Slik lagker du kylling pilaf i en panne

Cooking pilaf er en ganske enkel prosess, men det er små nyanser i den. For å oppnå ønsket smak må du følge den riktige sekvensen av produktbokmerkene..

Ved å bruke kylling kan du lage en mindre fet versjon av parabolen. Saftig hvitt diettkjøtt går bra med krydder og blir lett fordøyd. Hjemme er det ikke alltid mulig å bruke en kjele, spesielt med tanke på at det i mange kjøkken ofte ikke er der.

Derfor, for å erstatte den perfekte dype pannen med en tykk bunn. I det blir parabolen tilberedt raskere, og når det gjelder smak, er det på ingen måte dårligere enn andre matlagingsmetoder. Tilgjengelige ingredienser og enkle teknikker lar deg lage mat og sunn mat hjemme.

Klassisk steg for steg oppskrift
hvordan приготовить плов с курицей на сковороде
ingredienser Antall
kylling 1 kg
ris 600 g
løkroke 2 stk.
hvitløk 2 stk.
gulrøtter 500 g
vegetabilsk olje 100 ml
tørket kjøtt 1 ts.
salt 2 ts.
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 135 kcal

Denne oppskriften er en grunnleggende, som gir et garantert vellykket resultat. Duftende crumbly pilaf med mykt kylling kjøtt og den kjente smaken av orientalsk parabolen. Etter å ha mestret det, kan du legge til egne ingredienser, i form av tørket frukt, krydder, friske urter.

Vurder oppskriften på å lage pilaf fra kylling i en panne i detalj. Først må du skrelle og hogge gulrøtter og løk. Kylling hakk i kuber av vilkårlig størrelse. Groats grundig vasket for å fjerne overflødig stivelse.

Hell oljen i pannen og legg høy varme på ovnen. Stek kyllingen i varm olje i 6-10 minutter for å få en brunaktig nyanse.

kutt inn мясо

Ta ut kjøttet. I samme olje, begynn å steke løkene, og etter 3-5 minutter legg hakkede gulrøtter.

kutt inn лук

Etter at løkene blir brune og gulrøtter er myke, legg til kjøtt og vann i mengden 6 kopper.

legge рис

Ta kokongen i kok og legg risen i pannen, spred den jevnt. Legg hvitløk i midten, legg til salt og zira..

Hvitløkhoder kan demonteres i skiver eller legges helt, skrelles fra den eksterne skallen. Dekk oppvasken med et lokk, litt reduser brannen og kok pilaf i 10-12 minutter..

legge воду

Den fullstendig absorberte væsken vil fortelle deg at det er på tide å redusere temperaturen på platen til minimumsverdien. Etter at proppene vises på risoverflaten, bør brannen slås av og la parabolen stå i lukket tilstand, suge aromaen av kjøtt, grønnsaker og krydder..

pilaf готов

Server pilaf på bordet kan serveres på en tallerken eller i porsjoner.

 

kjøttet в горшкахStekt i potter – meget velsmakende og tilfredsstillende tallerken, det adskiller seg fra tilberedt i en gryte.

Hakkede kjøttbiff – en oppskrift som vil bli din favoritt.

Hvordan lage deilige tunger med epler fra bladerdeig.

Hvordan lage pilaf fra kyllinglår med sopp

I stedet for en hel fugl kan du bruke kylling halvfabrikata. Spesielt er lårene godt egnet, ettersom kjøttet på dem er mager, rikt på jern. Sopp gir pilaf en utsøkt smak og blander godt med kylling..

Sopp, sopp, porcini sopp vil gjøre. Velg de med smak du foretrekker. Hver type vil legge til en ny smak til den tradisjonelle oppskriften. Listen over komponenter til 6 porsjoner er som følger:

 • kyllinglår – 1 kg;
 • ris – 600 g;
 • sopp – 200 g;
 • gulrøtter – 2 stk.
 • løkrev – 1 stk.
 • hvitløk – 1 stk.
 • vegetabilsk olje – 100 ml;
 • sort pepper – 5 stk.
 • tørket cumin – 1 ts;
 • salt – 2 ts.

For å forberede pilafen vil ta 1 time. 100 g – 120 kcal.

Hvordan lage en slik smakfull pilaf? Vi beskriver hele matlagingsprosessen i detalj. Klipp et bein fra kyllinglåret. Huden er fjernet. Dykk kjøttet. Det neste trinnet er å forberede sopp, skylle og hogge.

Hvis soppene er frosne, bør de tines. Du kan bruke tørr sopp som er gjennomvåt i 20 minutter. Gulrøtter, løk skales og finhakket. Groats vaskes grundig for å kvitte seg med hvitt bunnfall..

I het olje i en panne, stek fileten til halvparten kokt i 5 minutter. Til kjøttet legg løk, gulrøtter og sopp. Pass grønnsakene til brun. I den resulterende blandingen hell vann i mengden 6 kopper.

Sesongbuljong med salt, zira, pepper. Kok. Dekk ris, fordeler det jevnt i pannen. Hvitløk er rengjort fra eksterne skalaer og hodet er helt plassert i midten av frokostblandingen. Stew under lokket.

Når væsken er fullstendig absorbert, reduser varmen til minimum og fortsett å smake risen til kraters vises på overflaten. Slå av brannen, hold tett lukket i en halv time til klar.

Kosthold kylling pilaf i en panne

diettmat плов

For å kombinere sin rike, unike smak i svømmingen og passe den tradisjonelle parabolen inn i konseptet med kosttilskudd, er det nødvendig å erstatte vegetabilsk fett med monoumettede fettstoffer og tilsett komplekse karbohydrater.

For å gjøre dette, er solsikkeolje erstattet av oliven, hvite ris – brune varianter. Som kjøtt bruker magert kyllingbryst. En komplett liste over 6 porsjoner er som følger:

 • kyllingbryst – 1 kg;
 • ris – 600 g;
 • løkrev – 1 stk.
 • gulrøtter – 2 stk.
 • olivenolje – 5 ss. l.;
 • krydder og salt bare på forespørsel.

Denne oppskriften tar ca. 40 minutter å forberede. 100 g – 100 kcal.

Hvordan lage mat kylling pilaf i en panne? Så, brystfileter er kuttet i små biter. Gulrot er ønskelig å grate stort. Løk finhakk. Rice pre-cook til halvparten tilberedt i 3 kopper vann.

Tilsett smør, løk, gulrot og kjøtt til en oppvarmet panne. Etter 10 minutter, hell i vann (3 kopper) og legg ut grisen. Stew innholdet til øm. Som i resten av oppskriftene, etter at du har slått av tallerkenen, la parabolen stå, fulle av aromaen av kjøtt, grønnsaker og krydder..

I diettretten tilsettes salt bedre på slutten av matlagingen og i mindre mengder..

Noen tips

For å gjøre pilaf i matlagingsprosessen duftende, smuldrende og ikke brent, følg enkle regler som garanterer suksess i det kulinariske feltet..

 1. Det er nødvendig å bruke durumris med en mat eller melkaktig hvit struktur slik at den beholder sin form når den blir utsatt for temperatur. Gyldne varianter kan brukes;
 2. En stor, dyp stekepanne med en tykk bunn vil vellykket erstatte kulden, som inneholder alle ingrediensene. Kvalitetsmodeller er lette å rengjøre og tillater ikke at produktet holder seg fast.
 3. Skyll kornblandingen grundig i kaldt vann før matlaging. Dette vil forhindre dannelsen av gluten og vil gi en smuldrende struktur;
 4. Ordren av leggingsprodukter er som følger: løk, gulrøtter, kjøtt, salt, vann, frokostblandinger;
 5. Salt legges til buljongen ved slutten av matlagingen før du fyller frokostblandingen, slik at kjøttet ikke blir vanskelig;
 6. Det er nødvendig å blande innholdet etter at det er lagt i croup bouillon, det bør ikke være for ikke å forstyrre kornets integritet. Risen vil absorbere væsken uansett;
 7. Det er viktig å dekke pannen med et lokk for å opprettholde en jevn temperatur.

Til slutt kan vi si at forståelsen av matlagingsprosessen kommer med erfaring. Øvelse av matlaging pilaf med kylling i en panne, selv en nybegynner kan skape en tallerken med høye kvalitetsstandarder som et resultat..

Ikke vær redd for å eksperimentere og legg til nye ingredienser til den tradisjonelle parabolen. Eksotiske krydder, tørket frukt, urter og urter vil bidra til å bringe friske notater til den vanlige smaken..