Kostholdsretter fra kyllingbryst med indikasjon på kalorier

Et sunt kosthold kan være svært variert og velsmakende. Dette er ikke nødvendigvis et tørt stykke kylling og usyret salat. Fra samme kyllingbryst kan du lage et utvalg av retter som kombinerer god, lavt kalori og utmerket smak. I denne artikkelen har vi samlet interessante, etter vår mening, diettretter fra kyllingbryst. Vi tilbyr å vurdere oppskrifter.

Delikat kebab “mai”
diett блюда из куриной грудки с указанием калорийности
ingredienser Antall
kyllingbryst 1,5 kg
hvitløk (stor) 2 stk.
kefir (du kan ta naturlig yoghurt eller myse) 1 kopp
en sitron 1 stk.
salt 30 g
krydder (italienske urter) 2-3 klemmer
sitronsaft (valgfritt) fra en halv sitron
Tilberedningstid: 80 minutter Kalorier per 100 gram: 140 kcal

Forbered deg først på kjøttet. Kyllingbrystene må skilles fra beinene, fjern huden. Den resulterende fileten er kuttet i stykker ca 5 cm i størrelse. Kjøttet må kuttes langs fibrene, slik at stykkene ikke faller fra hverandre etterpå.

Som med noen kebab, bør kjøttet marineres. Sprinkle det først med krydder. Du kan ta noen, ikke nødvendigvis italienske urter. Selv et ferdig sett med krydder for kebab vil gjøre..

Men spesielt med kyllingbryst paprika, oregano, ingefær, er alle typer paprika kombinert. Rist pærene eller slip med en blender eller kjøttkvern. Metoden for sliping spiller ingen rolle her, det viktigste er å få løkgrav. Hun vil gjøre tørt kjøtt ømt og mykt..

å gjøre соус

I den ferdige parabolen er smaken av løk ikke i det hele tatt følt. Bland stykkene av kjøtt med hakkede løk og la det stå i kjøleskapet i 1 time.

Etter denne tiden, legg til kefir (eller yoghurt, myse) til kjøttet. Det er bedre å ta fettfattige meieriprodukter. De vil gi brystene ømhet. Bland godt og send til kjøleskap igjen. Pickling tid – minst en time, men du kan gå for en lengre tid, for eksempel om natten.

Før det mest varme kjøttet skal saltes. Skewers er kokt på trekull til skarp (men ikke overcooked) skorpe. Klar serveringsspyd kan strykes med sitronsaft når det serveres..

Lett men nærende Minutesuppe

For å lage Minutesuppe trenger du:

 • vann – 1,5 l;
 • kyllingbryst – 1 stk.
 • havregryn (eller flager som krever matlaging) – 2 ss;
 • kyllingegg – 1 stk.
 • greener – å smake;
 • salt – å smake.

Koketid – 40 minutter.

Kalorier – 72 kcal per 100 g.

Denne suppen er ikke bare diett. Takket være havrekli er det næringsrike og kokker veldig raskt..

Den mest tidkrevende er å lage hakket kjøtt. For å gjøre dette, fjern bein og hud, kjøttet er vridd i kjøttkvern.

Vi lager små kjøttboller fra hakket, kast dem i saltet vann i kokende vann..

Når vannet koke igjen, må kjøttbullene koke i ca 5 minutter og sovne i den resulterende kjøttbøyden kli eller flak. Flak som ikke krever matlaging, vil ikke fungere. Det er bedre å ta flager “Hercules”. Vi blander alt og lukker lokket – la det lage mat.

Og på dette tidspunktet vil vi kaste et kyllingeg i en kopp, slå den med en gaffel, en visp eller en blender. Når suppen koke, hell et slått egg inn i det i en tynn strøm, rør kontinuerlig.

Vask forsiktig grønn og finskåret. Greens kan ta noen. Standard sett – løk, dill, persille. Men det bør ikke være for mye for ikke å forstyrre den delikate smaken av suppen..

Dryssesuppe med grønnsaker og slå av. La det blande i noen minutter og servere..

Varm kyllingsalat med krydret appelsiner

varm салат

For forberedelse av “Spicy” salat trenger:

 • kyllingbryst – 1 stk.
 • oransje – 1 stk.
 • spinat – 1 gjeng;
 • hvitløk – 1 lite hode;
 • varm rød pepper – 1 pod;
 • persille – noen kvister;
 • raffinerte solsikkeolje eller olivenolje – 1 ss;
 • salt – å smake.

Tilberedningstid – 20 minutter (+ 1 time for beising).

Kaloriinnhold – 94 kcal per 100 g.

Separer kyllingbrystet fra bein og hud, kutt i små terninger. Vi rydder oransjen, deler den i stykker og kutter den i stykker med omtrent samme størrelse. Hvitløk ren, spinat og persille vaskes forsiktig.

Kyllingbrystet for denne salaten bør marineres slik at det blir ømt og duftende. For å gjøre dette, hakk pepper, hvitløk og persille med en blender og bland med olivenolje. Forresten, kan du ta mindre hvitløk, og erstatte en pod med varm pepper med noen få kniplinger av bakken hot pepper er for de som ikke liker krydret.

Bland kjøttet med marinade og la det stå i kjøleskapet i en time.

Etter en time stek det i en tørr stekepanne uten olje til gullbrun. Kyllingbryst, spesielt syltet, er forberedt veldig raskt, så det er viktig å ikke overkjøle det og ikke overdrive det..

Når kjøttet er stekt, kan salaten samles inn. Spinat forlater på en tallerken i ett lag, på toppen av oransje skiver og gylden kylling. Stryk deretter salaten med salt og server.

sjokolade торт с кремомUtrolig deilig sjokoladekake med sjokoladekrem – en utsøkt dessert med kakao smak.

Høstkake med epler – en oppskrift på en deilig og sunn dessert som du har råd til på kosthold.

Vet du hvordan du lager deilige potetpannekaker med hakket kjøtt? Les matlagingsrecepten her..

Stekt kyllingebryst

For tilberedning av kostholdet, skal kyllingebrystene trenge:

 • kyllingbryst – 1 stk.
 • krydder (humle-suneli) – å smake;
 • salt – å smake;
 • sitronsaft – fra en halv sitron
 • folie.

Koketid – 45 minutter (+ 2 timer for salting).

Kalorier – 189 kcal per 100 g.

En sunn livsstil og diettmat er ikke en grunn til å nekte deg selv en stekt kylling. Hun kan også være nyttig, men svært velsmakende. Og dessuten brenner ikke kjøttet for denne oppskriften, og etter matlaging trenger det ikke å vaske komfyren og pusses fra fett dråper.

Så, lag kjøttet: rengjør brystet fra huden, fjern beinene. Skyll filetene med kaldt vann og tørk med et papirhåndkle. Tørt kjøtt vil lage bedre mat.

Deretter gni tørket kjøtt med krydder og salt. De forberedte brikkene pakkes forsiktig inn i flere lag med folie så tett som mulig, uten hulrom.

Varm en tørr stekepanne og legg kylling på kjøttet. Lukk lokket og la det stå i 20 minutter. Deretter stek på den annen side ytterligere 15 minutter og også under lokket lukket.

Stekt kylling er klar! Men før du får det, trenger hun å la det avkjøles litt, slik at det blir mettet med sin juice, og så åpner du bare folien. Før du serverer kjøttet, hell deretter sitronsaft.

Kostholdsretter fra kyllingebryst i en sakte komfyr

noisettes из курицы

Kylling dampet kjøttboller med blomkål

For å lage kjøttboller trenger du:

 • kyllingbrystfilet – 400 g;
 • blomkål – 400 g;
 • kyllingegg – 1 stk.
 • salt, krydder – å smake.

Koketid – 45-60 minutter (avhengig av multikooker-modellen).

Kaloriinnhold – 115 kcal per 100 g.

Disse kjøttboller vil appellere til de som ikke liker blomkål. Det vil gi ømhet til kyllingekjøtt, men smaken vil ikke bli følt..

Kålen må derfor demonteres til blomstrer og koke i et par minutter i kokende saltet vann. Kast i en kolander og la det gå slik at glasset overflødiggjør vann.

På denne tiden, la oss gjøre kylling – vi vri fileten i kjøttkvern.

Kål, som allerede er drapet og avkjølt, presser litt på hendene og hopper også gjennom kjøttkvern.

Bland kål og hakket kylling, vi kjører i et egg, tilsett salt og krydder. De bør ikke være for skarpe eller krydret. Du kan ta for eksempel italienske eller provençalske urter. Og du kan bare legge til en klype klar krydder for kyllingretter.

Knytt fyllingen og dannes en liten, fin kjøttboller.

Hell vann i multikookerbollen (mengden avhenger av den spesifikke modellen). Overfra plasserer vi beholderen for damping (vanligvis kommer den komplett med en sakte komfyr) og plasserer våre kjøttboller i den.

Deretter utarbeider vi i henhold til instruksjonene for tregkokeren: lukk lokket og sett riktig tid. For vanlige multi-komfyrer er dette et gjennomsnitt på 30 minutter, og for en trykkkomfyr, 15.

Kyllingbrystdiett

For matlaging pastrami trenger du:

 • kyllingbryst – 1 stk.
 • vann – 1 l;
 • salt – 1 ts;
 • hvitløk – 3 store fedd;
 • sennepspannmål – 2 ss;
 • solsikkeolje raffinerte eller oliven – 2 ss;
 • pepper mix – å smake.

Koketid – 2,5 timer.

Kalori – 157 kcal per 100 g.

De som finner det vanskelig å nekte smørbrød med pølse eller skinke, bør definitivt prøve denne parabolen. Pastrama sunn, naturlig, lavt kalori og veldig, veldig velsmakende.

Du kan koke det i ovnen og i sakte komfyren. I alle fall er det forberedt veldig raskt..

Vi starter med saltingen av brystet. Dette vil bidra til å bli kvitt tørrheten i hvitt kyllingekjøtt og få et delikat og saftig produkt..

Fjern huden, la kjøttet være med bein. Fortynn salt i vann. Brystpinne på flere steder med en kniv, gaffel eller trespyd. Soak den i saltlage i ca 2 timer (du kan og mer hvis det ikke er ledig tid til matlaging).

Rengjør hvitløk og kutt hver krystall i flere stykker. Vi får fileten fra saltlake, tørk dem med papirhåndklær. Videre i det er det nødvendig å lage jevnt flere stykker, hvoretter legger hvitløk.

Bland sennep med smør og legg til et par klype pepper. Denne blandingen er nødvendig for å gni brystet.

Så legger vi det ut i multikookerskålen og setter bakemodus. Tiden avhenger av den spesifikke multikookeren, men i gjennomsnitt er det 8-10 minutter for den ene siden og det samme for det andre. Hvis den langsomme komfyren har 3D-oppvarming, er det ikke nødvendig å vri pastrami.

Når riktig tid er utløpt, kan kyllingbrystet ikke nås umiddelbart. La det ligge i en lukket multikjøler i 2 timer før kjøling. I løpet av denne tiden vil det jevnt fordelt kjøttjuice, det blir ømt, men tett, og det kan kuttes med en skarp kniv i tynne stykker..

Bon appetitt!