Oppskrifter for å lage deilige luftskudd på melk

Nesten alle av oss husker hvordan, i barndommen, stakk vår mormor eller mor tynne strimler av deig i varm olje, som da ble til gyldne chips. Det var en favoritt brushwood.

Ved slutten av det 20. århundre, da hyllene til butikkene begynte å bli fylt med billige kaker av industriproduksjon, passerte mote for penseltøm. Men i dag, mange prøver å overvåke deres helse, spise riktig, så hjemmelagde kaker blir returnert til bordene våre.

Denne parabolen kom til oss fra Hellas og ble populær overalt i slutten av det nittende århundre. Nettopp fordi denne delikatessen er så tynn og sprø, fortjente den sitt navn – “brushwood”.
En klassisk steg-for-steg oppskrift på sprø børste med melk
oppskrifter приготовления вкусного воздушного хвороста на молоке
ingredienser Antall
mel 2 briller
egg 2 store
solsikkeolje 1.5 Art. l.
granulert sukker 0,5 kopp
av melk 2 ss. l.
salt klype
pulverisert sukker å smake
vegetabilske oljer for dyp fett
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier per 100 gram: 330 kcal

Det finnes mange måter å forberede børstet på: friskt på vann, på egg, på sur melk eller rømme, gjær og lignende. Men den mest populære, og faktisk, klassisk er oppskriften av brushwood med tilsetning av melk.

Slik lagker du din favoritt, crunchy:

Smør egg med sukker til det er helt oppløst, hell i melk. Tilsett salt, vegetabilsk olje, litt slag;

visp яйца с молоком

Hell det siktede melet i væsken, kneb den elastiske og elastiske deigen slik at den kan finrulleres. Det skal holde seg til hendene og bordet takket være oljen som er dens del;

legge муку

Rull ut et lite stykke deig ca 2-3 mm tykt. Klipp deigen i striper (3 cm bred), deretter i diamanter (5 cm i lengden). Det er mulig å lage et gjennomsnitt i midten av hvert stykke og trekke en “hale” av en diamant gjennom den. Jo flere slike inversjoner, jo vakrere;

rulle ut тесто

I en dyppanne eller kittel for å varme vegetabilsk olje. Dip det i flere striper av deig. I ferd med steking øker brushwood i størrelse. Etter en stund flip det.

yngel в казане

Når penseltømmen blir jevnt gylden – trekk den ut med en skåret skje, la overflødig fett strømme (bruk en kolbe eller et serviet for dette);

gi маслу стечь

Dryss kaker med issukker.

strø пудрой

Brushwood med melk og rømme

En annen av de klassiske alternativene – brushwood med melk og rømme.

Blandet appetiserende crunches:

kratt на подносе

 • 1,5 kopp mel
 • 1 ss. l. rømme;
 • 2 yolks;
 • 1 ss. l. granulert sukker;
 • Et lite salt;
 • ¼ kopp melk;
 • 1 ss. l. vodka;
 • Solsikkeolje til stekepanne;
 • Siktet Caster Sugar.

Sammen med sukker til hvitt, grind ølene, tilsett surkrem og rør. Hell i melk, vodka, salt. Selv om barn prøver penseltre, er det ikke nødvendig å frykte på grunn av tilstedeværelsen av vodka her – i ferd med steking vil alkohol fordampe. Denne ingrediensen gjør baking sprø. I stedet for vodka kan du ta rom eller brennevin.

Tilsett mel til egg-melkblandingen og knead den stive deigen slik at det er praktisk å rulle det tynt.

Rull ut deigen ikke mer enn 3 mm tykk. Form penseltøm: Skåret i diamanter, gjør kutt, skru ut. Du kan kutte sirkler ved hjelp av en mugg, lage små kutt langs kanten av hverandre, koble to eller tre sirkler sammen i midten – du vil få en blomst når du steker.

Stekved i olje i ikke mer enn 1,5 minutter.

Ta ut crunches med en skimmer, la den dryppe av oljen, dryss med pulverisert sukker (med hakkede nøtter) og server dem til bordet.

makronLekkert makaronsoppskrift med bilder fra Liza Glinskaya, les hvordan denne desserten er utarbeidet av vinneren av Master Chef-showet.

Lag puffekaker med Roses epler. Velsmakende og lett, les oppskriften.

Maria tartkaker er ikke bare diettkaker, men også en deilig dessert under et langt innlegg. Les informasjonskapseloppskriften i vår artikkel..

Lush brushwood på sur melk

Noen ganger skjer det at melken blir sur selv i kjøleskapet, spesielt i sommervarmen. Og det viser seg ikke sur melk, men du kan ikke drikke slik melk, og det vil bli redusert når du kokker. Her kommer til redning oppskriften pensel på sur melk.

For det er nødvendig:

 • 1 kopp sur melk
 • 2 egg;
 • 1 ts soda;
 • 200 gram granulert sukker;
 • 700 g mel;
 • 1 ts salt;
 • Vegetabilsk olje.

Knock egg i mel, tilsett sukker, salt. I sur melk skal du slukke soda, hell den inn i melet og begynne å knede. Legg til solsikkeolje (2 ss) til deigen for elastisitet, knead den stive deigen.

Rull ut ca 4 mm tykk, skåret i diamanter og danner produkter.

Hell en vegetabilsk olje (ca 1 kopp) i en dyp tallerken (panne, kittel, stekepanne), varme til koking og stek potet i den til gyldenbrun. Fjern ferdigluftprodukter, rist av overflødig fett, dryss med pulverisert sukker.

The brushwood var en av favorittdelikatene til “sovjetiske” barn. I notatbøkene til våre mødre og bestemødre er mange oppskrifter av denne delikatessen bevart..

I dag, og nekter å handle kjeks som inneholder så mange transgene fett, husker vi stadig de glemte oppskrifter for hjemmelagde bakverk, og spesielt børstehår – lyse sprø striper, sjenerøst sprinklet med pulverisert sukker. Men for forberedelsen av disse magiske, knaske, trengte produktene som vil være i kjøleskapet til hver vertinne.

Og delikatessen viser seg å være ekstremt velsmakende.!

Loading...