Hvordan lage kremkake krem

Inntil nylig har vi hatt de vanlige kremer for laget av kaker, kanskje bare slike – smør, rømme og vaniljesaus. Og for en stund allerede, er russisk hjemmelaget mat i økende grad å vinne fløte fra pisket krem..

Dette er også en tradisjonell krem ​​i konfektforretningen – den frodige og ømme massen går bra med tilsetningsstoffer og smaker, og mønstrene fra den holder seg perfekt, og alt dette gjør denne krem ​​noen ganger uerstattelig. Dessuten kan krem ​​kjøpes overalt.

Hvilken krem ​​å bruke og hvordan du kan slå dem

Kremfløte kan virke å være en egenskap av høy mat, men det er mulig å lage forberedelser for enhver husmor og tar ikke mye tid, du trenger bare å vite noen hemmeligheter:

kremet крем

 1. For tradisjonell kakefylling krever krem ​​med et fettinnhold på over 30%. Du kan ta mindre, men i dette tilfellet må du legge til gelatin, og dette er en annen oppskrift;
 2. Ikke bare krem, men også piskedrikkene må avkjøles før matlaging. Det er til og med tilrådelig å sette krem ​​i fryseren i ca 15 minutter;
 3. Pisk kremen er bedre ikke med sukker, men med pulverisert sukker. Dette forklares av det faktum at kremet er veldig raskt pisket, og sukkerkrystaller har ikke tid til å oppløse;
 4. Krem krem ​​kake skal gjøres umiddelbart før bruk, fordi over tid det mister sin glathed og kan falle av. Det er viktig å ikke stramme prosessen med pisking, ellers vil krem ​​bli en fettgranulær masse med smørbit i den.
Klassisk oppskrift
hvordan приготовить крем для торта из сливок
ingredienser Antall
kremfettinnhold over 30% 400 ml
pulverisert sukker 50 g
vanilje (eller vaniljesukker) pose
Tilberedningstid: 5 minutter Kalorier per 100 gram: 300 kcal

Interessant, den klassiske smørkremrecepten har ikke endret seg siden 18 århundre. Det kan ikke bare brukes til sandwiching kaker, men også tjent som en egen tallerken..

Forkjølt krem ​​skal helles i en bolle for pisking (hvis blanderen er manuell) eller i en bolle for mikser og slå, gradvis økende hastigheten fra liten til maksimalt 1,5-2 minutter.

På dette stadiet vil massen fortsatt være vannaktig, og det er nødvendig å legge til pulverisert sukker og vanillin, fortsetter å vispere samt øke hastigheten på mikseren, ytterligere 1,5-2 minutter.

Resultatet vil bli en myk masse (doblet), som holder formen godt og ikke strømmer ned fra skulderbladet. Det kan ta litt mer tid.

Krem av pisket krem ​​33% og gelatin

Siden smørkrem er ganske mild og har en tendens til å falle, kan du beskytte deg selv og ikke overføre produkter ved å tilsette gelatin til det for styrke..

Ingredienser som kreves:

 • 0,5 liter krem ​​33%;
 • 70 gr. pulverisert sukker;
 • 1 ss. skje med mat gelatin;
 • 50 ml vann.

Tilberedningstid: 10 minutter pluss tid for soaking gelatin.

Kaloriinnhold: ca. 300 Kcal / 100 gr.

Først må du fylle gelatinen med vann og la det svulme i henhold til instruksjonene på emballasjen, og når dette skjer, må du sende det i mikrobølgeovnen i ca. 30 sekunder eller til helt oppløst.

å oppløse желатин

Kald krem ​​er nødvendig å slå med en mikser til tykt skum, hell deretter sukkerpulver til dem og i en tynn strøm, uten å stoppe for å slå, hell i den avkjølte gelatin.

å slå крем

Smør alt sammen i ytterligere to eller tre minutter, til smørkrem holder sin form (“steady peaks”).

krem

Kakekrem med mascarpone og krem

Mascarpone er en myk dessertost, som i dag finnes i enhver butikk. Krem med det viser seg å være den mest delikate og bare perfekt for kaken.

Ingredienser som kreves:

 • 200 ml krem ​​med fettinnhold over 30%;
 • 250 gr. mascarpone ost;
 • 100 gr. pulverisert sukker;
 • vanillin valgfritt.

Tilberedningstid: 10 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 350 Kcal / 100 gr.

Forkjølt krem, må du først slå med en mikser til et tykt skum, og hell deretter til dem pulverisert sukker med vanilje, fortsett å slå massen til ønsket konsistens – en myk masse som beholder sin form. Det er bare å blande denne krem ​​i mascarpone, forsiktig å flytte skjeen – det er krem ​​i osten, og ikke omvendt. Er ferdig!

Chocolate Cream Cake Oppskrift

sjokolade крем

Smørkrem er en utmerket base for smaksstoffer..

Ingredienser som kreves:

 • 2 glass krem ​​20%;
 • 0,3 kopp pulverisert sukker;
 • 30 gr. kakao pulver;
 • 1 teskje spiselig gelatin.

Forberedelsestid: 10 minutter pluss 2 timer gelatinisk hevelse.

Kaloriinnhold: ca. 320 Kcal / 100 gr.

Gelatin trenger å helle et halvt glass krem, bland og la det stå i 2 timer, oppløs deretter enten i mikrobølgeovnen (30-40 sekunder), eller i et vannbad, og avkjøl. Varm noen flere skjeer med krem, bland med kakaopulver og kjøl det også. Pisk gjenværende krem ​​med pulverisert sukker, og legg til masse, første kakao med krem, og deretter oppløst gelatin uten å stoppe slakkingen. Klar til å sette krem ​​i kulde.

Sitron krem

Ingredienser som kreves:

sitron крем

 • 2 glass krem ​​30%;
 • 0,5 kopp sukker;
 • 1 sitron;
 • 4 eggeplommer;
 • klype gurkemeie.

Tilberedningstid: ca. 45 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 300 Kcal / 100 gr.

Først må du koke hele sitronen i vann i en halv time, kutte, fjern alle beinene fra den og slip sammen med eggeplommer i en blender.

Legg deretter sukker til sitronen og varm massen i et vannbad eller den langsomste brannen til den er oppløst og fortykket. Mens sitronblandingen er avkjøling, må du piske den kjølte fløten, og bland alt sammen, legg til en klype gurkemeie, noe som vil gi kremfargen. Det blir tykt.

clotted cream

Ingredienser som kreves:

 • 400 ml krem ​​20%;
 • 150 gr. sukker;
 • 100 gr. smør;
 • vanilje til smak.

Tilberedningstid: 20 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 370 Kcal / 100 gr.

I denne oppskriften er smør pisket, ikke krem, som kokes ned til en sirup. Oljen bør piskes i lang tid – ca 10 minutter. Og for sirupen er det nødvendig å blande kremet med sukker og koker det på brannen til en tetthet – når dråpen blir sprø, er det på tide å fjerne sirupen fra varmen og settes av å kjøle seg ned.

Når det kjøler, må det helles i olje og piskes sammen (med vanilje) i en stund. Alt, kaymak krem ​​er klar.

sjokolade тортSjokoladekake for en, to, tre – en utmerket oppskrift som alltid viser seg.

Klassisk salat “Mimosa” med saury – en oppskrift på en velsmakende og tilfredsstillende salat.

Oppskriften på havregryn med rosiner og tørket frukt er den beste frokosten for å miste vekt.

Hytte ost karamellkrem

Ingredienser som kreves:

 • 0,5 liter krem ​​med fettinnhold over 30%;
 • 0,5 kg hytteost;
 • 100 gr. pulverisert sukker;
 • 10 myk kremaktig fløtekaramell.

Tilberedningstid: 15 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 330 Kcal / 100 gr.

Butters skal helles med en liten mengde krem ​​og smelte enten i mikrobølgeovnen eller i et vannbad, og deretter kult. Høst ost – Slipe blender eller gjennom en sikt.

Forkjølt krem ​​bør piskes med pulverisert sukker til det er tykkere, og på dette stadiet legger du til ost og smeltet karamell. Smør kremet med lav hastighet til riktig konsistens. Resultatet blir nesten hytteost og kremsøffel.

Cake Decorating Techniques

Kremfløte kan brukes som i den originale snøhvitformen, og farget med farger i hvilken som helst farge. Selvfølgelig er den mest åpenbare varianten av innredningen blomster og mønstre laget av en konditori med sprøyter med dyser..

Du kan dekorere kantene på kaken med sider av kremblomster, sette i midten av hver tørket, fersk eller kandisert bær, og i midten for å lage den samme sprøyteinnskriften for den aktuelle anledningen. Flerfarget krem ​​lar deg sette hele “drivhuset”.

En interessant måte å dekorere en kake på er å legge ut kremet i krøllete mugg og fryse dem i fryseren. Det er ønskelig at en slik krem ​​fremstilles med gelatin – dette vil gi tallene større bevaring.

Etter at kremfigurer har gelatinøshet eller nødvendig tetthet, kan de tas ut og fordeles over kakeoverflaten. Silikonformer passer best til dette formålet, ettersom deres overholdelse gjør at du kan ta ut, men svært delikate tall intakt..

Nyttige tips

Til fløte krem ​​viste seg vellykket, og med den hele kaken, må du lagre den riktig og bruke den riktig. Det er enkelt, bare her er det noen triks:

 1. Piskekrem fra kremet er alltid nødvendig, først ved lave omdreininger i blanderen, og gradvis øker dem – bare på den måten vil den ønskede fluffe konsistensen vise seg;
 2. For sandwiching kakekaker, er det best å bruke et kremaktig fyllstoff, hvis sammensetning inneholder gelatin – denne krem ​​beholder sin form mest.
 3. Krem uten gelatinekrem passer for kjekskaker og honningkake, og for sand- og puffekaker blir det for lett og vil bli presset under vekten.
 4. Legg til aromatiske tilsetningsstoffer og fargestoffer for å være nærmere slutten av beating;
 5. Smørkrem er et forgjengelig produkt, det må tilberedes umiddelbart før bruk i kaken. Kaken selv kan lagres i kjøleskapet i 1,5 dager;
 6. Det er viktig å avkjøle, men ikke å fryse kremet før du pisker, ellers i prosessen vil de stratifisere, og å forberede krem ​​fra et slikt produkt vil ikke fungere;
 7. Kjøkkenutstyr skal være helt tørt og rent.
 8. Smørkrem gjenværende fra belegg og dekorere kaken vil ikke kunne fortsette å bli lagret i kjøleskapet – det vil miste form og konsistens. Men du kan dekomponere den i creamer og fryse: du vil få nesten iskrem hjemme;
 9. Ikke alle merkevarer av krem ​​er like bra for pisking, så det er bedre å ikke eksperimentere med dem etter å ha funnet en passende variant, og bare ta den.

Opprett mesterverkene-kaker på kjøkkenet og fyll dem med smørkrem, og inviter deretter gjestene til å smake den fantastiske desserten! Stort humør og hyggelig te!