Hvordan lage saftig kebab fra kylling i ovnen

Nylig har kebaber fra fisk, kalvekjøtt og grønnsaker i økende grad blitt tilberedt i en elektrisk ovn i hjemmekjøkkenet. Men i første omgang i kildelisten er det en kylling, de viktigste fordelene som det over andre produkter er rimelig pris og lett fordøyelighet..

Skewers er laget av alle deler av denne fuglen, men den mest delikate parabolen er hentet fra lårene. Men du trenger å vite noen triks til senere viste det seg saftig og duftende.

Hva er på tide å marinere kylling til kebab?

Det er velkjent at kyllingefilet er ganske tørt, men ved å bruke marinader fra majones, melkeprodukter, ketchup og jevn flytende naturlig honning, kan du få et mykt og saftig produkt..

For å fjerne hud fra en fugl eller ikke, er vertinneens virksomhet selv, avstøtes hun av de endelige forbrukerens preferanser..

Forberedelse av marinade tar nesten ingen tid, som regel blir sitron eller eddik tilsatt. Men som et unntak, bruk kiwi og oransje, de har nok fruktsyre til å mette smaken av kjøtt.

Den optimale tiden for å plukke en fugl er to timer. Hvis du tåler lenger, blir kjøttstrukturen bløt. Krydder som bare understreker smaken av parabolen vil ikke være overflødig..

Bruk karri, marjoram og paprika, gurkemeie, som legger til farge. Husk at saltet i marinade ikke trenger å sette, dryss det med kjøtt før du dykker inn i den elektriske ovnen.

Juicy Chicken Kebab Oppskrift
hvordan приготовить сочный шашлык из курицы в духовке
ingredienser Antall
Hjemmelaget 2 kg
Hvitløk 3 tenner
Sennep krydret 4 ss. l
gurkemeie 1 ts.
pepper 1 ts.
salt å smake
sitron 2 stk.
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier per 100 gram: 165 kcal

Lei av den vanlige hele bakte kyllingen i elektriske ovner? Du kan litt endre matlagingsalgoritmen og lage en kebab ut av den. Det er bare nødvendig å ta det fra hverandre og marinere i en spesiell saus..

Vi vasker og tørker fuglen og deler den i stykker, etter å ha slått av huden fra den. Det er bedre å starte med store deler, så deler vil være mer proporsjonale. Klipp ryggen og sett til side, for denne parabolen passer det ikke – for lite kjøtt. Det vil gjøre rik kjøttkraft.

Kutt de vasket sitronene i halvt, trå massen på en kaotisk måte med en gaffel og klem juiceet i en liten bolle. Deretter legges sennep, gurkemeie og finhakket hvitløk. Alle blander. Fyll den resulterende marinade med kylling og press ned på toppen av åket, la den marinere i en time..

Aktiver den elektriske ovnen ved 200 ° C. Marinerte fjærfe spenet på spyd, slik at brikkene på dem var av samme størrelse, for å unngå underbakket produkt.

Hell vann inn i en varmebestandig tallerken, legg spyd på toppen og fordyp i bake i en halv time.

Kyllingkebab på spyd i ovnen

Uvanlig og sjarmerende grill laget av kyllingbryst marinert i konjakk, og du kan ikke bekymre deg for alkoholene som finnes i alkohol. De vil fordampe under baking..

komponenter:

 • Kyllingbryst – 1 kg;
 • Marjoram – 1 ts;
 • Soyasaus – 3 briller;
 • Vin eddik – 2 ss. l;
 • Cognac – 50 g;
 • Persille – 1 gjeng;
 • Olivenolje – 50 ml;
 • Paprika – 1 ts.

Kyllingbryst er kuttet langs fibrene i flere deler, og prøver å holde brikkene av samme lengde. Vi ligger i en matpose og, ved å bruke fysisk kraft, slår vi.

filet курицы

I en bolle blander vi grovt hakket persille, saus, alkohol, olje, eddik og krydder. Vi blander alt og vanner det rikelig. Damp til avkjøling i en time.

Soak tre spyd i vannet slik at de svulmer og ikke begynner å brenne mens du lagrer parabolen. Slå på den elektriske ovnen ved 220 ° C.

kylling мясо мариновать

Streng på improviserte kyllingspydder (ikke for tett for kebab å bli bakt jevnt). Vi spredte seg på rutenettet, under bunnen av nødvendigvis å installere en bolle med vann slik at fettet droppet inn i det og ikke rant ut på ovnen.

bake мясо

Koker i en halv time uten å åpne døren.

shish kebab готов

Hvordan lage kyllingespyd i hylsen

Tradisjonelt tilberedes hjemmelagde spyd på spyd med spyd, men det er et unntak når du ikke bare vil ha velsmakende kjøtt, men også saus til det. I slike tilfeller, bruk ermet til baking.

komponenter:

 • Kyllinglår – 6 stk.
 • Hvitløk – 2 stk.
 • Sitronsaft – 2 ss. l.;
 • Soyasaus – 2 ss. l.;
 • Sukker – 1 ts;
 • Vegetabilsk olje – 2 ss. l.;
 • Pepper – 0,5 ts;
 • Koriander – 0,5 ts.

Vask kyllinglårene grundig og tørk dem med et serviett, sett i en dyp skål. Topp med en ristet løk, dryss med noen dråper sitronsaft og saus. Trykk godt på lokket og dyp marinert i det avkjølte stedet i to timer.

Kryd de resterende løkene i de samme halvringene, hell den resterende sausen, smør, krydder med krydder, sukker og mye hånd for å sette juice på. Dyp i matbeholderen og la det ligge i.

Vi tar ermet, på bunnen legger du ut de sylte løkene på toppen – hofter. Fest kanten tett. Vi lager noen punkter i det med en tannpirke for å slippe dampen ut. Dyp i en kald elektrisk ovn, slå på bakken ved 190 ° C i en og en halv time. På slutten rive vi på ermet, la det være med den elektriske enheten slått av i ytterligere ti minutter..

Marinerte fugl i kefir

Kefir er ikke mindre populært og etterspurt marinade for kylling. Dette meieriproduktet myker fullstendig av fjørfe kjøtt og gjør det saftig.

komponenter:

kylling шашлык

 • Kylling – 2 kg;
 • Hvitløk – 3 fedd;
 • Kefir – 1 l.;
 • Basil – en haug;
 • Salt, krydder – å smake;
 • Bue – 3 hoder.

Kjøttet er kuttet i identiske stykker, men vi fjerner først huden fra den. Du kan bruke noen deler – skinner, fileter eller lår – etter eget skjønn. Spred i en stor bolle, dryss med løk, hakkede halvringer og hvitløk med basilikum.

Vi krydder krydder, salt og mye kjøtt med våre hender slik at krydder er godt absorbert. Hell i kefir eller naturlig yoghurt, dens fettinnhold avhenger av kjøttet som brukes..

Hvis det er en filet, blir det bedre fetere hvis de saftige lårene er fettfrie. Tett godt med lokket og avkjølt i en time.

Aktiver den elektriske ovnen ved 220 ° C. I pannvannet og legg på bunnen av apparatet. Streng ikke for stramt kjøtt på spyd og spred på rutenettet. Koker i en halv time.

meksikanske супChili con root oppskrift, meksikansk matrett som du vil sikkert nyte.

Tyrkia i en kremet saus i ovnen er en velsmakende tallerken som sprer diettmenyen.

Oppskrift på deilig kyllingsuppe med pasta og kjøtt. Les de mest delikate oppskrifter.

Nyttige tips

 1. Ikke kut kyllingstykkene for små, det tørker raskt og vil ikke smake godt. Den optimale tykkelsen er 1,5 centimeter;
 2. Rist kjøtt bare langs fibrene. Så mer juice vil forbli inni;
 3. For baking i den elektriske ovnen, bruk to moduser. På begynnelsen – en grill, ikke mer enn ti minutter og snu over to ganger, og deretter – vanlig med oppvarming opp til 200 ° С i en halv time slik at den smelter;
 4. Pass på å suge spydene i en bolle med vann i en halv time. Så de vil ikke brenne inn fra varmen;
 5. Vinger marinert i skarp adzhika er svært velsmakende. Du trenger ikke å stryke dem på spyd, bare legg dem på rutenettet;
 6. Hvis du måtte bruke frossen filèt, la den ligge på den laveste hyllen i kjøleskapet, og senk den i en matbeholder og løft den opp. Tvinge rask tining av kjøtt vil gjøre det vanskeligere;
 7. Dekk bunnen av gitteret eller bakeplaten med folie – det er ikke nødvendig å suge og vaske kjøkkenutstyr i lang tid;
 8. Tomat shashlik passer til tomater og majones-sennepsaus, tilberedt med egne hender. Hvis du gir mer og salater, så bruk vegetabilske oljer for tanking.

Kok med glede og nyt kokte hjemmelagde spydder.!