Slik lager du svinekjøtt på grillen

Pork ribs på grillen – en av de mest delikate retter, som ofte er tilstede på festlige bord. For matlaging er det best å velge ribber som har et fettlag, samt kjøtt i store mengder..

Pork ribbeina på grillen
hvordan приготовить свиные ребрышки на мангале
ingredienser Antall
ribbe 1,5 kilo
vegetabilsk olje ¼ kopp
pærer 4 stk.
soya saus 2 ss
sennep 1 ss
spisskummen, blandinger av paprika å smake
konjakk 0,5 kopp
tomatsaft 150 milliliter
sukker 30 gram
Tilberedningstid: 150 minutter Kalorier per 100 gram: 321 kcal
Kjøtt kjøtt på grillen er veldig enkelt og enkelt, men det må marineres på forhånd i enhver marinade. I dag er det mange oppskrifter for marinerende ribber ved hjelp av ulike produkter..

Før matlaging skal ribbeina være godt vasket og sørg for å kutte membranen fra dem slik at kjøttet er velsmakende og jevnt stekt.

 1. Løk rengjøres og kuttes i halvringer, overføres til en dyp beholder der ribbenene blir marinert. Krydder, smør, tomatjuice, sukker, samt salt og soyasaus er lagt til løk, alt er blandet. Kjøttet gnides på alle sider og omarrangeres på et kjølig sted i 2,5 timer;
 2. Etter marinering blir ribbenene spenst på to spyd på samme tid, slik at de ikke blir vridd i løpet av matlagingen, og smurt deretter med en blanding av brandy, tomatjuice, sukker og stekt i 25 minutter på begge sider til de er brune.
 3. Når kjøttet kjøper en gylden nyanse, er det nødvendig å sette for-fuktet fruktflis på toppen av kulene og hold ribbenene over brazeren i ytterligere 15 minutter slik at de er litt mettede med smak.

Ferdige ribber fjernes fra grillen, avkjøles i 5 minutter og serveres med syltet og friskt grønnsaker, bakt poteter eller andre godbiter. Denne parabolen passer best for øl, vin eller annen hardvann..

en and на вертелеLes hvordan du lager mat duck i vår artikkel. Som kjent er villfuglkjøtt tøffere, så våre tips vil hjelpe deg å lage en virkelig velsmakende tallerken..

Lekkert salat i en hast – merk et utvalg av disse enkle oppskrifter.

Pizza med sjømat, hvordan lage mat en rett hjemme.

Hvordan lagre svinekjøtt ribbeina grill

Grillede ribber tilberedt på grillen er alltid veldig saftige og ømme, i motsetning til vanlig kebab. Kjøttet på beinet er i lag med fete flekker, så det er jevnt stekt og forblir meget velsmakende..

ingredienser:

 • ribber – 1 kilo;
 • salt;
 • løk – 2 stykker;
 • friske greener;
 • Pepper mix – 1 ts;
 • tørket paprika – 0,5 ts;
 • tørket tomater;
 • malt korianderkorn.

Tilberedningstid: 2,5 timer.

Kalorier per 100 gram: 321 kcal.

Under kokingen kan ribbeina få en spesiell og uvanlig smak, hvis du legger mer frukt med en sur smak på grillstativet, samt lingonberries, currants eller tranebær. Koking er best først over lav varme, og deretter, for at kjøttet skal få en gylden nyanse, kok den over et stort.

 1. Ribbeina er grundig vasket, kuttet i stykker, slik at hver har tre ribber; kutt inn ребрышки
 2. Kjøttet gnides med en blanding av paprika, salt, paprika, tørkede tomater og andre smaksprøver. legge соус
 3. Løken er kuttet, grønnsakene vaskes og kuttes, og deretter tilsettes kjøttet, alt er blandet og satt i kjøleskapet i flere timer, men best av alt, stå det der om natten; bake
 4. Syltede ribber legges ut på grillen og kokes ca 1 time på grillen, men brannen bør ikke være sterk.

Når parabolen er fullstendig forberedt, og kjøttet får en gylden nyanse, kan den serveres på bordet med ulike sauser og side retter. Du kan lage sauser selv eller kjøpe ferdige i butikken.

Andre marinadeoppskrifter

Marinerende ribber for steking kan være forskjellige, eksperimentere med produkter og skape nye smaker. For marinade kan du bruke alt som er i kjøleskapet – kefir. Soyasaus, majones, tomatjuice og mer.

Ribber i kefir

Det er veldig enkelt og enkelt å lage en slik marinade, men det er nødvendig å ta hensyn til det øyeblikk at kjøttet vil få smaken og miste smaken hvis du går for langt med kefir.

ingredienser:

 • 0,5 kg ribber;
 • 1 hvitløksklær;
 • 2 sprigs av koriander og dill;
 • kefir – 0,5 kopper;
 • salt;
 • bakken pepper;
 • løk – 1 stk.

Tilberedningstid: 3 timer.

Kalorier per 100 gram: 322 kcal.

 1. Grønt og hvitløk fint kuttet, løk kuttet i ringer;
 2. Legg ribbene i en dyp bolle, tilsett kefir, bakte pepper og salt, hvitløk og grønnsaker til dem, bland dem og sett under trykk i tre timer;
 3. Kok kjøtt på grillen.

Smaken av kefir skjuler hvitløk og cilantro veldig enkelt, men samtidig gjør det kjøttet ekstraordinært ømt. Kefir bør ikke være for mye, det skal bare omslutte kjøttet.

 Ribber i soya honning marinade

Uvanlig originale og smakfulle oppnådde ribber, marinert i honning og soyasaus. Denne oppskriften er enkel, men svært effektiv..

ingredienser:

 • 2 kg svinekjøtt ribber;
 • 4 hvitløksklær;
 • 2 ss honning;
 • 1 glass soyasaus.

Tilberedningstid: 3 timer.

Kalorier per 100 gram: 323 kcal.

 1. Smelt honningen i en mikrobølgeovn eller vannbad, legg til soyasaus, finhakket hvitløk, bland alt og gni ribbene med denne blandingen;
 2. Mariner i tre timer i en gryte, tett dekket med et lokk;
 3. Grill eller grill, snu fra tid til annen.

Kjøttet kokt på grillen er alltid saftig, men hvis du gjør den rette marinade, kan du gi den en spesiell og ekstraordinær smak, gjør ribbeina enda mykere og bedre..

Kulinariske notater

Matlagningsribber er en ekte kunst som må læres. For å kjøre stekt jevnt, er overflødig fett best kuttet. Du kan legge til en spesiell smak for kjøttet ved å bruke våte fruktspåner til kullet eller ved å bruke syrlige bær som ligger på risten..

Hvis kjøttet er tøft, kan det gjøres bedre ved å marinere i ananasjuice. Det er denne frukten som inneholder mye bromelinenzym, noe som gjør kjøttfibene mykere, men ribbenene vil ha en veldig originell smak og kan ikke snakke alle sammen..

Loading...