Hvordan lage vaffelkrem hjemme

Få mennesker misliker vafler, spesielt hvis de er fylt med en favorittkrem. Slike søtsaker vil være velkomne til både voksne og små barn. Cream – dette er den endelige berøringen av denne desserten. Tross alt, uten å spise vafler er ikke så velsmakende og hyggelig..

I tillegg, blant et bredt utvalg av oppskrifter og smaker av krem, vil alle definitivt finne den som vil være til hans smak.

Enkel vaffelkrem hjemme
hvordan приготовить крем для вафельных трубочек в домашних условиях
ingredienser Antall
egg hvitt 2-3 stykker.
sukker 1,5 glass
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier per 100 gram: 340 kcal
Den enkleste versjonen av fyllingen for denne delikatessen er proteinkrem. Dette skyldes det faktum at det krever et minimum av ingredienser, og mens disse komponentene vanligvis er i hvert kjøkken.

Denne oppskriften er ikke bare utrolig enkel, hvis den ses fra siden av de nødvendige ingrediensene. Det er også helt uhøflig når det gjelder matlaging..

Sett de tilberedte produktene i en bolle og visp med en visp eller mikser i omtrent et minutt. Deretter arrangerer vi et vannbad, legg en bolle med fremtiden krem ​​der, fortsett å slå, men mer intensivt.

Til slutt bør du føle at sukkeret er helt oppløst. Etter det kan bollen fjernes fra vannbadet. Slå opp noen få minutter.

Klassikere av sjangeren: forberede vaniljesaus for vafler

Blant det store utvalget av søte pålegg, har vaniljesaus også mange fans. Det er lett nok å buggle uten mye trøbbel. De grunnleggende komponentene er:

protein крем

 • Yolk – 2 stk.;
 • Sukker (eller granulert sukker) – ¼ kg;
 • Mel – en spiseskje med en ås;
 • Melk – 240-250 ml;
 • Veske med vaniljesukker.

Vi tar en liten bolle, sett yolks og sukker. Disse to komponentene trenger en god sliping. Videre, uten å slutte å gni masse, blir siktet mel, melk tilsatt der. Utgangen skal være en væskemasse uten klumper..

Ta en gryte, hell den resulterende massen og sett den på minstekraven. Rør forsiktig kremet til det tykes. Etter dette trinnet kan du fjerne det fra varmen, la det avkjøle en stund og slå den med en blender eller mikser..

Den resulterende tykke krem ​​legges i rør med en liten skje eller en spesiell sprøyte.

Vaffelruller med ostemassekrem

Høstost er et utrolig nyttig produkt for menneskekroppen. Derfor lager du ostemasse krem, kombinerer du de to i en – fordelene og godbiter. For å forberede fyllingen til rørene, der hovedkomponenten er stekt ost, er det nødvendig med følgende ingredienser:

 • En halv pakke smør;
 • 0,1 kg hytteost med en liten prosentandel av fett;
 • 50 gram sukker;
 • Kondensert melk – ikke mer enn en teskje;
 • 5 ml brennevin.

Mens du forbereder vafler, anbefales det å få smøret til å myke det litt. Etter det er det bedre å kutte det i små biter og bruk en mikser (eller blender) for å begynne å slå..

hytteost кремVi fortsetter oljeprosessen til massen blir hvit. Når du legger merke til at det er på tide, kan du legge til en skje med kondensert melk. Men samtidig slår du av blenderen ikke: fortsett å slå til massen blir frodig. I de siste minuttene må du legge til brandy.

Høst ost må gnides med en sigte. Når det er praktisk talt fri for klumper og korn, begynner vi gradvis å legge det til oljemassen og slå den igjen..

Resultatet blir en utrolig delikat fluffy masse som kan brukes ikke bare som fylling for rørene, men også for andre kulinariske herligheter..

Cream for wafer tubules med kondensert melk

En av de mest favoritt og enkle alternativene enn å fylle rørene, er en oljert krem ​​basert på kondensert melk..

For å gjøre en slik fylling, er det nødvendig å forberede følgende komponenter:

 • Ca 200 gram pakke smør;
 • Bank av kondensert melk.

Det første trinnet er det enkleste: du må koke kondensert melk. En time før den er klar, får vi smør ut av kjøleskapet og legger det på bordet slik at det blir litt mykere..

Deretter skal du ta en passende beholder (dyp bolle). Smør smør kutt i stykker og sett i en beholder, slå den deretter med en blender eller mikser.

visp масло и молоко

Det vil ta lang tid å slå, for som et resultat bør en ganske stor masse hvit komme.

uniform крем

Deretter kan du legge til melk i små porsjoner. Ikke stopp bruk av blenderen. Det er nødvendig å slå massen i minst en annen 8-10 minutter..

kan использовать пакет

Klar, frodig krem ​​passer inn i konfektensprøyten, med hjelp av hvilke vafler som er vridd i en strå, er fylt.

kanaler готовы

Andre Waffle Tube Oppskrifter

Ikke mindre populært er slike fyllinger som ganache, sjokolade og frukt..

ganache

Denne søtheten er laget av følgende komponenter:

 • Sjokoladebar – omtrent 220-240 g;
 • Krem med 33% fettinnhold – 180-200 ml.

Vi tar en liten gryte, hell kremet og sett den på en liten brann. De trenger bare oppvarmes, i intet tilfelle bør de nå en tilstand av kokende. Deretter legger du til hakket (brutt i små stykker) sjokolade.

Krem med sjokolade rør hele tiden. Sluttresultatet skal være en helt homogen masse uten biter av sjokolade. Vi la det avkjøle i 45-55 minutter.

Etter den tildelte tiden tar vi ut krem ​​og slår den med en liten mikser. Det vil være nok 4-5 minutter. Etter det kan du allerede trygt starte rørene.

biskvit21Biscuit kake oppskrift med bilder steg for steg og med anbefalinger fra erfarne kokker.

Les hvordan du lager enkel hjemmelaget iskrem. Forresten, det kan brukes både til å fylle waferruller og som kakekrem. Det er veldig velsmakende!

Hvordan lage vaffel smør for vafler – oppskrift med steg for steg bilder, prøv!

Sjokoladekrem

nødvendig:

 • Gresskar – 3 stk.
 • Sjokolade – ca 100 g;
 • 50-65 gram smør;
 • 2 g pose vaniljesukker;
 • 100 gram sukker.

Ta en liten gryte eller kasserolle. Vi legger der yolks, granulatsukker og vanillin. Bruk en skje, bland og gni ingrediensene..

sjokolade вафлиForbered et vannbad. Vi legger en kasserolle. Vær oppmerksom på: når blandingen er tykkere, kan du gå videre til neste trinn.

Det neste trinnet er chopping chokolade. Det må være ordentlig kutt eller ødelagt, deretter smeltet. For å gjøre dette kan du bruke det allerede forberedte vannbadet eller mikrobølgeovn. Du bør også gjøre med smør.

Smeltet sjokolademasse helles i eggeplommene, hvorpå de skal blandes. Neste blir tilsatt til smeltet smelte. Som et resultat, bør det være en ganske tykk sjokoladekrem i gryten..

Fruktfylling

I sesongen med modning av frukt og bær vil oppskriften på en nyttig vitaminpåfylling være relevant..

For det meste, for å gjøre en slik fylling, kan du bruke de fruktene eller bærene du har på hånden. I denne utførelsen ble følgende komponenter anvendt:

 • Banan – 450-500 g;
 • Hindbær – 120-140 g;
 • Kiwi – 140 g;
 • En halv kopp sukker.

frukten в вафельницеForberedelse: Alle frukter og bær vaskes grundig i rennende vann og rengjøres. Drenk bærene, dryss dem med sukker, bland forsiktig (ikke å skade bærene) og sett til side i ca 20-25 minutter.

På dette tidspunktet, fortsett til forberedelsen av de resterende komponentene. Bruk kjøkkenutstyr, slå banan og kiwi. Den resulterende massen blir tilsatt til bringebærene, og deretter pisket igjen..

Den resulterende massen er fylt med rør og serveres til bordet..

Oppskrift på vaffelruller med krem ​​i en elektrisk vaffeljern

Mange hus har en slik enhet som elektrisk vaffeljern. Men av en eller annen grunn tror de fleste husmødre at en slik dessert vil ta for mye tid og gi mye trøbbel. Dette er imidlertid en misforståelse. Å lage vafler du trenger:

 • En pakke med smør;
 • Egg – 3 stk.
 • Mel – et par briller;
 • Sukker (eller sand) – et glass;
 • Klem av vanilje.

Den første operasjonen vil være mykning av oljen. Hans behov for å få kjøleskapet i varme. Du kan også bruke en mikrobølgeovn og umiddelbart bringe den til en flytende konsistens..

I ghee pour sukker. Vi forstyrrer til den er helt oppløst. Deretter legger vi egg og en klemme av vanillin. Pisk godt.

Den siste ingrediensen vi legger til er mel. Vi sovner i små porsjoner og fortsetter å slå. Utgangen bør være en masse som ser ut som tykk krem.

Vaffeljernet bør smøres på forhånd. Det er nok å gjøre det bare en gang før baking av den første vaffel. Sett en skje med deig i midten, dekk, vent noen minutter.

Forsiktig, fordi du enkelt kan brenne deg, vri dem i en kjegle eller rør.

Kokekrem for dem. For dette tar vi:

 • Smør – 160 g;
 • Kakaopulver – en skje med en høyde;
 • Kondensert melk – 130-160 g (omtrent halvparten av boksen, bestemt av konsistensen).

Smelt 30 g smør, legg deretter kakao til den. Rør til oljemassen er varm. Deretter tar du kondensert melk, legg det resterende smør og smeltet kakao smør. Tørk alt med en mikser.

Hvis det som følge av at massen kom ut litt vannaktig, må du sette den i kulde i en time.

Nyttige tips

For husmødre som bestemmer seg for å tilfredsstille husholdningen med en slik dessert, vil følgende anbefalinger være nyttige:

 1. Først av alt, ta hensyn til produktene du skal bruke i matlaging. Velg de (spesielt kondensert melk) som inneholder minst skadelige tilsetningsstoffer;
 2. For å gjøre vaniljesausen en tykkere konsistens, anbefaler noen matlagere å lagre det for en kvart time i kulde. Det er imidlertid verdt å huske tiden: du kan ikke overdrive det der;
 3. Når du lagrer sjokoladekrem, kan du legge til litt gelatin. Da blir det mindre spredt;
 4. Et annet alternativ for å lage en tykkere sjokoladekrem: gelatin brukes ikke som en hjelpestoff, men som erstatning for eggeplommer;
 5. Hvis du bruker mikrobølgeovn til oppvarming av smør eller sjokolade, må du sørge for at de ikke koke.

Frukt og bær fyllinger vil bidra til å diversifisere søtsaker. Du kan eksperimentere og lage nye frukt og bær kremer hver gang. I tillegg har de et ekte lagerhus med vitaminer. Den eneste ulempen med denne fyllingen er at vafler er ganske raskt fuktet med fruktjuicer og slutter å være sprø.

Derfor, hvis du bestemte deg for å behage deg selv og andre med bare slik søthet, må du fylle dem før du serverer fatet..

Bon appetitt!

Loading...

Hvordan lage vaffelkrem hjemme

Få mennesker misliker vafler, spesielt hvis de er fylt med en favorittkrem. Slike søtsaker vil være velkomne til både voksne og små barn. Cream – dette er den endelige berøringen av denne desserten. Tross alt, uten å spise vafler er ikke så velsmakende og hyggelig..

I tillegg, blant et bredt utvalg av oppskrifter og smaker av krem, vil alle definitivt finne den som vil være til hans smak.

Enkel vaffelkrem hjemme
hvordan приготовить крем для вафельных трубочек в домашних условиях
ingredienser Antall
egg hvitt 2-3 stykker.
sukker 1,5 glass
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier per 100 gram: 340 kcal
Den enkleste versjonen av fyllingen for denne delikatessen er proteinkrem. Dette skyldes det faktum at det krever et minimum av ingredienser, og mens disse komponentene vanligvis er i hvert kjøkken.

Denne oppskriften er ikke bare utrolig enkel, hvis den ses fra siden av de nødvendige ingrediensene. Det er også helt uhøflig når det gjelder matlaging..

Sett de tilberedte produktene i en bolle og visp med en visp eller mikser i omtrent et minutt. Deretter arrangerer vi et vannbad, legg en bolle med fremtiden krem ​​der, fortsett å slå, men mer intensivt.

Til slutt bør du føle at sukkeret er helt oppløst. Etter det kan bollen fjernes fra vannbadet. Slå opp noen få minutter.

Klassikere av sjangeren: forberede vaniljesaus for vafler

Blant det store utvalget av søte pålegg, har vaniljesaus også mange fans. Det er lett nok å buggle uten mye trøbbel. De grunnleggende komponentene er:

protein крем

 • Yolk – 2 stk.;
 • Sukker (eller granulert sukker) – ¼ kg;
 • Mel – en spiseskje med en ås;
 • Melk – 240-250 ml;
 • Veske med vaniljesukker.

Vi tar en liten bolle, sett yolks og sukker. Disse to komponentene trenger en god sliping. Videre, uten å slutte å gni masse, blir siktet mel, melk tilsatt der. Utgangen skal være en væskemasse uten klumper..

Ta en gryte, hell den resulterende massen og sett den på minstekraven. Rør forsiktig kremet til det tykes. Etter dette trinnet kan du fjerne det fra varmen, la det avkjøle en stund og slå den med en blender eller mikser..

Den resulterende tykke krem ​​legges i rør med en liten skje eller en spesiell sprøyte.

Vaffelruller med ostemassekrem

Høstost er et utrolig nyttig produkt for menneskekroppen. Derfor lager du ostemasse krem, kombinerer du de to i en – fordelene og godbiter. For å forberede fyllingen til rørene, der hovedkomponenten er stekt ost, er det nødvendig med følgende ingredienser:

 • En halv pakke smør;
 • 0,1 kg hytteost med en liten prosentandel av fett;
 • 50 gram sukker;
 • Kondensert melk – ikke mer enn en teskje;
 • 5 ml brennevin.

Mens du forbereder vafler, anbefales det å få smøret til å myke det litt. Etter det er det bedre å kutte det i små biter og bruk en mikser (eller blender) for å begynne å slå..

hytteost кремVi fortsetter oljeprosessen til massen blir hvit. Når du legger merke til at det er på tide, kan du legge til en skje med kondensert melk. Men samtidig slår du av blenderen ikke: fortsett å slå til massen blir frodig. I de siste minuttene må du legge til brandy.

Høst ost må gnides med en sigte. Når det er praktisk talt fri for klumper og korn, begynner vi gradvis å legge det til oljemassen og slå den igjen..

Resultatet blir en utrolig delikat fluffy masse som kan brukes ikke bare som fylling for rørene, men også for andre kulinariske herligheter..

Cream for wafer tubules med kondensert melk

En av de mest favoritt og enkle alternativene enn å fylle rørene, er en oljert krem ​​basert på kondensert melk..

For å gjøre en slik fylling, er det nødvendig å forberede følgende komponenter:

 • Ca 200 gram pakke smør;
 • Bank av kondensert melk.

Det første trinnet er det enkleste: du må koke kondensert melk. En time før den er klar, får vi smør ut av kjøleskapet og legger det på bordet slik at det blir litt mykere..

Deretter skal du ta en passende beholder (dyp bolle). Smør smør kutt i stykker og sett i en beholder, slå den deretter med en blender eller mikser.

visp масло и молоко

Det vil ta lang tid å slå, for som et resultat bør en ganske stor masse hvit komme.

uniform крем

Deretter kan du legge til melk i små porsjoner. Ikke stopp bruk av blenderen. Det er nødvendig å slå massen i minst en annen 8-10 minutter..

kan использовать пакет

Klar, frodig krem ​​passer inn i konfektensprøyten, med hjelp av hvilke vafler som er vridd i en strå, er fylt.

kanaler готовы

Andre Waffle Tube Oppskrifter

Ikke mindre populært er slike fyllinger som ganache, sjokolade og frukt..

ganache

Denne søtheten er laget av følgende komponenter:

 • Sjokoladebar – omtrent 220-240 g;
 • Krem med 33% fettinnhold – 180-200 ml.

Vi tar en liten gryte, hell kremet og sett den på en liten brann. De trenger bare oppvarmes, i intet tilfelle bør de nå en tilstand av kokende. Deretter legger du til hakket (brutt i små stykker) sjokolade.

Krem med sjokolade rør hele tiden. Sluttresultatet skal være en helt homogen masse uten biter av sjokolade. Vi la det avkjøle i 45-55 minutter.

Etter den tildelte tiden tar vi ut krem ​​og slår den med en liten mikser. Det vil være nok 4-5 minutter. Etter det kan du allerede trygt starte rørene.

biskvit21Biscuit kake oppskrift med bilder steg for steg og med anbefalinger fra erfarne kokker.

Les hvordan du lager enkel hjemmelaget iskrem. Forresten, det kan brukes både til å fylle waferruller og som kakekrem. Det er veldig velsmakende!

Hvordan lage vaffel smør for vafler – oppskrift med steg for steg bilder, prøv!

Sjokoladekrem

nødvendig:

 • Gresskar – 3 stk.
 • Sjokolade – ca 100 g;
 • 50-65 gram smør;
 • 2 g pose vaniljesukker;
 • 100 gram sukker.

Ta en liten gryte eller kasserolle. Vi legger der yolks, granulatsukker og vanillin. Bruk en skje, bland og gni ingrediensene..

sjokolade вафлиForbered et vannbad. Vi legger en kasserolle. Vær oppmerksom på: når blandingen er tykkere, kan du gå videre til neste trinn.

Det neste trinnet er chopping chokolade. Det må være ordentlig kutt eller ødelagt, deretter smeltet. For å gjøre dette kan du bruke det allerede forberedte vannbadet eller mikrobølgeovn. Du bør også gjøre med smør.

Smeltet sjokolademasse helles i eggeplommene, hvorpå de skal blandes. Neste blir tilsatt til smeltet smelte. Som et resultat, bør det være en ganske tykk sjokoladekrem i gryten..

Fruktfylling

I sesongen med modning av frukt og bær vil oppskriften på en nyttig vitaminpåfylling være relevant..

For det meste, for å gjøre en slik fylling, kan du bruke de fruktene eller bærene du har på hånden. I denne utførelsen ble følgende komponenter anvendt:

 • Banan – 450-500 g;
 • Hindbær – 120-140 g;
 • Kiwi – 140 g;
 • En halv kopp sukker.

frukten в вафельницеForberedelse: Alle frukter og bær vaskes grundig i rennende vann og rengjøres. Drenk bærene, dryss dem med sukker, bland forsiktig (ikke å skade bærene) og sett til side i ca 20-25 minutter.

På dette tidspunktet, fortsett til forberedelsen av de resterende komponentene. Bruk kjøkkenutstyr, slå banan og kiwi. Den resulterende massen blir tilsatt til bringebærene, og deretter pisket igjen..

Den resulterende massen er fylt med rør og serveres til bordet..

Oppskrift på vaffelruller med krem ​​i en elektrisk vaffeljern

Mange hus har en slik enhet som elektrisk vaffeljern. Men av en eller annen grunn tror de fleste husmødre at en slik dessert vil ta for mye tid og gi mye trøbbel. Dette er imidlertid en misforståelse. Å lage vafler du trenger:

 • En pakke med smør;
 • Egg – 3 stk.
 • Mel – et par briller;
 • Sukker (eller sand) – et glass;
 • Klem av vanilje.

Den første operasjonen vil være mykning av oljen. Hans behov for å få kjøleskapet i varme. Du kan også bruke en mikrobølgeovn og umiddelbart bringe den til en flytende konsistens..

I ghee pour sukker. Vi forstyrrer til den er helt oppløst. Deretter legger vi egg og en klemme av vanillin. Pisk godt.

Den siste ingrediensen vi legger til er mel. Vi sovner i små porsjoner og fortsetter å slå. Utgangen bør være en masse som ser ut som tykk krem.

Vaffeljernet bør smøres på forhånd. Det er nok å gjøre det bare en gang før baking av den første vaffel. Sett en skje med deig i midten, dekk, vent noen minutter.

Forsiktig, fordi du enkelt kan brenne deg, vri dem i en kjegle eller rør.

Kokekrem for dem. For dette tar vi:

 • Smør – 160 g;
 • Kakaopulver – en skje med en høyde;
 • Kondensert melk – 130-160 g (omtrent halvparten av boksen, bestemt av konsistensen).

Smelt 30 g smør, legg deretter kakao til den. Rør til oljemassen er varm. Deretter tar du kondensert melk, legg det resterende smør og smeltet kakao smør. Tørk alt med en mikser.

Hvis det som følge av at massen kom ut litt vannaktig, må du sette den i kulde i en time.

Nyttige tips

For husmødre som bestemmer seg for å tilfredsstille husholdningen med en slik dessert, vil følgende anbefalinger være nyttige:

 1. Først av alt, ta hensyn til produktene du skal bruke i matlaging. Velg de (spesielt kondensert melk) som inneholder minst skadelige tilsetningsstoffer;
 2. For å gjøre vaniljesausen en tykkere konsistens, anbefaler noen matlagere å lagre det for en kvart time i kulde. Det er imidlertid verdt å huske tiden: du kan ikke overdrive det der;
 3. Når du lagrer sjokoladekrem, kan du legge til litt gelatin. Da blir det mindre spredt;
 4. Et annet alternativ for å lage en tykkere sjokoladekrem: gelatin brukes ikke som en hjelpestoff, men som erstatning for eggeplommer;
 5. Hvis du bruker mikrobølgeovn til oppvarming av smør eller sjokolade, må du sørge for at de ikke koke.

Frukt og bær fyllinger vil bidra til å diversifisere søtsaker. Du kan eksperimentere og lage nye frukt og bær kremer hver gang. I tillegg har de et ekte lagerhus med vitaminer. Den eneste ulempen med denne fyllingen er at vafler er ganske raskt fuktet med fruktjuicer og slutter å være sprø.

Derfor, hvis du bestemte deg for å behage deg selv og andre med bare slik søthet, må du fylle dem før du serverer fatet..

Bon appetitt!

Loading...