Hvordan steke uvanlige Hercules patties

Omsorg for kjære, slektninger, små barn, eksperimenter på kjøkkenet førte til opprettelsen av havremelkoteletter, som er kjent under navnet “Hercules” og inneholder mange sporstoffer som er nødvendige for å opprettholde menneskets helse..

Enkel oppskrift
hvordan пожарить необычные котлеты из геркулеса
ingredienser Antall
havregryn (havregryn) 200 g
løk 100 g
kyllingegg 2 stk.
buljong (bouillon kube med smak av kylling eller kjøtt) 0,4 l
vegetabilsk olje 50 g
mais mel (for breading) 200 g
salt, krydder 2-3 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier per 100 gram: 140 kcal
Det er ikke nødvendig å være vegetarianer eller observere en kirkepost for å få muligheten til å prøve å lage koteletter fra Hercules. De er ikke bare i utseende likner kjøttprodukter, men er litt like i smak..

En stor bruk av denne typen kjøttboller vil ikke skade helsemessig helse og kan vidunderlig mette kroppen, samtidig som det er et utmerket alternativ for å spare familiebudsjettet.

Etter å ha tilberedt den nødvendige mengden kjøttkraft, bør du koke det på ovnen og tilsett havremel. Koker dem, periodisk omrøring, bokstavelig talt tre minutter for å få en ganske tykk grøt for fremtidig fylling. Fjerning av ovnen for å avkjøles.

Mens hercules kjøler, må løkene skrelles og kuttes i små firkanter. Pund et par egg i grøten, kast løk, hell en spiseskje mel, utvalgte krydder, salt og bland grundig.

Det gjenværende melet vil tjene til å male koteletter – etter å ha dannet dem, må du rulle inn i den. På en forvarmet stekepanne, blir pattiene brent raskt til en vakker gyldenbrun skorpe på to sider i omtrent to til tre minutter..

Retten går bra med rømme eller saus fra den, og du kan spise varmt og kaldt, drikke te eller juice.

Lenten Hercules Cutlets

Forberedelse av magert velsmakende koteletter fra Hercules kan være et utmerket alternativ for vekttap og forebygging av utseendet på overdreven kolesterol eller kolesterolplakk i kroppen. Det høye innholdet av sporstoffer som jern, kalium, jod, fluor, fosfor, svovel, mangan, havregryn, vil kompensere for tilførsel av mineraler og vitaminer i kroppen mens man ser på kirken rask eller personlig motvilje mot å spise kjøttprodukter. For matlaging er det nødvendig:

 • poteter – 200 g;
 • løk – 200 g;
 • hvitløk – 10 g;
 • Hercules – 200 g;
 • vann (vegetabilsk buljong) – 400 g;
 • krydder, salt – 5 g;
 • solsikkeolje – 40 g.

Det vil ta omtrent tretti minutter å lage en tallerken, og kaloriinnholdet på ett hundre gram magert kjøttboller vil være 115 kcal..

Du kan hælde kokende vann over rullede havre og la flakene svulle naturlig, men dette vil øke tiden for å lage koteletter..

å helle овсянку

I et annet tilfelle bør vann kokes, havregryn skal helles i det i omtrent tre minutter, omrøres ofte, slik at grøten tykes til den nødvendige konsistensen for å lage hakket kjøtt. Da må det avkjøles.

legge лук

På denne tiden, skrell grønnsakene – poteter, løk, hvitløk og vri dem i kjøttkvern. I en dyp skål, bland den resulterende vegetabilske blandingen, salt, krydder og havremel.

å gjøre котлеты

I en skillet, stek patties av koteletter dannet med spiseskje til en gylden, vakker skorpe danner på begge sider i to minutter..

yngel

Vegetabilsk saus, fersk agurksalat og tomat, tomatsaus kan serveres med parabolen..

burgere готовы

Havregryn og hakkede fiskekoteletter

Fiskekjøtt vil bidra til å gi en flott juiciness, stor mat og fantastisk aroma til koteletter fra havregryn. Det vil ikke i stor grad påvirke kaloriinnholdet i parabolen og samtidig diversifisere dietten med en diett, pass på at du nyter barna som foretrekker myke, delikate retter..

For matlaging trenger du følgende produkter:

burgere их хлопьев

 • 0,5 kg hakket fisk;
 • 100 g løk;
 • 100 g havremel (havregryn);
 • 1 kyllingegg;
 • 40 g deodorisert vegetabilsk olje;
 • 60 g breadcrumbs;
 • 5 g krydder for fisk og salt.

Tilberedningstiden vil ikke være mer enn en time, og næringsverdien av hundre gram av denne typen kjøttboller vil være lik 140 kcal.

Ved bruk av ferdigblandet hakket fisk, bør bare en løk hakes i kjøttkvern for større massefuniformitet for patties. Hell havregrynene i en dyp plate, slå egget og bland.

La i ti minutter svulme flakene. Deretter går du inn i fyllingen, legg til krydder for fisk, salt og løk. Bland grundig, dekk med et håndkle og sett til side i ytterligere ti minutter..

Formet med rene hender kutler størrelsen på et stort egg, dypp hver i brødsmuler og stek til en rødaktig farge i smør over middels varme. Etter maksimering av varmen, dekk pan med et lok og damp, og så koteletter i ytterligere femten minutter.

Retten er kombinert med enhver vegetabilsk puree, myk rømme saus eller bare med grønnsaker..

bete салатRåbetesalat – denne salaten er ikke bare veldig velsmakende, men også veldig sunn, men du må lage den riktig.

Ørretfiskesuppe – lag denne retteren i henhold til oppskriften vår.

Hvordan bake kaken “Napoleon” i pannen, les her.

Nyttige tips

Hver vertinne har mange nyttige hemmeligheter for utarbeidelsen av sine signaturretter. Det er viktig å bruke bare hurtigkokte flager for å lage hercules koteletter – dette vil bidra til å spare tid, og dippingprodukter i protein vil resultere i en slags film på overflaten av hakket kjøtt, som bidrar til å bevare all saften i koteletter, noe som gjør dem mer saftige. Du bør også vite at:

 1. Når du gjør kutler slik at de ikke faller fra hverandre på en varm skillet, kan du legge til en liten mengde halvpasta til kjøttkjøttet – per kilo hakket 2/3 spiseskje;
 2. Ved å bruke egg i stuffing, bør du først slå dem – denne prosessen vil gjøre burgere mer frodig;
 3. Det er nødvendig å varme stekepannen sterkt – for å bevare den større juiciness og mykhet av parabolen laget av rullede havre;
 4. Det er bedre å velge hakket fisk fra sølvkarpe – kjøttet er mer velsmakende og mettet.

Det er ikke nødvendig å lage Hercules koteletter utelukkende under en kirke raskt eller i ferd med å miste vekt. De kan være et originalt valg når det gjelder å forberede en sunn familiemiddag..