Slik lager du en deilig påskekake raskt

Ofte nekter husmødrene å lage sine egne påskekaker, da dette er en lang og ganske komplisert prosess. Du kan avgjøre denne utsagnet ved å vedta oppskrifter for en luftig og øm, rask påskekake. Tilgjengelige ingredienser og minimal steketid gjør at du kan lage utsøkte bakverk som tilstrekkelig kan dekorere festebordet.

Steg-for-steg oppskrift
hvordan быстро приготовить вкусный кулич на Пасху
ingredienser Antall
mel 800 g
av melk 600 ml
smør (smeltet) 120 g
brus 1 ts.
vaniljesukker 4 ts.
pulverisert sukker 240 g
sitronsaft 80 ml
rosiner 100 g
salt klype
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 300 kcal

En rask påskekake er den beste måten å huske husstanden og ikke tilbringe hele dagen på kjøkkenet. En av vinn-vinn-alternativene kan kalles en oppskrift, der gjær ikke er tilsatt, men bakervarer er inkludert.

 1. Siden deigen er forberedt så raskt som mulig, slår ovnen på første trinn (1800C);
 2. Raisin helles varmt vann, skille yolks fra proteiner;
 3. Grind ølene med pulverisert og duftende vanilje, tilsett smør og en tynn strøm av sitronsaft; plommer
 4. Tilsett brus til en del av melet, hell i melken oppvarmet til romtemperatur og bland godt. Resten av melet blir introdusert i porsjoner med konstant omrøring av deigen. deigen замесить
 5. Legg til deigen fuktet og tørket med et papir serviett, bestrøkt med mel rosiner;
 6. Smør avkjølte proteiner med salt og legg forsiktig til deigen;
 7. Fyll deigstoppet pergament med deig og send til bake i 40-50 minutter; Påskekake
 8. Klar og avkjølt kaker helles over glasuret, tilberedt i henhold til hvilken som helst oppskrift, og dekorere etter smak. Påskekake

En rask påskekake på tørr gjær

Kulich på tørr gjær – lett å tilberede, luftig og velsmakende baking. Følgende ingredienser bør være forberedt på et festlig måltid:

 • 160 ml melk;
 • 14 gram tørt gjær;
 • 800 gr mel;
 • 7 egg;
 • 100 gram sukker;
 • 240 gram smør;
 • 5 ts. honning;
 • 140 gram rosiner;
 • vanillin og salt til smak.

Koketid: 2 timer.

Kaloribaking: 320 kcal / 100 gr.

Oppløs honning i varm melk, tilsett gjær og 120 gr. siktet mel. Dekk deigen med en film og la den varme i en halv time. Bland smeltet smør med egg (6 stk.), Bland med brygge, legg til alle andre ingredienser (mel, for å unngå klumper, hell ut sist).

Knead deigen med hendene til staten når den kommer til å ligge bak hendene, la den gå i en halv time. Doblet deigen, knead og la igjen å gå igjen. Pre-lined med pergament form fylle deigen til halv, la i 15-25 minutter. Den beste temperaturen for baking av kaker på tørr gjær – 1700C. Gjennomsnittlig baketid er 25-30 minutter. Etter at toppen av bakstykket griper, bør den smøres med eggeplomme. Forbered bakevarer litt kult i form, fjern og dekorér etter eget ønske.

er klarLes hvordan du lagrer et øl påskeostkake med kondensert melk, tilsett nøtter eller rosiner og få en utrolig velsmakende dessert..

Hvordan lage sjokolade muffins i mikrobølgeovn Les her.

Lær hvordan å lage ertesuppe med røkt kylling. Det beste utvalget av oppskrifter.

Den mest delikate kaken uten gjær

Duftende påskekake kan tilberedes uten bruk av gjær. For å lage et enkelt og smakfullt kulinarisk mesterverk, trenger du følgende produkter:

 • 500 gram mel (siktet);
 • 300 gram sukker;
 • 250 gram smør (smør);
 • 125 ml melk;
 • 4 egg;
 • 10 gram bakepulver;
 • 50 gram rosiner;
 • 1 ss. olje for smøreformer;
 • appelsin og sitronskall, isingsukker, konditori dressing for å dekorere påske kaker.

Koketid for påskekaker: 1 time.

Kaloriinnhold: 320 kcal / 100 gr.

Smelt smør ved romtemperatur, gni med egg og sukker, tilsett mel og bakepulver. Bland blandingen, tilsett melken, vasket og tørket rosiner, zest, vanilje.

Legg bunnen av bakefatet med bakepapir, smør veggene med olje og lett pulver med mel. Fyll dem med deig og sett i forvarmet til 1800Med en ovn. I gjennomsnitt bakes bakverk for denne oppskriften i 40 minutter. Graden av beredskap kontrolleres med en tannpinne. For å dekorere en slik velsmakende og rask påskekake uten gjær kan du bli sukker eller glasur og konditori dressing..

Anbefalinger vertinne

 1. Hovedbetingelsen som deigen vil vise seg å være myk og luftig, er kvalitet og sikkert siktet mel. Screening metrer det med oksygen, noe som gjør at deigen kan stige lett;
 2. For å få påskekaker med en vakker gylden farge, bør du bare bruke ferske hjemmelagde egg;
 3. Bestem deigenes rede til kaken kan festes til kinnet. Er deigen myk, elastisk og silkeaktig? Så du gjorde alt riktig, og bakingen vil vise seg å være luftig;
 4. Det er viktig å holde deigen som stiger fra utkast, støy og dårlig humør;
 5. Deilig glasur for kaken kan tilberedes på bare noen få minutter. For å gjøre dette er det nok å blande det piskede proteinet med pulverisert sukker og noen skjeer sitronsaft;
 6. Baking pulver inkludert i oppskriften på kaken, kan du enkelt erstatte den vanlige natron
 7. I tillegg til rosiner, kan favorittnøtter – mandler og hasselnøtter, tørkede aprikoser og kandiserte frukter – legges til deigen;
 8. Kardemomme frø, muskatnøtt, noen spiseskjeer av brandy eller rom, hvor du kan suge tørket frukt lagt til deigen, vil bidra til å gjøre bakingen utrolig aromatisk og appetittvekkende.
 9. For å unngå baking, kan du legge en bolle med vann i ovnen.
 10. Bare helt avkjølt kuli helles over glasuret. Dette unngår ikke-estetisk sprengning av smykker;
 11. Oppbevar de ferdige kaker skal være i en panne dekket med et håndkle av naturlig stoff med lokket. Denne metoden sikrer baking av friskhet i minst 7 dager;
 12. Den andre måten å lagre påskebakken er å pakke kaker med papir..

Kulichi, kokt i henhold til en rask oppskrift, vil dekorere feriebordet og spare tid på vertinnen. Duftende, myk og luftig baking vil være din signaturfat for påske.