Hvordan lage pizza saus som i en pizzeria

Utvilsomt er pizza en av de mest populære matvarer til flertallet av befolkningen. Og å forberede slike godbiter vil ikke være noe arbeid, fordi hele prosessen vil kreve svært liten tid og ikke krever komplekse manipulasjoner..

Ingen restriksjoner på valg av fylling er ikke installert. Selv alles favoritt kjøttfyller kan gjøres variert. Tross alt vil ingen forby de vanligste og mest kjente pølsene å bli erstattet med hakket kjøtt eller noe kjøtt, lett stekt eller kokt..

Selvfølgelig er det vegetarianere blant pizzaelskere. Selvfølgelig bør de ikke bli opprørt, for i deres tilfelle vil rollen som fylling bli spilt av grønnsaker. Kucchini, bulgarsk pepper, brokkoli, tomater, sopp og til og med aubergine kan gjøre denne oppgaven perfekt. Og spesielle gourmeter foretrekker å kombinere disse to fyllingene sammen..

Vegetabilsk smak i form av hermetisert mais, tomatskiver, oliven og oliven, pickles og til og med syltet ananas vil ikke forstyrre;.

Generelt er det alt avhengig av smakpreferanser. Imidlertid er det fortsatt en viktig og viktig ingrediens. Selvfølgelig er det vanskelig ost. Og jo mer av det i pizza, desto bedre. Derfor er det strengt forbudt å spare på dette fermenterte melkeproduktet..

Ost skal være velsmakende og høy kvalitet. Den utmerkede smaken av pizza i nesten alle tilfeller avhenger imidlertid av sausen, som smøres ut i deigen.

Her er måtene å forberede dem på og vil bli diskutert videre..

Noen enkle oppskrifter for deilige røde pizza-sauser

Klassisk tomat
hvordan приготовить соус для пиццы как в пиццерии
ingredienser Antall
Ripe tomater 1 kg
løk 200 g
Hvitløk 6-8 tenner
Krydret pepperkorn 1 stk.
Stor søt pepper 1 stk.
Søt paprika 0,5 ss. l.
Tørket rosmarin, basilikum, salte og oregano til ¼ st.l. hver
Olivenolje 40-50 ml
salt 1 ts ingen lysbilde
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier per 100 gram: 70 kcal

Steg-for-steg oppskrift:

Først må du gjøre tomater. Det er best å ta dem litt overripet, da er de mer kjøttfulle og mettede med farge. Tomater skal være godt vasket og laget på hvert lite grunt, korsformet snitt på bunnen, der frukten er festet til grenen. Og fordyp på et par minutter i kokende vann. Denne prosedyren vil tillate deg å enkelt skrelle tomater;

Deretter må du bli kvitt husk løk og hvitløk og hogge. Løk er best finhakket, og hvitløksklær hopper over hvitløkpressen;

Å sette dyp beholder, helst ikke emaljert, i brann og fett med olje. Og dyp inn i det hele grønnsaker og krydder;

tomat соус

Gradvis vil tomater begynne å utskille juice, og når hele blandingen koiler, bør du skru ned varmen til et minimum og fortsette å slukke i 20 minutter;

tomater протушить

Når den tildelte tiden går, må bryggen knuses. Den nedsenkbare blenderen vil perfekt takle denne oppgaven. Hvis det ikke finnes en slik enhet på gården, kan det samme resultatet oppnås med kjøttkvern (kun slipingsprosedyren utføres 2 ganger) eller ved å gni gjennom en sik;

tomater измельчить

Den resulterende sausen, om nødvendig, dosolit og sørg for å koka igjen.

sausen готов

Den enkleste oppskriften på rød saus

ingredienser:

 • 400 g tomater;
 • Et par hvitløkskrammer;
 • Tørket basilikum og oregano – på gulvet st.l. hver;
 • Salt, pepper – å smake.

Tilberedningstid: 10-12 minutter.

Kaloriinnhold: 100 g – 25 kcal.

Først må tomatene være kvitt skinnet, det er ikke vanskelig å gjøre hvis du først heller det kokende vannet over tomatene. Deretter kan frukten hakkes litt og sendes til skålen til en blender. Det er også nødvendig å gjøre med hvitløk, men før det bør det selvfølgelig rengjøres og vaskes..

Alle krydder og krydderier følger. Det er fortsatt tilfellet for små. Nå må du male hele blandingen grundig med en blender til den er jevn..

Plutselig er det ingen slik elektrisk assistent, så bør du ikke være lei seg. I dette tilfellet må tomatene håndteres med en gaffel og hvitløkene må sendes gjennom hvitløkpressen eller revet. Og bland alt dette i en bolle, ikke glem å legge til oregano, salt, basilikum og pepper.

Rødvin gourmet saus oppskrift

Hvilke produkter vil være nødvendig:

sausen красный

 • 800 g forkokt enkel tomatsaus;
 • En pære er middels stor;
 • Persille og selleri – 40 g;
 • Rødvin – 100 ml;
 • Kjøttbuljong – 1 kopp;
 • Hot pepper – 1 stk.
 • Kluter, revet muskatnøtt – til personlig preferanse.

Koketid: 40-45 minutter.

Kaloriinnhold: 100 g – 60 kcal.

Alle grønnsaker skylles grundig under rennende vann, om nødvendig, skrell og hakk fint.

Hakkede persille, løk, selleri og nelliker satt i en gryte og hell rødvin. Send i brann og etter kokende begynn å koke i ca 20-25 minutter. Denne tiden er helt nok til at bryggen minker med 2/3 av det opprinnelige volumet..

Etter den tildelte tiden i gulvet i den ferdige blandingen sendes rød saus og revet muskatmos. Og matlaging fortsetter i ytterligere 20 minutter, det viktigste er å sette minimum brann.

Etter å ha fullført varmebehandlingen, dresser sausen med salt til vilje, og sørg for å strekke med en sigte..

salater к шашлыкуSalater for kebab oppskrifter som du definitivt bør merke seg om du går på en piknik.

Oppskriften på matlaging i ovnen. Lær hvordan å lage fuglen slik at kjøttet ikke er hardt og friskt.

Les hvordan du skal tilberede en hodgepodge i en treg kokekanne. Hva du kan og hva du trenger å sette i en hodgepodge.

Hvit pizza saus: Flere versjoner av utførelse

Det enkleste alternativet

For det er nødvendig:

 • En halv liters kjøttkraft;
 • 25 g siktet hvetemel
 • 30 g varmt smør.

Koketid: 40-50 minutter.

Kaloriinnhold: 100 g – 70 kcal.

Oppskriftsplan:

 1. Først må du sette en stewpan eller dyppanne for å sette på brannen. Dip det smør og mel, og legg til et par skjeer med buljong. Stek all denne blandingen i 5-7 minutter;
 2. Hell deretter gjenværende kjøttkraft i en beholder med en tykk blanding som skal tilberedes og bland godt og sikre homogenitet.
 3. Når den dannede væsken koiler, bør du redusere brannen til det minimum som er tillatt og koke ca 30-40 minutter. Selvfølgelig, ikke glem å røre regelmessig;
 4. Etter kokingen må sausen dreneres ved hjelp av ostekloth..

Spesiell saus – sopp

ingredienser:

sausen грибной

 • 750 g mushroom;
 • 2 ss. olivenolje;
 • 220 ml lavt fett krem;
 • 2 ss. soya saus.

Tilberedningstid: 25-30 minutter.

Kaloriinnhold: 100 g – 70 kcal.

Stadier av matlaging:

 1. Sopp forrens, vask og finhakk;
 2. Send oljen til forvarmet gryte eller stekepanne, og hakket deretter sopp. Stek i ca 15 minutter og sørg for å blande ofte, for ikke å brenne;
 3. Når soppene får en litt gylden nyanse, må du legge til krem ​​og soyasaus. Etter å ha kokt denne blandingen, reduser brannen til et minimum og fordamp litt, vil 15 minutter være nok;
 4. Kjøl sausen til romtemperatur før bruk..

Bon appetitt!