Oppskrifter til å lage tobakkekyllinger i en panne

For en festlig middag, stek den kjente kyllingtobakken. Det vil være absolutt ingen vanskeligheter med forberedelsen av denne parabolen, hvis du bare klarer å kjøpe en “slank” kylling, og ikke en kjøttkylling.

kyllinger

Hvorfor kylling tobakk er såkalt

Vanligvis betyr tobakk kylling stekt kylling. Ja, faktisk, i denne parabolen er matlagingsmetoden tildelt hovedrollen..

I Georgia ble kyllinger stekt i et tungt støpejern eller steinpanel tapa, derav det opprinnelige navnet “tapaka chicken”.

Det er nå vanskelig å avgjøre hvorfor den georgiske parabolen, så fast innblandet i sovjetisk restaurant og hjemmelaget mat, og kyllinger “tapak”, har blitt vedvarende omtalt som “tobakk”.

Cooking funksjoner

Mange er redd for å lage mat, og frykter at kjøttet ikke blir stekt. Faktisk kan du ikke bare bruke små kyllinger, men også kyllingekropp, noe som øker tiden for beting og matlaging.

Følg følgende regler:

 1. Pass på at du forstår leddene over ankler og vinger slik at de beveger seg bort fra kroppen.
 2. Mariner liten kylling i 15 minutter. For å gjøre dette, gni det med salt, børste på begge sider med olivenolje. Knust hvitløk, legg på toppen av slaktkroppen, og legg til hele stekker av dragon og koriander, hell sitronsaft. Husk å fjerne hvitløk før steking.
 3. Varm olje i en skillet. Det vil ta mye olje for å steke en kylling. For eksempel kan ca 110 ml brukes på en liten kadaver. Velg olje etter smak, men det er bedre å ta olivenolje. Produktet må raffineres. Kylling kjøtt slik olje bidrar til å bli bedre og mykere;
 4. Legg kyllingen ned med sandpapiret, trykk det ned. Stek til en vakker skorpe (på begge sider). Det er viktig at steketiden under trykk ikke overstiger 10 minutter;
 5. På slutten av matlagingen, legg til litt vann, noe som gir kjøttjuiciteten;
 6. Når du serverer kyllingen på bordet, pass på å kutte den i fire deler, hell væsken dannet under tilberedningsprosessen. Du kan dekorere parabolen med granateplefrø og dine favoritt urter.

Steg-for-steg oppskrift (bruk av pressen)
oppskrifter приготовления цыплят табака на сковороде
ingredienser Antall
liten kylling (kylling) 1 stk.
krydder (pepperblanding, koriander) å smake
Adjika 10 g
smeltet smør 60 g
grønne bønner 0,4 kg
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 360 kcal

Vi lager kylling oftere enn andre kjøttvarer. Ifølge denne oppskriften skal den stekes over et minimum av brann. En krop som veier ett kilo, kan ta en hel time. Og ikke bekymre deg om skorpen gyllen og sprø, det vil definitivt være, det viktigste er ikke travelt. Vi anbefaler på siderett å lage grønne bønner med adjika.

Kylling tobakk i stekepanne under pressen er utarbeidet som følger:

Trinn 1. Hvis du har en hjemmelaget kylling som veier 1 kg, så ta litt krydder for det. Vi anbefaler ikke bruk av karri eller gurkemeie, de bare “tette” hele smaken. Bare kutt slagtekroppen i to deler, dryss den med pepper (kan være en blanding) og koriander, som er hakket i en mørtel.

å rydde курицу

Trinn 2. Legg karkassen ned i en litt oppvarmet panne, og legg litt olje til den. Sett minst mulig brann på komfyren, det er i denne modusen at kyllingen blir godt ristet og deretter rødt. Viktig å ikke haste.

å kutte

Trinn 3. Plasser en egnet flatplate på toppen av kroppen og legg den på. Det kan være en pott med vann. Stek på den ene siden i 15 minutter, skru dem over og kok i 15 minutter. Til notatet: Hvis du steker en broiler, vil det i løpet av denne tiden nesten lage mat, hvis kyllingen er hjemme (landsby), så trenger den to ganger i 10 minutter.

 

Trinn 4. Når kyllingen er nesten klar, koker de grønne bønner (fersk eller frossen, som du har) i 5 minutter i en gryte med kokende vann. Deretter stek det litt i en panne, legg en adjika til din smak, som fortynnes i 2 ss. skjeer med vann (du kan bruke bønne bouillon).

Trinn 5. Ordne bønnene og “tobaks kylling” på platene. Vi anbefaler at du serverer tkemalevy saus til fuglen, det er den mest ideelle, men hvis du er en hvitløk elsker, kan du ta det.

leverenHvor mye å steke kyllingelever i en panne – en veldig enkel tallerken for hver dag.

Les hvordan du lager en uvanlig velsmakende osteglass uten mel og egg..

Les hvordan du lager Lula kebab i ovnen eller på grillen.

Kylling tobak med saus i en panne

Hvis du ikke finner en liten kylling, kan du steke en voksenfugl, for eksempel en broiler. Selvfølgelig er det nødvendig å hente ham mer i tide, og det er bedre å bringe det til beredskapen i ovnen.

Du trenger:

 • kylling – 1 fugl;
 • raffinert og ghee – 80 ml;
 • 1 stor løk;
 • hvitløkskrever – 3 stk;
 • 9% table eddik – 20 ml;
 • litt honning – ca 8 g;
 • gni med salt etter eget skjønn.

Det vil være nødvendig for sausen:

 • 200 g tomatpasta;
 • 450 ml kokt vann;
 • 8 ml eddik;
 • fersk dill og koriander – 2-3 grener;
 • 10 g hvitløk og sukker;
 • 2 g krydret paprika;
 • krydret sausen som du vil.

Kyllingstekt på 30 minutter. Oppvask kalori overstiger ikke 360 ​​kcal per 100 gram.

Trinn 1. Vask liten kylling (kylling) kadaver.

Trinn 2. Forbered marinaden: Legg hakkede hvitløksklær og løk i en bolle, tilsett litt honning, eddik og salt. Gni slaktkroppen med denne blandingen og la det gnelde seg. 15-20 minutter er nok, men du kan legge den i kjøleskapet hele dagen..

Trinn 3. Ta to slags smør – den vanlige raffinerte, luktfri som en base og ghee for å forbedre smaken. Varm alt i en skillet.

Trinn 4. Sett fuglen i varm olje, trykk den ned og stek i 4 minutter, først på den ene siden og den samme på den andre.

Trinn 5. Fjern pressen, reduser varmen, stek litt igjen til skorpen kommer frem..

Trinn 6. Forbered en deilig saus: fortynnet tomat med vann, tilsett krydder, hvitløk og alt forsiktig flytte.

Trinn 7. Server på bordet med saus, friske tomater og agurker..

Georgisk oppskrift

kylling

I Georgia er kyllinger stekt i spesielle leire porsjoner hvor de serveres ved bordet. Som et trykk kan du ta noe tungt og flatt objekt. Fra grønnene tar du nødvendigvis karbon og karantene. Ingen rett av georgisk mat kan gjøre uten dem.

Georgisk kylling tobakk vil kreve:

 • 1 agurk (kylling);
 • hvitløkskrever – 4 stk;
 • 100 ml raffinert olje;
 • kvartaler av sitron;
 • koriander og dragon – 1 hver;
 • gni slaktkroppen på egen hånd.

Fuglen vil kunne steke i 35 minutter. Én servering inneholder ca. 370 kcal..

Hvordan lage kylling tobakk i stekepanne Georgian:

 1. Trommelstikket og vingene skal bevege seg bort fra slaktkroppen, så feste lederne i disse delene;
 2. Fra alle sider, gni korken med salt, hell med raffinert olje;
 3. Hakk hvitløk og legg på fuglen, på toppen av en grisgrønn (koriander og dragon), hell deretter sitronsaften;
 4. Vri kyllingekroppen og hell oljen tilbake. La på bordet for pickle, for en kyllinggurk det tar bare 15 minutter;
 5. Varm 100 ml olje i en panne, legg fjærfehuden ned og trykk ned. Stek på hver side til gyllen og stekt skorpe, den totale koketiden under trykk skal være 10 minutter;
 6. På slutten av matlagingen, hell 20 ml vann i pannen, lukk den med et lokk;
 7. Server kyllingen, kutt i stykker. Ikke glem å helle den på saften som ble dannet under steking. Garnér med granateplefrø og friske grønnsaker..

Nyttige tips

 1. For marinade, bruk bare friske urter. Hvis du sprer kyllingen med tørr krydder, vil det være vanskelig å fjerne det senere, og selv under steking vil det brenne;
 2. Kutt leddene på steder der kyllingen (kylling) alltid er dårlig stekt. Dette er skinn og vinger;
 3. Varm pannen med olje, eller hell det opp og legg kyllingen på den. Plasser en tallerken på toppen som presser kjøttet og legg en last på den (for eksempel en gryte med vann). Hvis pannen har en bred bunn, kan du ikke bruke platen. Kok i 15 minutter. Over middels varme, slå kyllingen, ellers vil huden brenne, og kjøttet forblir rå. Salt i 5 min. til slutten av steking;
 4. Du kan sjekke beredskapen ved å piercing kjøttet med en kniv, hvis saften er rosa, deretter stek i ytterligere 5 minutter. på hver side, hvis saften er klar, så er kyllingen klar;
 5. De kuttet biter av ferdig kylling blir spist for hånd. Det antas at du vil ha en serviette og en bolle med vann på bordet ditt slik at du kan skylle fingrene dine..

Så det uunnværlige partiet til parabolen “kyllingekylling” – en liten kyllingkarke som selges fritt i alle slakterier.

Sørg for å kutte leddene i beina og vingene før du kokker, prøv å flette slaktkroppen lett med hendene. Deretter pels med hakket hvitløk, krydder og etter 15 minutter, legg kyllingen under pressen, stek i olje på alle sider. Bon appetitt!

Loading...