Kaffe med iskrem – hva heter navnet på deilig “tandem”

Varme dager er allerede kommet, noe som betyr at sommeren, med varmen i mange regioner i vårt land, ikke er langt unna. Og mange kaffeelskere vil bli tvunget til å kutte ned på mengden forfriskende drikke som forbrukes, eller til og med forlate den i varmen..

kaffe глясе с мороженым

Tross alt gir en varm drikke i denne perioden ikke mye lyst til å drikke det. Men kjære kaffe elskere, fortvil ikke! Du vil fortsatt kunne lade opp og holde trykket normalt hvis det er nødvendig..

Kald kaffe kommer til din redning om sommeren. Noen kan bli overrasket, men kjølt kaffe drikker er ganske vanlig, og det er mange oppskrifter der det er grunnlaget.

Her vil vi dvele på en av de vanligste blant iste kaffedrikker – kaffe med iskrem. Tross alt, om sommeren er spesielt populære produkter?

Selvfølgelig – iskrem, kul, med en rekke smaker og fyllstoffer. Kaffe med et slikt additiv får fantastisk kremaktig smak..

Glasa – dette er det som kalles kaffe med iskrem

Kaffe i kombinasjon med iskrem fikk navnet glase, som kom fra tolkningen av fransk uttale av ordet “frosset”. Historien er stille om den spesifikke epoken og utseendet på denne drinken..

Mange har en tendens til Østerrike, noen mener at drikken kom fra Frankrike, sannsynligvis på grunn av navnet på drikken. Mest sannsynlig, i alle land hvor en drink laget av kaffebønner var populær, og teknologien for iskremsproduksjon var kjent, før eller senere kom folk til denne drinken..

Bare Frankrike og Østerrike har alltid hatt større oppmøte av turister, og det var ganske mange reisende fra disse landene..

kaffe холодныйMen alt dette spiller ingen rolle, det viktigste er at kaffeglasset har blitt kjent for allmennheten, og vi har muligheten til å nyte smaken..

Du kan lage mat selv, men i tillegg til denne kaffeglass er det vanlig i mange kafeer og kaffebarer, selv i McDonalds. I menyen på denne restauranten er drikken oppført som “Coffee Glas”, og delen har 120 kilokalorier. Reduser kalori hjemmelaget drikke du kan ved å redusere mengden sukker.

Men på bekostning av iskrem, vil denne typen kaffe ha et høyt kaloriinnhold, selv om det ikke er spesielt stort. Men kaffe drikk alene er sjelden full, ikke sant? Derfor, hvis du følger figuren din, bør du ikke drikke det for ofte..

Og enkelt forbruk forbruk vil ikke virkelig påvirke figuren din..

Hvordan lage mat

Det er mange alternativer for å lage kaffe, men husk en viktig ting: et kort blikk skal det avkjøles. Du kan trygt legge til iskrem og varm kaffe, men det vil bare være en drink med et tilsetningsstoff og ikke mer.

Nedenfor er noen eksempler på oppskrifter som gir deg muligheten til å nyte avkjølt kaffe..

Klassisk utseende
kaffe с мороженым — как называется вкусный «тандем»
ingredienser Antall
naturlig malt kaffe 1 teskje
iskrem 1 ss
pisket krem 30 gram
revet sjokolade å smake
Tilberedningstid: 10 minutter Kalorier per 100 gram: 140 kcal

Det vanligste arkiveringsalternativet.

Først av alt kaffe er tilberedt: brygget i en kaffetrakter eller turk.

byll кофе

Da må du la det avkjøles. Etter avkjøling av basen tar vi et glassbiter, legg iskrem på bunnen, helst i form av en ball, hell kaffe på toppen.

legge мороженое

Legg det opp med pisket krem. I utgangspunktet er drikken klar, men for en lysere smak kan du gni sjokolade på toppen av drikken.

legge сливки

For raskere kjøling kan du legge til en isbit på basen.

Kaffe frokost

I varmt vær, finner mange mennesker det vanskelig å spise minst noe til frokost. Bare for slike tilfeller er denne oppskriften av kaffe-glasur veldig egnet – du vil drikke en forfriskende drink og mette kroppen din med kalorier som vil være nok for hele begynnelsen av arbeidsdagen din..

Å forberede drikken du trenger:

kaffe со сливками

  • Eggeplommer – 1-2 stykker;
  • Naturkjøtt kaffe – 1 ts;
  • Is – 1-2 spiseskjeer;
  • Sukker til smak.

Brygg kaffe. På denne tiden, slå ølene med sukker. Når kaffen er ferdig, legg ølene på sakte brann og hell basen på dem, rør kontinuerlig til blandingen blir tykk..

La drikken avkjøles. Deretter tilsettes iskrem til blandingen. Din frokost er klar. Kaloriinnholdet i en slik drink er innen 300 kilokalorier, avhengig av mengden sukker og is..

Kaffe Rist med iskrem

Hvorfor ikke unne deg en pisket kaffekocktail? Hva kreves for dette:

  • Kjølt kaffe – 1 kopp;
  • Is, myk – 4 ss;
  • Sjokoladesirup – 1 spiseskje;
  • Pisket krem ​​- å smake;
  • Melk – av nødvendighet.

Sett kaffe og is i blandeskålen. Bland med en blender. Hvis blandingen er for tykk, fortynn med melk til konsistensen du trenger..

Hell blandingen i glasset, plasser lokket på pisket krem ​​på toppen. Dekorer med sirup. Server denne drikken umiddelbart etter tilberedningen..

Hvor mange kalorier i kaffe, hvor mye kan du drikke denne drinken og er det mulig å drikke kaffe mens slanking.

Kan cikorie ekstrakt erstatte kaffe? Fordelene og skaden på drikken, oppskriften.

Nyttige egenskaper av svart kardemomme, hvor mye å legge det til kaffe, les oppskriftene på vår nettside.

Glaose kaffe servering

Den klassiske forsyningen av slik kaffe er å fylle drikke med et spesielt glass i irsk stil. Slike briller har tykke vegger og et tykt håndtak. Men hvis du ikke har slike retter, kan du gi et blikk i gjennomsiktige høye briller.

Det som kreves for å servere, er en dessertskje, designet for å skure krem ​​og iskrem, og en cocktailstrå gjennom hvilken kaffen er full..

Dekorer slike drinker kan være syrupy skilsmisse, sjokolade chips, kan serveres uten dekorasjoner. I tillegg til dem kan du gi kaker, sjokolade, bær.

Denne bekjennelsen med denne deilige drikke er over. Nå vet du hvordan du ikke skal frata deg kaffe om sommeren, og i hvilken som helst annen sesong vil denne drikken være på plass..

I kaldt og vått vær kan du ikke kjøle det, og tilsett iskrem umiddelbart. Men hvis du følger figuren, så husk at du for ofte ikke skal bruke slik kaffe, du bør heller ikke legge for mange tilsetningsstoffer, det er bedre å redusere dem så lite som mulig..

Bon appetitt!