Kyllingoppskrifter i en tregkok med et bilde: Velsmakende, sunt, festlig

Rytmen i livet til en moderne kvinne gjør at vi finner flere og flere nye metoder for å spare tid i rengjøring. I dette serverer en stor hjelper multicooker.

Hva er enda enklere: Sett kjøtt i en tregkok eller sov i frokostblanding, trykk på de nødvendige knappene – og etter pipet har vi en klar tallerken: stek eller grøt! I dette tilfellet er multikookerretten så nært som mulig for et sunt kosthold, siden det bruker den minste mengden fett.

En av de mest populære kjøttretterene er retter laget av kyllingekjøtt. Dette kjøttet er kosthold, egnet for et sunt kosthold, for barn og eldre..

Det er veldig lett å lage kyllingekjøtt i en sakte komfyr, spesielt siden kyllingen kan tilberedes på flere måter: bake hele, stuing, stek i kombinasjon med grønnsaker og frokostblandinger. På grunn av den ensartede varmeforsyningen i crock-potten kyller kyllingen jevnt.

Nedenfor ser vi enkle oppskrifter som noen vertinne kan gjøre..

Festlig kylling bakt i en sakte komfyr helt
oppskrifter курицы в мультиварке с фото: вкусно, полезно, празднично
ingredienser Antall
Kyllingkropp opptil 1,5 kg for å passe i bollen helt
olivenolje (kan være solsikke) 3 ss. l.
konjakk 2 ss. l.
salt 1 ss. l.
krydder for kylling, humle og suneli og andre krydder å smake
hvitløk 3 fedd
sukker 1 ss. l.
Tilberedningstid: 180 minutter Kalorier per 100 gram: 204 kcal

Hele bakt kylling er en klassisk festlig tallerken. Og i en sakte komfyr, vil forberedelsen ta mye mindre tid og krefter enn i en vanlig ovn..

For baking av en hel kyllingekropp, vil Redmond (Redmond) M-4502 multicooker gjøre (hvis du har et annet selskap, så bruk det selvsagt).

Vi fortsetter umiddelbart til forberedelsen av denne kyllingrecepten i en langsom komfyr med levende bilder..

Først må kyllingekroppen vaskes innvendig og ut og tørkes på toppen med et håndkle.

min и сушим

Du må lage marinaden til kyllingen: bland salt, sukker, brennevin, vegetabilsk olje og krydder i en separat beholder (du kan bruke ferdig kylling krydder, du kan bruke humle eller andre krydder: tørket basilikum, rosmarin, oregano, malt paprika eller pepperblandinger og andre).

marinade

Skrell fersk hvitløk, hogg (klem gjennom en press, rist, slip i en mørtel) og legg til marinade.

Rist kjøttet grundig med marinade, sett i en separat beholder (stor kopp eller panne), deksel og la for å marinere i flere timer i kulde (helst natten over).

pickle

Når kyllingen er godt marinert, er det nødvendig å smøre bunnen av bollen rikelig med smør, legg kadaveret i den (hovedmålet er å passe det helt), sett Baking programmet i 40 minutter. Når pipet lyder, snu kyllingekroppen og slå på Bakmodus på nytt samtidig..

Vi setter в мультиварку

Vi venter på neste signal om slutten av bakingen. Rosen, duftende, saftig, ømt kylling er klar! Det går bra med bakt eller stewed poteter, grønnsaker, ulike kornblandinger.

hel запеченная курица с картошкой

Vi tilbyr å se oppskriften på steke kylling helt i en sakte komfyr i videoboken:

Delikat kyllingfilet i kremsaus i en treg kokekanne

Kokt kyllingbryst (filet) anses å være en kostholdig, lett fordøyelig tallerken. Spesielt bra er fileten i tregkokeren, siden du ikke kan være redd for at den vil brenne eller tørke ut.

Kyllingen tilberedt i en kremet saus er veldig vellykket – kjøttet er ømt og saftigt..

Ingredienser som trengs for å lage kyllingefilet:

 • 0,5 kg kyllingfilet;
 • 1 løk; filet курицы в сметанном соусе
 • 5 ss. l. krem;
 • 1 ss. l. hvetemel;
 • 100 g hard ost;
 • Solsikkeolje;
 • Salt, krydder;
 • grønt.

I en bolle med multikookeren, kombiner smøret (3 ss. L.) Og mel, bland. Løk kutt i terninger, stek det sammen med mel i en treg kokekar i “Baking” (15 minutter).

Etter tilsetning til løkene hakkede filetstykker og hell kremet. Salt, tilsett krydder (humle-suneli, karri, paprika eller tørket urter), bland.

Velg programmet “Quenching” i menyen og sett inn tiden til 1 time. Et par minutter før slutten av timen på toppen av bollen, dryss med revet ost.

Før servering kan kyllingfilet sprinkles med ferske hakkede greener.

Denne parabolen er perfekt for kokt ris eller bokhvete, samt potetmos. Det samme prinsippet kan tilberedes kyllingvinger..

Se videooppskriften nedenfor..

En fin måte å lage kyllingfilet med ost og tomater, bakt i folie i en treg kokekanne:

Duftende kyllinggryte i tomatjuice

Spesiell oppmerksomhet bør gis til kylling kylling, da den er mer nyttig enn stekt, men den er ikke dårligere enn den sistnevnte heller ikke i smakfarging, heller ikke i utseende attraktivitet, spesielt tilberedt i tomatjuice..

Denne krydret og duftende kyllingen kan tørkes i en polaris (Polaris) eller andre som du har. Ingredienser til koking av småkoke kylling i tomatjuice i henhold til denne oppskriften:

 • 1 kyllingekroppe (ca. 1,5 kg);
 • 3-4 løk;
 • majones;
 • 1 liter tomatsaft;
 • salt;
 • Krydder (å smake);
 • Greens (tørket eller friskt).

lapskaus курочкаKuru må kuttes i mellomstore biter (for eksempel låret – til 2 ledd, og vingen – til 3), salt, tilsett krydder (den mest hensiktsmessige humleisen), beleg den med majones og la den marinere.

Etter tre eller fire timer (kjøttet ble marinert) legg kjøttet i bollen. Topp med hakkede løkhalvdeler og hell tomatjuice. Bland godt, legg til urter (persille, basilikum, dill, koriander og andre).

Lukk lokket og kjør programmet “Quenching”. I denne multikookeren settes programmet automatisk til 2 timer..

I slukningsprosessen er det nødvendig å blande innholdet i bollen to ganger. Etter pipet er kyllingen i tomatsaus klar.

En slik appetittvekkende og smakfull kylling vil passe til en rekke side retter, spesielt siden tomat saus vil perfekt suge noen grøt (ris, hirse, bokhvete).

Stekt kyllingstanker med sprø gylden skorpe

Uansett hva du sier, og stekt kjøtt, og kylling er ikke et unntak, forblir det mest populære, selv om det ikke er noen fordel av denne parabolen. I den tregte komfyren, hvor fett blir brukt minst, blir skadet av en stekt parabolen minimert.

En kylling som stekes i en sakte komfyr har også en appetiserende, skarp (men ikke alltid) og er mindre skadelig enn den stekte i en panne..

Ingredienser til matlaging av stekt kylling i tregkokeren: stekt голени с вялеными помидорами

 • 8 kyllingstrimler (du kan kutte hele kyllingen eller ta andre deler);
 • 2 ss. l. vegetabilsk olje;
 • salt;
 • krydder;
 • Soltørket tomater (valgfritt).

Vask kyllingen grundig og fjern overflødig fuktighet med et håndkle. Ben salt, legg til krydder (en blanding av paprika (bakken), karri, krydret tørket urter, paprika, etc.). Du kan dryss kjøttet med sitronsaft (for mykhet), bland og la det marinere i omtrent en time.

Hell olje i bollen (det er best å bruke olivenolje) og legg kyllingen. Aktiver modusen “Stek” i 20 minutter.

Etter 10 minutters matlaging skal kjøttet vendes om, slik at kyllingen steker jevnt på begge sider. For å krydre stekt kylling, kan du legge til tørkede tomater (noen stykker).

Etter tjue minutter steking (alarmen vil høres) er kyllingen klar. Tallerken fra multikjøleren vil være myk og mild, og viktigst – mer nyttig enn når du lagrer i en panne.

kylling шашлыкVil du lære å lage de mest delikate kyllingespydene? Så er du på rett spor! Kylling Kebab: Kjøttvalg, Marinade Oppskrifter, Tips. prøve!

Juicy, ruddy, smeltende i munnen din, er kylling kjøtt oppnådd i henhold til disse oppskriftene. Du har ikke kokt slike deilige kyllingben ennå.!

Oppskriftene på denne ømte kyllingsuffelet som presenteres i denne artikkelen, kan ikke ignoreres hvis du overholder riktig ernæring. Derfor, studere, prøv å lage mat med glede og helsemessige fordeler.!

Matlagingstips: Det er viktig å vite!

 1. Før kylling koker i en crock-potten, er det nødvendig å fjerne alt overflødig fett fra fjærfeet, fordi overskuddet kan ødelegge den ferdige parabolen, og den langsomme komfyren krever en minimumsmengde fett;
 2. For å fjerne overflødig fett fra kyllingen, kan du steke stykkene i en tørr stekeovn. Fra denne parabolen vil være mer duftende;
 3. Hvis kylling er kokt med grønnsaker, må det huskes at rotgrønnsaker (poteter, gulrøtter) kokes lenger enn kyllingekjøtt. Det er best å legge dem på bunnen av bollen, dekket med kylling. Så grønnsaker og kokt med kjøtt, og fuktet med kyllingjuice, blir mer duftende og saftig;
 4. Hvis kjøtt ikke er premarinert med krydder, er det best å sette krydder i matlagingsprosessen, og salt og tilsett krydret urter i slutten;
 5. Hvis du trenger en fermentert melk dressing (rømme, majones, kefir eller yoghurt) i henhold til oppskriften, må du legge den gradvis i tilberedningsprosessen slik at den ikke krøller.

Mange moderne husmødre eier et slikt mirakel av teknologi som en langsom komfyr. Du kan bruke den til å steke, bake, stuing, damp, kok supper.

Kyllingretter er svært velsmakende. Fuglen tilberedt på denne måten er veldig saftig og øm, og det er mer nytte av det enn fra tilberedt (bakt eller stekt) på vanlig måte..

Hvis du er en tilhenger av de enkleste rettene, men det er viktig for deg å gjøre dem svært velsmakende, så vil videoen nedenfor definitivt interessere deg..

Her er de, raske asiatiske kyllingvinger i en sakte komfyr! Yummy, en-to og klar!

Loading...

Kyllingoppskrifter i en tregkok med et bilde: Velsmakende, sunt, festlig

Rytmen i livet til en moderne kvinne gjør at vi finner flere og flere nye metoder for å spare tid i rengjøring. I dette serverer en stor hjelper multicooker.

Hva er enda enklere: Sett kjøtt i en tregkok eller sov i frokostblanding, trykk på de nødvendige knappene – og etter pipet har vi en klar tallerken: stek eller grøt! I dette tilfellet er multikookerretten så nært som mulig for et sunt kosthold, siden det bruker den minste mengden fett.

En av de mest populære kjøttretterene er retter laget av kyllingekjøtt. Dette kjøttet er kosthold, egnet for et sunt kosthold, for barn og eldre..

Det er veldig lett å lage kyllingekjøtt i en sakte komfyr, spesielt siden kyllingen kan tilberedes på flere måter: bake hele, stuing, stek i kombinasjon med grønnsaker og frokostblandinger. På grunn av den ensartede varmeforsyningen i crock-potten kyller kyllingen jevnt.

Nedenfor ser vi enkle oppskrifter som noen vertinne kan gjøre..

Festlig kylling bakt i en sakte komfyr helt
oppskrifter курицы в мультиварке с фото: вкусно, полезно, празднично
ingredienser Antall
Kyllingkropp opptil 1,5 kg for å passe i bollen helt
olivenolje (kan være solsikke) 3 ss. l.
konjakk 2 ss. l.
salt 1 ss. l.
krydder for kylling, humle og suneli og andre krydder å smake
hvitløk 3 fedd
sukker 1 ss. l.
Tilberedningstid: 180 minutter Kalorier per 100 gram: 204 kcal

Hele bakt kylling er en klassisk festlig tallerken. Og i en sakte komfyr, vil forberedelsen ta mye mindre tid og krefter enn i en vanlig ovn..

For baking av en hel kyllingekropp, vil Redmond (Redmond) M-4502 multicooker gjøre (hvis du har et annet selskap, så bruk det selvsagt).

Vi fortsetter umiddelbart til forberedelsen av denne kyllingrecepten i en langsom komfyr med levende bilder..

Først må kyllingekroppen vaskes innvendig og ut og tørkes på toppen med et håndkle.

min и сушим

Du må lage marinaden til kyllingen: bland salt, sukker, brennevin, vegetabilsk olje og krydder i en separat beholder (du kan bruke ferdig kylling krydder, du kan bruke humle eller andre krydder: tørket basilikum, rosmarin, oregano, malt paprika eller pepperblandinger og andre).

marinade

Skrell fersk hvitløk, hogg (klem gjennom en press, rist, slip i en mørtel) og legg til marinade.

Rist kjøttet grundig med marinade, sett i en separat beholder (stor kopp eller panne), deksel og la for å marinere i flere timer i kulde (helst natten over).

pickle

Når kyllingen er godt marinert, er det nødvendig å smøre bunnen av bollen rikelig med smør, legg kadaveret i den (hovedmålet er å passe det helt), sett Baking programmet i 40 minutter. Når pipet lyder, snu kyllingekroppen og slå på Bakmodus på nytt samtidig..

Vi setter в мультиварку

Vi venter på neste signal om slutten av bakingen. Rosen, duftende, saftig, ømt kylling er klar! Det går bra med bakt eller stewed poteter, grønnsaker, ulike kornblandinger.

hel запеченная курица с картошкой

Vi tilbyr å se oppskriften på steke kylling helt i en sakte komfyr i videoboken:

Delikat kyllingfilet i kremsaus i en treg kokekanne

Kokt kyllingbryst (filet) anses å være en kostholdig, lett fordøyelig tallerken. Spesielt bra er fileten i tregkokeren, siden du ikke kan være redd for at den vil brenne eller tørke ut.

Kyllingen tilberedt i en kremet saus er veldig vellykket – kjøttet er ømt og saftigt..

Ingredienser som trengs for å lage kyllingefilet:

 • 0,5 kg kyllingfilet;
 • 1 løk; filet курицы в сметанном соусе
 • 5 ss. l. krem;
 • 1 ss. l. hvetemel;
 • 100 g hard ost;
 • Solsikkeolje;
 • Salt, krydder;
 • grønt.

I en bolle med multikookeren, kombiner smøret (3 ss. L.) Og mel, bland. Løk kutt i terninger, stek det sammen med mel i en treg kokekar i “Baking” (15 minutter).

Etter tilsetning til løkene hakkede filetstykker og hell kremet. Salt, tilsett krydder (humle-suneli, karri, paprika eller tørket urter), bland.

Velg programmet “Quenching” i menyen og sett inn tiden til 1 time. Et par minutter før slutten av timen på toppen av bollen, dryss med revet ost.

Før servering kan kyllingfilet sprinkles med ferske hakkede greener.

Denne parabolen er perfekt for kokt ris eller bokhvete, samt potetmos. Det samme prinsippet kan tilberedes kyllingvinger..

Se videooppskriften nedenfor..

En fin måte å lage kyllingfilet med ost og tomater, bakt i folie i en treg kokekanne:

Duftende kyllinggryte i tomatjuice

Spesiell oppmerksomhet bør gis til kylling kylling, da den er mer nyttig enn stekt, men den er ikke dårligere enn den sistnevnte heller ikke i smakfarging, heller ikke i utseende attraktivitet, spesielt tilberedt i tomatjuice..

Denne krydret og duftende kyllingen kan tørkes i en polaris (Polaris) eller andre som du har. Ingredienser til koking av småkoke kylling i tomatjuice i henhold til denne oppskriften:

 • 1 kyllingekroppe (ca. 1,5 kg);
 • 3-4 løk;
 • majones;
 • 1 liter tomatsaft;
 • salt;
 • Krydder (å smake);
 • Greens (tørket eller friskt).

lapskaus курочкаKuru må kuttes i mellomstore biter (for eksempel låret – til 2 ledd, og vingen – til 3), salt, tilsett krydder (den mest hensiktsmessige humleisen), beleg den med majones og la den marinere.

Etter tre eller fire timer (kjøttet ble marinert) legg kjøttet i bollen. Topp med hakkede løkhalvdeler og hell tomatjuice. Bland godt, legg til urter (persille, basilikum, dill, koriander og andre).

Lukk lokket og kjør programmet “Quenching”. I denne multikookeren settes programmet automatisk til 2 timer..

I slukningsprosessen er det nødvendig å blande innholdet i bollen to ganger. Etter pipet er kyllingen i tomatsaus klar.

En slik appetittvekkende og smakfull kylling vil passe til en rekke side retter, spesielt siden tomat saus vil perfekt suge noen grøt (ris, hirse, bokhvete).

Stekt kyllingstanker med sprø gylden skorpe

Uansett hva du sier, og stekt kjøtt, og kylling er ikke et unntak, forblir det mest populære, selv om det ikke er noen fordel av denne parabolen. I den tregte komfyren, hvor fett blir brukt minst, blir skadet av en stekt parabolen minimert.

En kylling som stekes i en sakte komfyr har også en appetiserende, skarp (men ikke alltid) og er mindre skadelig enn den stekte i en panne..

Ingredienser til matlaging av stekt kylling i tregkokeren: stekt голени с вялеными помидорами

 • 8 kyllingstrimler (du kan kutte hele kyllingen eller ta andre deler);
 • 2 ss. l. vegetabilsk olje;
 • salt;
 • krydder;
 • Soltørket tomater (valgfritt).

Vask kyllingen grundig og fjern overflødig fuktighet med et håndkle. Ben salt, legg til krydder (en blanding av paprika (bakken), karri, krydret tørket urter, paprika, etc.). Du kan dryss kjøttet med sitronsaft (for mykhet), bland og la det marinere i omtrent en time.

Hell olje i bollen (det er best å bruke olivenolje) og legg kyllingen. Aktiver modusen “Stek” i 20 minutter.

Etter 10 minutters matlaging skal kjøttet vendes om, slik at kyllingen steker jevnt på begge sider. For å krydre stekt kylling, kan du legge til tørkede tomater (noen stykker).

Etter tjue minutter steking (alarmen vil høres) er kyllingen klar. Tallerken fra multikjøleren vil være myk og mild, og viktigst – mer nyttig enn når du lagrer i en panne.

kylling шашлыкVil du lære å lage de mest delikate kyllingespydene? Så er du på rett spor! Kylling Kebab: Kjøttvalg, Marinade Oppskrifter, Tips. prøve!

Juicy, ruddy, smeltende i munnen din, er kylling kjøtt oppnådd i henhold til disse oppskriftene. Du har ikke kokt slike deilige kyllingben ennå.!

Oppskriftene på denne ømte kyllingsuffelet som presenteres i denne artikkelen, kan ikke ignoreres hvis du overholder riktig ernæring. Derfor, studere, prøv å lage mat med glede og helsemessige fordeler.!

Matlagingstips: Det er viktig å vite!

 1. Før kylling koker i en crock-potten, er det nødvendig å fjerne alt overflødig fett fra fjærfeet, fordi overskuddet kan ødelegge den ferdige parabolen, og den langsomme komfyren krever en minimumsmengde fett;
 2. For å fjerne overflødig fett fra kyllingen, kan du steke stykkene i en tørr stekeovn. Fra denne parabolen vil være mer duftende;
 3. Hvis kylling er kokt med grønnsaker, må det huskes at rotgrønnsaker (poteter, gulrøtter) kokes lenger enn kyllingekjøtt. Det er best å legge dem på bunnen av bollen, dekket med kylling. Så grønnsaker og kokt med kjøtt, og fuktet med kyllingjuice, blir mer duftende og saftig;
 4. Hvis kjøtt ikke er premarinert med krydder, er det best å sette krydder i matlagingsprosessen, og salt og tilsett krydret urter i slutten;
 5. Hvis du trenger en fermentert melk dressing (rømme, majones, kefir eller yoghurt) i henhold til oppskriften, må du legge den gradvis i tilberedningsprosessen slik at den ikke krøller.

Mange moderne husmødre eier et slikt mirakel av teknologi som en langsom komfyr. Du kan bruke den til å steke, bake, stuing, damp, kok supper.

Kyllingretter er svært velsmakende. Fuglen tilberedt på denne måten er veldig saftig og øm, og det er mer nytte av det enn fra tilberedt (bakt eller stekt) på vanlig måte..

Hvis du er en tilhenger av de enkleste rettene, men det er viktig for deg å gjøre dem svært velsmakende, så vil videoen nedenfor definitivt interessere deg..

Her er de, raske asiatiske kyllingvinger i en sakte komfyr! Yummy, en-to og klar!

Loading...