Hvordan lage Ossetisk kjøttpai

Ossetisk kake er en lukket type kake rullet inn i en flat kake. Hovedforskjellen fra de andre er at det er flere fyllinger enn deig. På samme tid kan fyllingen være så mangfoldig at det er lettere å liste hvilke fyllinger som ikke skal være.

Hovedtilsetningen til fyllingen skal være ostetisk ost, som imidlertid kan erstattes med vanlig ost..

Ossetisk Fydchin Kjøtt Pie Oppskrift
hvordan приготовить осетинский пирог с мясом
ingredienser Antall
mel 500 g
vann 1 kopp
melk 1 kopp
vegetabilsk olje 70 ml
løk 1 stk.
storfekjøtt 500 g
svart pepper å smake
salt å smake
gjær 20 g
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier per 100 gram: 200 kcal

Dette er kanskje en klassisk oppskrift. Du trenger biff for det, men det blir lettere å kjøpe ferdig kjøttdeig.

Først og fremst må du blande mel og gjær (det er bedre å blande dem på forhånd), og deretter tilsett melk og smør. Knead deigen, legg deretter i en dyp skål, dekk med noe og sett til side slik at den er infundert.

å knede тесто

I mellomtiden, mens deigen er infundert, ta opp fyllingen. Hvis du bare tok biff kjøtt, må du bla gjennom det i en kjøttkvern for en start..

å blande мясо

Den resulterende fyllingen skal legges i en dyp skål, dryss salt, pepper og hell over vann. Deretter må du finhakk løkene (du kan også bare bla i kjøttkvern) og legge den til fyllingen. Etterpå blander du fyllingen og setter den til side slik at den er infundert..

å gjøre начинку

Deretter tar du et bakeplate og dryss med mel. Deretter må du dele deigen i to deler og rulle dem i to tynne kaker.

rulle ut тесты

Den første er plassert på et bakeplate..

legge seg ut лист

Og på toppen legges hakket kjøtt, som må være jevnt fordelt over hele overflaten.

legge seg ut фарш

Den andre er firedoblet, og det er flere kutt i midten – velg hvor mange du gjør selv, fordi det ikke ligner på å klippe en snøfnugg ut av papir, men husk – du kan ikke lage for mange hull i deigen, ellers vil Fydchin ikke være det som skal være.

å gjøre фыдчин

Deretter plasseres den andre flate kaken på toppen av den første og forsegles ved kantene. Deretter kan du sette kaken i ovnen oppvarmet til 200 grader. Den omtrentlige tilberedningstiden er 30 minutter, men det er bedre å stole på kakens beredskap og fylling..

en kake готов

Hvordan lage Ossetisk kjøtt og ostepai

en kake с мясом

Koketid – 30 minutter. Kaloriinnhold – 220 kcal.

Først må du lage en deig. For å gjøre dette blander vi gjæren med varm melk og tilsetter salt, sukker og mel til dem. Den resulterende deigen er nødvendig for å knede og legge til side slik at den blir avgjort og løftet. Etter at den stiger, vil det være nødvendig å knåte den igjen og sette den til å stige en gang til..

Deretter må du ta osten og knead den grundig med en gaffel. I stedet for ost er det bedre å bruke ossetisk eller Adygei-ost, men siden disse varianter ikke ofte finnes i butikken, er ost også egnet..

Etter knudde oster, legg hakket kjøtt til den. Samtidig er det ingen forskjell hva slags kjøtt er laget av hakket kjøtt, til og med svinekjøtt, til og med biff. Deretter legger du til grønnsaket – dill og persille. Tradisjonelt legges chard til kaken – løvrike rødbeter, men hvis det ikke er noe, er det ikke skummelt. Rømme er også lagt til den resulterende fyllingen og alt er grundig blandet..

Den resulterende deigen er delt inn i to deler eller tre deler – avhengig av hvilken type kake du ønsker å få.

Hvis det er delt inn i to, trenger du et stort bakervare. Begge delene av deigen skal rulles ut i tynne kaker og legg en på et smurt og melket bakeplate. Topp fylling er lagt ut og fordelt over hele overflaten. Deretter tas den andre kaken og legges på toppen, hvorpå de begge er festet langs kantene, og et lite hull er laget øverst..

Hvis du er delt inn i tre deler, kan du gjøre alt på den måten som er beskrevet ovenfor, dele hver del inn i to flere. Og du kan få tre paier. For å gjøre dette må du kaste hvert stykke deig til tilstanden til en ikke spesielt tynn flatt kake. Topp fylling er lagt ut og distribuert i midten av kaken. Deretter samles kantene på kakene til midten og festes der. Etter det skal den resulterende kaken bli presset med en håndflate for å gjøre den tynnere, og deretter rulle til en tynn tilstand, men overdriv den ikke..

Videre, uansett hvordan du gjorde kaken, må du sette den på bakervariet i ovnen, forvarmet til 200 grader. Den omtrentlige tilberedningstiden er 30 minutter, men små kaker kan tilberedes raskere, så det vil være bedre å overvåke beredskapen.

ostekakeKake med hytteost i en hast – legg merke til flere forskjellige versjoner av kaken med taco forskjellige cottage cheese.

Sorrel suppe med egg – notat oppskriften på denne saftige, våren parabolen.

Rikke salat “Forest Glade” med sopp eller ost, les vår artikkel..

Kulinariske tips

  • Dette bakeri er egnet for både helligdager og til hverdagslige lunsjer og middager, da det er svært velsmakende og tilfredsstillende;
  • Den viktigste kjennetegn ved denne kaken fra resten er en tynn deig, hvis det viser seg å være tykk, så betraktes dette som en indikator på hostessens uendelighet;
  • det skal alltid være mange fyllinger – dette er det andre kjennetegnene;
  • Jo mindre ingrediensene i fyllingen, desto bedre;
  • For å gjøre parabolen saftigere, kan du helle buljong gjennom hullene i den mens du lagrer det.

Bon appetitt!

Loading...