Slik lager du pølser raskt i smør

En god frokost eller en god lunsjmat av pølser i smør kan ikke bare være dagens mest grunnleggende måltid, men også en fin måte å glede familien på et familiebord under en piknik med sin uvanlige smak av en raskt tilberedt tallerken..

Enkel og rask oppskrift
hvordan быстро приготовить сосиски в кляре
ingredienser Antall
wienerpølser 0,5 kg
vegetabilsk olje 150 g
kyllingegg 1 stk.
mais, hvetemel 3 ss. l.
sukker 1/2 ts.
fullmælk 100 g
salt 1/4 ts.
Tilberedningstid: 30 minutter Kalorier per 100 gram: 280 kcal
Den amerikanske parabolen “Pølser i Klyar” er en stor suksess, ikke bare hjemme, men også i andre land. Hans berømmelse ble fremmet av det høye innholdet av animalske proteiner, fett, mikroelementer og vitamin i produkter som brukes til å forberede smør.

Hovedelementet i parabolen, pølser, må rengjøres fra filmen og tørkes tørk med et håndkle slik at smeten stikker til dem godt. I en dyp bolle skal kjøre et egg og hell en tredjedel av vegetabilsk olje. Beat til skummende.

Oppløs sukkeret, salt i kjølig melk, i en separat beholder, og hell det deretter i eggmassen og rør. Smør langsomt mais og hvetemel i mel-egg-blandingen og bland den til helt homogen med en gaffel eller blender..

Varm gjenværende vegetabilsk olje i en høy panne. Nakolov pølser på gaffelen, dypp dem i en forberedt smør i sin tur og send dem i tre til fire minutter før de får en rødaktig farge i en stekepanne for steking, snu fra tid til annen.

Før du serverer, er det bedre å legge ut hele parabolen i noen minutter på et papirhåndkle og la overflødig fett tømme. Det er fantastisk kombinert med tomatsaus, ketchup, sennep og greener..

Stekt pølser i ostebekjøtt i en panne

Meieriprodukter som er en del av smeten, legger til en unik smak og øker innholdet av vitamin og mineraler i parabolen. Et interessant og uvanlig matlagingsalternativ tar litt tid og samtidig er det ganske enkelt. For matlaging pølser i ost smør i en panne vil trenge:

 • hard ost – 100 g;
 • rømme – 150 g;
 • egg – 1 stk.
 • mais mel – 0,5 glass;
 • smør – 150 g;
 • kylling pølser – 0,5 kg;
 • salt – 0,5 ts.

Det vil ta en halv time å lage en tallerken, og næringsverdien på hundre gram vil bli 270 kcal..

Først må du lage et smør der pølser skilt fra filmen vil bli dyppet. Hell surkrem i en dyp og bred beholder, grill fin ost og kjør et egg. Rør blandingen grundig, hell i siktet mel og salt og rør til konsistensen av smeten blir kremaktig og homogen..

I en skillet smelter smørret. Kutte pølser i lengderetningen i et par stykker, i sin tur, pin hver halvdel av gaffelen og dypp dem i ostebit, og spred dem deretter for steking i pannen i to minutter. Ved å skru pølsene kontinuerlig, er det nødvendig å ikke koker dem, slik at osten som er en del av smeten, bare varmes opp og smelter.

Pølsene i denne smeten er perfekt til frokost, fordi maten er rask og enkel, og parabolen er utrolig velsmakende..

en informasjonskapsel ушкиPuff kaker kjeks er gourmet bakverk kjent som “Berlin dessert”.

Stew de mest delikate sopp i rømme i henhold til oppskriften vår.

Les hvordan å lage bifftartare. Til tross for den uvanlige parabolen, veldig velsmakende.

Pølse deig

En lett knase og søt smak av deigen som presenteres i form av smør, samt en saftig pølse inne, er ganske enkelt å tilberede en tallerken som ikke krever en stor investering av tid eller krefter. Oppskriftens originalitet og enkelhet kombineres med en praktisk tilførsel av pølser, som er gjennomboret med lange pinner. For å lage en tallerken trenger du følgende produkter:

 • 0,5 kopper mais og hvetemel;
 • 10 pølser;
 • 1 kyllingegg;
 • 100 g vegetabilsk olje;
 • 100 g fullmælk;
 • på 5 g salt, pepper, sukker.

Matlaging tar bare en halv time, og energiværdien av et hundre gram av parabolen vil være 275 kcal.

Sift to typer mel, hell i en bred, dyp plate. Deretter legger du til pepper, sukker, salt og kjør et egg, så vel som melk, som ikke skal være kaldt, men romtemperatur. Bland alt grundig til det er glatt med en gaffel eller blender ved lav hastighet. Konsistensen av smeten er viskøs.

Etter at du har fjernet pølsene fra filmen, bør du forsiktig sette dem på trefliser (spyd) og dryss med mel. Hell vegetabilsk olje i en oppvarmet panne. Dyp hver pølse i batter, stek det i fem minutter eller litt mindre før du får en rosenrød farge, snu den over.

Parabolen er fantastisk harmonisert med forskjellige søte og krydrede sauser, salater med friske grønnsaker..

Friterte pølser

Du kan mate et stort antall uventede gjester og overraske deg med en uvanlig servering av en tallerken ved raskt å forberede sprø pølser med sprø skorpe i smør. Dette vil kreve mye vegetabilsk olje, men en utmerket og enkel oppskrift på parabolen gir deg muligheten til å lage den uten bekostning av stor innsats, så snart som mulig selv til uerfarne kokker. For forberedelsen vil være nødvendig:

 • pølser av høyeste klasse – 800 g;
 • helmelk – 200 g;
 • bakepulver – 10 g;
 • magert olje (for dyp fett) – 0,5 l;
 • hvetemel og korn mel – 200 g hver;
 • magert olje (for deig) – 50 g;
 • salt – 5 g;
 • malt pepper – 5 g;
 • honning – 20 g.

Opprettelse av pølser i stekt smør tar bare tretti minutter, og kaloriinnholdet i parabolen er 290 kcal.

Kornmel og hvetemel, samt salt, bakepulver, pepper blandes i en dyp skål. Hell sakte honning i samme beholder, femti gram vegetabilsk olje og melk ved romtemperatur..

å blande кляр

Alt skal omrøres for hånd eller med en mikser til kremaktig viskøs konsistens av batter.

legge муку

Spred pølser på lange trepinner og dryss med mel.

rulle i henhold сосиски в кляре

Varm en halv liter olje til steking i en skillet med en høy side eller en kasserolle..

yngel сосиски

Hell en smør i et glass for 2/3 deler, jevnt dipping alternerende impaled pølser i den, fordyp dem i kokende olje i tre minutter til en gyllen skorpe danner..

tallerken готово

På papir servietter spredt ut ruddy pølser i batter og la et halvt minutt å tømme overflødig olje. Server med krydret ketchup, sennep, rømme eller ostesaus..

Hva annet kan du lage et smør for pølser i deigen?

Pølser er perfekt kombinert med mange grønnsaker, slik at du kan bruke poteter til å lage smør som ikke bare øker næringsverdien, men også koketiden..

Dette vil kreve:

wienerpølser на палочке

 • 200 gram poteter;
 • 500 g biff premium pølser;
 • 2 egg;
 • 0,5 kopper mel;
 • 5 g salt, krydder etter smak;
 • 60 g vegetabilsk olje.

Tilberedning tar 40 minutter, og innholdet i hundre gram pølser i potetkjøttkalorier vil være lik bare 215 kcal.

I en bred tallerken, slå eggene, tilsett salt, utvalgte krydder og rist godt til det er oppløst. Deretter tilsetter du sakte mel til eggmassen, bland til nesten ensartet konsistens, tilsett grovt revet, skrelt poteter og rør igjen.

Dyppølser i potetmeltsmør og legg på en godt oppvarmet stekepanne med smør. Det er nødvendig å steke dem før en gylden skorpe utløses. Denne prosessen tar omtrent fem til syv minutter..

Parabolen harmonerer perfekt med salater med ferske grønnsaker og krydret sauser, med grønnsaker og surt søtsaft, varm te.

Kulinariske triks

Pølser i smør – ganske rik mat med høy kalori, slik at de ikke kan brukes på daglig basis. Men du kan øke andelen nyttige vitaminer og mineraler ved hjelp av riktig utvalg av ingredienser når du lager en interessant tallerken “travelt”. For dette:

 1. Du bør velge fersk nonfat melk;
 2. Fry å utføre på raffinerte olivenolje eller smeltet krem;
 3. Reduser bruken av mel, erstatt den delvis med vegetabilske tilsetningsstoffer når du lager smør.

Kald egg gir pomp og luftighet til smeten, så de bør piskes separat og sakte inn i massen. Det er også nødvendig å huske om den fantastiske kretsen av parabolen, som dukker opp når du bruker kald melk eller vann. Det viktigste kulinariske trikset er å legge risstivelse til smeten – dette vil forhindre overdreven spredning under stekeprosessen. Kok pølser i smør med nytelse og nyt måltidet.!

Loading...