Slik lager du en kake med pepperkake raskt og smakfullt

Til tross for at i matindustrien kan du finne et stort antall kaker i en hast, tar hver av dem litt tid til å bake i ovnen eller multi-komfyren..

Imidlertid har det nylig vært blant vertene at kaken som er laget på grunnlag av vanlig pepperkake, har blitt populær. Dens kjennetegn fra mange lignende desserter er mangelen på behov for baking..

Etter matlagingen kommer desserten til å være veldig delikat i smak. Dessuten kan denne parabolen vel bli en favoritt for de innbydende søtsaker..

Selvfølgelig har kaken et økt antall kalorier, men det har også gunstige egenskaper for kroppen. Tross alt er pepperkaket, som ligger til grunn, en verdifull kilde til karbohydrater..

Når det gjelder frukt, som også tar sin plass i matlaging, vet alle om deres brukbarhet..

Gingerbread kake oppskrift uten baking
hvordan быстро и вкусно приготовить торт из пряников
ingredienser Antall
Havre pepperkake ½ kg
Rømme ½ liter
Granulert sukker 125 g
vanillin 1 klype
Tilberedningstid: 80 minutter Kalorier per 100 gram: 228 kcal

Den grunnleggende oppskriften på denne kaken inneholder som regel slike grunnleggende ingredienser som pepperkake og rømme.

Å velge pepperkake, kan du være oppmerksom på deres ulike varianter. For eksempel, rug, havremel, ingefær og sjokolade.

Når det gjelder rømme, foretrekker man fettfattig surkrem (10-15%)..

Å lage en kake begynner med å lage crunchy ingredienser. Så, det er nødvendig å kutte pepperkaket i klemme for å få tre formasjoner av samme størrelse.

kutt

I rømme, må du legge til sukker og vanilje, blande. Etter grundig blanding med en skje, er det tilrådelig å armle deg med en mikser og slå massen grundig. Men du bør ikke bli involvert i å slå nok et halvt minutt.

krem

Nå kan du fortsette til dannelsen av kaken. Etter å ha lagt ut lag med pepperkake på en bred tallerken, spredt over et lag med rømme. Deretter må du skifte et lag med rømme med kaker, til alle ingrediensene går tom.

Den første слой

Hvis bare ett lag gjenstår, kan du knuse det med hendene og dekorere overflaten av desserten med smul..

Vi dekker верх десерта

Før du behandler gjester med en kake pepperkake, er det bedre å sende det i kjøleskapet i 1 time suge.

Banan pepperkake dessert med rømme

Som nevnt tidligere vil ulike frukter være et utmerket og nyttig tillegg til desserten. De vanligste bananene, som deres delikate smak, ligner på den grunnleggende smaken av pepperkakekake.

Men som et eksperiment er det ganske mulig å ta andre frukter med en uttalt ettersmak. For eksempel, kiwi. Å lage en kake med pepperkake med bananer og rømme krever komponenter som:

 1. Havre krydderkaker – ½ kg;
 2. Rømme – ½ l;
 3. Sukker – 4 ss. skjeer;
 4. Store bananer – 2 stk;
 5. Valnøtter – 1 håndfull.

Koketid, med hensyn til kjøling av desserten, vil være 1 time og 20 minutter, og dens kaloriinnhold er 2400 kcal..

Først kut pepperkaket i lengderetningen slik at det danner 2 plater hver. Når det gjelder bananer, skal de kuttes i sirkler eller ovaler. Det er det som vil legge ut et pent, jevnt lag..

pepperkake десерт с бананамиBlander rømme med sukker, du kan ta en mikser og hvordan du kan slå disse komponentene.

Det er fortsatt den mest kreative og interessante delen av preparatet – dannelsen av dessert. Dette skal gjøres i en dyp beholder, for eksempel en kasserolle. Som det første laget er lag med pepperkake dyppet i rømme..

Deretter må du bytte dem med hælene av frukten. Så, det gjenstår bare å forlate desserten i kjøleskapet i 1 time, og så skru den over på en bred tallerken. For å dekorere kake av pepperkake for ankomst av gjester, kan du dryss den med hakkede valnøtt.

Chocolate Gingerbread Cake

Selv om den klassiske oppskriften på denne kaken vil glede de søte tennene, er det mulig å diversifisere det ytterligere ved å lage sjokolade.

For å gjøre dette må du bruke tilberedning av pepperkake fra sjokolade, samt en sjokoladebar og kakao. I tillegg kan en slik dessert opprinnelig innredes og serveres på et festlig bord. Det vil kreve:

 1. Sjokolade pepperkake – ½ kg;
 2. Rømme – 2 briller;
 3. Store bananer – 2 stk;
 4. Pulverisert sukker – 125 g;
 5. Sjokolade – ½ fliser;
 6. Valnøtter – 1 håndfull;
 7. Kakaopulver – en liten mengde (til dekorasjon).

Koketid, med tanke på kjøling av kaken, vil være 2 timer og 20 minutter, og dens kaloriewaarde er 2500 kcal..

I utgangspunktet er det nødvendig å forberede pepperkake, kutte dem sammen i to like deler. Skalte bananer skal kuttes enten i sirkler eller ovaler, og holder dem i samme størrelse og tykkelse..

Sourcreme må først piskes med pulverisert sukker, og bare deretter legge til det på forhånd peeled og hakket valnøtter i en blender. Den potten som er nødvendig for dannelsen av desserten, skal være dekket med matfilm på en slik måte at kantene kan henges ut. Dette vil da bidra til å enkelt trekke ut kaken..

Forme en pepperkake kake, bør du først dyppe hvert lag i rømme, og deretter distribuere dem langs bunnen av pannen. Hvis hull blir dannet under dette, må de fylles med ristet sjokoladepannekake..

Etter det første laget bør det være banorsirkler, og etter disse to lagene er det nødvendig å bytte mellom seg til det siste laget av pepperkake har fullført matlaging.

Det er bedre å la den ferdige kaken være fuktet i et par timer, og så skru den over på en flat, bred tallerken..

Ristet sjokolade og kakao pulver kan lage en flott dekorasjon for overflaten av desserten..

Delikatesse med marshmallow og rømme

Hvis selv sjokoladekake laget av pepperkake ikke ga hjemmelaget søtsaker riktig metning, kan du senere eksperimentere med tillegg av en mer interessant ingrediens. For eksempel østlige søtsaker.

Den mest rimelige i dag er marshmallow, på grunnlag av hvilken neste dessert vil bli forberedt. For å gjøre dette, klargjør følgende komponenter:

 1. Enhver pepperkake – ½ kg;
 2. Sukker – 4 ss. skjeer;
 3. Sjokolade – ½ fliser;
 4. sprinkling;
 5. Marshmallow – 2 stykker;
 6. Rømme – ½ l.

Koketiden, med hensyn til kjøling av delikatessen, vil være 24 timer og 20 minutter, og dets kaloriinnhold er 2400 kcal..

paier с яблокамиPå hvordan å bake hjemmelagde kaker med epler, kan du allerede finne ut på vår nettside.

Kjøtt med ost i ovnen – en tallerken som vil gjøre noen ferie. Les denne oppskriften i oppskriften..

Liker du pannekaker? Her foreslår vi at du lager dem med hakket kjøtt..

To av det totale antall pepperkaker skal kuttes langs lagene, og resten skal knuses i små smuler. Østlig søthet skal også kuttes i stykker, helst – kuber.

Etter blanding av rømme med sukker, kan du utstyre med en blender og forsiktig slå massen sammen. Som et resultat må sanden nødvendigvis oppløses..

De kakene som ble opprinnelig knust, samt marshmallows bør legges til rømme.

Før du går videre til dannelsen av en kake med pepperkake, marshmallow og rømme, må du ta en dyp avrundet beholder og dekke den slik at kantene på filmen stikker ut.

Neste må du fylle den med smetannoy masse, og sett pepperkake på toppen. De bør legges tett mot hverandre, da de senere vil fungere som bunnen av kaken..

Det er bedre å sette det i kjøleskapet hele dagen, slik at toppen skal fryse..

Deretter setter kaken til bunnen på en bred tallerken, den gjenstår å dekorere den ved hjelp av revet sjokolade.

Så du kan konkludere med at pepperkake kaken er et utmerket kulinarisk alternativ for ankomst av gjester:

 • Dessert krever ikke baking i ovnen eller multi-komfyren;
 • Alle komponenter er ganske budsjett;
 • Til tross for det økte kaloriinnholdet, er kaken nyttig, takket være dens bestanddeler;
 • Koketid uten kjøling er 20 minutter, hoveddelen av dette går til dannelsen av dessert.
Loading...