Hvordan lage kylling burgere uten egg

Hvis du tenker på hvordan du skal snakke med familien din, bør du lage kyllingkoteletter, fordi de kan gjøres med forskjellige sidetaker og sauser. I tillegg kan koteletter være laget av forskjellige typer, i henhold til ulike oppskrifter, blant hvilke det er til og med kosthold.

Kylling kjøttkjøtt uten egg
hvordan приготовить куриные котлеты без яиц
ingredienser Antall
kylling eller hakkete 600 g
løk 1 stk.
brødskiver 3 stk.
vann 50 ml
melk 150 ml
hvitløk 1 krystallkløver
pepper, salt å smake
vegetabilsk olje 50 ml
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 185 kcal
 1. Hvis du tok kjøttet, så begynte det min og kutt i stykker. skivet мясо
 2. Deretter rengjør og hakk løk – ca 5-6 deler (for å komme inn i kjøttkvern). renset лук
 3. Neste, suge brødet i melk eller vann. brød замоченный в молоке
 4. Når brød er grundig gjennomvåt, hopp over de tilberedte ingrediensene gjennom en kjøttkvern – vær sikker på at du har alternative løk, kjøtt og brød, slik at du senere blir mindre opptatt med å blande. Tilsett salt og pepper til hakket kjøtt – til din smak. Hvis du vil, kan du legge til hvitløk. forberedelse фарша
 5. Deretter tilsettes 50 ml vann til hakket og blandes godt. Vi danner koteletter fra den oppsamlede fyllingen – vi må fukte våre hender med vann før dette slik at fyllingen ikke holder fast i hendene. I stedet for å vaske hender med vann, kan du også rulle dem i mel for breading og ikke holde fast på overflater.. dannet котлеты
 6. Du kan begynne å steke – for dette, varme pannen og legg våre burgere på den. Du kan steke dem på høy varme til de er stekt til en skorpe, eller du kan brune og slå varmen ned til middels for å slukke godt. I det første tilfellet vil koteletterne være litt tørre, men bedre egnet for saus, og i andre – de blir en mer selvstendig tallerken som kan serveres med poteter. burgere на сковороде
 7. I det første tilfellet stekes til klar, – skarp skorpe og stuet midt (sjekk etter smak og kutt). I den andre, stek og stuing til de er klare (det tar omtrent 10 minutter, sjekk det samme).

Bon appetitt!

Hakkede kyllingebrystkoteletter

opphakket котлеты

Først og fremst tar vi fileten vår og vasker den grundig, tørk den og tørk den forsiktig i små stykker med en kniv, og du bestemmer hvor liten den er. Deretter hogge løk og dill – størrelsen er også til din smak.

Deretter tar du en dyp plate og legger alle hakkede produkter, bland dem. Tilsett majones og 3 ss stivelse, og bland deretter grundig igjen..

La alle 20 minutter stivelse absorberes overflødig vann og kjøtt infused. Hvis fyllingen viser seg å være flytende, kan du legge til mer stivelse..

Da fyllingen blir klar, kan du begynne å steke kjøttboller. For å gjøre dette, varme pannen med vegetabilsk olje og legg ut våre koteletter på den – ingen grunn til å skape. Stek på middels varme på begge sider til klar. Hovedtemaet – dekk ikke med et lokk, ellers vil koteletterne oppløses.

Bon appetitt!

Ingen brød og egg tilsatt

burgere без хлеба

Ta vår fylling og legg i en dyp plate. Grind fine løk (du kan gjennom en kjøttkvern), legg den til tallerkenen til hakket kjøtt. Neste, slip cilantro eller andre urter og legg i en tallerken. Vi trykker på toppen 1-2 fedd hvitløk. Salt hakk og hell 75 ml isvann. Tilsett litt havremel på tallerkenen og legg til litt kylling krydder eller en blanding av urter til din smak.

Deretter følger du alt grundig og blander fyllingen. For å gjøre dette må du ta vår stopp med hendene, knead og kaste den på platen igjen – dette skal gjøres 10-15 ganger. Deretter setter vi opp posen og legger i kjøleskapet i 20-30 minutter. Dette er nødvendig for at havregrynene myker og bløt, i tillegg vil fyllingen i seg selv bli mer klebrig, noe som vil bidra til å forme skjærene av ønsket form..

Deretter oppvarmer ovnen til 200 grader og ta formen ved å legge en folie på den og smøre den med vegetabilsk olje..

Vi lager koteletter, fukt våre hender i vann slik at fyllingen ikke holder fast ved dem. Når vi blinder koteletter, send dem til forvarmet ovn i 20-25 minutter.

Bon appetitt!

pannekaker на кислом молоке без яиц

Lær hvordan du bake pannekaker i sur melk uten egg.

Uten egg kan du også lage ostekremmer fra hytteost. Her finner du en oppskrift.

Oppskriften på havremelkaker uten egg finnes her..

Nyttige tips

 1. Hvis du vil oppnå et lavere kaloriinnhold, kan du lage dem for et par.
 2. For å gjøre burgere mer skarpe og vakre, kan de spises – det er bedre å bruke mel til breading, men noen foretrekker brødsmuler – du velger.
 3. Det beste alternativet ville være å lage din egen fylling, og ikke å kjøpe ferdige. I dette tilfellet får du mulighet til å vurdere kjøttets kvalitet uavhengig av hverandre, dessuten vil du ikke legge til ekstra fyllstoffer som er fylt med kjøtt kjøtt.
 4. Koteletter kan tilberedes på forhånd og forlates i kjøleskapet til de trenger å bli stekt.

I videoen – muligheten for matlaging kosthold kylling koteletter uten egg i ovnen:

Loading...