Hvordan lage en salat av ferskkål med agurk

Sannsynligvis er det ingen hemmelighet for noen som trenger kroppens normale mikroorganer og vitaminer. Spesielt relevant er problemet i de som ønsker å gå ned i vekt, sitte på alle slags dietter..

Etter å ha begrenset deg selv i dietten, er strømmen av næringsstoffer betydelig redusert. Små denne strømmen og om vinteren. Du bør imidlertid ikke godta de negative konsekvensene av sesongen eller redusere kaloriinntaket.!

Produktene er tilgjengelige når som helst: Velsmakende, fettfattig og inneholder mange viktige elementer. De viktigste er kål og agurker. Det er salater utarbeidet på grunnlag av dem som vil bli gitt et sted i denne artikkelen..

Velge produkter

grønnsaker

For enhver oppskrift på salat av ferskkål med agurk skal du først velge grønnsaker. Vel, hvis du kan gå inn i hagen og rive alt friskt og velsmakende. Denne “lykken” er imidlertid ikke tilgjengelig for alle. Derfor velger vi ingrediensene til salaten fra den mest populære butikken.

Fersk hvitkål kan ha to hovednivåer av modenhet:

 • ung – de øverste bladene er lyse grønne, og hodet i seg selv er ikke veldig tett. I dette skjemaet, den mest saftige og ømme;
 • moden – hodet er veldig tett, stilken er stor, og bladene er hvite. Slik kål kan være litt tøffere enn ung, men den har fått maksimal fordel..
For å velge et friskt produkt, må du nøye inspisere hodet. Øvre blader bør ikke være treg, visnet. Formeringen av de øvre lagene indikerer lang og feil lagring. Eldre kål bør ikke brenne hendene dine.

Det er enda enklere å velge agurker – deres farge skal være rik, lys og grønnsakene selv bør ikke være treg og elastisk..

påfyll

Eventuell salat krever tanking. De er delt av smak, så vel som på kalorinivå:

 1. Vegetabilsk olje – den mest rimelige og vanlige tankingen, har lavest kaloriinnhold. Det er for salater, krydret med olje, og vil bli beregnet energiværdi av følgende oppskrifter (unntatt det siste).
 2. Sitronsaft Sjelden brukt alene – ofte i forbindelse med smør og sukker. Som et resultat viser det seg at det er svært velsmakende, men mer høyt kaloriblanding..
 3. Yoghurt. En klassisk drink uten ekstra smaker vil være en interessant løsning og vil skape en original kombinasjon av smaker, som imidlertid ikke er til alles smak..
 4. Rømme En mer tradisjonell dressing, og på mange måter gjentar det forrige punktet, men med sin smak og mer kalori.
 5. Majones. Den fete, den mest skadelige, men også … den mest populære bensinstasjonen for mange. Smaken inneholder allerede både syre, salt og sukker, noe som gjør kombinasjonen av ingredienser mer harmonisk, men kaloriinnholdet er høyt..

Å velge grønnsaker og ha bestemt seg på dressingen, er det på tide å gå videre til oppskrifter av kål- og agurksalater.

Klassisk oppskrift
hvordan приготовить салат из свежей капусты с огурцом
ingredienser Antall
middels kål 0,5 kålkål
middels agurk 3 stk.
salt og krydder å smake
påfyll etter eget skjønn
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier per 100 gram: 25 kcal

Prosessen med å lage fersk kålsalat med agurk er veldig enkel. Vask grønnsaker. Avhengig av friskhet av agurker, kan de rengjøres eller brukes helt. Deretter kuttes agurk i strimler eller halvcirkler.

kutt inn огурец

Kål finspalt.

kutt inn овощи

Alt er plassert i en dyp tallerken, blandet med salt og krydder, påfylles. Det er nødvendig å la salaten stå i noen minutter slik at saften skiller seg ut, bland igjen, og du kan spise.

kål

For å lage kålen veldig raskt, velg saften, kan du hogge den, salt den i stor (!) Salt og bland den grundig med hendene. Så snart saltpartiklene løser seg, vil de ha tid til å jobbe “grundig” – bokstavelig talt foran øynene, blir det mykere og slipper ut fuktighet..

Frisk kålsalatrecept med agurk og reddik

komponenter:

 • et pund kål;
 • agurker – 3 stykker;
 • reddik – omtrent lik i vekt til agurker;
 • friske greener;
 • salt, pepper;
 • påfyll.

Tid: 12 minutter.

Kaloriinnhold (0,1 kg): 49 kcal.

Kokeprosessen: Kakk kålen fint, skjær agurk i halvcirkler eller strøer, likeledes kuttet radiser. Men hvis grønnsaket er ung og hard, kan den bli revet. Fint hakkede greener. Ingredienser kombinerer, tilsett dressing og bland godt..

Legg til skinke

legge ветчину

komponenter:

 • kål – 300 gr;
 • to eller tre agurker;
 • tre egg;
 • skinke – 150 gr;
 • salt, urter, krydder;
 • påfyll.

Tid: 15 minutter.

Kaloriinnhold (0,1 kg): 112 kcal.

Dette er en mer tett (tilfredsstillende) tallerken. Det kan ikke bare tjene som en god matbit eller bli brukt som en matbit, men også bli en fullstendig matrett. I tillegg inneholder proteinene i skinke, ikke mindre nødvendige organismer enn vitaminer.

Kok eggene, kule og kutt i terninger. Mens de kokker, rist kål. Litt salt og sett til side i dype retter for å markere juice. Neste, hakk greens og straws kutte resten av ingrediensene. Alt blander seg opp. Salat kledd med krydder.

salat новогоднийNye oppskrifter av salater for nyttår 2018 – diversifiser ferien med nye retter.

Salat med røkt kylling og svinekjøtt – en uvanlig velsmakende og tilfredsstillende tallerken for de som liker å plomme med røyk.

Hjemmelaget oppskrift på pepperkake til jul.

Med havkalk

komponenter:

 • sjøkale – 300 gr;
 • agurker – 2 stk;
 • majones.

Tid: 5 minutter.

Kaloriinnhold (0,1 kg): 101 kcal.

Kokeprosessen. I stedet for vanlig kål kan brukes og sjø. Den inneholder blant annet en imponerende mengde jod, som også er viktig for en person..

Kål, som regel, er allerede solgt skiver. Hvis brikkene er store, kan de knuses. Gurkaen er kuttet i små terninger med en side på ca 7 mm. Vær forsiktig med saltet – noen ganger er kelpen ganske salt. Ingrediensene er blandet, majones tilsettes. For denne oppskriften er det den beste dressingen, da det vil legge til litt surhet og søthet..

Dette er en grunnleggende oppskrift. Salat kan suppleres med mais, erter, egg, ost, etc. Veldig interessant kombinasjon av tang og hvitkål.

Enkel, næringsrik, velsmakende og veldig sunt salater kan tilberedes fra kål og agurker. Du trenger bare å velge de riktige ingrediensene og kjenne noen få små hemmeligheter.!

Loading...