet. Først etter det kan du jobbe med det..

For innredningen i stil med Mickey Mouse vil du trenge mastikk i flere farger: lys (beige eller hvit), rød eller rosa og mørk (svart eller sjokolade).

Det er lettest å male mastikk med heliumfargestoffer, men hvis de ikke eller ikke vil legge til ingredienser med en kompleks kjemisk sammensetning til kaken, kan du bruke naturlige fargestoffer. Beige farge vil gi gulrot juice, rosa eller rød – rødbeter eller kirsebær juice. Sjokoladefarge kan oppnås ved å tilsette smeltet sjokolade til mastikk.

Cake oppskrift med Walt Disney tegn fra mastic

Mickey Mouse kake kaker og krem ​​kan være noe, men det vil være lettere for nybegynner kaker til å jobbe med svamp kaker. Plus – barn liker kjeks, og de er laget av en enkel liste over ingredienser..

Så, for kjeks kaker trengs:

 • 7 kyllingegg;
 • 200 gram sukker;
 • 130 g mel;
 • 30 gram stivelse;
 • 10 g vaniljesukker.

Kake for mastikk må være avrundet, så du trenger en tykk krem. Det kan være smør med pulverisert sukker, smør med kondensert melk eller ostemasse smør. Sistnevnte alternativ er å foretrekke fordi det ikke er så fett som de andre, og ostemasse er bra for barn..

For kremen trenger:

 • 500 g fett hytteost;
 • 250 g høy kvalitet smør;
 • 200 g pulverisert sukker (mengden kan økes eller reduseres avhengig av hvor surt ostemassen er).

Du kan også sette sesongens frukt i kremfyllingen mellom kakelagene..

Forberedelsen av bursdagen skal begynne på forhånd, to dager før feiringen, du må bake kaker om kvelden, lage krem, mastik og noen dekorative elementer, og begynn å montere og dekorere neste dag. Totalt kan alle prosessene ta fra 36 til 48 timer.

Kalori svamp kake 281,5 kcal / 100 g.

Progress:

 1. Med en mikser i høy hastighet, slå hvittene av syv egg til myke topper, og i en annen bolle, slå ølene med sukker (vanilje inkludert) med høy fart også; å slå яйца
 2. Reduser hastigheten på å slå og forsiktig helles siktet mel med stivelse til de bankede yolks;
 3. Når massen blir homogen, slå av mixeren, ta silikonespatelet og bland forsiktig proteinene i deigen fra bunnen av;
 4. Legg bunnen av delt form med pergament, ikke smør sidene, sett deigen og bake i 40 minutter ved 180 grader; legge seg ut тесто
 5. La den ferdige kjeksen avkjøles i ovnen med døren ajar, bruk deretter kniven for å forsiktig gå langs sidene av formen for å skille kjeksen. Ta kaken, pakk den med klypefilm og legg den i kjøleskapet om natten, slik at kaker ikke senere smelter når skiver; å gi остыть бисквиту
 6. Bland kyllingost med en blender for en krem ​​og bland myk smør med issukker med en mikser:
 7. Så for å smøre smøret i porsjoner, fortsett å slå med en mikser. Den ferdige krem ​​må også tilbringe natten på bunnen av hyllen i kjøleskapet for å stabilisere seg;
 8. Neste dag danner en ring av splitt for å legge ut klamfilm og sett på et underlag eller mellomrom. Svamp kake kuttet i 2-3 Korzh. Legg kaker i ringen, perelaivaya deres krem ​​og frukt. Den siste kaken kan knuses med en press og send kaken i 3-4 timer i kjøleskapet; jord seg торт
 9. Deretter fjerner du ringen fra kaken, dekker den med krem ​​på toppen og sidene, utjevner alt med en konditori eller en bred kniv dyppet i kaldt vann. Så igjen for en time i kulde, og etter at du allerede kan begynne å dekorere;

Innredningen i stil med Mickey Mouse mastikk kan gjøres på flere måter:

 1. Bake en vanlig rund kake, pakk den med mastic eller glatt den med krem ​​og pynt med Mickey Mouse og / eller Minnie Mouse figurer;
 2. Bake en kake i form av hodet til en tegneseriemus;
 3. Dekorer kaken med et bilde av Mickey Mouse laget av mastikk.

For å gjøre dekorasjonen i den første utførelsen, må du på forhånd forhåndsgjøre figurene til en mus og andre detaljer av mastiks innredning, slik at de har tid til å tørke ut og ikke deformeres når de er installert på kaken.

De som ikke er sikre på skulptørens evner, kan først øve seg og prøve å lage Mickey Mouse sammen med plastinbarnet. Hvis resultatet er tilfredsstillende, må du fylle opp på lys, mørk og rød mastikk og begynne å skape fra den.

For det andre alternativet – i form av hodet til Mickey Mouse, må du bake basen fra en stor sirkel og to mindre. For å gjøre dette, trenger du to porsjoner av testen. Dette blir hodet og ørene til den lille musen. Koble deretter alle detaljene sammen, en liten underskinnsåre i krysset med hodet, slik at de passer godt sammen. Deretter dekker kaker med mastic og dekorere med ekstra elementer av innredning..

å dekke торт мастикой

For eksempel, flerfarget sirkler, stjerner, hjerter og andre.

For bilder av mastikk må du finne og skrive ut et bilde av Mickey eller Minnie Mouse. Deretter blir bildet kuttet i separate fragmenter, som er laget i en farge. Ved hjelp av disse malene blir deler av bildet kuttet av en tynt valset mastikk av tilsvarende farge og kombineres på kaken til et fargestoffbilde..

Når du arbeider med mastikk, er det nødvendig å huske at for bordet og mastikken, slik at det ikke holder seg fast til rullepinnen og hendene, blir stivelse brukt.

kake готов

Den resterende stivelsen fjernes deretter med en myk børste, og pastaen på den ferdige kaken er smurt med vodka. Det vil gi henne skinn. Du bør ikke bekymre deg for alkohol, før du serverer det, vil det bli tid til å fordampe.

Hvordan lage en kake “Mickey Mouse” fra krem ​​med egne hender

For kremdekor kan du også bake en kake i henhold til din favorittoppskrift, eller du kan prøve noe nytt, for eksempel “Milk Girl” kaker. For dem trenger du:

 • 380 g kondensert melk;
 • 2 kyllingegg;
 • 20 g bakepulver til deigen (kan erstattes med slaked brus);
 • 160 g mel.

Krem for utjevning og peremazyvaniya korzhey passer den enkleste av pisket krem, som du trenger:

 • 500 ml tung krem ​​(ikke mindre enn 33%);
 • 150 gram pulverisert sukker.

Du kan også sette frukt i laget av denne kaken..

Baking kaker, pisking kaken og montering det tar ikke mer enn 1 time, men dekorasjonsprosessen kan ta dobbelt så lang tid, avhengig av hvilken kompleksitet som er valgt..

Kaloriverdien på 100 gram av denne kaken vil være lik 310,8 kilokalorier.

Sekvens av handlinger:

krem торт

 1. Bruk en mikser eller en håndpisk, bland alle ingrediensene til kakaagene. Det skal gjøre deigen som tykk rømme;
 2. På et ark av pergament tegne en sirkel med en diameter på 16 til 20 cm. I midten setter du 2 ss deig og sprer den til kantene for å lage en sirkel;
 3. Så bake 10-12 kaker i ovnen ved en temperatur på 180-200 grader;
 4. For krem, vask og avfett med sitronsaft (eller sitronsyreoppløsning) bolle og vispeblander. Kremet må også være iskoldt;
 5. Slå kald krem ​​i høy hastighet, gradvis tilsatt pulverisert sukker. Etter 10-15 minutter blir kremet klar.
 6. Smør kremskorpen, legg til laget av frukt. Juster sidene og toppen, og så kan du begynne å dekorere.

Du kan også lage en kake i stil med Mickey Mouse i form av musens hode eller lage et krembilde på toppen..

Kake i form av et hode er utarbeidet på samme måte som mastiksversjonen, bare da er den ikke dekket av mastikk, men dekorert med krem. For å gjøre dette, må du tegne en søt liten mus på den tomme mørke, beige og røde (Mickey Mouse-tunge eller en bue på Minnies hode)..

Og for å lage et kremaktig bilde må du først skrive ut et passende bilde på papir, lim det inn i en fil som skal desinfiseres med vodka.

Smelt sjokolade eller konditori glasur i et vannbad eller i en mikrobølgeovn, sett den i en pergament kornetik, og trekk flytende konturer på filen med et mønster av flytende sjokolade.

Send forberedt tegning til kjøleskapet i 10-15 minutter, og skift sjokolade ned til kremfôret kake. Ta forsiktig bort filen slik at konturene på bildet forblir på kaken. Etterpå legger du kremet i forskjellige farger fra konditorposen, fargelegger bildet..

Hvordan dekorere en kake i form av tegneseriefigur

kake Уолт Дисней

Når du pynter en kake til et barns fest, bør du huske at jenter som Mickey Mouses kjæreste Minnie mer. Og mer hensiktsmessig å bruke for innredningen girlish farger: rosa, beige, lys nyanser av grønn, gul og andre.

For å dekorere en bursdagskake for en gutt, bør du gi preferanse til mer mettede nyanser av gul, grønn, rød og blå. Gutter vil være mer spent på Mickey Mouse enn kjæresten sin.

Hvis kaken er forberedt på en gutt og en jente bursdag (for eksempel tvillinger), kan du konditionere det i to halvdeler ved å fullføre innredningen hver i en gutt og jente stil, og du kan lage en kake i en nøytral stil, men med Mickey og Minnie figurer.

Men å velge hvordan du skal dekorere en kake, bør du ikke glemme å konsultere barnet og finne ut hva bursdagen mannen selv ønsker. Bare under denne tilstanden vil det være mulig å arrangere en uforglemmelig ferie for barnet..

Loading...

Hvordan lage en kake “Mickey Mouse” med egne hender

For barn er kaken den viktigste behandelen på barnas bursdag. Foruten det faktum at det må være velsmakende, må det også være vakkert. En stor glede på den lille bursdagsgutten, og hans gjester vil kunne ringe tegneseriefigurer. De kan være på plater, briller, caps, flagg, og selvfølgelig på kaken.

Praktisk sett kjenner barna til hele verden kjærligheten til den morsomme lille musen, oppfunnet av Walt Disney, Mickey Mouse og kjæresten Minnie, slik at kaken, dekorert med disse tegnene, vil appellere til små søte tenner..

Innredningen i stil med Mickey Mouse kan gjøres av både mastikk og krem. Nedenfor er oppskrifter for å lage mastikk og krem, samt beskrivelser av prosessen med å lage og dekorere kaken. De vil hjelpe til og med en ikke helt erfaren mamma-konditor, bake en kake til bursdagen til deres elskede datter eller sønn..

Hvordan lage en kake mastic
hvordan приготовить торт «Микки Маус» своими руками
ingredienser Antall
Marshmallow Marshmallows 200 g
pulverisert sukker 500 g
sitronsaft 1 teskje
smør 1 teskje
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier per 100 gram: 384 kcal
Mastic for å dekorere kaker er laget av pulverisert sukker i henhold til flere oppskrifter, ved hjelp av marshmallows marshmallows, kondensert melk, flytende honning, fortynnet gelatin og andre..

Tenk på de mest enkle mastiske oppskrifter med et minimum av ingredienser og krever ikke lang forberedelse. Denne mastikken er laget av marshmallows og basert på kondensert melk..

Progress:

 1. I en gryte eller dyp skål legg marshmallow, smør og hell sitronsaft. Legg deretter gryten med disse ingrediensene i dampbadet;
 2. Når marshmallows begynner å smelte, begynner å hente pulverisert sukker i porsjoner og knead en klump av tykk homogen masse som vil ligne plastin..

For mastikk på kondensert melk må du ta:

 • 210 g kondensert melk;
 • 165 g pulverisert sukker;
 • 150 gram melkepulver;
 • 2 ts sitronjuice.

Å knytte mastikken til denne oppskriften, vil også ta mer enn en halv time..

Kaloriinnhold – 390,2 kcal / 100 g.

Kokeprosess:

 1. Pulverisert sukker og melkepulver bør blandes sammen og siktes flere ganger gjennom en sil. Dette vil gjøre den tørre blandingen mer jevn;
 2. Bland deretter de flytende ingrediensene og hell i den tørre komponenten. Bland alt godt inn i en rund ball.

Mastikk, kokt og den første, og den andre oppskriften, du må vikle klamfilm, og la den hvile over natten i kjøleskapet. Først etter det kan du jobbe med det..

For innredningen i stil med Mickey Mouse vil du trenge mastikk i flere farger: lys (beige eller hvit), rød eller rosa og mørk (svart eller sjokolade).

Det er lettest å male mastikk med heliumfargestoffer, men hvis de ikke eller ikke vil legge til ingredienser med en kompleks kjemisk sammensetning til kaken, kan du bruke naturlige fargestoffer. Beige farge vil gi gulrot juice, rosa eller rød – rødbeter eller kirsebær juice. Sjokoladefarge kan oppnås ved å tilsette smeltet sjokolade til mastikk.

Cake oppskrift med Walt Disney tegn fra mastic

Mickey Mouse kake kaker og krem ​​kan være noe, men det vil være lettere for nybegynner kaker til å jobbe med svamp kaker. Plus – barn liker kjeks, og de er laget av en enkel liste over ingredienser..

Så, for kjeks kaker trengs:

 • 7 kyllingegg;
 • 200 gram sukker;
 • 130 g mel;
 • 30 gram stivelse;
 • 10 g vaniljesukker.

Kake for mastikk må være avrundet, så du trenger en tykk krem. Det kan være smør med pulverisert sukker, smør med kondensert melk eller ostemasse smør. Sistnevnte alternativ er å foretrekke fordi det ikke er så fett som de andre, og ostemasse er bra for barn..

For kremen trenger:

 • 500 g fett hytteost;
 • 250 g høy kvalitet smør;
 • 200 g pulverisert sukker (mengden kan økes eller reduseres avhengig av hvor surt ostemassen er).

Du kan også sette sesongens frukt i kremfyllingen mellom kakelagene..

Forberedelsen av bursdagen skal begynne på forhånd, to dager før feiringen, du må bake kaker om kvelden, lage krem, mastik og noen dekorative elementer, og begynn å montere og dekorere neste dag. Totalt kan alle prosessene ta fra 36 til 48 timer.

Kalori svamp kake 281,5 kcal / 100 g.

Progress:

 1. Med en mikser i høy hastighet, slå hvittene av syv egg til myke topper, og i en annen bolle, slå ølene med sukker (vanilje inkludert) med høy fart også; å slå яйца
 2. Reduser hastigheten på å slå og forsiktig helles siktet mel med stivelse til de bankede yolks;
 3. Når massen blir homogen, slå av mixeren, ta silikonespatelet og bland forsiktig proteinene i deigen fra bunnen av;
 4. Legg bunnen av delt form med pergament, ikke smør sidene, sett deigen og bake i 40 minutter ved 180 grader; legge seg ut тесто
 5. La den ferdige kjeksen avkjøles i ovnen med døren ajar, bruk deretter kniven for å forsiktig gå langs sidene av formen for å skille kjeksen. Ta kaken, pakk den med klypefilm og legg den i kjøleskapet om natten, slik at kaker ikke senere smelter når skiver; å gi остыть бисквиту
 6. Bland kyllingost med en blender for en krem ​​og bland myk smør med issukker med en mikser:
 7. Så for å smøre smøret i porsjoner, fortsett å slå med en mikser. Den ferdige krem ​​må også tilbringe natten på bunnen av hyllen i kjøleskapet for å stabilisere seg;
 8. Neste dag danner en ring av splitt for å legge ut klamfilm og sett på et underlag eller mellomrom. Svamp kake kuttet i 2-3 Korzh. Legg kaker i ringen, perelaivaya deres krem ​​og frukt. Den siste kaken kan knuses med en press og send kaken i 3-4 timer i kjøleskapet; jord seg торт
 9. Deretter fjerner du ringen fra kaken, dekker den med krem ​​på toppen og sidene, utjevner alt med en konditori eller en bred kniv dyppet i kaldt vann. Så igjen for en time i kulde, og etter at du allerede kan begynne å dekorere;

Innredningen i stil med Mickey Mouse mastikk kan gjøres på flere måter:

 1. Bake en vanlig rund kake, pakk den med mastic eller glatt den med krem ​​og pynt med Mickey Mouse og / eller Minnie Mouse figurer;
 2. Bake en kake i form av hodet til en tegneseriemus;
 3. Dekorer kaken med et bilde av Mickey Mouse laget av mastikk.

For å gjøre dekorasjonen i den første utførelsen, må du på forhånd forhåndsgjøre figurene til en mus og andre detaljer av mastiks innredning, slik at de har tid til å tørke ut og ikke deformeres når de er installert på kaken.

De som ikke er sikre på skulptørens evner, kan først øve seg og prøve å lage Mickey Mouse sammen med plastinbarnet. Hvis resultatet er tilfredsstillende, må du fylle opp på lys, mørk og rød mastikk og begynne å skape fra den.

For det andre alternativet – i form av hodet til Mickey Mouse, må du bake basen fra en stor sirkel og to mindre. For å gjøre dette, trenger du to porsjoner av testen. Dette blir hodet og ørene til den lille musen. Koble deretter alle detaljene sammen, en liten underskinnsåre i krysset med hodet, slik at de passer godt sammen. Deretter dekker kaker med mastic og dekorere med ekstra elementer av innredning..

å dekke торт мастикой

For eksempel, flerfarget sirkler, stjerner, hjerter og andre.

For bilder av mastikk må du finne og skrive ut et bilde av Mickey eller Minnie Mouse. Deretter blir bildet kuttet i separate fragmenter, som er laget i en farge. Ved hjelp av disse malene blir deler av bildet kuttet av en tynt valset mastikk av tilsvarende farge og kombineres på kaken til et fargestoffbilde..

Når du arbeider med mastikk, er det nødvendig å huske at for bordet og mastikken, slik at det ikke holder seg fast til rullepinnen og hendene, blir stivelse brukt.

kake готов

Den resterende stivelsen fjernes deretter med en myk børste, og pastaen på den ferdige kaken er smurt med vodka. Det vil gi henne skinn. Du bør ikke bekymre deg for alkohol, før du serverer det, vil det bli tid til å fordampe.

Hvordan lage en kake “Mickey Mouse” fra krem ​​med egne hender

For kremdekor kan du også bake en kake i henhold til din favorittoppskrift, eller du kan prøve noe nytt, for eksempel “Milk Girl” kaker. For dem trenger du:

 • 380 g kondensert melk;
 • 2 kyllingegg;
 • 20 g bakepulver til deigen (kan erstattes med slaked brus);
 • 160 g mel.

Krem for utjevning og peremazyvaniya korzhey passer den enkleste av pisket krem, som du trenger:

 • 500 ml tung krem ​​(ikke mindre enn 33%);
 • 150 gram pulverisert sukker.

Du kan også sette frukt i laget av denne kaken..

Baking kaker, pisking kaken og montering det tar ikke mer enn 1 time, men dekorasjonsprosessen kan ta dobbelt så lang tid, avhengig av hvilken kompleksitet som er valgt..

Kaloriverdien på 100 gram av denne kaken vil være lik 310,8 kilokalorier.

Sekvens av handlinger:

krem торт

 1. Bruk en mikser eller en håndpisk, bland alle ingrediensene til kakaagene. Det skal gjøre deigen som tykk rømme;
 2. På et ark av pergament tegne en sirkel med en diameter på 16 til 20 cm. I midten setter du 2 ss deig og sprer den til kantene for å lage en sirkel;
 3. Så bake 10-12 kaker i ovnen ved en temperatur på 180-200 grader;
 4. For krem, vask og avfett med sitronsaft (eller sitronsyreoppløsning) bolle og vispeblander. Kremet må også være iskoldt;
 5. Slå kald krem ​​i høy hastighet, gradvis tilsatt pulverisert sukker. Etter 10-15 minutter blir kremet klar.
 6. Smør kremskorpen, legg til laget av frukt. Juster sidene og toppen, og så kan du begynne å dekorere.

Du kan også lage en kake i stil med Mickey Mouse i form av musens hode eller lage et krembilde på toppen..

Kake i form av et hode er utarbeidet på samme måte som mastiksversjonen, bare da er den ikke dekket av mastikk, men dekorert med krem. For å gjøre dette, må du tegne en søt liten mus på den tomme mørke, beige og røde (Mickey Mouse-tunge eller en bue på Minnies hode)..

Og for å lage et kremaktig bilde må du først skrive ut et passende bilde på papir, lim det inn i en fil som skal desinfiseres med vodka.

Smelt sjokolade eller konditori glasur i et vannbad eller i en mikrobølgeovn, sett den i en pergament kornetik, og trekk flytende konturer på filen med et mønster av flytende sjokolade.

Send forberedt tegning til kjøleskapet i 10-15 minutter, og skift sjokolade ned til kremfôret kake. Ta forsiktig bort filen slik at konturene på bildet forblir på kaken. Etterpå legger du kremet i forskjellige farger fra konditorposen, fargelegger bildet..

Hvordan dekorere en kake i form av tegneseriefigur

kake Уолт Дисней

Når du pynter en kake til et barns fest, bør du huske at jenter som Mickey Mouses kjæreste Minnie mer. Og mer hensiktsmessig å bruke for innredningen girlish farger: rosa, beige, lys nyanser av grønn, gul og andre.

For å dekorere en bursdagskake for en gutt, bør du gi preferanse til mer mettede nyanser av gul, grønn, rød og blå. Gutter vil være mer spent på Mickey Mouse enn kjæresten sin.

Hvis kaken er forberedt på en gutt og en jente bursdag (for eksempel tvillinger), kan du konditionere det i to halvdeler ved å fullføre innredningen hver i en gutt og jente stil, og du kan lage en kake i en nøytral stil, men med Mickey og Minnie figurer.

Men å velge hvordan du skal dekorere en kake, bør du ikke glemme å konsultere barnet og finne ut hva bursdagen mannen selv ønsker. Bare under denne tilstanden vil det være mulig å arrangere en uforglemmelig ferie for barnet..

Loading...