Hvordan lage kurnik fra pannekaker

I denne husmorens komfyr står ikke i tomgang, så vel som ovnen. Tross alt, hva, uansett hvordan friske og duftende bakverk kan overraske og vennligst slektninger og gjester? Kulichi, kulebyaki, kake og, selvfølgelig, kylling potter er ikke en komplett liste over kulinariske retter som serveres på bordet og i feiringen, og på en ukedag.

Men å ha nok tid, hvorfor begrense deg til små, og ikke prøve å bake, ikke for noe, men en ekte kongelig kake – kurnik? Denne overraskende næringsrike og deilige kaken kan være en utmerket snack, erstatte hovedretten og gi en spesiell smak til måltidet..

Så skjær ut tiden, lag alle nødvendige produkter, og bruk en av følgende oppskrifter, bake et ekte mesterverk – Kurnik.

Kylling og sopppannekake kurnik – lett!
hvordan правильно приготовить курник из блинов
ingredienser Antall
3,2 fett melk 2 briller
rå kyllingegg 2 stk.
Seedet hvetemel 1 kopp
salt 1-2 klemmer
sukker 1 ss. en skje
vegetabilsk olje 100 ml
kyllingfilet 150 g
blanding av skogs sopp, mushroom 200 g
stor rope 1 stk.
rømme 20% fett 200 ml
kokt kyllingegg 4 stk.
ost, bedre enn harde varianter 50-80 g
salt, pepper, bakken å smake
dill å smake
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 320 kcal
Pannekaker er en konstant bestanddel av en hvilken som helst kyllingstøvel. Tradisjonelt brukes de som et lag mellom fyllingene inne i kaken. Men i en forenklet versjon av kyllingpannekaken, vil pannekakene danne grunnlaget og erstatte kuppel laget av deig, delvis en slik kylling, ligner en pannekake lagkake. Denne oppskriften tillater deg å spare tid, samtidig som du mottar et nytt, originalt og nærende måltid..

Du kan starte med å lage pannekaker, og deretter ta opp fyllingen, forberede den, pannekakerne kjøler seg ned, og det blir lettere å jobbe med dem når de danner en kyllingroster.

For pannekake deig bland alle disse komponentene, unntatt vegetabilsk olje. Legg bare 1 spiseskje av det til blandingen, resten av oljen vil være nødvendig for stekepannekaker. Blandede produkter knead eller visp litt med en blender.

deigen

Smør en varm stekepanne med olje før hver porsjon, og bake pannekaker, stek jevnt på begge sider. For denne oppskriften trenger 12-14 stykker. Bakt pannekaker legges til side for å kjøle seg, og fylling.

bake блины

Kylling kjøtt kuttet i terninger og stek i moderate grader i ikke mer enn 10 minutter. Hakk de skrellede løkene, legg til halvparten av stekt kylling. Sour cream pour 1 tablespoon der, krydre alt med salt, pepper og koker sammen i ikke mer enn 15 minutter.

yngel мясо

Separat, stek de ferske hakkede soppene med den andre halvdelen av løkene, til de er tilberedt helt. Koker hardkokte egg, skrell og finhakk. Hakk og dill, bland med smuldret egg.

sopp поджарить

Hell formet med matfolie og smør med smør. Legg i en form av 4 eller 5 pannekaker, slik at kantene deres er hengt på sidene. I tillegg legger 2 stykker på bunnen, dryss med rømme.

deigen смазать

Legg ut det første laget av kylling – løk og sopp og dekk med 2 pannekaker. Gjenta sour cream lag, legg den andre raden av stuffing – kylling, 2 pannekaker over den. Smør igjen med rømme, og dekk med egggrønn masse.

Cover med 1 pannekake, smør med rømme, pakk opp hengende pannekakekanter. Dekk med de resterende pannekaker, hvis det fortsatt er rømme igjen – smør toppen av kyllingekniet.

lap тестом

Stryk deretter med stor bakken, og send den forvarmet til 180 ° C i 25 minutter. Etter denne tiden blir kurnik rød med en gyllen skorpe, og derfor er det på tide å få det og servere det.!

 

Denne kaken vil tjene som en utmerket erstatning for de vanlige fylte pannekaker, og flerskiktet fylling vil legge til krydder i parabolen..

Pannekake Kornik i bladerdeig

Alle som liker å rote med deigen – en oppskrift på kyllinghønne med pannekaker, kylling og sopp i bladerdeig vil appellere. Ved baking brukes to versjoner av deig og flere fyllinger..

En gang ble bokhvete eller hirse gryn nødvendigvis inkludert i pajefyllingen, men nå blir kornet erstattet med ris. Fyllingen kan også være svært variert opptil bær, poteter og surkål.

Men med kylling og soppfylling er det ikke mindre velsmakende.

Ingredienser som kreves for basen:

 • Puffdeigdeig – 500 g;
 • rå kyllingegg – 1 stk.

Til fylling:

kurnik

 • klare pannekaker – 8 stk.
 • ris – 100 g;
 • kyllingbrystfilet – 400 g;
 • stor løk – 2 stk.
 • hardkokt kyllingegg – 3 stk.
 • sopp – 400 g;
 • rømme, middelsfett – 4 ss. skjeer;
 • salt og krydder etter smak;
 • raffinerte vegetabilsk olje for steking -80 ml;
 • grønn løkfjær – 1 gjeng.

Tilberedningstid: 1 time 20 minutter. Kaloriinnhold per 100 g: 370 Kcal.

Klar puffdeigdeig, pre-tining ved romtemperatur. Du kan bake tynne pannekaker i henhold til en oppskrift av ditt valg, eller over, i en mengde på 8 stykker. Kok kyllingbrystet i saltet vann i 20 minutter. Kjøttkraft tømmes ikke, det er nyttig i fremtiden.

Løk fritt fra skall, kutt i halve ringer og pass gjennom. Bland halvparten av stekte løk med kokt kyllingfilet hakket i terninger. Legg den andre halvdelen til stekt sopp.

Kok ris, bland med hakkede hardkokte egg, her klippe fjærene med grønne løk. Etter at alle komponentene i fyllingen er tilberedt, bør du fortsette til dannelsen av kaken.

Del deigen i to litt ujevne deler, rull ut de minste av dem og overfør dem til en bakervare lagt med pergament. Dette vil være basen av coop. Legg det første laget av fylling på basen – ris-egg.

Dekk pannekake, som deretter smurt rømme. Deretter følger et lag med kylling, og dekker også pannekaken. Alle pannekake lagene er smurt med rømme. På toppen av stekt kylling med løk, stablet sopp, dekke seg med pannekake.

Gjenta deretter alterneringen av fyllingspannekake, og fortsett til dannelsen av en kuppelformet kappe av kaken. Rull ut de resterende deigen i en bred sirkel og dekk den kuplede strukturen av kyllingspolen i form av en kuppel, klem kantene med kantene på basen..

Resterende deig kan brukes til å dekorere høner, i form av blader, flett, stjerner, etc..

På toppen av kaken kan du lage et lite hull, her under baking av kurnik, kan du legge til kjøttkraft i små porsjoner, hvoretter bakfyllingen blir mer saftig. Fluff kurnik kryptert rå egg.

Legg bakebrettet med den formede kaken i en forvarmet temperatur på 180 ° C, og bake kyllingsrosten til en gyldenbrun skorpe vises. Etter det, åpne ovnen, nyt først aromaen, og følgelig smaken av kaken. Bon appetitt!

bygg кашаHvilke korn korn er laget av – fordel og skade på produktet, hvordan å lage mat riktig.

Enkel kjeksoppskrift på kefir – les hvordan du kan lage en deilig dessert i en halv time.

Legg merke til vårt utvalg av oppskrifter for varme smørbrød i pitabrød.

Matlaging mini kyllingegg med ost og kylling

kurnik с грибами

Ikke rart at kyllingen kylling kalles kongelig, overflod av fylling og to typer deig gjør sitt arbeid, og kaken er mye høyere og tyngre enn sine kulinariske kolleger. Dette er en slags bakt Monomakh-lue, som kan bli festet til festet og mette alle de som er samlet..

Men matlagingen, som ingen andre, er åpen for eksperimentering og forbedring, og hvorfor ikke endre tradisjoner, og ikke bake en stor kyllingstekt, men mange små?

Med den foreslåtte trinnvise oppskriften oppnås oppgaven av både dyktige konditorer og nybegynnere..

Ingredienser som kreves:

 • Kunstig hvetemel – 2 briller;
 • rå kyllingegg – 2 stk.
 • smør – 170 g;
 • melk 3,2% fett – 100 ml;
 • fettfattig, lavmett majones – 100 g;
 • et stykke ost – 100 g;
 • kyllingbrystfilet – 300 g;
 • Løkroker er ikke store størrelser – 3 stk.
 • klare tynne pannekaker – 6-8 stykker;
 • ferske poteter, middels størrelse – 5 stk.
 • bunke dill og persille – 2 stk.
 • salt og pepper malt svart – etter smak.

Tilberedningstid: 1 time. Kaloriinnhold per 100 g: 355 Kcal.

Hvordan lage en mini-kyllingsteg av pannekaker med ost og kylling? Begynn bedre med en test. For å gjøre dette: smuldre smøret i terninger og kombinere dem med mel. Bruk en visp eller blander, bland melk, majones og 1 rå egg i en bolle.

Kombiner melmassen med majones-melkblanding, og knead til en enkelt tilstand. Deigen er høstet, og det er godt å sette det i kjøleskapet en stund, der kommer det mens fyllingen blir forberedt..

Kyllingfilet finhakket eller malt med en blender, til fylt. Skal grønnsakene, finhakk. Grind grønne bunter. Kombiner deretter løk, poteter, hakket filet og greener i en masse. Pepper og salt, hell det røde egget inn i massen og knead fyllingen.

Ta deigen ut av kjøleskapet, fordel den i flere deler. Hver del er støbt i pølser, rullet ut i tynne pannekaker – lag. I analogi med koking dumplings: Bruk en spesiell mugg eller en kopp egnet diameter, kutt sirkler, som vil tjene som basis for mini-kylling potter.

Sett forberedt fylling i midten av hver sirkel, dekk med pannekake kuttet i størrelse, legg til en annen skje fylling på toppen. Forsiktig løft kantene på deigen og pin dem sammen, og la et lite hull i toppsenteret..

Forbered stekepannen, børst med smør eller paving pergament for baking, sett mini-kylling potter, slik at kantene ikke berører hverandre. Varm opp ovnen fra 180 ° C til 200 ° C, og send en skuff med kaker i 25-30 minutter.

Etter en halv time kan kneepadsene fjernes fra ovnen, og legg ost revet av denne tiden i hullet til hver patty..

Bake konditoriet med smør, og parabolen er klar til å betjene..

Når hemmelighetene med matlaging gikk Kurnik videre fra generasjon til generasjon. I en viss historisk periode ble det opprinnelige russiske kjøkkenet glemt, og kulinariske tradisjoner ble delvis tapt..

Men i dag er den mest kjente nasjonale kaken, elsket og æret av det russiske folk siden antikken, som er obligatorisk for bryllup og kongebordet, gjenvunnet sin posisjon. Og om ønskelig kan alle bake det på egen hånd..

Loading...

Hvordan lage kurnik fra pannekaker

I denne husmorens komfyr står ikke i tomgang, så vel som ovnen. Tross alt, hva, uansett hvordan friske og duftende bakverk kan overraske og vennligst slektninger og gjester? Kulichi, kulebyaki, kake og, selvfølgelig, kylling potter er ikke en komplett liste over kulinariske retter som serveres på bordet og i feiringen, og på en ukedag.

Men å ha nok tid, hvorfor begrense deg til små, og ikke prøve å bake, ikke for noe, men en ekte kongelig kake – kurnik? Denne overraskende næringsrike og deilige kaken kan være en utmerket snack, erstatte hovedretten og gi en spesiell smak til måltidet..

Så skjær ut tiden, lag alle nødvendige produkter, og bruk en av følgende oppskrifter, bake et ekte mesterverk – Kurnik.

Kylling og sopppannekake kurnik – lett!
hvordan правильно приготовить курник из блинов
ingredienser Antall
3,2 fett melk 2 briller
rå kyllingegg 2 stk.
Seedet hvetemel 1 kopp
salt 1-2 klemmer
sukker 1 ss. en skje
vegetabilsk olje 100 ml
kyllingfilet 150 g
blanding av skogs sopp, mushroom 200 g
stor rope 1 stk.
rømme 20% fett 200 ml
kokt kyllingegg 4 stk.
ost, bedre enn harde varianter 50-80 g
salt, pepper, bakken å smake
dill å smake
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 320 kcal
Pannekaker er en konstant bestanddel av en hvilken som helst kyllingstøvel. Tradisjonelt brukes de som et lag mellom fyllingene inne i kaken. Men i en forenklet versjon av kyllingpannekaken, vil pannekakene danne grunnlaget og erstatte kuppel laget av deig, delvis en slik kylling, ligner en pannekake lagkake. Denne oppskriften tillater deg å spare tid, samtidig som du mottar et nytt, originalt og nærende måltid..

Du kan starte med å lage pannekaker, og deretter ta opp fyllingen, forberede den, pannekakerne kjøler seg ned, og det blir lettere å jobbe med dem når de danner en kyllingroster.

For pannekake deig bland alle disse komponentene, unntatt vegetabilsk olje. Legg bare 1 spiseskje av det til blandingen, resten av oljen vil være nødvendig for stekepannekaker. Blandede produkter knead eller visp litt med en blender.

deigen

Smør en varm stekepanne med olje før hver porsjon, og bake pannekaker, stek jevnt på begge sider. For denne oppskriften trenger 12-14 stykker. Bakt pannekaker legges til side for å kjøle seg, og fylling.

bake блины

Kylling kjøtt kuttet i terninger og stek i moderate grader i ikke mer enn 10 minutter. Hakk de skrellede løkene, legg til halvparten av stekt kylling. Sour cream pour 1 tablespoon der, krydre alt med salt, pepper og koker sammen i ikke mer enn 15 minutter.

yngel мясо

Separat, stek de ferske hakkede soppene med den andre halvdelen av løkene, til de er tilberedt helt. Koker hardkokte egg, skrell og finhakk. Hakk og dill, bland med smuldret egg.

sopp поджарить

Hell formet med matfolie og smør med smør. Legg i en form av 4 eller 5 pannekaker, slik at kantene deres er hengt på sidene. I tillegg legger 2 stykker på bunnen, dryss med rømme.

deigen смазать

Legg ut det første laget av kylling – løk og sopp og dekk med 2 pannekaker. Gjenta sour cream lag, legg den andre raden av stuffing – kylling, 2 pannekaker over den. Smør igjen med rømme, og dekk med egggrønn masse.

Cover med 1 pannekake, smør med rømme, pakk opp hengende pannekakekanter. Dekk med de resterende pannekaker, hvis det fortsatt er rømme igjen – smør toppen av kyllingekniet.

lap тестом

Stryk deretter med stor bakken, og send den forvarmet til 180 ° C i 25 minutter. Etter denne tiden blir kurnik rød med en gyllen skorpe, og derfor er det på tide å få det og servere det.!

 

Denne kaken vil tjene som en utmerket erstatning for de vanlige fylte pannekaker, og flerskiktet fylling vil legge til krydder i parabolen..

Pannekake Kornik i bladerdeig

Alle som liker å rote med deigen – en oppskrift på kyllinghønne med pannekaker, kylling og sopp i bladerdeig vil appellere. Ved baking brukes to versjoner av deig og flere fyllinger..

En gang ble bokhvete eller hirse gryn nødvendigvis inkludert i pajefyllingen, men nå blir kornet erstattet med ris. Fyllingen kan også være svært variert opptil bær, poteter og surkål.

Men med kylling og soppfylling er det ikke mindre velsmakende.

Ingredienser som kreves for basen:

 • Puffdeigdeig – 500 g;
 • rå kyllingegg – 1 stk.

Til fylling:

kurnik

 • klare pannekaker – 8 stk.
 • ris – 100 g;
 • kyllingbrystfilet – 400 g;
 • stor løk – 2 stk.
 • hardkokt kyllingegg – 3 stk.
 • sopp – 400 g;
 • rømme, middelsfett – 4 ss. skjeer;
 • salt og krydder etter smak;
 • raffinerte vegetabilsk olje for steking -80 ml;
 • grønn løkfjær – 1 gjeng.

Tilberedningstid: 1 time 20 minutter. Kaloriinnhold per 100 g: 370 Kcal.

Klar puffdeigdeig, pre-tining ved romtemperatur. Du kan bake tynne pannekaker i henhold til en oppskrift av ditt valg, eller over, i en mengde på 8 stykker. Kok kyllingbrystet i saltet vann i 20 minutter. Kjøttkraft tømmes ikke, det er nyttig i fremtiden.

Løk fritt fra skall, kutt i halve ringer og pass gjennom. Bland halvparten av stekte løk med kokt kyllingfilet hakket i terninger. Legg den andre halvdelen til stekt sopp.

Kok ris, bland med hakkede hardkokte egg, her klippe fjærene med grønne løk. Etter at alle komponentene i fyllingen er tilberedt, bør du fortsette til dannelsen av kaken.

Del deigen i to litt ujevne deler, rull ut de minste av dem og overfør dem til en bakervare lagt med pergament. Dette vil være basen av coop. Legg det første laget av fylling på basen – ris-egg.

Dekk pannekake, som deretter smurt rømme. Deretter følger et lag med kylling, og dekker også pannekaken. Alle pannekake lagene er smurt med rømme. På toppen av stekt kylling med løk, stablet sopp, dekke seg med pannekake.

Gjenta deretter alterneringen av fyllingspannekake, og fortsett til dannelsen av en kuppelformet kappe av kaken. Rull ut de resterende deigen i en bred sirkel og dekk den kuplede strukturen av kyllingspolen i form av en kuppel, klem kantene med kantene på basen..

Resterende deig kan brukes til å dekorere høner, i form av blader, flett, stjerner, etc..

På toppen av kaken kan du lage et lite hull, her under baking av kurnik, kan du legge til kjøttkraft i små porsjoner, hvoretter bakfyllingen blir mer saftig. Fluff kurnik kryptert rå egg.

Legg bakebrettet med den formede kaken i en forvarmet temperatur på 180 ° C, og bake kyllingsrosten til en gyldenbrun skorpe vises. Etter det, åpne ovnen, nyt først aromaen, og følgelig smaken av kaken. Bon appetitt!

bygg кашаHvilke korn korn er laget av – fordel og skade på produktet, hvordan å lage mat riktig.

Enkel kjeksoppskrift på kefir – les hvordan du kan lage en deilig dessert i en halv time.

Legg merke til vårt utvalg av oppskrifter for varme smørbrød i pitabrød.

Matlaging mini kyllingegg med ost og kylling

kurnik с грибами

Ikke rart at kyllingen kylling kalles kongelig, overflod av fylling og to typer deig gjør sitt arbeid, og kaken er mye høyere og tyngre enn sine kulinariske kolleger. Dette er en slags bakt Monomakh-lue, som kan bli festet til festet og mette alle de som er samlet..

Men matlagingen, som ingen andre, er åpen for eksperimentering og forbedring, og hvorfor ikke endre tradisjoner, og ikke bake en stor kyllingstekt, men mange små?

Med den foreslåtte trinnvise oppskriften oppnås oppgaven av både dyktige konditorer og nybegynnere..

Ingredienser som kreves:

 • Kunstig hvetemel – 2 briller;
 • rå kyllingegg – 2 stk.
 • smør – 170 g;
 • melk 3,2% fett – 100 ml;
 • fettfattig, lavmett majones – 100 g;
 • et stykke ost – 100 g;
 • kyllingbrystfilet – 300 g;
 • Løkroker er ikke store størrelser – 3 stk.
 • klare tynne pannekaker – 6-8 stykker;
 • ferske poteter, middels størrelse – 5 stk.
 • bunke dill og persille – 2 stk.
 • salt og pepper malt svart – etter smak.

Tilberedningstid: 1 time. Kaloriinnhold per 100 g: 355 Kcal.

Hvordan lage en mini-kyllingsteg av pannekaker med ost og kylling? Begynn bedre med en test. For å gjøre dette: smuldre smøret i terninger og kombinere dem med mel. Bruk en visp eller blander, bland melk, majones og 1 rå egg i en bolle.

Kombiner melmassen med majones-melkblanding, og knead til en enkelt tilstand. Deigen er høstet, og det er godt å sette det i kjøleskapet en stund, der kommer det mens fyllingen blir forberedt..

Kyllingfilet finhakket eller malt med en blender, til fylt. Skal grønnsakene, finhakk. Grind grønne bunter. Kombiner deretter løk, poteter, hakket filet og greener i en masse. Pepper og salt, hell det røde egget inn i massen og knead fyllingen.

Ta deigen ut av kjøleskapet, fordel den i flere deler. Hver del er støbt i pølser, rullet ut i tynne pannekaker – lag. I analogi med koking dumplings: Bruk en spesiell mugg eller en kopp egnet diameter, kutt sirkler, som vil tjene som basis for mini-kylling potter.

Sett forberedt fylling i midten av hver sirkel, dekk med pannekake kuttet i størrelse, legg til en annen skje fylling på toppen. Forsiktig løft kantene på deigen og pin dem sammen, og la et lite hull i toppsenteret..

Forbered stekepannen, børst med smør eller paving pergament for baking, sett mini-kylling potter, slik at kantene ikke berører hverandre. Varm opp ovnen fra 180 ° C til 200 ° C, og send en skuff med kaker i 25-30 minutter.

Etter en halv time kan kneepadsene fjernes fra ovnen, og legg ost revet av denne tiden i hullet til hver patty..

Bake konditoriet med smør, og parabolen er klar til å betjene..

Når hemmelighetene med matlaging gikk Kurnik videre fra generasjon til generasjon. I en viss historisk periode ble det opprinnelige russiske kjøkkenet glemt, og kulinariske tradisjoner ble delvis tapt..

Men i dag er den mest kjente nasjonale kaken, elsket og æret av det russiske folk siden antikken, som er obligatorisk for bryllup og kongebordet, gjenvunnet sin posisjon. Og om ønskelig kan alle bake det på egen hånd..

Loading...