Interessante oppskrifter med laksemelk

Med melk kan du lage fantastiske supper, uvanlige omeletter og salater. Vanligvis vurderer vi melk som avfall og kaster det bort. Og forgjeves, er det nødvendig å inkludere i diettretter fra dette uvanlige, men svært verdifulle produktet..

Hva er nyttige laksemelter?

Alle har sikkert hørt om fordelene med fisken selv – de er rike på protein, sunne fettstoffer og mikroelementer. Og milden av disse fiskene er også nyttig. De gir kroppen de såkalte komplette proteiner av animalsk opprinnelse, som absorberes av kroppen bedre enn fra kjøtt.

Protein lunsj: suppe
interessant рецепты блюд с молоками лососевых рыб
ingredienser Antall
matfisk avfall til kjøttkraft 500 g
pærer 2 stk.
gulrøtter 1 stk.
melke 400 g
syltet agurk 1 stk.
magre oljer 20 ml
potet 2 stk.
salt og krydder til din smak
grønt til dekorasjon
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier per 100 gram: 210 kcal

For suppe tar vi bare det som er igjen av fisken. For startere, finner, bein, haler er gode ingredienser for rik bouillon.

Selskapet å fiske avfall må ta milt. Ingen kompliserte produkter, og smaken av suppen vil vise seg å være uvanlig, med mild spiciness og surhet, fordi i slutten av matlagingen blir det tilsatt agurk i suppen.

Oppskriften på matlaging suppe basert på laksemelfisk steg for steg:

 1. Når du kutter laksfisk, la du milten og lagre i fryseren til du samler inn ønsket mengde.
 2. Kok fisk buljong med tilsetning av løk i skallet, gulrot og persille rot. For kjøttkraft er det ikke nødvendig å koke hele fisken – bein, hale, finner eller hodet er fine; å koke бульон
 3. Hell kokongen, legg forberedt milt i den, krydret med salt, kok på lav varme i 10 minutter, fjern deretter milten, etter kjøling, klipp dem i stykker;
 4. Rist løk pære, legg i pannen, hell raffinert olje og stek. Skjær poteter i stykker. Alle sendt til pannen med fisk buljong, lage mat, ca 15 minutter; legge приправы
 5. Deretter setter den syltet agurk, hakket veldig tynt, lavrushka, erter svart pepper i en panne. Slå av suppen etter koking; legge зелень
 6. På platene skal du legge milten, kutte i stykker, dekke med fiskesuppe, dryss med dill eller persille;
 7. Merk: suppen med milt er spesielt nyttig for de som vil bli kvitt ekstra pounds. Følelsen av fylde kommer raskt, og kaloriene vil bli mottatt ikke så mye.

Protein frokost: omelett i ovnen

Omeletter er tilberedt med forskjellige fyllinger. I vår oppskrift – melk. De gir parabolen en spesiell tekstur som gjør den lett og samtidig veldig nærende. Den omelett vil vise seg mild, men utenfor er det nødvendig med en rødlig skorpe. Denne effekten vil gi ovnen.

Nødvendig antall produkter:

 • milt – 0,5 kg;
 • 2 middels løkhoder;
 • litt smør for roasting løk;
 • friske egg – 3 stykker;
 • melk med noe fettinnhold – 100 ml;
 • krydret med pepper og salt.

Kokning krever: 20 min. Verdien av en omelett pr. 100 g: 179 kcal.

Oppskrift på omelett med laksemelk i ovnen i trinn:

 1. Skal og hakk løkene. I en skillet med forvarmet smør, stek løkene til gjennomsiktighet;
 2. Mens han steker, skyll milksene godt, send dem til stekepannen med løk, krydret med pepper og salt. Stek mat ved middels temperatur i ca 5 minutter;
 3. Slå egg med melk (det skal ikke være kaldt). Salt litt, ta hensyn til det faktum at du allerede har saltet milt. Legg milt og løk i hvilken som helst egnet form for ovnen, hell umiddelbart eggmælksblandingen;
 4. Varm opp ovnen til 220 C º. Kok en omelett med melk i ca 10 minutter;
 5. La den tilberedte parabolen avkjøles litt, deretter kutt i diamanter og server.

Sjampinjong salat med laksemelk

vkusnuypirogekFiskemelk er ikke bare egnet for suppe eller eggerøre, men også for salat. De er flotte kombinert med noen smakfulle ingredienser – i denne oppskriften er det mushrooms, men det kan være andre sopp du har på hånden.

Mengde nødvendige ingredienser:

 • vasket milt – 250 g;
 • 200 g champignons, stekt i smør;
 • bare friske agurker – 2 stk.
 • klare egg – 2 stk;
 • 1 liten sitron;
 • hakket fjærgrønn løk – en håndfull;
 • hakket dill – en håndfull;
 • Ekstra klasse mel – 80 g;
 • raffinerte olje – 450 ml;
 • Mager maisesaus + Jordfett med salt – Til smak.

Salatberedning: 25 min. Kalorier per porsjon (100 g): 187 kcal.

Tilberedningsmetode:

Trinn 1. Mariner magen: Skyll først, sesong, hell deretter litt sitronsaft, sett i kjøleskapet i 2 timer. Ikke bli overrasket, alle fiskene er “venner” med sitronsaft, og hvis du lager mat melk i henhold til denne oppskriften, blir det fantastisk.

Trinn 2. Etter den angitte tiden, legg melken i en frityrgryt med varm, raffinert olje, kok til gyldenbrun, vanligvis nok i 3 minutter. Husk å blande melken i matlagingsprosessen. Ingen frityr, du kan bruke en vanlig stekepanne.

Trinn 3. Ristet melk spredt på papirhåndklær for å fjerne overflødig olje.

Trinn 4. Klipp ferdige miltbiter, sett i en dyp salatskål.

Trinn 5. Legg til dem stekte sopp (kjølt) og finhakkede grønnløkfjær. Bland den resulterende massen forsiktig, la den ligge på bordet, 5 minutter er nok.

Trinn 6. Mens milten er gjennomvåt i soppjuice, hogge eggene, agurker i små terninger.

Trinn 7. Kombiner alle produktene i en salatskål, tilsett stekt dill, salt, majones til smak.

Av какого злака изготавливают перловую крупуVet du hvilken korn perle bygg er laget? Fordelene og skader, sammensetningen og reglene for å lage korn i vår artikkel.

Les hvordan du lager saftig stekt ost fra melk i en sakte komfyr i vår artikkel..

Prøv å lage deilige muffins med kirsebær – for te er dette konditoriet veldig nyttig.

Fiskesuppe med kumelk melk

Hemmeligheten til denne suppen er at milten skal kokes i vann med tilsetning av kumelk. Og resten av friheten til kulinarisk kreativitet. Du har ikke purre på hånden, du kan bruke rødt, fant ikke fersk persille – du vil få en ikke mindre duftende suppe med dill greener.

Du trenger følgende produkter:

 • fiskemel – 400 g;
 • frisk melk – 200 ml;
 • hale, hode, finner fra en fisk;
 • renset vann – 2 liter;
 • løk hode;
 • 4 store poteter;
 • 20 g mel (høyeste klasse);
 • Mellomstamme av purre
 • krydret til smak med malt svart pepper, salt;
 • fersk persille.

Matlaging: 50 min. Kaloriinnholdet vil være: 234 kcal.

Slik lagrer du suppe med melk og fiskemel:

 1. Kok halen, finner, fiskhodet til tilberedt med krydder og løk. Hell den resulterende kjøttkraft i en annen egnet kasserolle, spenne den gjennom osteklær, om mulig, slik at ingen bein kommer inn i det;
 2. Sett igjen pannen med buljong på komfyren, når den koke, tilsett hakkede purre, pre-peeled og hakket poteter i stykker. Kok alt i ca 15 minutter;
 3. Kut milten i stykker og send den også til suppen. Kok ytterligere 5 minutter;
 4. Bland i en separat beholder 20 gram hvetemel med kumelk melk, og hell deretter denne blandingen i suppen. Kok litt mer;
 5. Hell suppen i plater, legg til hver hakkede greener;
 6. Merk: For å oppnå en harmonisk smak er det svært viktig at melken er frisk.

Nyttige tips

Melkesuppe krever en god kjøttkraft. Først, salt fisk kjøttkraft i begynnelsen av matlaging. For det andre, for å være vakkert, er det nødvendig å overvåke skums utseende og fjerne det umiddelbart. For det tredje, vil vannet der finnerene skal koke, hodet, haler eller bein ikke aktivt koke. Forresten, bring det til koking, også, over lav varme. Og den fjerde regel: klar fisk kjøttkraft må filtreres gjennom osteklær.

Det kjente trikset som husmødre bruker, er å legge løk, gulrøtter, sellerirot eller persille i begynnelsen av matlagingen i buljong. Disse ingrediensene vil bidra til å rydde fiskesuppen fra lukten av fisk og gi den en smak. Men på slutten av matlagingen foreslår vi å legge til finhakkede syltet agurker til buljongen. Syre agurk hjelper til med å bekjempe den spesifikke “fisken” lukten.

For å få den perfekte omelett eller salat i parabolen må du sette ikke bare melk, men pre-stekt i olje. De blir stekt nesten umiddelbart, og løkene som legges til pannen, vil gjøre melken enda bedre..

La oss oppsummere. Måltider av laksemelfisk er rimelige og rimelige. Legg eggene, slått med melk og lage en omelett. Kok milten i fisk buljong, legg til noen ingredienser, og få suppen. Omelett og supper kan etterlates for hverdagen. Men hvis du vil sette en matbit på bordet slik at alle gjestene ber deg om å dele oppskriften, så er salaten med milt og mushroom akkurat det du trenger..