Slik lagker du en kake med kirsebærpustkake

Kake med en kirsebær som de fleste. Spesielt, av en eller annen grunn, menn. Dette er en fantastisk og aromatisk dessert, som du kan improvisere som du vil. Frisk kirsebær, syltetøy eller syltetøy fra det, kirsebær med cottage cheese, med frukt. Så mange alternativer! Og alltid et godt valg! Og deigen kan gjøres selvstendig, og det er bedre å kjøpe ferdige. Videre er det vanligvis av god kvalitet..

Cake Puff Pastry Cake Oppskrift
hvordan приготовить пирог с вишней из слоеного теста
ingredienser Antall
deig og kirsebær 0,5 kg
sukker 5 ss. l.
egg 1 stk.
stivelse 1 ss. l.
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier per 100 gram: 320 kcal

For ikke å bruke ekstra tid på matlaging, er det bedre å kjøpe frosset ferdig deig. Og for fyllingen i dette tilfellet tilbyr vi fersk kirsebær.

Legg deigen på bordet og la den avta naturlig. Derefter deles i to deler – lure mindre og litt mer, rull tynn. Legg det første laget på et bakeplate, og la litt kant rundt kantene..

deigen раскатать

Dryss stivelsen på toppen og begynn å kaste kirsebærene. Sett bæren og dryss med sukker.

å gjøre начинку

Ta nå et annet lag deig og dekk fra oven. Kantene klipper selvfølgelig nøye.

å gjøre сетку

Og så la vi kutt i det øvre laget slik at kaken “puster” under forberedelsen. Smør overflaten av kaken rå egg. Og sett vårt produkt i ovnen i 15-20 minutter ved en temperatur på 180 grader.

Om det kulinariske produktet er klart, kan det forstås av degenes karakteristiske farge..

Frosset Cherry Layer Cake

Om vinteren kan friske kirsebær kun fryses. Og det er ikke ille for en kake. Bare det er nødvendig å la kirsebæret tine og fjerne overflødig fuktighet. ingredienser:

 • 50 gr. smør;
 • 3 ss. mel;
 • 1 ss. vann;
 • på en klype salt, bakepulver og sukker;
 • 700 gr. kirsebær;
 • sukker for fylling å smake.

Koketid: 45-55 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 320 Kcal / 100 gr.

Først må du gjøre deigen knådende. Det blir stramt. Og så rull den inn i et tynt lag og legg olje på det i en myk form. Grind den over hele overflaten og rull deigen i en rulle. Sett inn en snegle og sett i kjøleskapet i 15 minutter..

Kjølt “snegle” og deretter rulle ut et tynt lag, kutt rundt kantene og legg på et bakeplate. Kirsebær skal spres ut over hele overflaten, dryss med sukker. Forresten, ikke bare frosne bær, men også fra compote, for eksempel.

Og fra deigenes dekker er det nødvendig å vri på selene og distribuere dem rundt kaken, klemme endene på kantene. Kan gjøres i form av en gitter eller kurver. Smør egget – og i en varm ovn (200 grader) i 15-20 minutter.

Brun skorpe – ta ut. Venter på at den skal avkjøles helt, og bare deretter kutte.

“Snail” puff bakverk med kirsebær

en kake

Dette er et vakkert kulinarisk produkt, alle skjønnheten er i form. Kirsebær for ham, du kan ta noen – både frisk og hermetisk eller frossen. Her er det du trenger:

 • 0,5 kg kirsebær og ferdig puffdeig;
 • 0,5 ss. raffinert sukker;
 • 1 egg til smøring;
 • sesamfrø.

Koketid: 35 minutter.

kalori; ca 161 kcal / 100 g.

Testen gir fri for å fryse naturligvis på bordet. Deretter ruller du ut tynt og kutter den i strimler, ca 5-6 cm bred. På hver stripe spruter vi sukker og sprer kirsebær på rad. Vi pisker “pølser” på toppen. På smurt form legger du ut disse pølsene og danner en snegle fra sentrum til periferien.

Vi smør vårt produkt med et egg og dryss med sesamfrø. Opptil 200 grader, forvarm ovnen og bake vår fantastiske kake 25 minutter. Hvis rødhet tidligere, ta ut. I sammenheng med en slik kake er det bare flott. Og smaken er enda bedre.

Bare ikke haste for å kutte det, la det avkjøles til romtemperatur, ellers vil det kollapse under kniven..

Kirsebærstrudel med usyret puffdeig

Du vet sikkert at puffdeig er gjær og ikke-gjær. Så, for vår neste oppskrift – den klassiske østerrikske desserten, trenger du nøyaktig gjærfri mulighet. ingredienser:

 • 450 gr. puff bakverk;
 • 700 gr. kirsebær;
 • 2 ss. l. kjeks;
 • 1 ts stivelse;
 • 30 gr. smør;
 • 150 gr. raffinert sukker;
 • 1 egg til smøring;
 • 30 gr. pulverisert sukker til dekorasjon.

Koketid: 30-40 minutter.

Kaloriinnhold: Ca 279 Kcal / 100 gr.

Rull ut den forberedte deigen og la den hvile i ca 15 minutter på bordet. Deretter er det nødvendig å smøre det med smør og dryss med brødsmuler. I mellomtiden hviler deigen, preparerer bæren. Alle beinene fjernes forsiktig, ikke en igjen.

Legg beren, dryss med sukker og stivelse. Det er nødvendig å sørge for at på kantene av vår billet forblir med et centimeter område ikke lastet med kirsebær. For å gjøre det lettere å danne et rulle. Vi vrir alt i en rulle, bøyer innover kantene og smør egget.

Du kan selvfølgelig lage hakk med kanten av en kniv for å gjøre vårt mesterverk en vakker en. Men ikke nødvendigvis, han er kjekt uansett, spesielt med pulverisert sukker. Vi sender kaken inn i ovnen (varme til 180 grader) i 25 minutter omtrent.

Og når vårt produkt rødmer, får vi det, dryss det med vaniljeisingssukker, når det fortsatt er varmt fra varmen. Slike en deilig dessert for ethvert måltid i glede. Det er ønskelig å kutte det når det avkjøles..

hvordan быстро и вкусно приготовить баклажаныHvor deilig og uvanlig å lage eggplanter – noter vårt utvalg av oppskrifter.

Hvordan lage eggplanter i bankene til vinteren, les vår artikkel.

Hvordan lage en milkshake hjemme med iskrem – bare de mest delikate og sunne oppskrifter.

Kake med kirsebær og ostemasse puff gjærdeig

Kirsebær og cottage cheese er en fantastisk kombinasjon. Pai med slik fylling er alltid ute av konkurranse. Her er en av de enkleste og samtidig mest populære oppskrifter. ingredienser:

 • 0,5 kg deig;
 • 300 gr. fett hytteost;
 • 200 gr. kirsebær;
 • 0,5 ss. granulert sukker;
 • 2 egg.

Koketid: 40 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 205 Kcal / 100 gr.

Ta deigen til ferdig gjær. Høstost blandet med en kvart kopp sukker, egg og protein fra ett egg. Legg denne massen på deigen i form. Spred kirsebæret på toppen, dryss med det resterende sukker.

Det øverste laget av deig er best kuttet med en skarp kniv parallell snitt som ikke når kantene. Vi ligger på toppen av fyllingen, vi klemmer langs kantene. Og resterende eggeplomme smør vårt produkt.

Og vi sender ovnen til skapet oppvarmet til 180 grader. Etter ca en halv time er kaken klar. Få det skal strekkes ut på pergamentpapir. Og la avkjøles til romtemperatur..

Nyttige tips

Kirsebærpai trenger ikke spesielle triks, og det viser seg alltid bra. Men det er måter å forbedre smaken på. Og generelt, ved å bruke puffdeig, bør du alltid vite noen nyttige ting. Hvor nyttig er det for deg, døm selv:

 1. Selv om du ikke brukte alt puffdeig, og du har slått av stykkene, legg dem i fryseren. Mange steder vil ikke ta, og vil være hensiktsmessig når du dekorerer noen annen kake;
 2. Kirsebær vil bli enda bedre hvis du suge den i en halv time i vin, brennevin, konjakk. Du kan bare dryss, selv dette er nok for en spesiell smak;
 3. Kirsebær kan alltid kombineres med sitrusfrukter, bananer, epler. Noen ganger er bærene ikke nok for kaken, så det er en vei ut – andre bær eller frukt. Og bananer eller ananas, forresten, vil redusere surheten, som ikke er til alles smak.
 4. For vannrike kirsebær bør være litt presset ut før du bruker kaken. Fordi saften i den ferdige kaken skal være moderat;
 5. Puff kringle liker kanel, vanillin og glasur sukker. Så du kan alltid dekorere det ferdige produktet med noe fra disse ingrediensene eller alt på en gang..

Forresten, de samme deig trimmer er ganske egnet for å dekorere kaken. Det er en liten fantasi – og det kulinariske mesterverket vil overraske alle gjester og husholdninger..