Pølser i potetmos – en deilig middag for hele familien

Mange har sannsynligvis prøvd pølser med potetmos, men hva om vi gjør fra denne parabolen noe som paier? Det vil være svært velsmakende og vakkert, og viktigst – det vil ikke ta deg mye tid..

Pølser i potetmos i en panne
wienerpølser в картофельном пюре — вкусный ужин для всей семьи
ingredienser Antall
wienerpølser 6 stk.
poteter 500 g
mel 3 ss.
egget 1 stk.
ost 100 g
olje å smake
salt, pepper å smake
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier per 100 gram: 232 kcal
  1. Det første vi rengjør poteter, kutte øyne. Vi vasker den og legger den i en gryte i saltet vann og tilberedes til det er klart. Villighet til å sjekke gaffelen, vegetabilsk skal være myk. Som det vil være klart, hell ut vannet og bland potetene i potetmos. klar пюре
  2. Som potetmos avkjøles litt, legg til egget og dryss med pepper til din smak. På toppen kan du legge til mer ost revet på et middels rist, men du kan også uten det hvis noen ikke liker det. Legg til en skje med mel, du kan også bruke stivelse, men dette er valgfritt. deigen из картофеля
  3. Vi blander den resulterende massen til glatt, slik at resultatet er en del av deig – tett i konsistens. Hvis det er for løs, kan du legge til mer mel..
  4. Vi deler den resulterende deigen i seks deler og knead hver i en flat kake, på toppen av hvilken vi legger pølser. Deretter lager vi originale patties slik at pølsene ikke er synlige, og ruller i mel eller, hvis du vil, i brødsmuler. innpakning сосиску
  5. Varm vegetabilsk olje i en panne og stek pølser i potetmos til gyldenbrun. Etter det må de avkjøles, og det er ønskelig å bli kvitt olje, for eksempel å sette seg på et papirserviett slik at overflødig olje blir absorbert i den..

Ovn oppskrift

wienerpølser в пюре на противне

Til å begynne, skrell poteter, ikke glem å klippe øynene. Vi vasker det og begynner å lage mat i saltet vann. For å lage mat raskt kan du kutte den i halv, slik at matlagingen tar ca. 15 minutter. Så snart potetene er klare, smelter vi all væsken og forsiktig uredder den i potetmos og la den avkjøles..

Etter kjøling, tilsett egg og smør, og kne deretter massen til glatt. Deretter tilsettes semolina, mel og salt. Knytt deigen med hendene og del den i stykker, du får ca. 12 stykker. Vi ruller dem tynt på bordet.

I mellomtiden lagrer vi pølser i kokende vann i omtrent et halvt minutt. Hvordan ferdig, avkjøl dem og legg ut på tortillas fra potetdeig og lage patties. Smør dem med en blanding av egg og smør, og dryss med sesam på toppen.

Vi sender pølser til ovnen på en smurt bakke. Bake ved 200 grader i ca 25 minutter. Etter at vi får og dryss med ost, revet på et middels rist, send deretter ytterligere 10 minutter til ovnen.

Hvordan vil den angitte tiden du kan tjene, men før det er bedre å avkjøles litt.

Cooking alternativ i vafler

wienerpølser в пюре и вафлях

Først må du rengjøre potetene forsiktig og kutte øynene. Deretter sender vi det til å koke i vann, som vi pre-salt. For å lage mat poteter raskere, kan den kuttes i halvparten. Som det vil være klart, hell ut vannet og bland potetene med potetmos.

Ta deretter wafen, helst firkantet. Det er nødvendig å sette mos på den jevnt over hele overflaten og la det gå et par minutter, slik at vaffelen i løpet av denne tiden bløder litt, ellers bryter vi bare den i prosessen. Så du trenger å gjøre med alle vafler..

Etter noen minutter legger du ut på wafen, til kanten av den rensede pølse og vikler den slik at rullen er tett. Du kan også legge revet ost, løk eller krydder hvis du ønsker det. Hver rulle kuttes i 4-5 sirkler.

Deretter bryter egget inn i en liten dyp tallerken, salt og visp. Du kan legge til krydder og melk.

Varm stekepannen med vegetabilsk olje og sett på sirklene våre, smurt med et egg. Stek dem til gyldenbrun.

Vel, det er alt, nyt ditt måltid!

Hvordan lage potetmos med pølse

potetmos с сосисками

Det første vi rengjør poteter fra hud og øyne. Vask det i kaldt vann og legg det i pannen..

For å lage mat poteter raskere, kan den klippes, men ikke veldig fin, ca 2-3 stykker. Etter det kan du lage mat. Som vannet koke, legg til salt og krydder til din smak. Cook til klar, som du kan sjekke med en gaffel, piercing poteter – hvis klar, gaffelen vil gå inn lett.

Når potetene er kokte, helles vi ut vannet og knead det med potetmos. Topp med melk og rør godt, det skal ikke være noen klumper. Deretter prøver du om nødvendig salt eller tilsett krydder. I tillegg kan du bruke smør.

Deretter kan du starte pølser. De kan tilberedes på to måter – kok eller stek.

For å koke dem nok til å skylle under kaldt vann og legg i en panne, kok deretter. De koker i ca 5-10 minutter i kokende vann, men det kan være litt lengre. Etter matlaging skal de skli av filmen og serveres sammen med potetmos, eller du kan steke dem i tillegg for å gi en mer interessant smak..

For steking, uansett om pølser allerede er tilberedt eller ikke, skal de skrelles fra filmen og kuttes i lengderetningen i to eller fire deler slik at det er lettere å steke. Vi steker dem i en varm stekepanne med vegetabilsk olje. Kokt nok til å steke, men fortsatt rå kan stekt godt, slik at den er mer velsmakende. Merk at mange pølser holder seg til pannen, hvis de ikke blir vendt og ikke blandet. Etter steking sprer vi seg i en egen tallerken..

Det skal serveres sammen med potetmos, og du kan hakke grønnsaker ovenfra eller til og med legge til saus. Retten er klar. Bon appetitt!

hvordan приготовить тесто для сосисок в тесте

Lær hvordan du lager pølsedeig i deigen.

Svært velsmakende pølser i bladerdeig. Her finner du en oppskrift.

Forbered kål gryte med pølse i en sakte komfyr med denne oppskriften.

Villighet av poteter bør kontrolleres med en gaffel, piercing den. De ferdige poteter vil bli myke.

Du kan bruke ost med potetmos med pølser, det vil gi fatet en god smak, i tillegg kan du bruke ostesaus mens du spiser, noe som vil gjøre den enda mer velsmakende.

Videoen forteller hvordan du raskt og enkelt lager pølser i potetmos:

Loading...