Hvordan raskt og velsmakende kokker med kiwi

Kiwi er en fantastisk multifunksjonell frukt. Vi pleide å spise det akkurat slik, legge til fruktsalater eller dekorere iskrem med dem. På grunnlag av kiwi til og med lage en marinade for grill, på grunn av metningen av denne frukten med vitamin C.

Forresten er det mer enn i sitrus. Kiwi inneholder også vitamin E, noe som gjør den til en ideell kostholdsstoff..

De som bestemmer seg for å gå ned i vekt, bør det være spesielt bra, på grunn av at kiwiene kan lage et stort antall retter, inkludert deilige og kalorier for små snacks.

Smørbrød med kiwi, ost og hvitløk
hvordan быстро и вкусно приготовить бутерброды с киви
ingredienser Antall
kiwi 2 stk.
langt brød 1 stk.
smeltet ost 150 g
majones å smake
hvitløk 1-2 kryddernøkler
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier per 100 gram: 209 kcal

Smørbrød – den enkleste parabolen. Skiver, lagt ut og klar. Smørbrød med kiwi er mye mer interessant og å smake, og prosessen med forberedelse. Og resultatet vil bli bra selv for nybegynnere..

Smeltet ost, du trenger først å fryse, og deretter finstråle den på et rifler. Deretter legger du hvitløk, skrelles og knuses med en spesiell press, til den. Deretter legges majones til smak og blandes grundig..

å gjøre соус

Brødet skal kuttes i tynne stykker og smøres med hvitløkost.

fett

Hovedbestanddelen, kiwi, skales og kuttes i tynne skiver og legges ut på smørbrød på toppen av ostemassen. Retten kan settes på bordet.

For skjønnhet før servering til parabolen anbefales det å legge til urter: salater, dill og persille.

Kiwi og Krabbe Sticks Forrett Oppskrift

Du trenger:

 • 1 brød;
 • 2 kiwier;
 • 100 gram krabbepinner (eller ekte Kamchatka krabbe);
 • 100 gram majones;
 • 70 gram hard ost;
 • 2 fedd hvitløk;
 • svart bakken pepper.

Tilberedningstid: 15 minutter.

Kaloriinnhold: 231 Kcal / 100 gr.

Først må du gni hard ost på en fin riper. Legg til knuste krabbepinner til den, så vel som peeling og knust hvitløk. Pepper å smake alt, legge majones og forsiktig flytte.

Kiwi kan kuttes i ringer eller halvringer, så lenge skivene er 3 til 4 mm tykke. Smørbrød skal også være fint pent skåret. Hvert stykke må smøres med kokt blanding med krabbepinner..

Og på toppen spred ut skivene av frukt. Før du presenterer en tallerken for gjester, er det bedre å avkjøle det litt i kjøleskapet i 2 timer, i løpet av hvilken tid vil smørbrødene bli gjennomvåt og saftigere. Med dem, og de burde bli servert.

Rødfisk smørbrød

produkter:

 • svart eller hvitt brød;
 • smør;
 • 100 gram saltet laks eller annen rød fisk;
 • 2 kiwier;
 • gul søt paprika.

Tilberedningstid: 10 minutter.

Kaloriinnhold: 233 Kcal / 100 gr.

Brød må tradisjonelt kuttes i tynne skiver. Deretter koker vi den røde fisken og kutter den i striper opp til 1 cm bred. Rengjør de vasket paprikaene fra frøene i midten og kut dem også i striper 5 mm til 1 cm brede. Frukt skal skrelles og kuttes først med sirkler og deretter strips.

Når alle ingrediensene er klare, fortsett til opprettelsen av smørbrød. Hver stykke brød må smøres med et tynt lag med smør (ca. – det skal være litt mykgjort).

På toppen av hele stykket legger du ut striper av laks, kiwi og pepper. Smørbrød kan serveres på bordet eller pre-dekorere dem med greener.

Nyttige tips

Hvordan riktig og i hvilken form kan du spise kiwi?

 1. Frukten blir noen ganger spist med skallet, det er også mange nyttige stoffer. Det viktigste er å vaske det godt;
 2. Hvis huden på en kiwi virker for lunt eller veldig sur, er den kuttet i halv og spist med en skje, som et mykkokt egg;
 3. I form av tørket frukt er kiwi også velsmakende og sunn. Det kan være surt, men det er lett å fikse med sukker..
 4. Frukt er godt kombinert med bær (for eksempel jordbær), frukt (mango, melon, ananas, sitron, appelsin og banan), krydder (ingefær, hvitløk, soyasaus, sesam, fennikel) og grønnsaker (løk og selleri).

Kiwi er en fantastisk frukt som kombinerer med frukt og grønnsaker. Takket være denne allsidigheten kan den legges til alle retter, cocktailer og juice..