Shortcrust bakverk med cottage cheese kake – utmerket baking for te og kaffe

Hvem liker ikke søtsaker? Og selv om de er ekstremt skadelige for figuren, er stemningen fra en slags søt allerede bedre..

Det er ikke bare smaken av desserter. Utseende, dekorasjoner, lyse farger og fantastiske aromaer gjør frantisk svelge spytt i påvente av søtsaker.

Pai med ostemasse laget av shortcrust bakverk er velsmakende ikke bare med varme drikker, men også med fruktjuice eller fruktjuice. Oppskriften på baking til distraksjon er lett, og kombinasjonen av en delikat ost og duftende kake gjør underverk med smaksløkene.

Enkel god dessert
pai с творогом из песочного теста — отличная выпечка к чаю и кофе
ingredienser Antall
kyllingegg 3 friske
non-curd ostemasse 0,5 kg
margarin 250 g
mel 500 g
sukker 1,5 st.
brus 1 ts.
eddik 2 ts.
vanillin 1 pose
kanel 1 klype
smør 1 ss. l.
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 327 kcal
Sanddeig er bedre å bruke med en søt fylling, men hvis det er motstandere av sukker, så er det ganske mulig og ikke å legge til.

I fyllingen av ostemassen hell 0,5 msk. sukker, vanilje og kanel. Rør til glatt, tilsett 2 egg og bland godt igjen..

bland opp начинку для пирога

For deigen, ta siktet mel, tilsett sukker (1 ss.) Og myknet margarin. Han må ha lov til å stå på forhånd for å myke eller oppvarme i en mikrobølgeovn.

kna тесто

Slukk soda med eddik og legg til melblandingen sammen med egget. Knytt alle komponentene i hendene til en smul.

Smør bakefatet med fett (smør) og legg det meste av deigen, bøy sidene, og resten vil være det øverste laget av dessert. Sett den ferdige cottage cheese-blandingen på kaken og dekk med resten av deigen på toppen..

rulle ut тесто

Legg bakverkene i en ovn forvarmet til 180 grader i 38-40 minutter. Vent til parabolen avkjøler, legg deretter på en passende tallerken, og du kan behandle gjester.

spread творог

En slik dessert kan være en god start på dagen hvis du behandler hjemmelaget frokost fra den. I dette tilfellet må vertinnen stige opp veldig tidlig (slik at kaken har tid til å kjøle seg til frokost) eller tilberede en dessert fra kvelden..

en kake из творога готов

Kaken uten topplaget ser veldig interessant ut

En dessert bestående av en bunnkake med en deilig aromatisk fylling kalles åpen. Pluss, slik baking er at du kan dekorere det som du vil, fordi all skjønnhet ikke vil dekke det øverste laget av melmasse.

For 4 porsjoner av en åpen kake med en ost må du:

stengt пирог

 • 250 gr. mel;
 • 130 gr. smeltet smør;
 • 200 gr. granulert sukker;
 • 3 kyllingegg;
 • 1 ts bakepulver;
 • 400 gr. hytteost;
 • 100 gr. 15% krem;
 • 20 gr. stivelse;
 • 1 klype kardemomme;
 • 1 ss. kokende vann;
 • Håndfull rosiner.

Sift mel, bland med 120 gr. mykt smør, 1 friskt egg, 100 gr. sukker, bakepulver. Knytt deigen med hendene, sett den i smurt 10 gr. oljer form, bøyende sider.

Hell kokende vann over rosiner i 5 minutter. Fyllingen består av hytteost, sukker, 2 egg, rømme, stivelse og kardemomme..

Det er bedre å blande alle ingrediensene med en blender eller blender, slik at fyllingen blir mild og jevn. Drenk vann fra rosiner og hell det inn i den forberedte massen, bland igjen.

Hell fyllingen på en shortbreadkake og sett ovnen i et varmt skap, oppvarmet til 180 grader i 40 minutter. Ta ut bakverk etter at tiden er gått og la den kjøle seg i form, sett den på en vakker tallerken.

Hell den ferdige kaken med sirup eller syltetøy, dekorér med sjokoladeflis, kandiserte frukter, nøtter.

gjær тесто с капустой
Forbered en kongelig kake med kål laget av gjærdeig i henhold til oppskriften. En kake med frosne bær er en delikatesse for vinterbordet og hyggelige sammenkomster, les oppskriften her. Les om hvordan du skal lage en oppskrift på usyret hurtigkokende puffdeig.

Hemmeligheter med matlaging søtsaker

 1. Sand er vanligvis tilberedt med bare margarin eller smør (smør), men det vil definitivt bli mer velsmakende hvis du blander dem i like store mengder;
 2. Det er tilrådelig å gi melmassen før baking for å hvile i ca. 20 minutter i kjølekammeret og dekke det med klamfilm;
 3. Sanddeig vil også bli oppnådd hvis du ristet frossen margarin eller smør i mel og strekker hendene litt.
 4. For å gjøre deigen frodig, legger de eddik-soda eller bakepulver til det;
 5. Spicy retter vil legge til krydder i parabolen: kanel, vanillin eller kardemomme vil forbedre sin smak og gi en unik lukt;
 6. Fylling fra hytteost vil være mykere og mer øm, hvis du kombinerer det med rømme, vanlig yoghurt eller krem;
 7. Kandiserte frukter, knuste nøtter eller sjokoladeflis kan legges til fyllingen. De vil gi lysstyrken til kaken, og smaken av hytteost blir rikere;
 8. Frosne bær kan hindre baking av kaken. For å unngå dette må du rulle dem i mel eller stivelse, og så legg til fyllingen;
 9. Bakefatet må smøres med noe fett, dette er en sikker måte å få en jevn baking uten en brent bunn.

Sanden er universell, forandrer ingrediensene til fyllingen, du kan overraske husstanden og gjestene hver dag med nye godbiter.