Hvordan lage reker suppe hjemme

En viktig del av et sunt og skikkelig menneskelig kosthold er varme retter. Disse inkluderer og supper, som er tilberedt i den mest varierte form. I Middelhavet er flytende rekeforretter veldig populære og populære..

Ostesuppe med reker
hvordan приготовить суп с креветками в домашних условиях
ingredienser Antall
poteter 400 g
kokt og frosset reker 300 g
gulrøtter 100 g
bearbeidet ost 350 g
løk 100 g
laurbærblad 1 stk.
salt og pepper erter på 3 g
persille 30 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier per 100 gram: 45 kcal
Å lage et første kurs tar vanligvis mye tid. Det er nødvendig å tilberede produktene, lage steking, legg til dette kokende, stewing og prosessen vil ta flere timer..

For å spare tid kan du raskt, enkelt lage mat og nyte en delikat og duftende ostebrygget suppe med tillegg av så næringsrik og smakfull sjømat som reker.

Hell vann i utvalgte retter, koke på komfyr, legg til pepper, laurbærblad. Skapingsprosessen må begynne med forberedelse av produkter. Skal grønnsaker, terninger, poteter og løk og gulrøtter i vilkårlig små biter. Grovt revet ost.

Deretter send alle grønnsaker til kokende kjøttkraft og la dem koke – denne handlingen varer ikke mer enn 15 minutter. På denne tiden må rekerne helles med kokende vann, dekke med lokk i fem minutter. Etter drenering vannet og skrell hver reke. Det er bedre selvfølgelig å forlate fem stykker med haler – de vil tjene som et pryd når de serverer ostesuppe.

Send ost til kokte grønnsaker, og etter sju minutter, når det er oppløst, tilsett salt og reker. Et par minutter å kaste finhakkede greener, slå av brannen.

Den varme parabolen er klar, men det er bedre å la det brygge i ytterligere 10 minutter slik at alle produkter er godt gjennomvåt..

gulrot og epleHvordan lage gulrotkake i en tregkok, de mest interessante oppskrifter.

Kirsebær claphout oppskrift er en utsøkt dessert av fransk mat.

Kylling med grønnsaker – En enkel oppskrift på hver dag.

Oppskrift på Tomatesuppe med muslinger og nudler

Smaken av den tilberedte parabolen avhenger bare av de valgte produktene. I den varme årstiden kan ikke mange supper serveres kaldt – det frosne fettet på overflaten påvirker ikke bare det estetiske utseendet, men gir også ikke kroppen bra..

Tomat suppe i kombinasjon med reker sprer og gleder alle kjære med sin fantastiske og milde smak, og også takket være den harmoniske kombinasjonen av nudler i en flytende tallerken vil bringe den nødvendige rikdom og matthet. For å lage denne suppen vil kreve:

suppe с лапшой

 • reker – 200 g;
 • løk – 100 g;
 • smør – 40 g;
 • friske tomater – 4 stk;
 • nudler – 120 g;
 • basilikum, salt, pepperblanding og dill etter smak;
 • vann – 1,2 l;

Tiden det tar å lage en suppe er tretti minutter, og kaloriinnholdet på hundre gram er bare 42 kcal..

For at suppen ikke bare skal tilberedes raskt, men også å være deilig, bør flere prosesser utføres samtidig. Skal grønnsaker. Løk skåret i tynne ringer og stek i smør. Så snart det blir gjennomsiktig, kaster han tomater i små firkanter. Stew grønnsaker i fem minutter, legg deretter hakkede greener til dem og fortsett stek i ytterligere to minutter på komfyren.

På samme tid, koker nudler separat. Hvis den er laget av durum hvete, vil kokeprosessen bli ti minutter. Kjøttkraft kan brukes i stedet for vann..

I parallell med forberedelsen av grønnsaker og nudler, hell kokte og frosne reker med kokende vann i 5 minutter. Legg dem deretter i en kolander, tøm spillvannet og rengjør.

Når alle produktene allerede er forberedt på å lage en suppe, må du kombinere dem i samme beholder – hell nudler og reker inn i nudler, legg dem på komfyren, hell i vann, tilsett salt og hell pepperblandingen. Bring alt til å koke og slå av etter et minutt.

Den første parabolen kan bli spist varm, kald, legge til rømme og friske grønnsaker.

Kremet sjømat suppe

Hovedgrunnlaget for en delikat og duftende suppe blir selvfølgelig meieriprodukter. I mange byer i Italia og Spania anses det å være nasjonalretten av kremaktig suppe med reker, som er på menyen til hver restaurant..

Disse sjømatprodukter var ikke så populære og populære før, men nå selges de i en hvilken som helst butikk, så du bør definitivt prøve suppen med dem. Å opprette en deilig og duftende varm tallerken vil være nødvendig:

 • poteter – 0,3 kg;
 • smør – 50 g;
 • skrellede kongen reker – 0,4 kg;
 • løk – 150 g;
 • bearbeidet ost – 200 g;
 • krem – 0,5 l;
 • gulrot – 100 g;
 • vann – 1,5 l;
 • grønnsaker – 150 g (på smak);
 • pepper, salt – 2 g.

Bare førti minutter vil bli brukt på matlaging. Kaloriinnholdet på 100 g retter vil være 65 kcal.

Kokeprosessen begynner med rengjøring og kapping av grønnsaker til suppe. Deretter kutte potetene i kuber og send dem til å koke i saltet vann. Sett olje i pannen når den smelter, legg hakkede løk og gulrot veldig fint og fint, stek til gylden..

reker обжарить

Hell kremet i en separat beholder og start oppvarming over svært lav varme. Til dem helles finhakket ost og kontinuerlig omrøring for å vente på fullstendig oppløsning. Hell så denne melkemassen til en stek av grønnsaker og stuing i to minutter..

legge сыр

Reker hell kokende vann i nøyaktig to minutter, og la det drenere i en kolander og eliminere unødvendig fuktighet. Når potetene er myke, hell til ham stekingen.

Kremssuppe skal være lik krem ​​i konsistens, så det er bedre å ta en blender og male hele massen i den. Hell deretter reker, pepper og hakkede greener og la mettet med aromaer av andre ingredienser i 15-20 minutter.

legge сливки

Servering suppe til bordet er bedre med crunchy brød og en bit av sitron for hver servering..

legge лимон

Vegetabilsk suppe med reker

Bruken av flytende og varme retter er svært nyttig reflektert i arbeidet i menneskekroppen, men jeg vil spise smakfulle og varierte produkter. Vegetabilsk suppe med reker inneholder et rikt vitaminkompleks, lett fordøyelige proteiner, og smaken er veldig delikat, elegant og duftende. For matlaging trenger du slike produkter:

 • ris – 3 ss. l.;
 • grønne bønner – 100 g;
 • gulrot – 100 g;
 • reker (peeling) – 300 g;
 • tomat – 100 g;
 • svarte oliven – 60 g;
 • løk – 100 g;
 • smør – 40 g;
 • persille (blader) – 20 g;
 • søt pepper – 100 g;
 • paprika, salt, krydder etter smak.

Tretti minutter vil bli brukt på opprettelsen av suppen, og næringsverdien av 100 g av parabolen vil være 43 kcal..

vegetabilsk супHoved sjømatrengjør en liter kokende vann i to minutter, og fjern deretter rekeren i en kolander for å fjerne overflødig væske. Ikke hell det kokende vannet – det vil være kjøttkraft til suppen, som må kokes og kaste ris. Kok kupeen i syv minutter.

I en panne, stek løk, hakket i halvringer, til gjennomsiktighet, og hell deretter ristede gulrøtter.

Etter den tid som er tildelt for å lage frokostblandingen, skal de kastes tomater i ris, forkuttet i firkanter, søte paprika – hakket tilfeldig, grønne bønner – kuber to centimeter lange. Kok i fem minutter og tilsett stek og krydder..

Reker, bestrøket med paprika og salt, stek i olje over høy varme i to minutter. De, sammen med oliven å kaste i suppa. Å gi parabolen ett minutt, du må kaste den hakkede persille og fjerne fra ovnen.

Suppen kan bli spist varm eller varm, med et stykke ristet brød.

Kremssuppe med reker og smeltet ost

krem суп

Navnet krem ​​suppe betyr at en varm, flytende tallerken skal ha en jevn konsistens, med en delikat og mild smak. Alle produkter som utgjør suppen, bør ikke bare kokes, men også jordet av en blender. Å legge reker fungerer som en dekorasjon for parabolen og en måte å gjøre det mer elegant og presentabelt. Å skape en næringsrik og rik krem ​​suppe vil trenge:

 • poteter – 0,5 kg;
 • bearbeidet ost – 0,4 kg;
 • skrelt reker – 0,4 kg;
 • gulrot – 150 g;
 • vann – 1,2 l;
 • salt – 5 g;
 • dill – 40 g;
 • vegetabilsk olje – 20 g;
 • bakken pepper – 2 g.

Det tar en halv time å forberede parabolen. Kaloriinnholdet på hundre gram vil være lik 66 kcal.

Hvis du velger frosset reker, bør du tine dem ved romtemperatur. Skal potetene, hugg det vilkårlig, men så lite som mulig. Sett det i en gryte, tilsett vann og koke.

Gulrøtter skal også kuttes vilkårlig og stek i smør, til slutt legges til kokende poteter. På denne tiden rist fint smeltet ost. Reker hell kokende vann i to minutter, sett i en kolander til glass overflødig vann.

Ved å bruke en blender, blir kokte grønnsaker malt direkte i buljongen. Kremssuppe er kokt i to minutter, og ost, krydder og salt blir tilsatt. Du må stadig røre for å unngå utseende av klumper. Kok i syv minutter og legg til reker, finhakkede greener. Rør godt igjen, og ta av det fra ovnen, la det brygge i ti minutter..

For å forbedre det estetiske utseendet, kan du bruke kongen reker og sitron, tjene til bordet bedre i varm eller varm form med en sprø stykke brød.

Kokkens tips

Ernæringseksperter og medisinske arbeidere for å forbedre fordøyelsen anbefales å bruke en rekke supper. Varme og kalde flytende retter er i de tradisjonelle kjøkkenene i hvert land. Enhver kokk har sine egne hemmeligheter når de velger mat, forbereder dem og matlaging. For suppen som vil inneholde reker, er det viktig:

 1. Valget av reker bør stoppes på frossen rå sjømat – smaken og nyttige stoffer i sammensetningen avhenger av det;
 2. Halsens haler skal krølles, og fargen kan variere fra lys til grønn, brun, men i ingen tilfelle en svart nyanse;
 3. I enhver oppskrift kan sjømat ikke bli utsatt for langvarig varmebehandling av reker – de blir harde, gummiaktige, mister all sin juiciness..

Alle produkter av suppen skal bare gi nytte til kroppen og som deres aroma og smak, gi metning og matfett. Derfor er det mulig å legge til favorittmat eller urter som er elsket av slektninger og venner til sammensetningen av en flytende tallerken med reker..

Loading...