Hvordan og hvor mye å lage dumplings

oppskrifter приготовления варениковVareniki er en deilig rett av ukrainsk mat, som dessverre ikke er investert i form av sunn mat..

Hvis velsmakende og sunt ikke er på samme hylle med ernæringsfysiologer, betyr dette ikke at vi ikke kan øke nytteverdien og redusere kaloriinnholdet i denne parabolen på grunn av små kulinariske triks.

Hva vil glede våre smakløk og kan betraktes som diettmat, trenger ofte bare noen endringer i den vanlige matlagingsteknologien. Dumplings med poteter, kål, hytteost og til og med med litt søtt fylling kan vel bli sunn og sunn mat..

Smaken av hjemmelagde dumplings er kjent for enhver familie, selv om man tar hensyn til det faktum at alle har sin egen mening om hvordan og hvor mange minutter å lage dumplings. Dette forklarer sin popularitet blant fans av tradisjonell europeisk mat, og blant fans av eksotiske fyllinger..

Deig for dumplings tar en viktig, men ikke ledende rolle i oppskriften på denne parabolen..

Mye viktigere er valget av fyllings- og matlagingsteknologi selv. En kulinarisk fantasi og noen få enkle hemmeligheter vil hjelpe deg med å forbedre din daglige dumpling oppskrift eller lage en ny en lett..

oppskrifter фасоли спаржевойVet du hvor mange oppskrifter det er for aspargesbønner? Asparges bønner stekt, kokt, aspargesalater og mye mer.

Hvordan lage matgrøt på melk finnes her..

Funksjoner og finesser av matlaging deig

deigen на вареникиMatlaging starter selvfølgelig med testen. Valg av oppskrift på det avhenger av forvalg av fyllingen..

Hvis du vil lage dumplings fra en batch med poteter, og med cottage cheese, og kanskje til og med med søte jordbær, da valget av deig skal være universell magert deig.

Hvis preferanse gis til poteter, fiskfylling, kål med kjøtt, det vil si salte typer fylling, er det beste alternativet for deig deigen i en vaniljesaus. Søte fyllinger er like smakfulle kombinert med magert deig og søtet med kaldt æltning..

Lean deig

Hovedfunksjonen i magertesten er at det ikke er noen egg i oppskriften i det hele tatt. Det gjør ikke deigen tøff eller mindre velsmakende, men det gjør at du kan fryse og lagre dumplings i lang tid..

For det må du ta 0,5 kilo mel med forventning om en kopp vann, tilsett tre spiseskjeer av vegetabilsk olje og en fjerdedel av en spiseskje salt. Knead deigen til gjennomsnittlig “bratthet”, og du kan umiddelbart begynne å lage dumplings.

hemmelighet: For at deigen skal være elastisk, fryse den ikke når den er frossen og ikke smuldrer når du lagrer mat, og du bør legge til olivenolje i vannet. Et glass vann, med en ekstra skje olivenolje som brukes i æltning av deig.

Denne metoden vil ikke bare påvirke deigens viskositet og elastisitet, men sparer deg også for slike problemer som halsbrann..

Deig for dumplings “Custard” måte

Den høyeste kalorideigen oppnås ved å brygge mel med meget varm væske eller til og med buljong. Men en slik deig blir alltid veldig fordelaktig kombinert med vegetabilsk eller kjøttpåfylling. En tredjedel av totalt mel (1 kopp) brygges med kokende vann eller varm buljong (0,5 kopper) og blandes kraftig.

Deretter blir det gjenværende melet (2 kopper) lagt til, to egg blir drevet inn, salt og de resterende 0,5 koppene varm væske sakte strømmet. Deigen griper inntil den blir homogen til den stopper å stikke i hendene. Metoden for fremstilling av slik deig gir kjøling: 30-40 minutter på et kjølig sted er nok..

hemmelighet: For å forhindre deigen i å slå opp, må du pakke den med klamfilm og legge den i kjøleskapet. For større elasticitet, hvert tiende minutt, må deigen knuses uten å utfolde filmen, og etter en halv time, fjern den fra kjøleskapet, tilsett et kvarte kopp mel og knead igjen.

Når det gjelder smak, kan deigen bli original og nyttig hvis du bruker ikke-feit vegetabilsk buljong med krydder og små urter eller fisksalt bouillon i sin forberedelse..

Kald knåddeig

Det er å foretrekke å bruke slik deig til en søt fylling, derfor er salt i oppskriften generelt fraværende. Ingredienser: 0,5 kg mel, to egg, to spiseskjeer rømme, en fjerdedel av en teskje brus og et glass kaldt kokt vann med en ss sukker.

Deigen er knead og forlatt for å “hvile” i 15-20 minutter på bordet.

hemmelighet: For å gi deigen luftighet og lyshet, i stedet for rømme og søt vann, kan du bruke en og en halv kopp med ikke-fettstoffer, og bedre selv bio kefir.

Og for å unngå spredning av dette ikke-salte produktet, bør du definitivt lett salt litt vann før du kaster dumplings inn i den..

Bruk til tilberedning av multikooker og dampkoker

mest простой способ варки варениковMultivarka for matlaging vareniki passer perfekt.

For det første er det en viktig tidsbesparende..

For det andre krever ikke den konstante tilstedeværelsen av vertinnen ved ovnen for blanding og kontroll.

For det tredje er det mye mer nyttig for kroppen å forberede deigen og pålegget..

Smaken av dampede dumplings skiller seg fra den tradisjonelle måten, noe som gjør dem mer interessante for prøven og gleder seg overallt mange..

Det er ingen spesielle regler for matlaging dumplings i en sakte komfyr.

Favorittoppskriften med fylling trenger ikke å endres eller tilpasses for den. Du trenger bare å fylle multikookerbeholderen med vann, olje produktkammeret og sett dumplings i ett lag.

Når du bruker det andre tieret (grillrist), er det ikke nødvendig å olje det, men dumplings ikke legges for tett til hverandre. Kok skal være på “matlaging for et par” i løpet av 15-20 minutter, avhengig av arbeidsbelastningen til det totale volumet i multikookeren.

Dumplings vil aldri bli tørre, hvis to minutter før matlagingen slutter, legg en teskje smør på topplaget: det sprer seg og dekker dem med en tynn myk skorpe.

Slike dumplings trenger ikke en etterfølgende dressing med smør eller saus. Denne matlagingsmetoden sparer deg for overflødig fett i mat og salt, noe som uunngåelig kreves ved tilberedning i vann..

Hvis sakte komfyren ikke passer deg, kan du lese om hvordan du skal lage dumplings i mikrobølgeovnen. Men ikke med oss. Vi anser dette alternativet ikke praktisk, og vi vil ikke beskrive det..

Dumplings med poteter – ikke glem å blande

Dumplings med poteter er best tilberedt på tradisjonell måte – lag i vann. I en kasserolle av tilstrekkelig størrelse, og det er bedre hvis det er så mye ekstra plass til matlaging som mulig, blir vannet strømmet.

Vannet er saltet med ikke mye salt, og kokt. Salt i vann spiller rollen som ikke bare et smaksstoff, men gir en ekstra betingelse for å forhindre adhesjon av dumplings til hverandre..

I kokende vann en etter en, dumplings forsiktig dyppet den ene etter den andre og stadig rørt. Kriteriet for beredskapen til denne parabolen er fremveksten av dumplings på overflaten, hvorpå, avhengig av fyllingen, bør de kokes..

Hvor mange minutter å lage dumplings med poteter? For full beredskap vil 5-7 minutter med koking være nok, hvorpå de legges ut i en dyp skål og rikt oljet med smør, surkrem eller stekte løk i vegetabilsk olje.

en drink из имбиря для похудения Hvis du er overvektig, vil ingefær slanking drikke hjelpe. Utmerket folkemedisin for ekstra pounds.

Du vil lære å lage deilige dumplings med poteter her..

Hvis du vil spise velsmakende og ikke bli bedre, lær om de mest kalorimessige søtsaker: https://notefood.ru/produkty/kalorijnost-produktov/nizkokalorijnye-sladosti.html Ikke nekte deg selv fornøyelse.

Deilige dumplings med cottage cheese

søt или соленые вареники с творогомDumplings med cottage cheese kan være både søt og godt saltet..

Smaken av disse dumplings er original og med vanlig matlaging i vann, og når du bruker en sakte komfyr. Du kan legge til søtting til hytteost med sukker, honning, tørkede aprikoser og andre frukter, og du kan legge til et rå egg, skiver av hakket ost eller hard ost til saltet eller usyret hytteost..

Søte dumplings med cottage cheese vil bli mer raffinert når de tilberedes i en treg kokekanne. Etter 15 minutters damping legges dumplings med tørket deig og søt fylling ut på en tallerken, helles rømme og avkjøles..

Hvis vi lagker en slik tallerken i kokende vann (og vi vet allerede hvor mye å lage lat dumplings med cottage cheese), vil det ta 30 minutter å ligge ned på papiret for å tørke ut og bli kvitt overflødig væske..

Saltede dumplings med cottage cheese, tvert imot, er mer øm i vannet. Senere tilsetning av smør, saus eller rømme i dette tilfellet er passende for fortsatt varme dumplings..

På samme måte er det mulig å lage deilige dumplings med kirsebær..

Tradisjonell og enkel parabolen – dumplings, kan tilberedes på en original måte og hver gang på en spesiell måte. Bruken av multicooker lar deg overvåke antall kalorier og forhindre overflødig fett.

En ekstra fordel med damping er muligheten til å bruke ikke-tradisjonelle, men svært nyttige typer mel for deigen, som rug, mais, som bare sprer seg i vann.

Å ta vare på helsen din kan være deilig, så det er ikke alltid verdt å gi opp dine favorittretter..

Video dessert

Loading...

Hvordan og hvor mye å lage dumplings

oppskrifter приготовления варениковVareniki er en deilig rett av ukrainsk mat, som dessverre ikke er investert i form av sunn mat..

Hvis velsmakende og sunt ikke er på samme hylle med ernæringsfysiologer, betyr dette ikke at vi ikke kan øke nytteverdien og redusere kaloriinnholdet i denne parabolen på grunn av små kulinariske triks.

Hva vil glede våre smakløk og kan betraktes som diettmat, trenger ofte bare noen endringer i den vanlige matlagingsteknologien. Dumplings med poteter, kål, hytteost og til og med med litt søtt fylling kan vel bli sunn og sunn mat..

Smaken av hjemmelagde dumplings er kjent for enhver familie, selv om man tar hensyn til det faktum at alle har sin egen mening om hvordan og hvor mange minutter å lage dumplings. Dette forklarer sin popularitet blant fans av tradisjonell europeisk mat, og blant fans av eksotiske fyllinger..

Deig for dumplings tar en viktig, men ikke ledende rolle i oppskriften på denne parabolen..

Mye viktigere er valget av fyllings- og matlagingsteknologi selv. En kulinarisk fantasi og noen få enkle hemmeligheter vil hjelpe deg med å forbedre din daglige dumpling oppskrift eller lage en ny en lett..

oppskrifter фасоли спаржевойVet du hvor mange oppskrifter det er for aspargesbønner? Asparges bønner stekt, kokt, aspargesalater og mye mer.

Hvordan lage matgrøt på melk finnes her..

Funksjoner og finesser av matlaging deig

deigen на вареникиMatlaging starter selvfølgelig med testen. Valg av oppskrift på det avhenger av forvalg av fyllingen..

Hvis du vil lage dumplings fra en batch med poteter, og med cottage cheese, og kanskje til og med med søte jordbær, da valget av deig skal være universell magert deig.

Hvis preferanse gis til poteter, fiskfylling, kål med kjøtt, det vil si salte typer fylling, er det beste alternativet for deig deigen i en vaniljesaus. Søte fyllinger er like smakfulle kombinert med magert deig og søtet med kaldt æltning..

Lean deig

Hovedfunksjonen i magertesten er at det ikke er noen egg i oppskriften i det hele tatt. Det gjør ikke deigen tøff eller mindre velsmakende, men det gjør at du kan fryse og lagre dumplings i lang tid..

For det må du ta 0,5 kilo mel med forventning om en kopp vann, tilsett tre spiseskjeer av vegetabilsk olje og en fjerdedel av en spiseskje salt. Knead deigen til gjennomsnittlig “bratthet”, og du kan umiddelbart begynne å lage dumplings.

hemmelighet: For at deigen skal være elastisk, fryse den ikke når den er frossen og ikke smuldrer når du lagrer mat, og du bør legge til olivenolje i vannet. Et glass vann, med en ekstra skje olivenolje som brukes i æltning av deig.

Denne metoden vil ikke bare påvirke deigens viskositet og elastisitet, men sparer deg også for slike problemer som halsbrann..

Deig for dumplings “Custard” måte

Den høyeste kalorideigen oppnås ved å brygge mel med meget varm væske eller til og med buljong. Men en slik deig blir alltid veldig fordelaktig kombinert med vegetabilsk eller kjøttpåfylling. En tredjedel av totalt mel (1 kopp) brygges med kokende vann eller varm buljong (0,5 kopper) og blandes kraftig.

Deretter blir det gjenværende melet (2 kopper) lagt til, to egg blir drevet inn, salt og de resterende 0,5 koppene varm væske sakte strømmet. Deigen griper inntil den blir homogen til den stopper å stikke i hendene. Metoden for fremstilling av slik deig gir kjøling: 30-40 minutter på et kjølig sted er nok..

hemmelighet: For å forhindre deigen i å slå opp, må du pakke den med klamfilm og legge den i kjøleskapet. For større elasticitet, hvert tiende minutt, må deigen knuses uten å utfolde filmen, og etter en halv time, fjern den fra kjøleskapet, tilsett et kvarte kopp mel og knead igjen.

Når det gjelder smak, kan deigen bli original og nyttig hvis du bruker ikke-feit vegetabilsk buljong med krydder og små urter eller fisksalt bouillon i sin forberedelse..

Kald knåddeig

Det er å foretrekke å bruke slik deig til en søt fylling, derfor er salt i oppskriften generelt fraværende. Ingredienser: 0,5 kg mel, to egg, to spiseskjeer rømme, en fjerdedel av en teskje brus og et glass kaldt kokt vann med en ss sukker.

Deigen er knead og forlatt for å “hvile” i 15-20 minutter på bordet.

hemmelighet: For å gi deigen luftighet og lyshet, i stedet for rømme og søt vann, kan du bruke en og en halv kopp med ikke-fettstoffer, og bedre selv bio kefir.

Og for å unngå spredning av dette ikke-salte produktet, bør du definitivt lett salt litt vann før du kaster dumplings inn i den..

Bruk til tilberedning av multikooker og dampkoker

mest простой способ варки варениковMultivarka for matlaging vareniki passer perfekt.

For det første er det en viktig tidsbesparende..

For det andre krever ikke den konstante tilstedeværelsen av vertinnen ved ovnen for blanding og kontroll.

For det tredje er det mye mer nyttig for kroppen å forberede deigen og pålegget..

Smaken av dampede dumplings skiller seg fra den tradisjonelle måten, noe som gjør dem mer interessante for prøven og gleder seg overallt mange..

Det er ingen spesielle regler for matlaging dumplings i en sakte komfyr.

Favorittoppskriften med fylling trenger ikke å endres eller tilpasses for den. Du trenger bare å fylle multikookerbeholderen med vann, olje produktkammeret og sett dumplings i ett lag.

Når du bruker det andre tieret (grillrist), er det ikke nødvendig å olje det, men dumplings ikke legges for tett til hverandre. Kok skal være på “matlaging for et par” i løpet av 15-20 minutter, avhengig av arbeidsbelastningen til det totale volumet i multikookeren.

Dumplings vil aldri bli tørre, hvis to minutter før matlagingen slutter, legg en teskje smør på topplaget: det sprer seg og dekker dem med en tynn myk skorpe.

Slike dumplings trenger ikke en etterfølgende dressing med smør eller saus. Denne matlagingsmetoden sparer deg for overflødig fett i mat og salt, noe som uunngåelig kreves ved tilberedning i vann..

Hvis sakte komfyren ikke passer deg, kan du lese om hvordan du skal lage dumplings i mikrobølgeovnen. Men ikke med oss. Vi anser dette alternativet ikke praktisk, og vi vil ikke beskrive det..

Dumplings med poteter – ikke glem å blande

Dumplings med poteter er best tilberedt på tradisjonell måte – lag i vann. I en kasserolle av tilstrekkelig størrelse, og det er bedre hvis det er så mye ekstra plass til matlaging som mulig, blir vannet strømmet.

Vannet er saltet med ikke mye salt, og kokt. Salt i vann spiller rollen som ikke bare et smaksstoff, men gir en ekstra betingelse for å forhindre adhesjon av dumplings til hverandre..

I kokende vann en etter en, dumplings forsiktig dyppet den ene etter den andre og stadig rørt. Kriteriet for beredskapen til denne parabolen er fremveksten av dumplings på overflaten, hvorpå, avhengig av fyllingen, bør de kokes..

Hvor mange minutter å lage dumplings med poteter? For full beredskap vil 5-7 minutter med koking være nok, hvorpå de legges ut i en dyp skål og rikt oljet med smør, surkrem eller stekte løk i vegetabilsk olje.

en drink из имбиря для похудения Hvis du er overvektig, vil ingefær slanking drikke hjelpe. Utmerket folkemedisin for ekstra pounds.

Du vil lære å lage deilige dumplings med poteter her..

Hvis du vil spise velsmakende og ikke bli bedre, lær om de mest kalorimessige søtsaker: https://notefood.ru/produkty/kalorijnost-produktov/nizkokalorijnye-sladosti.html Ikke nekte deg selv fornøyelse.

Deilige dumplings med cottage cheese

søt или соленые вареники с творогомDumplings med cottage cheese kan være både søt og godt saltet..

Smaken av disse dumplings er original og med vanlig matlaging i vann, og når du bruker en sakte komfyr. Du kan legge til søtting til hytteost med sukker, honning, tørkede aprikoser og andre frukter, og du kan legge til et rå egg, skiver av hakket ost eller hard ost til saltet eller usyret hytteost..

Søte dumplings med cottage cheese vil bli mer raffinert når de tilberedes i en treg kokekanne. Etter 15 minutters damping legges dumplings med tørket deig og søt fylling ut på en tallerken, helles rømme og avkjøles..

Hvis vi lagker en slik tallerken i kokende vann (og vi vet allerede hvor mye å lage lat dumplings med cottage cheese), vil det ta 30 minutter å ligge ned på papiret for å tørke ut og bli kvitt overflødig væske..

Saltede dumplings med cottage cheese, tvert imot, er mer øm i vannet. Senere tilsetning av smør, saus eller rømme i dette tilfellet er passende for fortsatt varme dumplings..

På samme måte er det mulig å lage deilige dumplings med kirsebær..

Tradisjonell og enkel parabolen – dumplings, kan tilberedes på en original måte og hver gang på en spesiell måte. Bruken av multicooker lar deg overvåke antall kalorier og forhindre overflødig fett.

En ekstra fordel med damping er muligheten til å bruke ikke-tradisjonelle, men svært nyttige typer mel for deigen, som rug, mais, som bare sprer seg i vann.

Å ta vare på helsen din kan være deilig, så det er ikke alltid verdt å gi opp dine favorittretter..

Video dessert

Loading...